7000 медици са отстранени от работа в Гърция заради отказ да се ваксинират

Ще бъде внесено изменение, което да позволи на здравните работници, получили първа доза, да се върнат

Обратно в новината

Коментари - 7000 медици са отстранени от работа в Гърция заради отказ да се ваксинират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А гражданска война? И първо да ви изнесем вас медиите, че само с глупости се занимавате!

Персонал не иска да се ваксинира????

Дай да я видим тази гражданска война. Докато не видя, не вярвам...:-)

Неинтелигентните и немислещи хора са мнозинство, не само в БГ.

7000 нормални! Трбява война с фашистките изроди!

Защо медиците, които най-много разбират рисковете от тези "ваксини" отказват, да се "ваксинират" дори и с цената на работата си? Защо, когато твърдят, че няма достатъчно медицински лица уволняват хиляди?

отстраняват.... Само че...българинът гледа избирателно на гърците....иска да вземем от тях само хубавите неща,а дисциплината,мерките и спазването на закона....не ги ще....

Това са медици, които са най-запознати с опасността от тези "ваксини" дори загуба на работа не може да ги убеди, да си ги сложат в тялото!

Другарят Мицотакис оказва здрав натиск и мачка наред. Бахти и Новата му демокрация, то бетер фашизъм. Дал срок за задължителна ваксинация на медиците, след който ги заплашил, че ще бъдат уволнени и се радва, че някои се ваксинирали под натиск от уволнение и безпаричие. Радва се, че натискът им дал резултат. Да ви е...м...побъркана либерастка, кретени гнусни ! Няма ли да се сложи край на тая античовешка гадна лява либерастия ! Жив фашизъм под формата уж на измислената им "демокрация". А тоя ляв ултраст Мицотакис е за затвора или по-добре за първото дърво... Болни мозъци на политически натегачи ще се гъбаркат с доктори....Отврат.

Ние какво дремем,нали нямаме медици.Защо не им предложим работа.Тук нали не задължително ваксинирането.

Ти щото си много интелигентен, пък за мислещ да не говорим... Едва ли има по-високо квалифициран труд от този на докторите ? Ти какво работиш ? Продаваш зарзават на пазара ?

Браво на гърците. Само с ред и дисциплина се управлява държава. Ах, да се върне ББ на власт и изгони протестърите от парламента.

Абе много е хубаво да се ваксинираш а пък хората които бият ваксините не искат да се ваксинират. Най вероятно защото лекарите са необразовани хора. Тъпаци , най хубавото днешно време е да си ваксиниран. Аз вече 6 ваксини съм сложил, защото съм тарикат и умник.

Защо ваксинираните ги е страх от Неваксинираните ??? За чий хуй ги страх , нали са защитени вече ! Тогава ??? Ненормалници

хора ли са медиците или не са ?

Предпазва себе си и така може да помага на хората вместо самият той да запълва болнично легло ! Всеки с АйКю над 5 би го схванал !

Масово са глупавите и не образовани, които вярват във всякакви невероятни глобални съзаклятие, само не и във ваксините. Коментиращите тук също гледам са дъно.

Всички политици (и българските вкл.) само ваксинационни проценти са им в главите! Никой не се интересува от ефекта на ваксините, което е странно подозрително! Измислят се всякакви конституционни и неконституонни изнудвания само и само да се увеличи процента на ваксинираните! А после... всички обещават, че света няма да е същият!

В началото на пропагандата казваха "С ваксината нито се разболяваш, нито заразяваш"... когато ваксинираните започнаха да се разболяват и да заразяват казваха "с ваксината можеш да се заразиш, но поне не боледуваш"... Когато ваксинираните започнаха да боледуват от страничните ефекти на течността, както и от модерния щам казаха "с ваксината може и да имаш някои странични реакции и да се разболееш, но поне няма да попаднеш в реанимация"... Когато болшинството от пациентите в реанимация станаха ваксинираните, казаха " може с ваксината да попаднеш в реанимация, но поне няма да умреш"... Сега, когато ваксинираните започнаха да умират, какво ще кажат: "Може и да умреш, но поне няма да попаднеш в Ада"?

Айдееее, и гърците ще го закъсат скоро като нас българите! Само не знам как ще обясняват нарастналия брой починали с КОВИД-19 пациенти след като са масово ваксинирани...

Нещо повече медиците отказват! Това говори много.

Те се интересуват от комисионните си, Както и журналистите. Да не мислиш, че стотиците статии всеки ден ги пишат ей така, безплатно? :)

Гърция е държава с исторически инстинкт за самосъхранение, който ние в България сме позагубили в последните 30 години. В България трябва ВЕДНАГА да бъде въведено същото като в Гърция,но още по-стриктно. За всички държавни и общински служители работещи с хора,клиенти.

След известно време нулевата или дори отрицателната ефективност на ваксините ще се обяснява на появата на някакъв нов щам.

Майката на демокрацията роди чудовище

Бой по канчетата прости.

Ако правителството има повече акъл веднага трябва да ги покани да работят тук.

И защо точно най-запознатите с "ваксините" отказват, да си ги слагат и дори губят работата си поради този отказ и то при нужда от медици?

7000 дето вярват в чипове и плоска земя

Не ги мислете гърците, вчера имаха само 35 починали при над 2000 новозаразени. Явно се справят по-добре от барбаганьовчетата....

Не е ли смущаващо, че 7000 здравни работници (предполага се компетентни), под заплаха от уволнение, са отказали да се ваксинират!

В това 8-минутно видео ще чуете един канадски лекар какво е забелязал при пациентите си. Приятно гледане (за някои): https://www.videoclip.bg/watch/1357839_d-r-charlz-hof-eksperimentalkite-garantirano-she-izbiyat-nabolit

Отдавна ревем, че няма медицински персонал, а ето ти го на тепсия.

Медиците и то хиляди също ли са необразовани, защото не вярват в "светата" "ваксина" на новото "нормално"?

Чудесно! Да заповядат в бг, тук имаме недостиг! Плюс това от опит и многото ми познанства там зная, че повечето гръцки лекари са много съвестни и с опит

Браво на гърците! Без лигави демокрации! Ако 60 % от хората се бяха ваксинирали, вирусът нямаше са мутира в по-агресивни форми, а щеше вече да е изпезнал. За смъртта на толкова много хора са виноени антиваксърите. Срам за вас!

Само едно имам да ти кажа: След като вече стана известно че ваксините са станали по-малко ефикасни срещу Делта варианта на вируса, оказва се че срещу Мю варианта те са още повече безполезни! А Мю варианта вече го откриха и в Гърция. Отначалото убеждаваха колко ефикасни били ваксините и как ваксинираните били безсмъртни като древногръцките богове. Сега се изметнаха и почнаха да ни обясняват че да бе, вярно че не предпазват от заразяване, но по-малко вероятно е да се разболееш тежко и да умреш. Сега какво ще обясняват не знам... И имай предвид, че това са официални факти, не съм ги чул от "лелята на детето на комшийката", както се опитват да ни омаловажават личното мнение за ваксините. Те затова са доброволни, затова не са задължителни - да, има някаква полза от тях, но да задължаваш масово всички да се набодат вече е диктатура!

Само 35 починали вчера в Гърция, за какъв скок говориш?

1. На 20.01.2021 СЗО обяви, че диагнозата Ковид-19 НЕ МОЖЕ да се поставя само въз основа на положителен резултат от PCR тест; 2. Използваните до сега RT-PCR тестове НЕ МОГАТ да разграничават различните видове коронавируси; 3. След 25 цикъла, PCR тестът дава над 56% фалшиво положителни резултати (масово се правят по 30-35 цикъла); 4. Токсините на РНК вирусите причиняващи Инфлуенца А и Б са известни и са описани в учебниците по вирусология още от 1990 година, както и уврежданията които предизвикват. Последните съответстват на клиничната картина на заболелите от предходната Ковид вълна. ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи. Останалото са свободни интерпретации на тема кой какво разбрал.

Въпросът е колко ще са починали след десет години, но откъде толкова акъл да хвърли чак дотам.

Ма какво ти пука, бе ?! Нека са дъно...те са си прости, не са като тебе. Важното е, че ти си върхът. И, гледам пращиш от акъл. А си и умен, и образован...понеже вярваш във "ваксините". Само внимавай да не ти изгорят бушоните, че и вярата ти във "ваксините" няма да ти помогне. Р.S. Извинявай, че слагам кавички на ваксина/ваксини, но така е редно.

...и да им плаща български заплати, нали?

Само, че според ръководителя на ваксинационната програма в Оксфорд Андрю Полард колективният имунитет в случая с Делта варианта е невъзможен, дори при 95% ваксинирани! Тоест ще си мутира.

До Екатерина - много ясно казано, но продажниците си мислят само и единствено как да спечелят пари от тези ваксини. Пример- джи-пи-то, си търси своите пари, като те боцне, въпреки, че е наясно какво несправедливо деяние върши. Здравният министър, и той заради европарите, прави пропаганда за скапаните ваксини. Защо, например тези климатични проблеми останаха на заден план, които са много по-важни от насадената пандемия- защото за тези промени трябва да се влагат пари, а от ваксините се печели , и за някои това са милиарди долари. За това и всеки, който не се срамува да лъже и краде, се е обвързал с ваксините- защото те са златните яйца сега.

Гърците и Атина подпалиха за пореден път без компромис. За да освободят място на богатите за строеж, защото ако има и едно дърво в терена не може да се строи по техните закони, пък ти вярвай, че някой го прави заради здравето на хората. Гърция получава милиарди заради тази пандемия!

Това че някакви глупаци ди мислят че изобщо има шанс гърците да дойдат да работят тук, вие напълно сте се откъснали от реалността, тия са най-тъпите им медицински кадри и пак не биха дошли тука.

Кой гръцки лекар ще ти работи с българска заплата, ма, кифло?

Ама кой ще му плаща и колко ? По 400-500 евро на месец ? Ще има да го чакате тоя медицински персонал...

Войната тепърва предстои. Ще бъде жестока и истинска война. Световните изверги използват КоВид (най-обикновен) Грип за въвеждане на тотален контрол. Но това без война няма за стане. Хората са силни и ще се пробудят и ще грабнат оръжието отново. В Париж ще има гилотина отново.

Защото са пропуснали урока за ваксините.