Коментари - 7% от тестовете за COVID-19 са положителни през изминалото денонощие | Днес.dir.bg

Коментари - 7% от тестовете за COVID-19 са положителни през изминалото денонощие | Днес.dir.bg

Коментари

Край. Яко ще мрем както казваше генерал путко

Ловният сезон за антиваксърите отвори. Иде грипна и вирусна вълна.

И все по-малко пари за медицинския фашизъм

Скоро ще има един заразен (100% неваксиниран) и понякога 1 починал който го писахме ковид болен за да изкараме някойлев...Ай сиктир !

Едни хора трябва да увиснат на бесилото за всичко, което причиниха на човечеството. След задължителната ваксинация в армията на ФАЩ, ето ги резултатите. В пъти или дори десетки пъти са нарастнали случаите на много заболявания. Тук са посочени само част от тях https://roar-assets-auto.rbl.ms/documents/13712/2022-02-01%20RHJ%20letter%20to%20DoD%20re%20DMED.pdf

Ало, Крали Маркото, троле руски, Пак ли сложи преболедувалите ковид преди ваксинацията в един кюп с останалите?

Личи си, че си неадекватен. Прочете ли какво пише там? Не? Естествено.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Не съм неадекватен аз, ами ти си неадекватна. Прочетох много добре, при това отчитайки далеч повече обстоятелства от теб. Ти например не си забелязала. че твърдението в документа е на адвокат. Нима очакваш от адвокат да брани интересите на различен субект от този, който му плаща? Нима очакваш от адвокат да ти сподели всичката информация, до която е достигнал, без да я представи тенденциозно? Освен това твърдението включва израза "може би". Може би увеличението е свързано с ваксиниранието на военния персонал. А нещото, което адвокатът е премълчал е, че "може би" е свързано с преболедуването на ковид 19 от военния персонал. Обаче на теб как да ти мине през акъла, когато си трол?

Кажи си името и адреса и ще се уреди.

Добре. Нека помислим върху няколко факта и следствените връзки. 1. Тестовете, които се ползват са същите използвани от началото на пландемията. Хващат уханският вариант със шипчестият протеин, който правеше инфекция в белите дробове и причиняваше смърт. 2. Уханският вариант вече го няма. Има корона вирус, който изключително рядко засяга белите дробове. 3. Така наречените тестове хващат алфа,делта, омикрон и т.н. Или може да се заключи, че хващат всички корона вируси, които населението кара есенно зимният период. 4. Тъй нареченият и нарочен за ваксина препарат, който излезна 2021г. се доказа като абсолютно неефективен в превенцията на разпространенеито на вируса. Отделно започват да излизат плашещи данни за всякакви здравни увереждания вследствие на този препарат. 5. Изключете си телевизора и си включете здравият разум.

Поради пренасочване на грантовете към пропагандата за "глобалното затопляне" и "екстремните горещини" вече няма да се плаща на щатните тролове за мнения по тези теми. Закриваме пЛандемията. На вниманието на : Зевзек, Ваксо

Ало, от ръководството, троле наш, Те половината ви кадри се изпраиха около изборите. Сега останахме само зевзеците и вашите тролове, които вече втора година "закриват пЛандемията" и все продължавате да им плащате.

Ами закриват я осезателно, откакто почна войната в Украйна, щото тя е по-важна сега. "Поддържат огъня" леко все още, за да се ваксинират разни хипохондрици и психично болни. Това,че по всяко време могат да пуснат и по-смъртоносен вариант на вируса могат, няма спор.

Колкото и да не ти се иска.

Ако се прекръстиш на малоумник, по-ще си отговаряш на името.

3евзек

Ало, Мда, тролице наша, Нещо суи се объркала. Винаги ми се е искало половината да се пръждосвате около избори и винаги съм се радвал, когато познавам всеки път. Ало, дир-а, тролове нагли, защо пак триете бе?

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Не, ако се прекръстя на малоумник, няма да си отговарям на името по-ще. Освен това няма да се прекръстя само защото пак съм познал, че след изборите половината ти колеги вече не са сред нас. А какво точно означава комбинацията "по-ще"? Ало, дира, защо всеки коментар ми го триете поне по веднъж? ДА не би пак да е заради накърнената тролска чест, която трябва да браните но ви е срам да я запишете в правилата за ползване?

Аууу, я си шибам бустерчета на секи две седмици и че умрем по-леко от Кофит- и личнио рече, че е много доволен от мене и, че съм значително поумнел. Рече чивеко, че ако продължавам така да са подобрявам, че ме вика да се бустерирам сека седмица, оти немало оборот напоследък, оти бабичките вече съ не плашат Аре чао

Ало, тролската гилдия, Можете ли да обясните защо в България от 7-8 хил активни измират толкова хора, колкото измираха в Израел при 300 000 активни? Пак ли не можете? Ало, дира, защо пак така нагло триете бе? Толкова ли неудобни въпроси задавам? Кое от общите ви условия наруших? Или ви е срам да си кажете защо?

съкратиха бюджета за здравеопазването наполовина, през 2012г. смъртността на бебета : неродени, родени, и по време на раждане, стигна предвоенното равнище на 1939г. Един лекар излезе публично със статистиката , и обяви че е налице геноцид. Познай а) дали някой му обърна внимание? б) Как се отразява равнището на здравеопазването на смъртността ? (сламка : без/със епидемия) в) а като прибавим и срамната за една нация мизерия на възрастните хора у нас и факта, че отдавана сме в класацията на отличниците по сърдечносъдови задоявания и смъртността от тях Какви са прогнозите, според тебе, при епидемия, пък и без нея ?

3евзек

Г-н В съседна Гърция, малко след като, Относно Гърция - нещо не се забелязва тази статистика - https://www.macrotrends.net/countries/GRC/greece/infant-mortality-rate . Не знам каква е вадил онзи лекар, но поне официално през 2012 има намаление на детската смъртност. Може само 1,17% да е, но е намаление. Какви предвоенни нива от 1939, какви 5 лева? Разликата спрямо тях е има няма 50 пъти. а) естествено, че никой няма да му обърне сериозно внимание. Самото му изказване вероятно е плод на жажда за внимание. б) равнището на здравеопазването се отразява на продължителността на живота, не толкова на смъртността, доколкото промяната в първото не е рязка. Интересно е обаче как за починалите отбелязвате колко било нико качеството в България, но като стане дума за ваксинация, която е част от същото здравеопазване, тогава никой не обелва думичка за качеството нито тук, нито в другите държави, където уж трябва да е високо. в) Тук в известна степен ще се съглася. Проблемът със съдовите заболявания не е че много хора умират от тях. Така е по цял свят. Проблемът е, че умират с 5-10 години по-рано, отколкото в други държави. Но все пак разликата не е чак толкова голяма. Може да е 20% или 30%, което хич не е малко. Но 5-10 пъти не е.

В Гърция, както и в няколко страни от Европейския съюз, се наблюдава повишена свръхсмъртност, която според официалната статистика не се дължи на Covid-19 и вируса, а по-скоро на мерките, предприети по време на така наречената "пандемия". https://www.eyewideopen.org/?p=4381 Гърция 31,2% превишена смъртност през 2022г. след 201 дози на 100 човека. Данните за Гърция са тревожни, огромно увеличение на общата смъртност в сравнение с предишни години и особено с 2020 г., когато SARS-CoV-2 вече циркулираше. България 1.4% увеличена обща смъртност при 65 дози на 100 човека.

3евзек

Ало, в Гърция след принудително ваксиниране троле наш, Защо пак лъжеш бе? В Гърция няма 31,2% превишена смъртност за 2022. Може в някоя седмица да е толкова, но не е за цялата 2022. Повишената свръхсмъртност в Европа според официалната статистика се наблюдава поради ковид, жеги и последствия от ковид. Иначе щеше да е равномерно разпределена през различните седмици, а не както в Гърция - да следва ковид вълните. Да не би да си мислиш, че ковид уврежданията изчезват заедно с вируса? Трол!

Ало, тролската гилдия, Можете ли да обясните защо България е незизменно в топ 30 по ковид смъртност? Или пак не ще ми мълчите? Може и да отговорите на някой друг въпрос, който смаи си изберете, няма да е изненада. Ало дир-а, защо пак триете бе? Пак ли тролската чест е в опасност? Ами IP адреса ми няма ли да блокирате този път?

Ами защото броят и умрелите от катастрофи като умрели от ковид, льольо.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Първо искам да ти благодаря, че пак се нагърби да отговориш от името на цялата гилдия. Но... Защо пак лъжеш бе? Кои умрели от катастрофи ги пишат като умрели от ковид? Да не би да имаш предвид онова момче от миналата година? Такива работи се разбират, дори да са единични случаи, за които се държите като удавници. Може би при вас е стандартна тролска практика роднинните ви да не четат причните, от които умирате, обаче вярвай ми, при хората не е така. А ти пак си трол.

Т.е. случаите, коите не са по телевизията ги игнорираш? Това се правеше масово. А какво ще кажеш за умрелите от протоколите на WHO. Лично познавам такива хора, които влязоха с лека температура и кашлтца и ги умориха за 1-2 дни. За това има и толкова високи нива на смъртност. Обаче отказваш да си извадиш главата от гъза.

3евзек

Ало, Мхм, тролице наша, Защо пак лъжеш бе? При това пак нагло. Кой влиза в болница с лека температура и кашлица? Толкова сте прости троловете, че една елементарна лъжа не можете да скалъпите като хората. Протоколите на WHO ви били виновни... А в другите държави по кои протоколи лекуват, че има такава разлика? И за това не можеш да излъжеш като хората. Трол!

Хората бяха доста изплашени, особено след бръщолевенето на тогавашния министър Кацаров, който обещаваше масова смърт. Лъжа ли е? Не е. Знам много добре защо влизаха хората. Имам приятели, на които им предлагаха да ги настанят с такива симптоми. Слава Богу отказаха. Всеки знае, че не легло се взимаха луди пари. Ако аз съм прост, ти трябва да си едноклетъчно. То такъв ти е мозъкът де. В главата, която е завряна знаеш къде. Ща това и пишеш неверни неща. Лъжецът си ти.

Отговарям ти, едноклетъчен тъпунгер. Там също лекуват по тях и също умират от това. Това означава, че и там има завишена смъртност. Понеже си супер тъп, не можеш да разбереш обикновени неща. Относно Кацаров - знам, че в пещерата нямате телевизори, но трябва да ти извадя интервюта с него. Т.е. излиза, че не лъжа, а че ти за пореден път доказваш, че си заяждащ се малоумник и всъщност нищо смислено не казваш. :)

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Едноклетъчен тъпуънгер може да викаш на баща си, не на мен. Аз съм Зевзек а едноклетъчни зевзеци няма. След като лекуват по същите протоколи, тогава защо само до преди малко завишената смъртност в други държави не се дължеше на ковид? А как това се връзва с факта, че в другите държави, например в Израел, ковид смъртността по време на епидемичен пик е колкото обичайната тук? Уж се смяташ за много умна, пък две-три елементарни неща не можеш да съобразиш накуп. Айде намери такова интервю на Кацаров. Само че да не вземе да се окаже така както винаги - да казва в него нещо съвсем друго. Направо ще позная, че няма да намериш. И то само защото си трол.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Кацаров никога не е обещавал масова смърт. Ако ти си прост, то въобще не трябва аз да съм едноклетъчно. Дори нещо повече - ако ти си прост, нямаш способност да даваш оценки чий мозък какъв бил. Ало, дир-а тролове нагли, защо пак триете бе? Аз пък си запазвам коментарите в ноутпада, за да мога лесно да ги пускам пак, понеже знам какви мизерници сте. Толкова ли сте некадърни, че не знете как да ми блокирате профила?

Изследванията в Базел показват, че увреждането на сърцето настъпва в почти 3% от случаите на лечение с иРНК. Това е с 80 000% повече, отколкото се съобщаваше досега. Изследователи от университета в Базел проучват връзката между възпалението на сърдечния мускул и лечението с мРНК. 800 души са участвали в "бустер" (трета ваксинация) проучването. Проучването е ръководено от Кристиан Мюлер, който е специалист в областта на възможно най-ранното откриване на сърдечни заболявания. Значително по-висок риск Проучването преобръща досегашните официални данни. Мюлер се опитва да определи ефекта на бустера Covid върху клетките на сърдечния мускул с маркера "сърдечен тропонин" три дни след бустера. "Това е протеин, който се среща само в сърцето. Ако се измерва в кръвта в по-висока концентрация, това е признак за увреждане на клетките на сърдечния мускул. Колкото по-висока е стойността в кръвта, толкова по-голямо е увреждането", обяснява ръководителят на изследването. Мюлер в интервю за университета в Базел : https://www.unibas.ch/de/Aktuell/News/Uni-Research/Voruebergehende-milde-Herzmuskelzellschaeden-nach-Booster-Impfung.html "Така че имаше данни само за тежки случаи на миокардит, особено при млади мъже, които трябваше да бъдат лекувани в болница. Въпросът ни беше колко често се случва увреждането на клетките на сърдечния мускул след приема на Ковид ваксина." При 22 от 777 ваксинирани са установени повишени нива на тропинин, което показва "преходно увреждане на клетките на сърдечния мускул". Това е 2,8 %. Вместо да се очаква 0,0035%. Досега изследователският екип е предполагал, че ще има само 35 случая на миокардит на един милион ваксинирани лица. Проучването на Мюлер обаче посочва 800-кратния размер. Въпреки че проучването все още не е рецензирано, то е широко обсъждано в общественото пространство - и то по начин, който не е непременно реклама на ваксинацията. Швейцарският "SWR", например, пише: "Corona booster засяга сърцето по-често от очакваното" . И таблоидът "Heute" също излиза със заглавие: "Повече от очакваното увреждане от ваксините след бустер Corona". Къде са троловете пеещи мантрата на продажните професори и доценти, за увреждания само 1-2 на милион дози.

Ало, Един на всеки 33 медицински работника в Базел, полуцава усложнения на сърцето, троле наш, Пак ли пишеш едно, а в статията има съвсем друго?

Процента 2,8 вместо 0,0035 % важи, статистиката за сърдечно съдовит е верна Какво като е сбъркал е и е написал 33 вместо 22 ? И после пише, че не е известно, какво става "със сърдечния мускул на ваксинираните деца" Единственото изследване е проведено в Тайланд, показва че резутатите са като при възрастните Auch dazu gibt es kaum Daten. Eine thailändische Studie hat den Effekt der Booster-Impfung auf den Herzmuskel bei Jugendlichen untersucht und kommt zu ähnlichen Ergebnissen wie wir bei Erwachsenen. Bei jüngeren Kindern weiss man es einfach noch nicht. Weder was die Impfung noch was die Erkrankung mit deren Herzmuskelzellen macht.

3евзек

Ало, Е? 22 der 777 Teilnehmenden festgestellt, also bei 2,8 Prozent statt der erwarteten 0,0035 Prozent., троле нагъл, Пак ли в изследването ти са пропуснати онези, които са преболедували ковид преди ваксинацията? Пак ли няма сравнение с контролна група? А да не би и това да е, защото си трол?

Но това е защото го броих с 3% вместо 2.8%. Ако се замислите за контролни групи зпачи сте АНТИВОКСЪР и подлагате на съмнение дори решението за разкриване на тайната и ваксинирането на контролната плацебо група при изпитанията в целия свят. А това съвсем не беше научно.

3евзек

Ало, Сори за грешката 1 от 35, троле наш, Пак ще попитам и още малко ще подскажа... Защо пак "пропусна", че медицинските работници повечето са преболедували ковид преди ваксинацията? Защо не се наблюдават предходни увреждания на клетките сред 2,8% от ваксинирания немедицински персонал? Да не би и това да е защото си трол?

Истеричните си мнения ги насочи към авторите на проучването. Според мене е напълно коректно и си се прецакал още на 3 доза.

около 200 заразени по-малко от миналата седмица на този ден

Дайте и колко са настинали, колко са с грип, с махмурлук, с коремно разстройство и т.н. Процент на светналите с ковид има смисъл само при масови тестове, инъче числото е безмислено само по себе си…

със запек също, изключително важно е :)

3евзек

За запека много зависи. Например хората рядко попадат в болница заради запек. Обаче троловете много умират. Затова информацията за запека редовно се публикува на сайта на тролския статистически институт, тъкмо до другат аинформация - за жертвите на противотролски ваксини. Почти еднакво опасни са.

Калифорния е щатът в САЩ с особено строги мерки по отношение на Корона и 75% дял на ковид ваксиниране. Последиците от това стават все по-очевидни. Няколко болници в Южна Калифорния започнаха да поставят палатки пред спешните отделения, за да се справят с нарастващия брой пациенти с грип и други респираторни заболявания. The San Diego-Union Tribune съобщи в петък, че в болница Scripps Memorial Hospital в Енсинитас, медицински център Jacobs Health на Калифорнийския университет в Сан Диего в Ла Джола и болница Sharp Grossmont Hospital в Ла Меса са създадени външни палатки, за да се справят с нарастващия брой респираторни заболявания. https://www.sandiegouniontribune.com/news/health/story/2022-11-11/uptick-in-flu-cases-prompts-hospitals-to-put-up-triage-tents-in-parking-lots-to-ease-er-burden Болниците и лекарските кабинети на Scripps съобщават за 1695 положителни теста за грип от 1 септември насам, което е с 471 повече в сравнение със същия период преди година. Спешните мерки бяха необходими поради увеличаване на симптомите на грип сред пациентите в спешните кабинети в окръг Сан Диего. Около 9% от тези пациенти са имали симптоми на грип миналата седмица, в сравнение със 7% преди две седмици, според доклад на окръга. Като цяло грипът е най-разпространен от края на декември до февруари Южното полукълбо също се бори с по-ранен грипен сезон от обикновено. Процентът на положителните резултати за грип в Чили достигна епидемични размери още през януари, няколко месеца по-рано от обичайното. Здравните експерти заявиха, че не е ясно веднага дали случаите на грип в Калифорния, където повечето случаи обикновено се появяват между декември и февруари, ще достигнат своя пик по-рано от обикновено или дали грипният сезон ще продължи по-дълго. В петък CDC съобщи, че грипът и подобни вирусни заболявания са особено разпространени в Джорджия, Ню Йорк, Южна Каролина, Тенеси, Тексас и Вашингтон, окръг Колумбия. https://www.cdc.gov/flu/weekly/index.htm Изданието San Diego-Union Tribune също посочва, че броят на пациентите със симптоми на COVID-19 се увеличава, макар и не толкова бързо, колкото в седмичния доклад за респираторните заболявания в окръга. При нашите условия грипът няма да е толкова брутален, както в Западните ковид гета.

3евзек

Ало, в САЩ грипа предпочита подложените на експерименталките, троле нагъл, Защо пак пишеш нещо съвсем различно от споменатото в статията, която цитираш? Да не би пак да разчиташ на това, че част от хората не знаят чужди езици? А да не би да е защото пак си трол?

АЛо, Е, троле наш, Може би и ти си роден миналата седмица, затова не знаеш, че с грип, махмурлук, с коремно разстройство или т.н. в болница попадат има няма 1-2% от хората и не умира почти никой.

Коментари - 7% от тестовете за COVID-19 са положителни през изминалото денонощие | Днес.dir.bg

Коментари - 7% от тестовете за COVID-19 са положителни през изминалото денонощие | Днес.dir.bg

Коментари

Край. Яко ще мрем както казваше генерал путко

Ловният сезон за антиваксърите отвори. Иде грипна и вирусна вълна.

И все по-малко пари за медицинския фашизъм

Скоро ще има един заразен (100% неваксиниран) и понякога 1 починал който го писахме ковид болен за да изкараме някойлев...Ай сиктир !

Едни хора трябва да увиснат на бесилото за всичко, което причиниха на човечеството. След задължителната ваксинация в армията на ФАЩ, ето ги резултатите. В пъти или дори десетки пъти са нарастнали случаите на много заболявания. Тук са посочени само част от тях https://roar-assets-auto.rbl.ms/documents/13712/2022-02-01%20RHJ%20letter%20to%20DoD%20re%20DMED.pdf

Ало, Крали Маркото, троле руски, Пак ли сложи преболедувалите ковид преди ваксинацията в един кюп с останалите?

Личи си, че си неадекватен. Прочете ли какво пише там? Не? Естествено.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Не съм неадекватен аз, ами ти си неадекватна. Прочетох много добре, при това отчитайки далеч повече обстоятелства от теб. Ти например не си забелязала. че твърдението в документа е на адвокат. Нима очакваш от адвокат да брани интересите на различен субект от този, който му плаща? Нима очакваш от адвокат да ти сподели всичката информация, до която е достигнал, без да я представи тенденциозно? Освен това твърдението включва израза "може би". Може би увеличението е свързано с ваксиниранието на военния персонал. А нещото, което адвокатът е премълчал е, че "може би" е свързано с преболедуването на ковид 19 от военния персонал. Обаче на теб как да ти мине през акъла, когато си трол?

Кажи си името и адреса и ще се уреди.

Добре. Нека помислим върху няколко факта и следствените връзки. 1. Тестовете, които се ползват са същите използвани от началото на пландемията. Хващат уханският вариант със шипчестият протеин, който правеше инфекция в белите дробове и причиняваше смърт. 2. Уханският вариант вече го няма. Има корона вирус, който изключително рядко засяга белите дробове. 3. Така наречените тестове хващат алфа,делта, омикрон и т.н. Или може да се заключи, че хващат всички корона вируси, които населението кара есенно зимният период. 4. Тъй нареченият и нарочен за ваксина препарат, който излезна 2021г. се доказа като абсолютно неефективен в превенцията на разпространенеито на вируса. Отделно започват да излизат плашещи данни за всякакви здравни увереждания вследствие на този препарат. 5. Изключете си телевизора и си включете здравият разум.

Поради пренасочване на грантовете към пропагандата за "глобалното затопляне" и "екстремните горещини" вече няма да се плаща на щатните тролове за мнения по тези теми. Закриваме пЛандемията. На вниманието на : Зевзек, Ваксо

Ало, от ръководството, троле наш, Те половината ви кадри се изпраиха около изборите. Сега останахме само зевзеците и вашите тролове, които вече втора година "закриват пЛандемията" и все продължавате да им плащате.

Ами закриват я осезателно, откакто почна войната в Украйна, щото тя е по-важна сега. "Поддържат огъня" леко все още, за да се ваксинират разни хипохондрици и психично болни. Това,че по всяко време могат да пуснат и по-смъртоносен вариант на вируса могат, няма спор.

Колкото и да не ти се иска.

Ако се прекръстиш на малоумник, по-ще си отговаряш на името.

3евзек

Ало, Мда, тролице наша, Нещо суи се объркала. Винаги ми се е искало половината да се пръждосвате около избори и винаги съм се радвал, когато познавам всеки път. Ало, дир-а, тролове нагли, защо пак триете бе?

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Не, ако се прекръстя на малоумник, няма да си отговарям на името по-ще. Освен това няма да се прекръстя само защото пак съм познал, че след изборите половината ти колеги вече не са сред нас. А какво точно означава комбинацията "по-ще"? Ало, дира, защо всеки коментар ми го триете поне по веднъж? ДА не би пак да е заради накърнената тролска чест, която трябва да браните но ви е срам да я запишете в правилата за ползване?

Аууу, я си шибам бустерчета на секи две седмици и че умрем по-леко от Кофит- и личнио рече, че е много доволен от мене и, че съм значително поумнел. Рече чивеко, че ако продължавам така да са подобрявам, че ме вика да се бустерирам сека седмица, оти немало оборот напоследък, оти бабичките вече съ не плашат Аре чао

Ало, тролската гилдия, Можете ли да обясните защо в България от 7-8 хил активни измират толкова хора, колкото измираха в Израел при 300 000 активни? Пак ли не можете? Ало, дира, защо пак така нагло триете бе? Толкова ли неудобни въпроси задавам? Кое от общите ви условия наруших? Или ви е срам да си кажете защо?

съкратиха бюджета за здравеопазването наполовина, през 2012г. смъртността на бебета : неродени, родени, и по време на раждане, стигна предвоенното равнище на 1939г. Един лекар излезе публично със статистиката , и обяви че е налице геноцид. Познай а) дали някой му обърна внимание? б) Как се отразява равнището на здравеопазването на смъртността ? (сламка : без/със епидемия) в) а като прибавим и срамната за една нация мизерия на възрастните хора у нас и факта, че отдавана сме в класацията на отличниците по сърдечносъдови задоявания и смъртността от тях Какви са прогнозите, според тебе, при епидемия, пък и без нея ?

3евзек

Г-н В съседна Гърция, малко след като, Относно Гърция - нещо не се забелязва тази статистика - https://www.macrotrends.net/countries/GRC/greece/infant-mortality-rate . Не знам каква е вадил онзи лекар, но поне официално през 2012 има намаление на детската смъртност. Може само 1,17% да е, но е намаление. Какви предвоенни нива от 1939, какви 5 лева? Разликата спрямо тях е има няма 50 пъти. а) естествено, че никой няма да му обърне сериозно внимание. Самото му изказване вероятно е плод на жажда за внимание. б) равнището на здравеопазването се отразява на продължителността на живота, не толкова на смъртността, доколкото промяната в първото не е рязка. Интересно е обаче как за починалите отбелязвате колко било нико качеството в България, но като стане дума за ваксинация, която е част от същото здравеопазване, тогава никой не обелва думичка за качеството нито тук, нито в другите държави, където уж трябва да е високо. в) Тук в известна степен ще се съглася. Проблемът със съдовите заболявания не е че много хора умират от тях. Така е по цял свят. Проблемът е, че умират с 5-10 години по-рано, отколкото в други държави. Но все пак разликата не е чак толкова голяма. Може да е 20% или 30%, което хич не е малко. Но 5-10 пъти не е.

В Гърция, както и в няколко страни от Европейския съюз, се наблюдава повишена свръхсмъртност, която според официалната статистика не се дължи на Covid-19 и вируса, а по-скоро на мерките, предприети по време на така наречената "пандемия". https://www.eyewideopen.org/?p=4381 Гърция 31,2% превишена смъртност през 2022г. след 201 дози на 100 човека. Данните за Гърция са тревожни, огромно увеличение на общата смъртност в сравнение с предишни години и особено с 2020 г., когато SARS-CoV-2 вече циркулираше. България 1.4% увеличена обща смъртност при 65 дози на 100 човека.

3евзек

Ало, в Гърция след принудително ваксиниране троле наш, Защо пак лъжеш бе? В Гърция няма 31,2% превишена смъртност за 2022. Може в някоя седмица да е толкова, но не е за цялата 2022. Повишената свръхсмъртност в Европа според официалната статистика се наблюдава поради ковид, жеги и последствия от ковид. Иначе щеше да е равномерно разпределена през различните седмици, а не както в Гърция - да следва ковид вълните. Да не би да си мислиш, че ковид уврежданията изчезват заедно с вируса? Трол!

Ало, тролската гилдия, Можете ли да обясните защо България е незизменно в топ 30 по ковид смъртност? Или пак не ще ми мълчите? Може и да отговорите на някой друг въпрос, който смаи си изберете, няма да е изненада. Ало дир-а, защо пак триете бе? Пак ли тролската чест е в опасност? Ами IP адреса ми няма ли да блокирате този път?

Ами защото броят и умрелите от катастрофи като умрели от ковид, льольо.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Първо искам да ти благодаря, че пак се нагърби да отговориш от името на цялата гилдия. Но... Защо пак лъжеш бе? Кои умрели от катастрофи ги пишат като умрели от ковид? Да не би да имаш предвид онова момче от миналата година? Такива работи се разбират, дори да са единични случаи, за които се държите като удавници. Може би при вас е стандартна тролска практика роднинните ви да не четат причните, от които умирате, обаче вярвай ми, при хората не е така. А ти пак си трол.

Т.е. случаите, коите не са по телевизията ги игнорираш? Това се правеше масово. А какво ще кажеш за умрелите от протоколите на WHO. Лично познавам такива хора, които влязоха с лека температура и кашлтца и ги умориха за 1-2 дни. За това има и толкова високи нива на смъртност. Обаче отказваш да си извадиш главата от гъза.

3евзек

Ало, Мхм, тролице наша, Защо пак лъжеш бе? При това пак нагло. Кой влиза в болница с лека температура и кашлица? Толкова сте прости троловете, че една елементарна лъжа не можете да скалъпите като хората. Протоколите на WHO ви били виновни... А в другите държави по кои протоколи лекуват, че има такава разлика? И за това не можеш да излъжеш като хората. Трол!

Хората бяха доста изплашени, особено след бръщолевенето на тогавашния министър Кацаров, който обещаваше масова смърт. Лъжа ли е? Не е. Знам много добре защо влизаха хората. Имам приятели, на които им предлагаха да ги настанят с такива симптоми. Слава Богу отказаха. Всеки знае, че не легло се взимаха луди пари. Ако аз съм прост, ти трябва да си едноклетъчно. То такъв ти е мозъкът де. В главата, която е завряна знаеш къде. Ща това и пишеш неверни неща. Лъжецът си ти.

Отговарям ти, едноклетъчен тъпунгер. Там също лекуват по тях и също умират от това. Това означава, че и там има завишена смъртност. Понеже си супер тъп, не можеш да разбереш обикновени неща. Относно Кацаров - знам, че в пещерата нямате телевизори, но трябва да ти извадя интервюта с него. Т.е. излиза, че не лъжа, а че ти за пореден път доказваш, че си заяждащ се малоумник и всъщност нищо смислено не казваш. :)

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Едноклетъчен тъпуънгер може да викаш на баща си, не на мен. Аз съм Зевзек а едноклетъчни зевзеци няма. След като лекуват по същите протоколи, тогава защо само до преди малко завишената смъртност в други държави не се дължеше на ковид? А как това се връзва с факта, че в другите държави, например в Израел, ковид смъртността по време на епидемичен пик е колкото обичайната тук? Уж се смяташ за много умна, пък две-три елементарни неща не можеш да съобразиш накуп. Айде намери такова интервю на Кацаров. Само че да не вземе да се окаже така както винаги - да казва в него нещо съвсем друго. Направо ще позная, че няма да намериш. И то само защото си трол.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Кацаров никога не е обещавал масова смърт. Ако ти си прост, то въобще не трябва аз да съм едноклетъчно. Дори нещо повече - ако ти си прост, нямаш способност да даваш оценки чий мозък какъв бил. Ало, дир-а тролове нагли, защо пак триете бе? Аз пък си запазвам коментарите в ноутпада, за да мога лесно да ги пускам пак, понеже знам какви мизерници сте. Толкова ли сте некадърни, че не знете как да ми блокирате профила?

Изследванията в Базел показват, че увреждането на сърцето настъпва в почти 3% от случаите на лечение с иРНК. Това е с 80 000% повече, отколкото се съобщаваше досега. Изследователи от университета в Базел проучват връзката между възпалението на сърдечния мускул и лечението с мРНК. 800 души са участвали в "бустер" (трета ваксинация) проучването. Проучването е ръководено от Кристиан Мюлер, който е специалист в областта на възможно най-ранното откриване на сърдечни заболявания. Значително по-висок риск Проучването преобръща досегашните официални данни. Мюлер се опитва да определи ефекта на бустера Covid върху клетките на сърдечния мускул с маркера "сърдечен тропонин" три дни след бустера. "Това е протеин, който се среща само в сърцето. Ако се измерва в кръвта в по-висока концентрация, това е признак за увреждане на клетките на сърдечния мускул. Колкото по-висока е стойността в кръвта, толкова по-голямо е увреждането", обяснява ръководителят на изследването. Мюлер в интервю за университета в Базел : https://www.unibas.ch/de/Aktuell/News/Uni-Research/Voruebergehende-milde-Herzmuskelzellschaeden-nach-Booster-Impfung.html "Така че имаше данни само за тежки случаи на миокардит, особено при млади мъже, които трябваше да бъдат лекувани в болница. Въпросът ни беше колко често се случва увреждането на клетките на сърдечния мускул след приема на Ковид ваксина." При 22 от 777 ваксинирани са установени повишени нива на тропинин, което показва "преходно увреждане на клетките на сърдечния мускул". Това е 2,8 %. Вместо да се очаква 0,0035%. Досега изследователският екип е предполагал, че ще има само 35 случая на миокардит на един милион ваксинирани лица. Проучването на Мюлер обаче посочва 800-кратния размер. Въпреки че проучването все още не е рецензирано, то е широко обсъждано в общественото пространство - и то по начин, който не е непременно реклама на ваксинацията. Швейцарският "SWR", например, пише: "Corona booster засяга сърцето по-често от очакваното" . И таблоидът "Heute" също излиза със заглавие: "Повече от очакваното увреждане от ваксините след бустер Corona". Къде са троловете пеещи мантрата на продажните професори и доценти, за увреждания само 1-2 на милион дози.

Ало, Един на всеки 33 медицински работника в Базел, полуцава усложнения на сърцето, троле наш, Пак ли пишеш едно, а в статията има съвсем друго?

Процента 2,8 вместо 0,0035 % важи, статистиката за сърдечно съдовит е верна Какво като е сбъркал е и е написал 33 вместо 22 ? И после пише, че не е известно, какво става "със сърдечния мускул на ваксинираните деца" Единственото изследване е проведено в Тайланд, показва че резутатите са като при възрастните Auch dazu gibt es kaum Daten. Eine thailändische Studie hat den Effekt der Booster-Impfung auf den Herzmuskel bei Jugendlichen untersucht und kommt zu ähnlichen Ergebnissen wie wir bei Erwachsenen. Bei jüngeren Kindern weiss man es einfach noch nicht. Weder was die Impfung noch was die Erkrankung mit deren Herzmuskelzellen macht.

3евзек

Ало, Е? 22 der 777 Teilnehmenden festgestellt, also bei 2,8 Prozent statt der erwarteten 0,0035 Prozent., троле нагъл, Пак ли в изследването ти са пропуснати онези, които са преболедували ковид преди ваксинацията? Пак ли няма сравнение с контролна група? А да не би и това да е, защото си трол?

Но това е защото го броих с 3% вместо 2.8%. Ако се замислите за контролни групи зпачи сте АНТИВОКСЪР и подлагате на съмнение дори решението за разкриване на тайната и ваксинирането на контролната плацебо група при изпитанията в целия свят. А това съвсем не беше научно.

3евзек

Ало, Сори за грешката 1 от 35, троле наш, Пак ще попитам и още малко ще подскажа... Защо пак "пропусна", че медицинските работници повечето са преболедували ковид преди ваксинацията? Защо не се наблюдават предходни увреждания на клетките сред 2,8% от ваксинирания немедицински персонал? Да не би и това да е защото си трол?

Истеричните си мнения ги насочи към авторите на проучването. Според мене е напълно коректно и си се прецакал още на 3 доза.

около 200 заразени по-малко от миналата седмица на този ден

Дайте и колко са настинали, колко са с грип, с махмурлук, с коремно разстройство и т.н. Процент на светналите с ковид има смисъл само при масови тестове, инъче числото е безмислено само по себе си…

със запек също, изключително важно е :)

3евзек

За запека много зависи. Например хората рядко попадат в болница заради запек. Обаче троловете много умират. Затова информацията за запека редовно се публикува на сайта на тролския статистически институт, тъкмо до другат аинформация - за жертвите на противотролски ваксини. Почти еднакво опасни са.

Калифорния е щатът в САЩ с особено строги мерки по отношение на Корона и 75% дял на ковид ваксиниране. Последиците от това стават все по-очевидни. Няколко болници в Южна Калифорния започнаха да поставят палатки пред спешните отделения, за да се справят с нарастващия брой пациенти с грип и други респираторни заболявания. The San Diego-Union Tribune съобщи в петък, че в болница Scripps Memorial Hospital в Енсинитас, медицински център Jacobs Health на Калифорнийския университет в Сан Диего в Ла Джола и болница Sharp Grossmont Hospital в Ла Меса са създадени външни палатки, за да се справят с нарастващия брой респираторни заболявания. https://www.sandiegouniontribune.com/news/health/story/2022-11-11/uptick-in-flu-cases-prompts-hospitals-to-put-up-triage-tents-in-parking-lots-to-ease-er-burden Болниците и лекарските кабинети на Scripps съобщават за 1695 положителни теста за грип от 1 септември насам, което е с 471 повече в сравнение със същия период преди година. Спешните мерки бяха необходими поради увеличаване на симптомите на грип сред пациентите в спешните кабинети в окръг Сан Диего. Около 9% от тези пациенти са имали симптоми на грип миналата седмица, в сравнение със 7% преди две седмици, според доклад на окръга. Като цяло грипът е най-разпространен от края на декември до февруари Южното полукълбо също се бори с по-ранен грипен сезон от обикновено. Процентът на положителните резултати за грип в Чили достигна епидемични размери още през януари, няколко месеца по-рано от обичайното. Здравните експерти заявиха, че не е ясно веднага дали случаите на грип в Калифорния, където повечето случаи обикновено се появяват между декември и февруари, ще достигнат своя пик по-рано от обикновено или дали грипният сезон ще продължи по-дълго. В петък CDC съобщи, че грипът и подобни вирусни заболявания са особено разпространени в Джорджия, Ню Йорк, Южна Каролина, Тенеси, Тексас и Вашингтон, окръг Колумбия. https://www.cdc.gov/flu/weekly/index.htm Изданието San Diego-Union Tribune също посочва, че броят на пациентите със симптоми на COVID-19 се увеличава, макар и не толкова бързо, колкото в седмичния доклад за респираторните заболявания в окръга. При нашите условия грипът няма да е толкова брутален, както в Западните ковид гета.

3евзек

Ало, в САЩ грипа предпочита подложените на експерименталките, троле нагъл, Защо пак пишеш нещо съвсем различно от споменатото в статията, която цитираш? Да не би пак да разчиташ на това, че част от хората не знаят чужди езици? А да не би да е защото пак си трол?

АЛо, Е, троле наш, Може би и ти си роден миналата седмица, затова не знаеш, че с грип, махмурлук, с коремно разстройство или т.н. в болница попадат има няма 1-2% от хората и не умира почти никой.