7 извънредни мерки: Гърция реши как да се справи с рязко засилената мигрантска вълна

Центъра за настаняване на остров Лесбос вече е най-големият бежански лагер в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе малаки, имате си толкова необитаеми острови...

Както се казва - днес в съседа, а утре и у нас. Ами то нашите мигрантски лагери са празни - май направо ще ги карат тук. Язък ни ца високата оценка от Модус за добро "финансово" развитие.

цигани до кога ще сучат от майчината еврвропейска гръд милиони евра за псевдо реформи.

хайде сега, свободно движение на хора в ЕСссср. Бацката да си приеме квотата. После питайте що така тез “англета” са луди и колко им е лошо с този недемократичен брекзит и кралица хохох

Мигрантите от о-в Лесбос да се настаняват директно у лесбо- и гейдвоките от евроелита, наложили ислямската вълна в Европа!

В оковите на еврогейския съюз реални мерки срещу миграцията не могат да се вземат. И е съвсем ясно, че предвидените от гръцкото правителства няма да дадат резултат, а са просто прах в очите на гръцкия народ. Освен това Кавала е близо до нашите граници, така че можем да очакваме изненади. Истинската мярка е една - силово недопускане преминаването на съответната граница. Но затова са нужни две неща - държавен суверенитет и защита срещу евентуалните наказателни мерки от страна на господарите зад океана, които в изблик на демократичност и толерастия със сигурност биха санкционирали такава национална политика. И понеже тези мерки са неосъществими - свиквайте с пришълците.

Защо имаме граници на ЕС? Европейският съюз да пусне рекламнни листовки направо по третите страни с инструкции как да стигат по лесно до съответните държави....

връщане в страната на произход

едно време колониалните държави крадяха от Африка злато, диаманти и други полезни изкопаеми, сега крадат млади и образовани мъже, които, вместо да възстановяват страните си, са примамени в Европа, да увеличават раждаемостта и да работят за пенсиите на дъртите европейци... ...преди измукваха природни богатства, сега възродиха трафика на роби, наречени мигранти... ...мигрантите трябва да се върнат по домовете си и да се борят за прогреса на Африка!

Трафик на работи! Абсолютно вярно!!!

Преди дни Ердоган се договори с Путин, сега ще засили към ЕС хиляди бежанци, сред тях ще има доста от Идлиб...разбирайте маскирани терористи.

Даже няма и да са маскирани.

На всички нелегитимни плавателни съдове, пристигащи от Турция и африканските брегове. Без изключения, без преговори, без разни харти. Когато знаеш, че ще те посрещне боен кораб със залп на месо, а не “спасителна” гемия на някое НПО, бая ще се замислиш, преди да се качиш на лодката. Рязко ще намалеят както мигрантите, така и загиналите такива.

Целта е брутална и доста малко хора знаят каква е. В Сирия просто избиват хора ей така. Също и в Йемен, Сомалия и др.

Требе да потапят корабите барабар с мигрантити Казах.

В държавите от западният блок се изхвърлят неща за домашно употребление, които са почти нови. Всякакви- мебели за кухни, за холове, за спални, кухненски електрически пособия, килими, всякаква покъщнина. Понеже живея на запад запитах един път- Защо всички тези неща не се товарят на кораби- като най- евтино превозно средство- и да се дават на хора в държави в които хората са бедни? Отговорът беше- ЗАЩОТО ТРАНСПОРТЪТ Е СКЪП. Но сега не е скъпо тези кораби да докарват тези хора в Европа, да се плащат луди пари за тяхната издръжка и т.н. ? Тоест целта не е тези хора да живеят в държавите си добре, а да напълнят Европа с евтина работна ръка. Е това си е чиста демагогия.

Не е целта да напълнят Европа с евтина работна ръка.Събуди се.Никой арабин не идва да работи, а да взима помощи за бежанец, да живее на гърба на презираните от него неверници и да им изнасилва жените.

Просто спрете да ги хрантутите те не са бежанци а хитреци нима не разбирате това да отиват в Западна Европа защо трябва да идват на Балканите.

Ами да благодарим на Блеър и Саркози, който под благия поглед на Хилъри убиха Кадафи, и отвориха кутията на Пандора!

КАДАФИ, беше един истински хуманист, достоен да живее вечно!

Спрете да давате пари на джагалите и ще спрат да идват, бе!

Стряскащо е. Единственият начин да спре тази лудост е спиране на "спасителни" акции. Тези, както знаят за кораби готови да ги качат направо от бреговете, ще научат и за липса на такива и ще се замислят може би, струва ли си да рискуват.

Подозирам че византийците ще купят голямо количество зарин...

Неа-Кавала ---на колко километра от Банкя е?

350 км.

А в прекрасната и просперираща Тикволандия дори и мигрантите не искат да попадат

Те и в Румъния не искат , и в Полша , и в Унгария ...

Ще рече там където соца е разсипвал никой не ще да се засели? Що ли?

И това е така, но не само - няма я малоумната социална политика към мигрантите, а и Източна Европа не е промита от либерастите

Това е до време. Някой ден и тези страни ще са опция, когато богатите категорично откажат, защото изнемогват.

"решили" проблема, ще рече, пригответе се във вулгаристана за вълна от "гости"

Да не са луди. Те прекрасно знаят колко "хубаво" е тук

Нема страшо. Ердоан си има закачката с Гърция. Тези акции не са случайни.

И гърците изтрещяха, ами военните кораби вместо към Кавала леко да свърнат към африканския бряг и да върнат "бежанците" от там откъдето са дошби, иначе ще трябва да ги чакаме скоро на наша територия, ей го къде е Кавала А иначе от тия социализация да не чакат, миналата година в Атина направо се уплаших, цял ден по 2-3 по улиците, 3 пъти дневно на столова, а болните сутрин от 8ч, срещу хотела ни на опашка за лекарства. А гърците ще намаляват пенсиите за да отглеждат скакалците.

Докато не започнат да падат гилзи по границите няма да отслабнат миграционните щения на джагалите.

Най-ефикасната мярка е калибър 45, магнум. След първите стотина, дали фира, другите ще заобикалят Гърция през Испания. Същото впрочем важи и за нашата граница!

Абе 7/62 Калашник ми се струва по ефективен... Само като резнеш 1-2 откоса няма да видиш ония орки как ще се изпарят ...Дори и да не ги трепеш,важно е да знаят че ги чака оловцето!!!