7 години затвор за командоса, убил полицай заради жена

Престъплението е извършено заради връзка на убития с бивша приятелка на осъдения

Обратно в новината

Коментари - 7 години затвор за командоса, убил полицай заради жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква е станала тя- единият шаран мъртъв, другия- в панделата, а к у р в а т а - продължава да си чеше катерицата. Ех, живот ли бе, да го опишеш?

Тая жена, трябва да се ожени за него и да го чака безропотно. Щото този като излезе, едва ли ще може да работи читава работа и ще трябва тя да го издържа, заради нейните ку.р.ве.нски номера. Ама тая сигурно вече е в друга държава и върти ги там... а този млад мъж му се съсипа живота, както се съсипа живота и на полицая. Ако мъж или жена има едновременно повече от една връзка, значи не си струва труда за нищо!

така може да филмира мъжа, че той да не знае къде се намира. В такива ситуации се стига и до смърт.

7 години за убийство.... в Клетниците толкова даваха за кражба на хляб

При самоотбрана.

Грозните жени са така - искат да ги ухажват, да ги желаят, колкото повече толкова по-добре. А ако се сбият за нея.....ехе, вече става хубавата Елена...цял живот ще разправя как са се били за нея. Истински случай - Колежка живее с ревнивец, но пък се натиска постоянно на един колега. Как представя нещата вкъщи не знам, но винаги когато ходихме на фирмено парти колежката сядаше до колегата и правеше снимки и ги качваше в социалните медии. Ревнивецът разбираше къде сме, идваше, заплашваше колегата и си закарваше курвата вкъщи. На следващото парти пак така....но най-интересното е, че след време тая се разведе с ревнивеца и се омъжи за колегата....ай ходи разбери какви са тия отношения...

Глей начи к'во праят хората заради жена. ! И троянската война заради жена е започнала. Хубаво е човек да си носи по един или два тактически ножа като на пича. Не се знае кога че ти скочат лошите.

Тази Майнатаунска драма направо трябва да я екранизират. Бабичките по селата ще я изгледат с интерес пред телевизора.

В смисъл остава му да лежи 1 година, така ли? Ако не го освободят по-рано, в смисъл веднага за добро поведение? Историята кой какво бил казал и направил от къде я разбраха? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

От 2018 до сега (2024) - шест години се точи съдебния процес. Браво.

Кой командос, кой полицай, кой убиец, кой убит? Някой разбра ли нещо от написаното?

Дори и под пагон, приматът не може да удържа своя нагон.

Якооооооооооооооооо !

ПИПО

Значи мадамата върти и двамата, но живее с военния. Полицая вечерта пали колата и отива, да "говори" в военния, а оня му е казал. че е бил пиян. Полицая обаче дава зор и им отива на гости. Там какво става един господ знае, но в крайна сметка полицая си намира майстора. Сега, разбирам, да беше обратното и военния да беше отишъл в дома на полицая и да го беше убил щеше да си е умишлено убийство от всякъде. Защо всички тук не вярват, че може да е било и самоотбрана?

Господ се пише с ГОЛЯМА буква!

Какво очакваш от Пипо Че Гевара ?

7 години затвор за умишлено убийство - заклал хладнокръвно човек!!!! И след 2-3 години ще го пуснат за добро поведение!! Това само в България го има!

Това ако беше в Тексас, минимум 90 години.

Един ден няма да лежи в Тексас.... Кой нормален съдия ще осъди човек , който предупреждава че е пиян , и въпреки това някой кара десетки километри за да се саморазправя с него заради жена, която не му е съпруга (какво и да беше , да не му е собственост) и знаейки че момчето е командос. тва полицаите в бг верно се имат за голема работа...

Полицайот е изтегл'ил късата клечка. Явно е бил прост човек с патлак. Другия пък имал тактически нож. Полицаят вероятно е иск'ал да го стреля с патлака обаче тактическия нож се е оказ'ал по-бърз. Азе открай време си мислим че патлаците са за мижитурки. Друго си е ножа - иска сила, иска бързина, иска кураж.

7 години за убийство и ще го пуснат след три заради "добро поведение". Как да се цени животът тогава?

Как убиваш някой и получаваш 7 години ,демек лежиш 4 нещо такова ,отнемеш ли живот умишлено или заплащаш с твоя или лежиш до живот ,тва е реалната присъда

Глей ся, аз не съм против убиването. Номера е да се убиват правилните (разбирай лошите) хора. Що лоши има за убиване у България - бедна ти фантазията.

Все пак - някакъв е настоявал да се видят и да се бият, въпреки отказа е дошъл и е бил накълцан? И това е умишлено убийство? Може би трябваше командоса да се остави да го нашамарят. А тъпата патка къде е била през това време, с някой трети??

Обратното - този, който е настоявал да се видят, е убил другия.

прости чикиджии хахахахха, за няква мърша убита си опропастиха живота пхахахах

За шундата на едно ченге.

Някой нещо за етноси няма ли да спомене, бе? То нали българите не сме такива, те циганите ги правят тези неща?!

Ебахти, дисонанса им наби в кухите тикви... :)))) Сега те и мразят. :)))

7 години за умишлено убийство? Това е подигравка. Ами то Иванчева май ще лежи повече от този!

Този НЯМА да лежи. "...през пролетта на 2018 г. Наложено му е наказание лишаване от свобода за срок от 7 години." Докато стане време да влиза и като му приспаднат ареста от 2018 и то станало 2025.

Ангеле, Ангеле, главО проста, сега ще ти направят задника на монета от два лева в пандиза, а тази вече те е забравила ...

да мрете заради тъпи шутки