Коментари - 7 г. след трагедията в Якоруда: Отведоха в затвора продавача на ракията, убила шестима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ората на Тайфи варят още от тая ракия, че на жената напоследък и се отвори голема глътка.

...и на мойта тъща и се пие, та си викам...

Ами някой ако заслужава доживотна присъда, ще им стигнат ли 100 години да се произнесат тези “съдии”? Никак не е жалко а си е трагично! Бог да пази България или поне това което е останало от нея!

Те повече време са го съдили отколкото ще лежи. Мила родна картинка.

Подигравка, поне по една година за убит човек да бяха дали.

Боклушка държава на мафията и корумпирана съдебна система! Съдии които са без капка морал и се продават за жълти стотинки!

Колко е умен толупа като каза че всичко е ,,ПУНТА МАРА,,

7 години, как ви се стува за съвсем ясен случай. 5 години за убииство на 6 лица. Трагично законодателство, абсурдно правораздаване! На това му викат "правовова държава' и "демокрация". На практика имаме диктатура на престъпноста.

За сметка на това сме с цивилизована свобода и демокрация, а не нека изостанала азиатска кочина, къде бесят хората по дърветата.

Но как може да купиш нещо за. 3,4 лева?И да мислиш,че пиеш ракия.

Купува го безмозъчен!

Как тъй са го осъдили ? Той им го е дал за разтворител, не ги е карал да го пият. Метанолът разтваря боя, лак, смола и неорганични соли.

Този е електрически стол,защо само 5 год.6 деца си отидоха от неговото безотговорно поведение.Срам за съдебната система.

Бьрзо правосьдие, сурова присьда. Моя странааааа, моя Бьлгарияяяяяяя!

Tina

Това е поредното доказателство, че в България няма правосъдие, няма закони. За 6 човешки животи - 5 години затвор. Поредната подигравка с българските граждани .

И вече осъден !! :-)))

5г затвор за шест жертви...поредното "независимо" решение. Още малко и серийните убийци и терористи ще почнем да ги съдим с по две години както е тръгнало...

Аз върху тоя сопола си не бих хвърлил, тия му пият от ракията...

5г затовр за 6 трупа...След 2г е вън, ако работи в панделата и има добро поведение! А тия милион и кусур обезщетение никой няма да вземе една стотинка....

Браво! Отново респектираща присъда на независимият български съд.