6001 гласа не са достигнали на ИТН, за да влезе в парламента

В изборите за Народно събрание няма избрани независими кандидати

Обратно в новината

Коментари - 6001 гласа не са достигнали на ИТН, за да влезе в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е този изрод от снимката с прическа в стил “обикновен фашизъм”?

Другия път ще са 60001

Как така? Ще липсват детските тениски с аромата на тоша и онзи със скъсаната дънКа. Справедливо ли е? От кога не са драскали глупости за 1000 лв/ месец. "С милионки е по - добре , пък нека вали" Африкански

Потрива ръце Киро да граби, но котка път му мина!

От написаното в последните около 2 години по форумите става ясно, че за ГЕРБ и ДПС не бива да се гласува дори на сън, абсурд е да се гласува за БСП, в никакъв случай не трябва да се гласува за ИТН, особено опасно е да се гласува за Възраждане, краварско и соросоидно предателство е да се гласува за ДБ, много опасно за ПП и само дебили гласуват за Янев, който е ИТН 2:))))) Маркетолозите са в шок:))))) Народа е в шок:))) Президента е целия в бяло, вентилатора е насран:))) Народеца със скъсани джобове прилича на клошар, който рови по кофите, но навсякъде разправя, че е изобщо не харесва БМВ, а Мерцедес са най-добрата марка, в краен случай Лексус :))). Освен това, като намери коричка хляб, гризейки я обявява на всички, че не понася френски сирена, много по-вкусен е българския кашкавал, че не обича риба, предпочита свинско или суджук:))))) Политиците от своя страна повтарят тези глупости и създават прекрасен паралелен свят, в който глуповатия народец е щастлив в нищетата си:)) Основната разлика в посланията е не как да станем нормални и с достойни доходи, а как да сме щастливо бедни или нещастно бедни:))) Защото бедността е най-малкото общо кратно на всички опити за управление. Дали ще сме клошари с Борисов или с Петков за нас няма особено значение. Дали Нинова ще се пули на цената на олиото и ще обяснява, че няма идея какво се случва, за нас няма особено значение. Дали Костадинов ще чертае азиатски пътища с москвичи и газ на корем, без да осъзнава, че без Европа щяхме да сме закрили държавата преди години, няма никакво значение. Дали основен съветник по всички вселенски и глобални въпроси ще е Ицо Иванов и американските влъхви, от които до момента резултата е само едни адски скъпи Марици - за нас няма никакво значение. На нас ни харесва паралелния свят на клошари.

машинките се оказаха много злобни! през юли 2021 им подариха щедро 20 000 гласа "от чужбина" , "за да е герб втори и да го е победил протестър слави" , а сега им взеха 6000 гласа, за да не влязат. еех, тия злобни машинки и все за удобството на юмручено-черепно-прокопскто задкулисие... п.п. блокиращата днешна политическа ситуация дължим също на машинките и техните кукловоди-"програмисти". 20 процента за боклуците от ПП, сринали държавата по всички направления, да бе! пффффф....

Чалгаджиите не са гласували за тях?!

сам

значи вече Тошко Африканси ще може да го гледаме не в Парламента а в Зоо-то и да му хвърляме банани...

Това беше супер!!!

По добре е за него, че иначе работата отиваше към тричане.

Тия измекяри не влязоха, ама пак намериха достатъчно балъци да им гласуват, та сега ще се облажат с партийна субсидия от държавната пара. Пълно е с плиткоумници.

И аз не ги харесвам, ама относно докато бяха в парламента вземаха само по лев на глас от полагащите им се. Ще ги видим сега, но очаквам пак да го направят.

Еми това се очакваше. При три провалени редовни правителства. Сега е ред на БСП, ако Нинова не я изчегъртат още догодина.

Нека ме боли.Еех за малко да влезнем

Браво! Следват ПП и Ристе Мравоядо с Гнома и парламента ще си отдъхне от глупаци.

Мокри сънища са това, товарищь, не се надявай.

Защо да са сънища? Ако им документират далавери те по надлежния ред отиват в затвора.

Шилo

Не заслужават да помиришат Парламент повече! Корумпирани циркаджии!

ㅤ

Преди малко бяха 4900, сега са 6000. До довечера редакторчето може и да уцели точната разлика. Макар през стъпка от 1100, до 14000 да и остават "само някакви си" 7,2 опита... :)

Време е тези циркаджии да се приберат в скапанато им чалгаджийско студио

И ся как шъ пратим северомакедонски космонавт у Космосо?! Пропада мисията!

Космосот си е македонски!

На другите избори ще имат общо 6001 гласа...

в друг сайт ппише 4000 гласа. а разберете се -явно така се пише в бг.

Ключово прокси остана навън!

Няма нищо - слави 2 ( с .янев) е готов за всякакви коалиции. Но пак не стигат, а шишко много изнервен на собствена издръжка му е депесе. Мъка. Губят търпение.

Никой не е помогнал на украинските войски с осигуряването на военна техника, както руската армия. Пленените от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) от началото на войната танкове, бронирани превозни средства и артилерийски установки надвишават като количество доставките на оръжие от нейните съюзници

И с два гласа да беше разликата е все тая след като провалиха три мандата. Първият път, а не ние в опозиция ще бъдем; вторият път като първа сила в денят преди подписването на коалицята решиха да си бият шута вместо да преговарят с бсп и дб. И третият път решиха да си бият шута защото не можели да преговарят с ПП, въпреки че до този миг нямаше каквито и да било индикации за напрежение между партиите. И сега сериозно се надяват за четвърти мандат? Миналата година именно Слави заяви как електората няма да им дадат повече от трети път шанс и излезе прав! Жалко че не си припомни думите за да не си прави труда да кандидатстват от партията сега.

Борисов каза от Банкя че от утре бензина ще е 2 лева

Това с ИТН е добре за страната ни, въпроса е че народа е много глупав и постояно се лъже, мисли че щом е нов е по добър. Всеки новопоявил се го приемат за месия, така беше с царя, Бареков, Славчу, Киро Харвардски, Копейкин. На Запад залагат на стари утвърдени партии, някой да се появи шеметно от нищото е невъзможно.

май се канят да поправят грешката.

но на Дир не му достигат четвъртокласници. И един е достатъчно за да сметне числото.

предателите от ИТН, които отидоха в ПП ще се коалират с ГЕРБ

тежка математика 110-96=4

Всяко поколение само си носи Кръста.

След като провалиха 3 поредни парламента, сега ги нямало - ах, каква загуба! Сега няма да можем да се насладим на умните овчи мисли на Тошко Квазимодото, Балабанов Урко и фъфлещата болонка Ива. Страдам, страдам! Сал един мрачен Славчу остана да се явява по телевизора и да възвестява поредния Апокалипсис..... ах....

Прекрасно! Всеки удар по хипертрофиралото самочувствие на уродливото джудже Тошко е добре дошъл! ИТН са като циркова трупа - само уроди и трябва да разберат, че са вредни за България!

Няма независими каддидати. А това по-всяка вероятност следва да се отмчете като избори за национално партийно събрание.Та какво да се каже в теоритичен план-системата на политическите сдъбрания устройва само една организация, претендираща за въздесъща по цялото земно кълбо. Най-върлата и хфракция се е самовъздигнала като най-правоверната, нещо, което не отговаря на историческата истина. РП€ винаги е поддържала зцаризма и деспотизма в россия. Та и сега.

ако се бяха вляли в Д. П. Съто.

И тъй бавно и полека за няколко месеца народа порасна на няколко века поне заради тая пас мина да са изчисти бяха необходими три-четири и пет вота лошото е че има още да се чистят възраждане български възход герб и дпс всичко това е мафия и руски подлоги кога ще узрее простия народ от селата за тия промени не е ясно колко избор още трябва да правим за да се оправи българия тръгне в нормален път

А ПП? Киро ментата, културиста данъчен измамник ?

За т'ва изКуКу бенд са на турне - в търсене на (поне) 4к гласо-продаватели за напролет.

Кеф! Така да продължава!

Всички са доволни, че тия дебили ги няма. Най-вече поръчителите на 'проекта Слави'. Свърши си работата и го пенсионираха. Няма да се мъчи я там да приказва от трибуната, освободиха го и от тоя инелектуален тормоз, "всичко точно"

И слава богу на тия дяволски изчадия не трябва да се дава повече никакъв достъп до лостове на власт в държавата нито до обществено обработване на мнението това са едни диви к* с селски чалгарски манталитет които при това са и глупави и тъпи и некомуникативни освен това са и дългата ръка на путин в българия да не говорим че са и защитници на българската мафия и свалиха законното правителство в предишния парламент хак им е на такива изроди повече никаква власт не трябва да докопват

Не така нихилистично. Малка рокада в ръководството им ще освежи тяяхната организация. А ако приемат едно наше предложение за окончателното формиране на Политическа Организация "Профилактика и Лечение" ще е от полза за всички дори и за най-върлите опоненти на ИТН..

YEEEES

Тая кукла си свърши работата и се омърля вече. Сега има нова кукла в действие.

96 071 Много са но това е положението:)))))

хахахаахахахаххахахахаххахахаххахахаххаха

Слави си върна заемите и си направи парите, пък вие му се смейте колкото искате.

Точно и заради това не трябва да влиза в парламента. Добре си го казал.

Парите си ги е направил.

Добре, ще има с няколко идиота и наглеци по- малко в НС, ама какво правим с останалите!? Колко избора ще трябват за да се разкарат Възраждане ..?

Екстра! Да ги боли! Другият път 7/8 гласове да не им стигнат, че още по- болезнено!

Напетия Тошко има визия на механизатор от АПК "Палакария" с. Белчин бани, Софийско ! През цялото време когато захождаше към парламента, стъпваше като напет усул-сикиджия !

Крайно време беше! Почти две години, не можахме да им угодим! То македонски космонавти пращаха,то парламенти и правителство разтуриха! Стига толкова!

Не ни пука

110 210 - 96071= 14139 гласа!!! Кой ги пише и смята тези статии?

+-10 000 човека нямат значение ;)

Ти сега ли разбра какво е Дир-а, дето ни мисли всички да дебили?!

В "Журналистическия" факултет математика по принцип не се учи

Тошко Йорданов беше отвратителен.И с визията си и поведението си на простак във висша степен.Гологлавия чалгаджия само от време на време се показваше от килера си,да каже /според него/,някоя умнотия.Та това е добрата новина.

Ама докопаха партийната субсидия. Пак се облажиха. Хайде на следващите избори БСП при чалгата.

Дойде време Тошко Картошко да си седне на Д-то, и да се вразуми, и да не говори врели-некипели ! Този път оценката е слаб 2 от народа. Слави сега може да напише роман - "От възхода до падението" !

Относно романа - към заглавието може да се добави - за 80 дни