Коментари - 6000 служители на столичния транспорт може да останат без заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха софиянец да ходи пеша, това да го видя няма да повярвам.

Има две опции: 1. Да си оптимизират "административните" разходи и течнове! 2.Софианци да плащат повече за БИЛЕТЧЕ! Абсурно е да искат останалата част от населението да спонсорира Софийска Община!!! за ЛОШОТО и УПРАВЛЕНИЕ

жалък амбреаж! само за крадене и за Украински знамена мислите в този СОС!

Не 144 милиона, а най-малко 44 милиарда липсват, откак гробарите, а преди това и "усмихнатото лица на демокрацията" са на власт у Софето!

ПЪРВО украинците, а после ако остане нещо...!!! ТРАЙТИ и ТЪРПЕТЕ само докато украинците са тука, пък след 2-3 години ще дойде и Вашият ред... Нека сме солидарни с нашите управляващи!..... И бог не може да ни помогне при тия!

Аве, тоя Карлос намкойси не е от наше село, ве. Отде го турнаа тамока, много е спешълист ли, или чедо напр. на българо-кубинската или испанската или друга дружба.

тояа гейче е от Патриотите, той разпределя пачките в СОС, неговото име е замесено във всяка общинска далавера

Веднъж за 30 г имах ''късмета '' да изкърпят улицата пред нас и с очите си видяхме кръпки от по 1 ,5см дълбочина при стандарт поне 5-10см. Видяхме кръпки в кал и разни други такива ''дреболии''. Събрахме се и се оплакахме. Предизвикахме комисия от СО. Показахме им как се прахосват и крадат парите с имитация на ремонт. Познайте...година по-късно нашата ''ремонтирана'' улица е дупка до дупка, а същата фирма реже по съседните и безобразието продължава пред очите на всички.

Фандупкова ще го отнесе и то заслужено

хахахахх тия за едни автобуси се хванали.... я марш да веете украинските знамена!!!

дойдат ли другарете на власт винаги така става - липси, кризи, кражби, разруха...

Нали търсехте шофьори на високи заплати Сега намало пари да им платят

Крайно време е да се спрат безплатните пътувания на милиционери и дандсаджии. Това са хора с високи заплати, неплащащи осигуровки, а и безпатен транспорт-идват в повече привилегиите.

6000, плюс средно по още трима у дома, това прави минимум 18 000 души. Но трябва да подходят патриотично и да стиснат там нещо, зъби ли, друго ли.....Прекомерно много искат, и ние тъй, ама си траем и даже има хляб за закуска. Все ще оцелеят някакси, в природата празно няма, ето, и времето се разхубави, копривата вече е набола и чака лакомници, полезна е, била пълна с желязо, казват....

ТО И САМОЛЕТА ДО СКОПИЕ Е НА ЗАГУБА,ПАК ФАНДЪКОВА И ГЕРБ ВИНОВНИ.

Дедо, нема вече фърчило до Скопие, 1 месец лете и хоп - спреа го. Та те те така!

Ама Киро симпъла си направи рекламата, как подобрявал отношенията с Македония.

От години допускат загуби и си мълчат. Покриват кражби и ги наричат загуби. Сега се понатрупа дълг и ще се размирише.

Как така извършваща дейност компания е на загуба? Какво значи липсват 144 милиона?Какво правят мениджърите на тази компания? Цоцат яко парици, а не вършат никаква работа? Каква им е стратегията за развитие? Каква им е ценовата стратегия? Хайде стига със заплахите, че някой щ остане без заплата, дайте пари! Защо цялата страна трябва да плаща транспорта на София? Ако една компания не функционира, ами сменете мениджмънта! Не чакайте да падне тавана и да отидете да цоцате на друго място!

Сельо, ти знаеш ли че тока е х3 в сравнение с миналата година например? Горивата и те едно 40% нагоре. Инфлация 20% и т.н. Как се покриват тези разходи със същата цена на билет?

Закривай Топлофикация и Транспорт в София с огромни дългове

Ами сложете контроли във всеки автобус които и да продават билети, като в по-малките градове. Хем хора на заплата, хем по-висока събираемост. Видео наблюдение и връзка с полицията. Въобще България е каца без дъно.

При Ковид - да. Сега - горе долу. Иначе сутрин и вечер - в пиков час. Горката контрола, как ще се промъкне до всяка варта на автобуса и спре всеки влизащ, и как няма да яде бой. И как ще се оправя с цигани, наркомани, футболни фенове и друга измет.

Данчето е кукла на конци всички пари Бойко ги разпределя и сега нарочно се създават дефицити мръсни герберасти

Ако служителите са 6000 и им дадат заплата по 3000 Лв то това прави 18 000 000 ЛВ. за заплати. А този говори за 144 000 000. Няма как да не направи впечатление твърде голямата разлика в милионите.

Прочел си началото и края на статията. Хайде сега цялата. После обмисли прочетеното 30 минути, преброй до 10 и тогава пиши.

Докарахме го до най-скъпия и неефективен транспорт в света.

Детето на Кубинската революция съвсем се рзпищоли.

Тази яма за пари не може да продължава така. Не може транспортът на София да гълта по половин милиард на година при приходи от билети и карти от 70 млн.

Много се краде ама много….. отврат

Да обявяват стачка тогава от градския транспорт и да спират работа, ако не да продължават да работят без заплати.

Герберски утайки, всичко съсипаха

В целият цивизизован свят градският транспорт е социална услуги и не е на печалба, но естествено при нашата кметка марионетка градският транспорт трябва да е на печелаба, за да има откъде да се краде... скоро и самоковската пат ка ще се самоичегърта, като падне Гешев и тръгнат и нейните дела...

Не зная на кой свят живееш, но в западният свят транспортът е услуга и НЕ Е НА ЗАГУБА! Хайде стига си натъкмявахте нещата според някакви ваши извратени виждания и разбирания!

Абе важното е, че показахме среден пръст на путкин! Аре стига ривахте! Газ ще има.. верно пак руска, ама пък на двойна цена за да може нашите хора да зхлебят. Аре сега всички дружно "слава ус.раина!"

Малоумен маргинал

Много е прав човека! Малоумния маргинал тук си ти! Един довод нямаш срещу написаното, ама да даваш определения си първи! Точно такива като теб са проблемът на тази държава!

Алоу автобуситеп са на МЕТАН! Не знам Россия дали пуска по газопроводите метан или е поредният фейк на герберунгелите да вдигнат цените???? На газ се карат само лични автомобили и част от тецовете /15% е газа за ТЕЦ/, ама чукча не читател а писател......

А хлябът ти на мазут ли се пече? Оранжериите с битум ли се отопляват? Верно е добра идея да последваш съвета си и да четеш малко повече!

Вероятно нямаш и идея какво се крие зад думата "газ"...

ехиден

минаващ , айде заминавай !!! Ще се прежаля да ти обясня , въпреки че няма смисъл......МЕТАН и ПРИРОДЕН ГАЗ е ЕДНО И СЪЩО ! Ако искаш и химичната му формула да ти напиша.......

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА.

Обява: Търся монтьори, които да поставят дизелови уредби на метанови автобуси. В противен случай ще трябва да оставим на трупчета половината от градските автобуси на столицата.

Пейки за по 10 бона поне ще има ли?

Скапаната кметица се е покрила като мишка от 2 години! ТЕЦ София дължи близо 1 млрд. лева!

Важното е да се демонтира паметника на Съветската армия, Важното е че сме верни пудели в нато, изповядваме атлантическите ценности и няма да се огънем и ще наложим най-жестоките санкции на агресора. Още санкци, да ! Малко ни е

По-важно е да преименуваме улици и да цапаме с боя.

Абе вие пуснете wifi във влака, па заплатите после ще ги мислите.

Столична община остана без прясна кръв. Ало, Контрера, Ко стана в тези смутни времена, бе? Най-големият ви проблем беше избиването на бездомните кучета и отрязването на засадени дървета всяка година, за да засадите нови. И тревата- нула номер. И сгради набутани една в друга. Контрера, нещо тази " икономика" се сдуха, ЛИ? Е как така, толкова жертвоприношения, и пак не става, а? Тц, тц, тц, и Дяволът вдигна ръце от контреровци.

Орлин Алексиев сигурно е пзарувал на ЕДРО БЕЛО от Колумбия за тъй да нема кинти в касата

От Столична община да крадат по малко и ще има пари !

Сакън. Ша умрат, ако не го правят. А ние не сме кръвожадни, нали....

Топлофикация София - 800 милиона загуби. Градски транспорт - София, 144 милиона назад. Тия парите ги нямат за нищо. Време е за нов ЗАЕМ! И така докато дългът не стане поне 150% от БВП и после сме готови за слуги на глобалистите в следващите пет века.

Какво предлагаш като решение?

Предлагам реформи във важни сектори като правосъдие, енергетика, образование и здравеопазване! Национално отговорни реформи обсъдени от експерти и главувани на референдум, а не от типа стани за да седна! Предлагам пълна лустрация на всички партии и управляващи през последните 30 години включително комунистите! Пълно разследване на доходите на политиците и ако е необходимо конфискация и затвор!. Предлагам въвеждането на електронни референдуми и правителство да не може да взима решение за абсолютно нищо без такова допитване! Предлагам да се практикува възможно най-малка намеса на държавата и премахване на купища регулации, които само пречат на бизнеса и са хранилки и източник на корупция. Могат много неща да се направят!

Всички правителства през последните 30 години все реформи предлагат! И всички вярват в някакви си имагинерни ценности. Обещават, че ще са мили и добри и ще. мислят за народа. И народа им вярва! Ей на, тъпчо и кокорчо са предните карикатури избрани щот обещаваха. Гледам едни магистрали се опъват, мостовете верно станаха 3. И Гешев махнаха... а бе цъфтим и вързваме с тея реформи! Как беше: много ми се искаше, но нямах желание!

При 1 800 000 000 лева бюджет от държавата на ден КОЛО се пада на крадливата пасмина в СОС - 27 дирекции д директори, секретарки шофьори и т.нт.....А в раьонните кметства същото....После "нямало пари", а данъци, сини и зелени зони и др. "благинки" софийски.....НЕНАЯЛИ се...

Путин е виновен предполагам.

Автора е Антон Желев. Побликувано в ТРУД. 09.05.2022 г. Тъжната истина, е че ние винаги ще празнуваме День Победы на 9 май, а Европейският съюз днес отбелязва своя последен Ден на Европа. Ще обясня защо това е така като потомък на таврийски българин с повече живи роднини в Бердянск, отколкото в България. Призовавам ви да прочетете следващите редове в името на повече от 100-те украински бежанци от Мариупол, Запорожие и Одеса, на които помогна моето семейство. - В Украйна има войнстващ национализъм. В продължение на години той е втълпяван на масите, подхранван от елитите, толериран от държавата и поощряван от службите. Войнстващият украински национализъм сред цивилните прераства в неонацизъм при военните. Този процес е естествен и логичен. Негови последователи са добре познатите батальони „Азов“, „Айдар“, „Донбас“, „Торнадо“ и много други. Понастоящем тези ултранационалисти са изцяло абсорбирани в украинската армия и се сражават наравно с наборниците и контрактните войници. Навярно затова и в месеците, в които следя войната, видях повече нацистка символика, отколкото човек може да види в епизод на History Channel. - „Героите на Украйна“, на които Столична община кръщава булеварди, са Степан Бандера и Роман Шукевич – признати от историята нацистки колаборатори, военнопрестъпници и терористи. Тяхната Украинска въстаническа армия (УВА) е отговорна за геноцид над поне 3 етнически групи, включително и украинци. Нейното знаме е червено-черният двукольор, който окървави Майдана през 2014-а. Той се вее и сега, по войнишките погребения из Украйна. - „Слава Україні – Героям слава“ е опознавателен поздрав, използван от главорезите на УВА по време на ултрадесния терор през 40-те и 50-те години на миналия век. Иронията е в това, че либералните среди на запад и у нас истерично повтарят този повик, без да си дават сметка за човекомразните му корени. - „Слава Україні“ е ревизионистична, екстремистка идеология, издигаща смъртта на неукраниците (онези отвъд Галиция) в култ. До събитията от 2013-2014 г. този поздрав е напълно непознат за украинското общество. Неговото ехо отеква единствено в прогнилите мазета на футболните ултраси. - „Слава Україні“ е токсична психопатия, изпиваща крехкия разум. Голяма част от украинската младеж не на шега вярва, че в Русия няма перални и микровълнови печки и това е една от причините руснаците да нападнат Украйна – за да заграбят тяхната битова техника. Същите смятат, че в Русия не са виждали тоалетна, и че Юрий Гагарин е украински герой. Украинската преса уверява читателите си, че руснаците ядат домашни папагали в окупираните територии, а в същото време крие от света средновековните мъчения, на които режимът подлага собствените си граждани. - Дмитро Кулеба порица президента Радев, защото последният окачестви войната между украинци и руснаци като „братоубийствена“. Причината за това съвсем не е обида от приравняването на защитника с агресора. Сегашната украинска идеология е превъплъщение на мракобесието на Бандера и Шукевич. Според нея руснаците са „хлебарки“ и „нехора“. Всеки, който намира това за неправдоподобно, може да го свери с изказванията на медийни звезди от ранга на Дмитрий Гордон, както и официалните украински власти в лицето на Алексей Арестович и Борис Филатов. - През 2008-а, няколко месеца след като завърших стажа си в Европейския парламент, посетих Бердянск. Улиците на този град в Украйна не се различаваха по нищо от коридорите на Европарламента в Брюксел. Самоопределението на хората там беше гарантирано и от това не следваше терор. Години след Майдана в този град се завъдиха цели кол-центрове от телефонни измамници, които властите толерираха, само защото мамят руснаци. Бивши гробари пък станаха „Герои на Украйна“, само защото можеха умело да убиват свои сънародници с различен мироглед. - Революциите не се печелят от мнозинството. Революциите се печелят от малцинството, което не се колебае да употреби сила. Майданът започна като мирен проевропейски протест и завърши като кървава националистическа баня. Европа направи своя избор още тогава – през 2013-а. Тя избра геополитиката пред принципите си. Европа избра да се противопостави на Русия вместо на червено-черните знамена. Под тяхната сянка горяха живи хора в Киев и Одеса, но Европа не повярва на техните сълзи. Войната в Донбас бушува години след тези събития, и хилядите цивилни, които умряха там, вече не бяха от значение. Европа бе направила своя избор. - Европейският съюз е съучастник в украинската криза. Той се провали в опазването на основополагащите си ценности на мир, плурализъм и антинационализъм. Сега ЕС просто препотвърждават своя избор, като крещи „Слава Україні“. Ето защо и днешният ден е последният Ден на Европа. Приемането на Украйна в ЕС – такава, каквато е тя сега – ще бъде неговият окончателен край – такъв, какъвто си го представяше Робер Шуман.

Само това е достатъчно.. Аман от проруска пропаганда в уж български вестници/медии!

Абе вие знаете ли какви по-важни неща се случват, Зеленски утре ще ви каже по тв-то.

Остави човека на мира, днес е в размисъл, че трябва да намери начин да връчи заповедите за арест на толкова хора от "окопираните" градове, за това, че днес са излезнали с съветски и руски знамена на площадите (в Окрайна всички тези неща са забранени по демократично му, свобода на словото и мисленето). Луднал е.

А Карлос Контрера и бонус ще получи.

Веят украински знамена, не им трябва на столичани транспорт.

МОжем да яздим по един украинец вместо превоз, те са много, а така ще поработят.

Ама защо ги безпокоите с такива дребни проблеми - нали общинските изедници от гроб и продай, България свършиха жизненоважното - окачиха чужда знаме и прекръстиха алея в чест на главорези - нацисти. Не разбрахте ли, че на политиците и общиналите им пука само за украинците и македонците, но не и за българския народ! Нас не ни имат за хора! Вземат заем след заем - вече са загробени поколения българи напред, а сега се канят да удължат безплатното пребиваване на укромършите в зимните курорти до края на годината, както и от нашия бюджет да плащат пенсии на украинците, а уж украйна после щяла да ни ги върне. Геноцид срещу нас в собствената ни държава! А някой знае ли какво означава Всичко ще бъде украйна!, с които усраинците в групите у нас се поздравяват?

Това е окраинска община, да се обърнат към Еленски за обновяване на бюджета!!!

Къф е тоя Контрера бе. Да не сме в Мексико. Направете го на сапун тоя мангал.

Само така!!!! Слава ЕС и НАТО и всичко евро-гейско и окраинско в Европа!!! Нали това искахме, е получихме го!!! А по-хубавото тепърва предстои :)

Тенкю Кире, тенкю Петков! Ама ще сме щастливи че ще накривим капата на Путин и Херо ще потупа по рамото Кире!

Транспортна стачка и за една седмица Кире пътува за Ех, Канада!

"Деее е Канада, дееее е Канада..." :)

За ЦСЗ, при бай Ставри, трябва да пътува, не за Канада...

Хората без заплати ще останат , а баце ви Киро Дека е ..на разходка до ЮСА за нови инструкции....ще изпроси малко пара за " страдащите " бежанци....