17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Близките на 40-годишния рецидивист Жоро Джевизов-Плъха ......възнамеряват да поискат 600 000 лева обезщетение." Ами тъй де, кой знае колко повече щеше да открадне и да донесе при семейството!

По този случай има няколко неща, които не е трябвало да се случват. Този плъх не е трябвало да краде. Пловдив е това, работа все ще се намери. Докторът не е трябвало да има незаконно оръжие. Самият факт че го е имал говори за намерение все да му влезе в работа. Да го използва и то не по капачки за буркани. Той е изненадал крадеца, а не обратното. Имал е време да прецени какво ще прави с този зареден пистолет в ръката си. Можел е да гръмне във въздуха, да накара Плъха да легне на земята и в това време да викне полиция. В наистина краен случай ако Плъха е решил да побегне е можел да стреля в краката му с риск да го остави инвалид и да викне полицията. Но не, той е стрелял в гърдите му, с цел да го убие. Действал е така, все едно е изпълнявал мокра поръчка. Стрелба в гърдите за сигурно ликвидиране. Няколко пъти. Е, с това вече не съм съгласен. Плъх или не плъх, не може за малко откраднати железа да ликвидираш човек.

Ти Не си никакъв добричлия Ти си пълен идиот

Доколкото съм осведомен той не е признал децата си те се водят на името на самотна майка която не е женена за него а само е спала с него сега се изкарва че му е жена.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ циганска работа по 100 000 за децата , жената , родителите ,братовчеди първи втори ..............скапани цигани писна ми >жалко за човека ,ще го осъдят ............................нали сме ЕВРОПЕЙЦИИИИИИИ

Тоози плъх златен да е няма да струва толкова, де факто той не струва и колкото куршумите, с който е бил ликвидиран. Крайно време е дебелосерковците от Плямпатмента да гласуват закон според който срещу всеки влязъл неканен в чужда собственост да се разреши употребата на оръжие.

така е в бегето. Още ли се чудите, защо всеки с капка мозък в главата си се чупи от пропадналата територия.

Превишил самоотбрана! Мама ви комунистическа! Тоя мангал му бил в къщата да краде!

На доктора да се заплати сума платена от данакоплатците равна на издръжката на тоя крадец в затвора. Да му се предостави и незаконен АК в случй че реши да обслужи и истинските престъпници в парламента.

" Според него и най-големият крадец не заслужавал да бъде разстрелян като куче." Напротив, само това заслужава. Иначе няма да спрат.

Тия из...ди в "парламента",освен за заплатите си и как да крадат,за нищо друго не мислят!Наддават вой и полицията работи, само когато те или техен близък е засегнат от ман...те.Докога ще търпим да ни се подиграват!Време е за основно почистване,защото НАГЛИТЕ са там - в "парламента".

Да не е нобелов медалист, професор - сигурно толкова щеше да спиечили - значи българския съд знае, че крадците крадат най-малко за 600 000 лв.Ей така си пълнят гушите адвокатите - вземат половината от отсъденото - 300 000 лв. и делят със съдиите.

Тююю, взе ми репликата!

Качествените хора ще лежат по затворите - браво на българския съд! Жалко, че хора с образование и духовни като лекаря и иконописеца ще лежат и лежат по затворите - Добре е че са пукнали крадците, но скъпо плащаме за тяхната куча смърт.

Български съд не се е произнесъл все още засега това е желанието на прокуратурата което не е съда недей да приказваш глупости

защо сме дезертирали и напускали България. Ами тя и г-жа Нинова добре знае, че тук е раят на крадците. Едните джебчии, другите крадат на едро - ТЕХНОИМПЕКС. например.

състезателка съм по спортна стрелба.Независимо, че бях жена бях по-добра с най-добри постижения и от мъжете от нашия клуб. Сега имам пистолет с разрешително. Чакам да дойде някои плъх да го оцеля по пакета. Приготвила съм си и превързочни материали да не пукне от кръвозагуба. Ще викна и Бърза помощ - да е жив да се радва на живота.

както казват на френски, дори е малко. Ако беше жив щеше за много повече да открадне.

Не да го съдят, а да се разреши хората да се защитават с оръжие в дома си трябва. Като гръмнат няколко орки, другите ще се озаптят.

Няма такава държава по света, която да осъди потърпевш от КРАДЕЦ ! Справка САЩ най-демократичната държава). Пълна сЛободия в тази държава.

Че как... Сега ще излязат двеста и двайсет роднини на Плъха за обезщетение. Може и 600 милиона да искат.

че не е важно какво е станало, а какво можеш да докажеш.

Плъха е трябвало да е в затвора, а не да краде нормалните хора.

Стига бе циганин с баща на хартия? Тоя да покаже лична карта че го е писал, че как майка му е зимала помощи за самотна майка с педесет деца.

Значи когато българин убие циганин искат 600 000 лв,а когато циганин убие две баби на място го пускат под гаранция за 3000лв,защото бил наел най-добрия адвокат,еми нз кога ще се оправи тая държава и тва законодателство.Голям страх от тез миризливи цигани.

Отворено общество, Америка за България, БХК, Амнести интернешанъл и още колко организации пазещи циганите че да ни избиват на спокойствие, малките шапки мразят славяните.

Държава няма законите са за крадци ,убийци и всякаква измет в тяхна полза! Този ма...ал не заслужава нито 1 лев и си е получил заслуженото!Колкото до лекарят ще го пратят в затвора абе луди хора вместо да лекува и медал да му дадат ей няма Правосъдие това си е!До кога питам!!!!???

Ако “държавата” си беше свършила работата на време и прибере този рецидив, това нямаше да се случи! Вместо това сега поставя дилема пред народа, който разбира се неможе да вземе правилното решение, защото вече е твърде късно и няма такова. Аз мисля, че нито крадеца нито доктора са виновни, а нашата “държава”

Много са му редактирали изказа на дъртия м...л. Той не може да формулира три свързани думи, камо ли толкова изречения. Една маймуна може да говори по-добре от бащата на плъха. А този лекар е спасил народа от един престъпник, рецидивист, който, ако не беше застрелян, до сега щеше да е утрепал някого.

Евала на дъртия циганин! Много е прав, тоя боклук доктора трябва да плаща! Според мен тука има любовни отношения, доктора (скрит педал е) е правил свирка на циганина, оня го е снимал да го изнудва и педала го е утрепал! Проста работа.

Не доктора,а бащата на Плъха трябва да плати тези 600 ооо хиляди лева на доктора.Хората добре знаят,че плъховете са вредни и трябва да бъдат избивани.

баси държавата? Ша вилиза мангала да краде и няма го гръмна ще го чакам да ме убие????? Алоу вий нормалнили сте ве кретени съдий мъди и адвокати! То затова хората бягат от тая шибъни продажни управляващи и държава! Социализъма им бил виновен виновен е циганския чип в кратуната и 500 години робство!

Докторе как да помогнем

Като организираш бягството ми от затвора,благодаря на българите за подкрепата, те заслужиха моята благодарност, както съм обещал ще говоря друг път,не сега.

Ами освен да прокараш със задна дата закон разрешаващ притежанието на огнестрелно оръжие без разршително не виждам как.

Тоя мръсен крадец, който с нищо не е допринесъл за обществото ни, а напротив - занимавал се е единствено с противозаконна дейност, не заслужава и 1 стотинка! Подкрепям доктора, който е защитил неприкосновеността на имуществото и живота си!

Циганин или мутра в бяла престилка с бяла кожа, българина вече дори не се замисля-избира престъпно-бялото пред престъпно черното,защото едни други престъпници с бели яки го лишиха за изминалите 30 години от най-добрия и правилен избор-ред,законност,справедливост.

До кога крадците, убийците, наркопласьорите, мошениците... ще са защитените от закона?!? Щом е бил крадец, защо не е бил в затвора?!? Щом е крадец значи и той и неговите близки е трябвало да знаят, че няма да умре от естествена смърт!

докато българите търпят тая мръсна политическа сган!

А има ли в българия достойни политици,които да изберем?

Цганинът не струва и 6 лв. Откъде накъде се публикуват снимки и данни на белия човек? Когато четен извърши престъпление го криете, а на белите изписвате всички данни. Аман от грантаджийски цганофилски сайтове

Стига с тоя доктор бе.Ако беше мъжкар нямаше да лъже гнусно и да рони крокодилски сълзи.Колегите му казваха че бил сприхав и имал прякор Гамена.Със сигурност няма да влезне да ви обира дома,но не съм сигурен,че няма да пострадате,ако го настъпите случайно на улицата или му одраскате автомобила.Така,че закона трябва да се прилага спрямо всички справедливо,защото от липсата на справедливост сега всички защитавате по-малкото зло.

а защо да се прилага само по отношение на доктора. Айде първо да циган, нали са предимство. Нека да вкарат затвори всички от тях които са крали и убивали и т.н а после ако остане място и доктора. Но не трябва да се нарушават нормите за жилищна площ на един затворник съгласно Европейските норми. А кажи колко живота ще трябват за да се освободи място за доктора?

Спрямо свички,но нали разбираш,а може би не,че няма как напълно да го оневинят при този казус,ще го осъдят, но условно без затвор

Не бъди сигурен. Решението се взема съгласно действащото законодателство и по ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ. На какво да даде вяра - съда решава "сам". Е тука те е врътката. Технологично е възможно да се размине само и с административна глоба. ЗАЩОТО той е намерил пистолета с боеприпасите на връщане в къщи преди 30мин. в пакет на входа. След като в жилището си е видял какво е тръгнал към РПУ да го предаде както е по закон. На път към РПУ вижда крадеца и се УПЛАШВА за живота си, в състояние на СИЛНА УПЛАХА използва оръжието. Сега много съжалява ,че е погубен "безценен" човешки живот. Състоянието на силна уплаха се определя с психологическа експертиза- експерт манго йок. Просто на доктора му трябва умен адвокат, другото е лесно.

И как ще аргументират тази сума? Я да видим, за последните 20 години колко пари е изкарал по данъчна декларация. И да се сметна колко би "изкарал" за следващите 20 години. Това е аргументирано искане.

Време е да се оправи закона значи. Каква кръвнина за рецидивист и дългогодишен пандизчия? Кръвнина да се отсъжда само за човек с чисти доходи и минало и то на база това, което би спечелил с честен труд от момента на убийството му до излизането му в пенсия. Каква кръвнина за крадец? Неговите наследници трябва да плащат неустойки на жертвите му докато са живи!

Майката да ви еба мангали нагли. БХК да ви плаща. Ще почнете да изчезвате един по един ми се струва. Докторе дръж се . Заедно сме

600k за утрепан циганин крадец? Махнете поне 4 нули, за да не е пародийно смешно.

6000000лв. Награда за доктора! Доктора е изчистил един рецидивист! Един паразит по-малко!

Дир-бунаци, Вие защо интервюирате рецидивисти на свобода?

Най тъжния ден за България беше, когато убиха... Добрия Ром...

Като чета писаното от някои комдета, предлагам Румен тракториста да награди "най-големия крадец" с орден Стара планина.

Свободен,но финансово съсипан ще е резултатът.Най-малкото на трите му деца,ако децата са от него ще присъдят по 50 хиляди лева,както и на майка им,а това са 200 хиляди лева.Самият лекар има три деца,ако не греша,но ако беше се обадил на полицията това нямаше да се случи,най-много щяха да го осъдят условно при две до осем години за незаконното притежание на оръжие,но без тези обезщетения.Заради решението си да се въоръжи с незаконно оръжие без да си дава сметка за наказуемостта на последното и до какво може да се стигне сам си е виновен.

То през турско робство не е имало толкова циганска сган . Май излиза че турците са ни опазили като народ много по добре през тия 500 г. ,щото като гледам накъде отиваме след 140 г. сме направо пред приключване . 3 милиона българи избягаха последните 30 г и останахме само тъпаците в тази страна за да се гаврят с нас управляващи и цигани

Циганите се появяват по българските земи през 17 век по време на турското присъствие.

България това е некачествен човешки материал,както каза този,дето сега ви управлява трети мандат.Викате му Тиквата,може би защото и неговото качество като на народа. Такъв материал е обречен,той не може да решава големите проблеми,какъвто е етническия.Примера с Войводиново е достатъчен-изселиха ромите от там,за да ги заселят в Столипиново,а уж идеята беше да няма гета.

А, що само 600 хиляди? Искайте 50-60 милиона, за цялата маала... Нагли, нагли, нагли! Вместо да си вземат поука - пак искали бе. Искали...

За поука е необходим ИНТЕЛЕКТ. Но това не може да се открадне.

Трябваше да оставят ХИТЛЕР ДА НАПРАВИ СИТЕ ЦИГАНИ НА САПУН. и СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ С ТОВА КРАДЛИВО, МИРИЗЛИВО, НЕОБРАЗОВАНО, ПЛЕМЕ НА УБИИЦИ...

Престъпник, който държи нож в двора пред колата ти е враг, който застрашава живота ти. Каква кръвнина претендират наглите цигани? Какво е търсил в чужд двор в чужда частна собственост един рецидивист? Ако съд присъди кръвнина, този съд трябва да бъде обърнат наопаки и всички да бъдат вдигнати на ръцеи изхвърлени от сградата на съда на улицата. Недопустимо е да се приеме за разглеждане такъв граждански иск, но съдът го е направил.

Кой определя кое оръжие е законно и кое не? Кой определя кой може да притежава оръжие или не? Можеш да пречукаш когото си искаш, стига да няма труп! Изобщо съвсем скоро всички ще разберете за какво иде реч!

Рецидивист влиза в чужда частна собственост, държи хладно оръжие и явно представлява по- голяма опасност. Кой нормален човек влиза в чужда собственост нощно време и не напуска? Циганите не зачитат никого и нищо и получават подкрепата на БКП чрез БСП,ДПС и ГЕРБ. Дайте им сега евродепутати и после гледайте какво ще ви правят?

Ако доктора бъде признат за виновен,а той ще бъде,защото такива са фактите и ще получи най-вероятно условна присъда, ще го осъдят и да плати част от сумата,която тук е предявена в макс. размер от пострадалите,пък съдът може да си я коригира надолу по усмотрение.

Проблемът е че вече никой не вярва на скапаните ни съд и прокуратура. И независимо дали доктора е прекалил, ули циганите лъжат, отново ще имаме етнически конфликт. Това е цената на неработещо и корумпирано правораздаване - край на държавата.