56 задържани и над 150 проверени обекта в акция "Бяло"

Операцията е с приоритет разпространението на дрога около училищата, заяви главният прокурор Иван Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Ал Капоне де Банкя никой го не му закача милиардите и не го пита от къде са.

Той стана национален герой от всички медии изкача

Поредният пиар на Гешев . Борбата с наркотиците трябва да е ежедневна , а не кампанийна.

Гешо удари конкуренцията.

Браво! Утре ги пуснете, че понеделник ще е следващата PR акция.

Генерал Коронов и Габровски, Москов , Балтов задържани ли са т бялата мафия

Абе в тези 150 обектите влиза ли парламента?

А белия генерал задържан ли е. Зайчарника обискиран ли е

Минавали са по училищата представители на МВР и искали помощ...учителите да ходели между учениците и да ги душели, за да открият някой "напушен"?! Пълна малоумщина! Та учителите и следови кучета ли искате да станат?! Полицаите много добре знаят кой, къде и кога продава дрога край учебните заведения! Да вземат да си свършат работата, а не да прехвърлят отговорността на други!

Ама то тва , че смърдиш, не означава , че си пушил. Може приятелите ти да са пушили ти да си бил с тях. Един познат го бяха прихванали да го проверяват за контрабанда на връщане от Амстердам, щото нарко кучетата го надушили, а той преди неколко часа бил разпускал в некъв специализиран шоп., та си смърдял достатъчно силно явно за да го прихванат.

Акция "Бяло" :)) Каскети спешно е бил при Буци да ходатайства да му извади от нафталина старите тефтери на Цвъки и почна по негови записки да ни бомбардира с акциии тип "Медузите", "бебето във фризера", "Главата на октопода" "наглите"..да не ги изброявам. Ех, тоя Рюте, дори не подозира каква кутия на Пандора отвори.:))

Време е да си соберм македонците

ИМА МНОГО ПО-ЛЕСЕН НАЧИН! ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯТ ПО НОЩИТЕ,ДА-СТУДУВАТ,ДА-АРЕСТУВАТ:ХАЗАРТА(ЛЕФ В КОМИСИЯ ПИ-ОБРАЗОВАНИЕ..ЩЕ УЧИ-УЧАЩИТЕ ДА-ШМЪРКАТ),КИРЧО-ПРОСТОТО,КОШЛУКОВ..И ДА ГИ РАЗПИТАТ-НА КОЙ-ПОРЪЧВАТ,КОЙ ИМ-НОСИ!!!

Някой провери ли проверяващите?

Евания поп на гръцката граница...

Или е поредната Пунта Мара на Демементърджиев.

А акция бела тиква кога ?

Били "задържани" нам колко си лица..... Ало-о-о-о, балоните- задържането е процесуална мярка за неотклонение по НПК.Има и полицейско задържоане за 24 часа ,но ловя бас,че и него не са го оформили ,както трябва- там трябва заповед, лекар, адвокат и т.н Вероятно са направили списъци на криминални идиоти и са ги .Не може да научи този тодоров терминологията в процесите- оперативният етап в работата по разкриването и на НПК при разследване и повдигане на обвинение и това е! Вари го, печи го- не става!За първи път найчух за него, когато показаха видео от местопроизшествието в Бургас ,където загинаха двама полицаи- ръцете в джобовете, на главата качил слънчеви очила, като уличен ахмак......Резил!Бих му задал някои въпроси по онзи случай......Слабичък! А, заместника му- някакъв бивш счетоводител дърдоркаше,че не можел да информира пресата за случаят, защото течали оперативно издирвателни мероприятия в този момент..... и той не е в час.Откъде и защоъде ги намират такива.

помислих че акция в бело е била за бялата мафия светилата крадци доктори

Немаше нужда ''обекти'' да проверяват и повечко щяха да хванат ако се бяха направили на родители покрай училищата само в София.

А ЕДИН-ВИП ПРОЙЗВОДИТЕЛ НА-АМФЕТАМИНИ ОТ-РАЗГРАД-КОГА? МАЙ-НИКОГА! ДОСКОРО ГО ЗАКРИЛЯХА-БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ,ВЕЧЕ МИНА НА НИВО-ДЕА! А ТАМ,НЕ ПИПАТ-ГЕШЕВЦИ,ЧЕ ЩЕ ИМА-“ШЛЯПАЛ”,ЗАД-ВРАТА!

Престъпленията ЗАПОЧВАТ от арабите и негрите ( афганистанци, сирийци)- Крадци, убийци и Трафиканти на НАРКОТИЦИ, нахлуващи през Турската граница... Трябва да ги застрелват тия и да ИЗХВЪРЛЯТ към Турция всички араби, които им ПРОДАВАТ наркотици на тия Дилъри, които са хванали днес !!!

МНОГО Е ПОКАЗАТЕЛНО,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА-КОМУНИЗМА..НЯМАШЕ:СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗВЕНА,СПЕЦИАЛИЗИРАНИ АКЦИИ…НЯМАШЕ И-НАРКОТИЦИ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ:ЗВЕНА,СЛУЖБИ,АКЦИИ,”БОРЦИ”..ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ-НАРКОТИЦИ! АКО СЕ-САМОАРЕСТУВАТ,РЯЗКО ЩЕ НАМАЛЕЯТ-НАРКОТИЦИТЕ!!!

Прах в очите на хората,педесет задържани и утре пуснати,липса на доказателства.Гешева му работа

БЪЛГАРИЯ,Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО ДЪРЖАВИ,СЪС СТРОГО ЦЕНТРАЛИЗИРАНА-ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ..ПО ПРИМЕРА НА-САЩ(ДЕА)! НАРКОТИЦИ,ИМА НАВСЯКЪДЕ,НО НИКЪДЕ НЕ Е-МОНОПОЛИЗИРАНО,ПОД ЛАПКАТА НА-ПОЛИЦИЯТА(МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ:САЩ,ЧАСТ ОТ-ЛАТИНСКА АМЕРИКА)!!! СЛУЧАИ,КАТО-СЕМЕРДЖИЕВ(ВИП-ДИЛЪР),ГО ДОКАЗВАТ!!! МНОГО ГОДИНИ,ОХРАНЯВАН ОТ-МНОЖЕСТВО ПОЛИЦАИ,НА-РАЗЛИЧНИ НИВА,А ПОСРЕД НОЩ-ВИСШ ПРОКУРОР,БЕШЕ ЦЪФНАЛ ПРЪВ НА-МЯСТОТО!!! КАК ТАКА,ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ,ПР-ХИЛЯДИ:ОТДЕЛИ,СЛУЖИТЕЛИ,ВЪТРЕШНИ СИГУРНОСТИ…НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗА??? ТОВА НЕ Е-ИЗКЛЮЧЕНИЕ,А-100-%-ПРАКТИКА! ОТВРЕМЕ-НАВРЕМЕ-ВДИГАТ ПУШИЛКА,С,АРЕСТИ НА-ЯВОРБАХАРОВЦИ,С-НЕДОПУШЕНО ФАСЧЕ!!!

Напъваме ли за Шенген след като ни отрязаха? А каскет ?? Намериха ли се тоя път по чудо доказателства??

Предполагам, че дългогодишните наркоразпростанители от Люлин ака СЗ, не са пипани и този път?

Жалък опит за изчистване на името на Каскета в стил Pi ar Sevi Boiko :)

Немаше такива работи.

Главният прокурор вместо да тича от акция на акция и от събитие на събитие в отчаян опит да си направи ПР Да вземе да каже, след толкова дълго разследване какво стана с къщата в Барселона и какво стана с Мата Хари, която снима чекмеджето на Борисов и за която Борисов каза, че знае коя е (кои са). Ей, това да направи. Иначе тези акции "Бяло" си е работа на МВР да си я върши, надяваме се да го прави всеки ден.

Операция Шарлатани кога ? То не беше газ, джемкорп, ББР кодове за изборни машини,НЗОК,Капитан Андреево, парапети и какво ли още не. Айде почвайте те ги "почтените" любители на бели кристали.

Доказателства и ги почва.

Шило

А, ако не бяхте я оповестили тази информация в 8 часа, със сигурност щяха да са повече

То наркодилърите "родната полиция ги пази".

Гешев се намира точно в средата на пътя, който престъпникът трябва да мине до затвора. Там някъде нещата се размиват, уликите не стигат и нищо не става. Предлагам интервюта и новини да дават само представителите на затворите, колко осъдени разбойници са постъпили при тях, защото останалото е пара в свирката.

БРЕНДО И ЖОРО ШОПА, КОГА?? ЗА ТИЯ НЯМА ЛИ АРЕСТИ? САМО НЯКАКВИ ПАЛЯЧОВЦИ СА НАТИСНАЛИ И ВЕЧЕ ВЕЛИКАТА АКЦИЯ НАПИКАНА ЗА ПРЕД ХОРАТА У НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПИТАМ СЕ КОГА ОНИЯ ГРОЗНИК ЖОРО ШОПА ЩЕ БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕН ЗАЕДНО С ОНИЯ ПЕДОФИЛ БРЕНДО!!!!!!??????? ТОГАВА ЩЕ Е СМИСЛЕНА АКЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коледно шоу....важно е какво е намерено и колко обвинения ще минат в съда.Може и 5000 да задържат но после какво.

след като Почна Шоу програма като при Цвъки - то не бяха Леярите, Наглите и т.н. и после нищо, но Народа му се отвлича вниманието от 30 лева за кило Сирене!!

Гешо не е ли задържан?

Е, Гешев се сети, че има разпространение на наркотици. Безкрайно съм му благодарен, за което! Сега в добре да се сети, че трябва да си подаде оставката. Какви ли не протести имаше срещу него. Той обаче се оказа толкова тъп и дебелоок, че въобще не им обърна внимание. Рядко се среща подобен психопат, който хем успешно се мазни на началството, хем запазва хладнокръвие, когато народът го цели с каскети. Ще се получи усоещен министър председател от него, също както от онзи Ганьо с чекмеджетата. Народа го нарича Мутра, той чува Меси.

Sm3hurk0

По-надолу чета коментар... " как са влезнали тези наркотици в България, кой финансира вкарването им.." Само да кажа, че е публична тайна, че някой наркотици се ПРОИЗВЕЖДАТ в България във фармацефтичните ни заводи и са за износ.

Да, защото куп наркотици са легални лекарствени вещества.

Кухи лейки. Нарко пласьорите се вербуват за информатори или се следят за да се ударят големите риби. Опс...забравих, че големите риби са под чадъра на мафи...опс...политици и полиция.

Няма как да арестувате почти целият персонал на МВР...

А кога ще има акция "кухо" или "чисто и просто"?

...и после теглиха една бяла черта за добре свършената работа, мет-наха едни хубави кристални усмивки към публиката и се обявиха за ненадминати херои...

Задържани за нарко разпространение! Ама тези наркотици са дошли от някъде. Та стои въпроса за да стигне до разпространителите , кой ги внася, кой му помага да ги внася и кой финансира тези операции. Пушилка за публиката са задържане на разпространителите. Таки естествено, не го пипате. Той е под специалната закрила на Дебелия Меси.

Черевени педали,каквото и да направят другите които не са дебилни комуноиди вие все ще храчите,че иначе копейки ЙОК та колкото и да се изхвърляте тук като чекия на пясък никой вече вас не ви брои за живи посрани отломки от миналото:))))

пак ли се почна с кодовите имена като от ерата на бай Цецо физкултурата... Правим PR цирк и после ги пускаме или съдят прокуратурата и печелят абе .... аман и от враг номер 1 Гешко го забравиха стана някъв стожер на закона...

Какво невероятно постижение. Колко платихме за извънредни?

Споразумения ще има ли, г-н Гешев ?

Разбира се, задължително е!

а оня герберски кадър мавъра с офшорките на брендо? таки-маки? наркоканалът на ОПГ ГЕП на Капитан Андреево?

Известните имена защо не са в списъците на затворите, питам Гешефт. И откога са известни - от днес сутринта ли.

ХЕХЕХЕХЕХЕ Що заобикалят антинародното събрание там пиците са на корем