56-килограмовата Мики погълна 37 хот дога за 10 минути (видео)

32-годишната състезателка по бързо ядене грабна своята пета поредна титла

Обратно в новината

Коментари - 56-килограмовата Мики погълна 37 хот дога за 10 минути (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно колко извести личности от световната история би изброила тази финна девойка за тези 10 минути ,в които е успяла да погълне храната на поне 74 африканчета за ден

Прасета ядат прасета

И тая тежка простотия ни е много важна , щото... Всъщност безкрайно не ни пука за зомбитата :))) Типичен представител на сащисаните . Мега противна сбърканячка ;)))

Тая е нищоооо. Познавах една 45 кила,която поглъщаше по няколко милиона човечета за има-няма.. .минутка:)))

"като успя да погълне 37 хот дога за 10 минути" това не е нищо. БГ пенсионер, две седмици преди пенсия, ще ги глътне за 5 минути! А седмица преди пенсия, за 2!

Една плюска като свиня хотдози, докато по света умират от глад...А друга краварската свинкя от Говедарника Америка трепе редки черни жирафи...Какво да каже човек, в тая кочина Говедарника, всички са сбърканяци!

Тези свинщини наречени състезания по надяждане са отвратителни. Но пък това може би е една гордостите им на националния празник.

Е коя друга да е? Че са избили индианците и са им заграбили земята ли?

Ето това е мерилото на западните държави за интелигентност.

А нашето кое - курбан за здраве ли? Ахахахахаааааа. Всички плюскат и пият в България и то до припадък.

абе друго си е човешкото месо

По празниците им ще ги познаеш!!! Човек е толко голям, колкото са големи мечтите му - в техния случай - кремвриша. Това е ценностната им система, да се нагНьетът и да се Изсеат! Никой не е по-голем от лайното!!!

А при нас - Великденското агне. Е, вярно, по-голямо е от кренвирша, но затова пък 3 дни го ядем. Те и нашите мечти са ни точно толкова големи - да се наплюскаме яко и да се напием като Балканци. Бай дъ уей, в България има най-много почивни дни и празници, ей такава пък е нашата ценностна система. Да надминем всички по ядене, пиене и сране

Ама такава просточа като техната никога не е имало тука, нали? А те лизо 200 години от просточа на по-голема просточа. Нали ядат пуйка ГМО фърст класа, колко прасе, що им требе и на свинье да прават, та цел свет да ги подиграва? Толко им е акъла, толко им културата - абе да завре нещо по-големо, та да е ок.

Що бе, те нали плюскят ГОуеми пуйки за тоя празник? Или и там имало бедни и гладни, та нямат наяждане? ИИиии тарикати, а го минават като състезания, а не помощи за бедняците.

Ами забавляват си се хората, кефа си правят :) А тук само злобно цъкат с език като ги гледат и припяват рефрена на комуниста-пенсионер: "...ората няма какво да ядът, а те...". Кажете и нещо за геноцида дето САЩ провеждат на България бе, другаре, не се излагайте :))) За джендърите и еврогейовете нещо няма ли? А? Ха-ха-ха, бахти и смешниците сте, честно....

Е ти вече го каза и е много верно и за геноцида и за джендърите - това са им останалите ценности - други нямат. Опаа,, забравих дрогата и стрелбищата. Еййй, шантава нация, абе нация не е правилната дума за тях, нали?

Аз нищо не съм казал, казвам ВИЕ да кажете за тях :) Нали са ви любима тема и само за тях дуднете. Проми ви мозъка онзи лилипут. А твоите ценности какви са бе, кавал? Да запалиш свещичка един път в годината по Коледа и да ядеш и пиеш до Януари

Мустак, и ние това ти казваме, ти го написа брилятно, пропуснал си още некои от ненормалщините им, ма всички ги знаят - така че, МЕРСИ, продължавай да се забавляваш, в Карлуково ти е позволено, браво!

Геноцид в България другарЕте от САЩ не правят, щото тук няма нищо за крадене. Дори ни даряват с постиженията на великата си култура: генномодифицирана царевица, грах, боб, соя и т.н. продукти, които не стават за храна и за прасета, ама у нас ги раздават като помощи за бедни; макдоналси, кейефсита и тем подобни хранителни вериги, в които се продава сурогати, предназначени да се хранят с тях аборигени; НПО-та, за които само хората без психични отклонения не са "хора"; празник на тиквата, на който колкото по-голям изрод изглеждаш, толкова повече бонбонки ще получиш; гениални произведения на седмото изкуство, в които техните юнаци спасяват света, при това винаги успешно, от какви ли не апокалиптични събития, включително и от нападения от страна на изроди, дошли от държави като нашата; няколко батальона челнилки и латиноси, които отглеждаме за наша сметка и които ще офейкат яко дим, ако се наложи да ни оказват военна помощ. А в най-скоро време ще ни ощастливят с трийсетгодишни летящи щайги, които ще платим като 6-то поколение нови изтребители. И т.н.

Цивилизовано ли Ви се вижда такова "забавление"? Нашият народ го казал: "Никой не е по-голям от хляба."

В същото време поне 1200 деца са умрели от глад в Африкански държави. Колко весело, нали?

Ами те затова бягат към Европа, ама точно такива като теб не ги искат. Двоен стандарт, а? Ако искаш да им помогнеш, вземи си едно мигрантче с майка му и баща му във вас и им помогни, а не бъди като американците :)

Кой ги бомбардира и ограбва от векове - тоя да си ги прибира. айде де, ти че кажеш с тия редки зъби и уши като виетнамски джапанки.

А защо да ги взимаш у вас, вместо да ги нахраниш, което е достатъчно? Акъл, акъл няма....

56 килограмовата Мики е булимичка, която е намерила начин да изкарва кинти от психичното си заболяване.

да станеш най дебелата свинпя в света!

White Thrush

Това нищо не Е? Др .Корни, погълна две външно търговски дружества и неизвестно още какво, като зам. министър на Р. Овч. и се наложи, Станишев да я изгони И почти не и лечи!!!

Мисис Ачмонек, не се прави на Алф.

Свински страсти...

ДУМИТЕ НА АЙНЩАЙН - ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ Е БЕЗКРАЙНА !!! ДА БЛЕСНЕШ С РАЗШИРЕН СТОМАХ, КАТО ДИАГНОЗА.........!!!!!

у Африка и Бг ора умират от глад тия се ебават с раната?

Шок..новина по повод празника на пиндосите. Очевидно е тенденция за празниците на Фащ д ни занимават повече, отколкото са ни занимавали СССР.

Евати простотията, някой ако повърне едва ли ще е приятна гледка. Толкова други съатезания могат да се измислят, те избрали да се тъпчат като прасета.

Пораженията които се нанасят на организма ще бъдат налице , рано или късно ! Би трябвало такива мазохистични състезания да бъдат забранени ! Пак ,че не се се сетили да правят състезания по надсиране ! Нашите депутати обаче в тази дисциплина щяха да бъдат безапелационни победители !

Ти пък ! Толкова мили думи за депутатите ни ! Имаш сред тях роднина , нали ?!

Мики Судо ще стане известна като Мики Слона!

Ами , нали минути след състезанието пие очистително . Организма не би могъл да преработи толкова храна .

Нещо умно, няма да измислят!

Ти какво очакваш от хора, чиито основни празници са тези на тиквата и на пуйката. Що да не окажат чест и на свинята.

Ето това е горд представител на нацията си. Навръх националния си празник показва, че за 10 минути никой в света не може да си напъха повече кренвирши в едно от телесните отверстия от нея. Браво, евала, машалла и конгрютилейшънс.

Хора умират от глад по света а, а тези се тъпчат допръсване и симилят,че са постигнали нещо ..а нещото е едно по голпмо ако!

Е, като има гладни хора по света, останалите да не ядат ли? Или да затворят фабриките за шоколад? Да се образоват, да работят, да не чакат бананът сам да падне от дървото и няма да са глдани ...

Да ядат, не да плюскат, ако разбираш разликата, о образований ...

Искрено се надявам да си някой пъпчив тийнейджър! "Когато мъдреца сочи звездите, глупакът гледа в пръстите му!" Тази древна китайска поговорка, в пълна сила важи за твоя коментар. Научи се да осмисляш прочетеното.

Не позна! От доста години чета лозунги и този е един от най-познатите за последните 30 от тях. Колкото до китайските мъдрости, тях тепърва ще трябва да ги четем в оригинал, ако успеем да пренастроим мозъците си на визуалнен начин на кодиране.

Аааа, тоя индивид изглежда мнооого образован, както казаха, инженерин от класа! Може и доцент да е - тия никога нема да станат нормални, никога!