Коментари - 5023 са установените с COVID за последното денонощие, положителмо са над 20% от тестваните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неваксинираните от тези 94 починали са повярвали на Мангъров.

да се плашиш.Ти явно си от древните. Има...естествен имунитет, работи супер за последните 4 милиона години.

напредвид че начина ни на живот също предопределя и смъртноста ни. Особено ако сме на тази височина.

че не знаеш не е наказуемо.Представи си че ние сме на тяхна територия,на тази височина колко ли щяха да са починалите. Първото ни място ни е в кърпа вързано. 2022-02-17 14:37:52 Хм (нерегистриран) Де да знам Перу са набодени на 70% и са първи по смъртност в света... Защо така?

Не е баш това. В Перу около половината домакинства, без да преувеличавам, дори в столицата не е много различно, не разполагат с хладилник и по тази причина им се налага да ходят до магазина често. Яйца, мляко, сирене... купуват по малко и изяждат на момента. Дистанция и изолация нанайси.

Първото място по смъртност е от мерките. Засега Перу го държи. Какво е различното на Перу? Миналата година много пазеха учениците. Те не се разболяха и сега се разболяват на поразия. Та тук същото: сега пазим много учениците и след това ще ни дойде едно чудо на главата. При това няма да е с омикрон. Нашите мерки се уникални, защото с търговските дружества като болници се създава материален интерес от тежки случаи и много мъртви. Затова мъртвите съответстват на броя легла в интензивните. Ако имаше по-малко легла щеше да има по-малко мъртви.

вие не искате да слушате епидемиолозите,те ви казаха че ваксините имат странични ефекти но те са временни. От друга страна няма начин да се пребори КОВИД 19 без тях. Те ви казват а вие не чувате, и това не е временен ефект.

"От друга страна няма начин да се пребори КОВИД 19 без тях." Има...естествен имунитет, работи супер за последните 4 милиона години. Разбира се не за всеки, ако си стар и болен и ваксината няма да ти помогне много. Искарах го миналата година.....страшната Делта, всички ваксинирани около мен се разболяха последните 2-3 месеца а аз съм още жив :) Като гледам как са го преборили Ковида най-ваксинираните страни.....чупят рекорди всики ден.

Абе защо ваксинираните станаха толкова злобни ??? От ваксините ли е ??? Познавам доста хора и виждам невероятна промяна в характера им. Бяха готини, забавни.... сега само болести, ваксини, маски и т.н. в главите им. Станаха студенокръвни.

Може би защото получават микардити, тромби и некрози в мозъка.

Иво, това е защото им обещаваш да получат тромби и да измрат в следващата година. Може би е защото си се минал да се заразиш с ковид и може би безсимптомно си загубил я 10 години от живота на белия дроб, я 10 годни от живота на мозъка или получил тромб в него, но си оцелял и не щеш само ти да си се минал, или просто по шопски модел не сакаш да ти е добре, ами на тях да им е зле, или след приказките ти за 5Г и чиповете са си променили мнението за теб, или след като са научили за колко стотинки продаваш здравето на околните... Варианти много. Може би вече искаш да допълниш нещо? Вземи за пример собствената си реакция. Ако сега ти взема 20 лева, ще станеш същия студенокръвен и зъл поне за няколко месеца напред. Не че те обвинявам, напротив даже, съвсем нормална реакция ще е. Но това са просто пари, не здраве или живот.

наште телевизии дадоха кадри. 2022-02-17 12:39:24 Том Круз (нерегистриран) В коя болница казваш ги карат да пикаят в кофа плоскоземецо?

Не разбирам защо не се говори за гнилата здравна система - и там също да се търси причината за толкова голямата смъртност. Главно умират възрастни хора -явно ги считат в болниците за баласт и гледат да ги уморят.

И как да разбереш? В цяла Латинска Америка здравните системи са приблизително като нашата. Има по-добри, има по-лоши... Преди година и половина бяха шампиони по измиране, но след ваксините вече не са. Изглежда причината не е баш в здравните системи.

Де да знам Перу са набодени на 70% и са първи по смъртност в света... Защо така?

3евзек

Г-н Хм, Първо искам да ти благодаря за добрия въпрос. Право в 10-ката. Тъжното е, че ваксините не спасяват и със задна дата. 70% ваксинирани са днес. Това обаче не може да се каже нито за дата 1 февруари 2020, когато са били 0%, нито за 1 февруари 2021, когато също са били 0%, нито за 1 юли 2021, когато са били 10%. А 90% от жертвите им са именно преди 1 юли 2021. След тази дата водим на перуанците убедително с 5 пъти разлика. Т.е. жертвите там са някъде 16 000, тук също, но числеността на населението се различава 5 пъти. И не е като да кажеш, че са го преболедували окончателно. В момента имат пик с 5 пъти повече заразени, отколкото пиковите стойности за миналата година, но с 4 пъти по-малък дневен брой жертви. И цялата вълна е няколко пъти по-кратка от предишните. Сега разбра ли вече защо така?

Какво е това covid? Някакъв вид палачинка ли е? Защо редакторът ми го подчертава като грешка?

Ами mISHO като правилно ли го дава? Да не би да си грешка някаква? Или просто и редакторът ти жвиее в миналия век?

Да ИЗЛЕЗЕМ братя да подкрепим Кирето и мерките.... Аз ще нося: ТРЪБА и плочка черен МРАМОР Зевзека ще носи плакат: ИСКАМЕ ДА НИ БОДЪТ ИСКАМЕ ДА НИ ЕБЪТ 56 ще носи плакат: ВСЕКИ ДЕН БЕЗ КЛЕЧКА В НОСА Е БЕЗСМИСЛЕН Идвайте БРАТЯ, че не остана време..... ДА СПАСИМ ПЛАНДЕМИЯТА по всичките земни кълбета....

Ти плоскоземецо, почна да се повтаряш

Ваксо, клонинг накадърен, Адашът вече умря от втората доза Jonsun@Jonsun за ненужни тролове. Не ви ли е срам да се гаврите с паметта на колегата си бе?

2022-02-17 11:23:16 56 (нерегистриран) пак ще трябва ги стигаме "тъпите" хАмериканци. ТО С ХАПЧЕТАТА НАМАШ ШАНС ДА ГИ СТИГНЕШ.

Не си изпих хапчето и не знам какви ги пиша. За ФЕЙСБУКА го чух от внучката.

9 от 10ма са тествали Фейсбук "истините"

В БГ материал много. Затова и толкова умрели. Западните тъпи овце се ваксинираха и сега имат по 1-2 умрели на милион дневно, а при нас по 20, защото сме умници и няма да се чипираме! :)

пак ще трябва ги стигаме "тъпите" хАмериканци.

не бе, западните тъпи офце ги лекуват адекватно, а не ги карат да пикаят в кофа в болничната стая с още 5-ма души :)

В коя болница казваш ги карат да пикаят в кофа плоскоземецо?

От починалите лица 89,25 % не са били ваксинирани. 9 от 10 починали са антивакси!

освен това 95% от излекуваните не са въгзинирани, но ... това не го пишат по новините

Текуща статистика на 15.02.2022 година Население 6 864 000 Ваксинирани 1 904 143 27.74% Напълно ваксинирани 2 030 626 29.59% Бустерна доза 659 963 9.62% Общо ваксинации 4 254 776

Според последното преброяване населението е 6,5 милиона. А ваксинираните са 2032358 човека. Това са около 31,3% от хората. За последните 14 дни процента на починалите, които се водят ваксинирани е 11,43.

Процентът на "ваксинираните" починали се удвои за месец. Беше около и над 5%, а сега е около и над 10% всеки ден.

Ковидиотите още броят кой е сополив през зимата . Е щом ви плащат за това може.

Интересно е, че в на около 80% набодена Япония имат днес обявени 90,522 нови случая и 253 починали. Това е рекорд за пландемията там. Нас ни лъжеха до скоро, че набодем ли се на 70% ще победим вируса и ще прегърнем живота! Продължават да искат да се набодем, когато фактите сочат, че тези "ваксини" не са истински и не работят. Защо?

Много благодаря за написаното, като добавя че в Япония с бустерна доза са 20 % от наслението. Всеки ваксиниран с две дози има 6-7 пъти по- висока защита от неваксинираните ( при Омикрон ). Всеки с трета бустерна доза има 26-30 пъти по- висока защита от неваксинираните.

Хехехе, може мабодените да имат защита от този демоничен омикрон, който избива хората като мухи, но нямат вече защита от мнооого други зарази, вируси , бактерии и т.н. Честито на печелившите , дето се вика.

И защо имат рекорд при починалите, когато нас ни лъжат, че на 70%, което е много под тяхното около 80% ниво на набоденост, ще победим вируса и ще прегърнем живота?

3евзек

Г-жо И?, 253 при 125 милиона население вече не се отличава особено от грипа. В държавите след ваксинация е така. А в онези, които каот допълнение са с дисциплинирано население ,се опазиха, когато му беше времето и се разболяват, пак когато му е времето.

А интересно ли е, че имат 253 починали при 50-100 хиляди заразени всеки ден в последните седмици и 125 милиона население? Интересно ли е, че тръгнаха да се разболяват масово след като са ваксинирани, а не преди, както проповядваше мангърианството? Да не вземе пък и на тях да им отмине за два месеца от началото до края, докато тук се точи вече от 5 и ще продължава още 3?

Манипулираш интересно. В началото бяха затворени в постоянни локдауни. Това попречи да приключи този вирус, както приключи предишния САРС. Разбира се, сега в Япония се набодоха на 80% и ги пуснаха да пасат, което води до рекордна смъртност.

3евзек

Ало, Да ама не, троле наш, Аз ли манипулирам бе? Видяхме как приключи този вирус у нас първо през есента на 2020, после пролетта на 2021, есента на 2021, а сега и зимата на 2022, когато наднормената смъртност на държава с 6,5 милиона население става минимум колкото на друга със 125 милиона. И на базата на това Ганьо тръгнал да държи попучителен тон за японеца. Не те ли е срам бе?

Само леко и удобно пропускате, че Япония има около 20 пъти повече население и около 6 пъти по-голяма гъстота на населението. Гордите неваксинирани българи умират от ковид доста пъти повече от глупавите ваксинирани японци. Които са и средно по-възрастни от нас.

А ти пропускаш, че преди ваксините имаха в пъти по малко умрели.

Нищо не пропускам. Делта вълната при тях благодарение на ваксините не беше нещо особено. А предните вълни при десетки пъти по-малко заразни варианти и при доста по строги и стриктно спазвани от дисциплинираните японци мерки имаха около два пъти само по-малко умрели. При 50 пъти по-малко заразени.

Така ще е - по около 100 умрели всеки ден. Въпреки , че Омикрон протича по- леко, по 100 човека си умират. И това е , защото ваксинацията никаква я няма. И по- важното за Омикрона: ваксинация преди 6-7 и т.н. месеца не е достатъчна. А ваксинирани , с бустерна доза ( която всъщност пази ) са 10 ина процента. Дори в САЩ има около 3000 починали дневно, защото ваксинираните с бустерна доза са 25 %. По тази причина смъртността в САЩ е 3 пъти по висока от Англия и 5-6 пъти по- висока от Германия. А какво да кажем за световните рекордьори - България. Тук ще се умира с такива темпове с месеци и години.

Да им се обясни.Както и на тия които трябва да ръководят здравеопазването и на тях да се обясни.Оъговора е много лесен,но се иска малко наблюдателност и анализ.

Истината е следната: Държавата с най-висока смъртност в ЕС е "нормално" да има и най-висока смъртност от Ковид. Тази смъртност е функция на състоянието на здравната система. Стига са прехвърляли на лошите българи, дето не искат да се ваксинират. Схванете най-после, че проблемът е в системата, а не в "матриала". След три десетилетия кражби и източване на Здравната каса просто нямаме здравеопазване.

И точно защото здравеопазването ни е от най- лошите в света, трябва масово да се ваксинираме , за да оживеем

В Япония, където са масово "ваксинирани" имат рекорд по смъртност. Тоест не важи това, което казваш, че сме щели да се предпазим.

Ти що не си пиеш хапчетата редовно ?

3евзек

Двама приятели така започнаха с хапчетата и станаха антиваксъри. Сега не могат да ги откажат защото иначе чичо доктор ще каже "Бооооооц". Поне така казват.

министърката да озапти директорите на болници, които в гонене на пари от клинични пътеки не лекуват, уволнение на директорите на болници с висока заболеваемост и смъртност, като си загубят заплатите от 90 хиляди и ще наредят да се лекува, а не да отчитат болни и починали, за да получават пари от НЗОК. Например, когато смениха директорът на болницата в Добрич, рязко спадна броят на заразените и починалите, от челните места в страната зае едно от последните места, сега

сега отново Добричката болница се катери нагоре по стълбицата, повече заразени и починали от Русе!

Защото са по-алчни. Учителката Мирослава Дякова разбира от РЗИ, че е починала от ковид 11.02.2022 Учителката Мирослава Дякова разказа по БНТ, че е получила информация от РЗИ в столицата, че лице с нейното ЕГН е починало от ковид. Това се е случило след като тя е установила с тест, че е позитивна за вируса на 29 януари. Преди това тя е била в карантина, защото майка ѝ е болна. 12 ноември 2021 Вписаха в COVID системата момче, починало след пътен инцидент? 13-годишно момче почина след тежка катастрофа, но името му се оказа в системата, вписано като жертва на COVID-19. Случаят се развива на територията на две области, но финала е в държавната болница в Плевен. Между Луковит и Златна Панега е село Петревене. В понеделник вечерта лек автомобил с четирима души се удря челно в тир на изхода на населеното място. Сред тежко ранените е и 13-годишният Васил. "На пациентите, които попадат за лечение, се вземат тестове. И неговият тест е излязъл положителен", обясни говорителят на УМБАЛ "Г.Странски" Момчил Цветков. 13-годишният Васил Петков е качен в хирургия, но по-късно почива от тежките травми. Така е отбелязано и в смъртния акт. "Причината за смъртта на момчето са травми несъвместими с живота получени при тежко ПТП", добавя Цветков. Това е обяснено и на родителите на момчето. На следващият ден, обаче, в единният информационен портал излиза ето тази информация: 13-годишно момче е сред жертвите на коронавируса, като нямало информация за придружаващи заболявания. Справка в системата показа, че информацията е подадена от плевенската болница и става дума за същото момче, починало след катастрофата. Този факт предизвика учудване в село Петревене и родителите на починалото дете. От Спешното отделение на плевенската болница отказаха информация кой е вписал починалия Васил в системата, като жертва на COVID-19.

Население 6 863 000

искате да четете как да откажа. Текуща статистика на коронавируса на 17.02.2022 (България) Население 6 863 тыс. Общо заразени 1 054 566 15,4 % Смъртни случаи 34 779 3,3 % Оздравели 762 522 72,3 % Сега боледуват 257 265 24,4 % В реанимация 594 Направени тестове 8 950 602 тестове на 1 млн. 1 304 102

Понеже гледам че пак се разсейват много хора, а имаме сериозен, належащ, конкретен проблем. 5 639 ХОСПИТАЛИЗИРАНИ 594 в интензивно отделение 34 779 ПОЧИНАЛИ 93 за последното денонощие

Много ваксъри ке пукнат, но България ще пребъде.

Макар и без да искаш, направи паралел с революционерите, освободили територията от турско. Следващия път пробвай с "ако губя, губи цял народ, ако печеля, печеля само мене си". Повече ти отива.

КОЙТО НЕ ЩЕ– ОБРАТНО В РОДНОТО СЕЛО !! И БЕЗ ТОВА Е ПЪЛНО СЪС СЕЛЯЦИ ТУК !!

Тези са с грип "Камбоджа', никакъв коронавирус не е това.

2022-02-17 08:35:00 НПО отговорник по кРомИД (нерегистриран) Много съм недоволен от троловете Зевзек, 56, Don't Look Up, Ваксо. Никакви резултати от троленето. Няма да плащаме. си ЗЕВЗЕКА не троли.

Ти пък, как да не тролиш :). Да не би да информираш? Най-накрая нещо шеговито от тебе, да си заслужиш едно от имената, което ползваш :).

3евзек

Ало, Паниката, троле наш, Защо излъга за смъртния акт, че в него нямало причина като ковид? Защо смяташ, че ковид е обикновено грипче? Не те ли е срам бе?

Много съм недоволен от троловете Зевзек, 56, Don't Look Up, Ваксо. Никакви резултати от троленето. Няма да плащаме.

Шефе, дано бог те прости за утрешната евтаназия! Поздравявам те за изключителната смелост да изнасяш фирмени тайни! Все такъв да си. До утре! Ще се видим на кремацията.

Имаш спешна нужда. Мога да ти препоръчам страхотен специалист, който успешно излекува двама души като теб - с разцентрована психика. Вземи мерки, докато е време

Зевзек, ти вече си кремиран. Спориш ми за данните от вчера, нищо не каза за тези простотии "КАЖЕТЕ НЕ НА СЕКСА ЗАРАДИ КОВД" , "10 000 могат да заразят 10 000 000 за 3 месеца" , "Повече тестове, повече заразени, повече починали" , "По-малко тестове и по-малко заразени" които съм цитирал от статийте в дирник мрежата. Аааа, не си писал какво става в Израел днес? Ако не знаеш аз да ти кажа - имат 17,838 новозаразени. Хайде потапяй се в листа с опорките и почвай да сращиш че ми става скучно като не ти чета самопризнанията за опростачаването ти! Сполай ти и успешно докремиране.

3евзек

Г-н Лекувай се! Не ми трябва специалист с разцентрована психика. Това за спешната нужда го слушам от много години, но засега съм надживял почти всички, кито ми го казват. Останаха живи само Паниката и тези от последните 2-3 седмици. Първият е натурален тъпанар, затова психаротерапията ви не го засяга фатално.

3евзек

Г-жо Амииии, тролице наша, Защо пак лъжеш бе? Вчера първо те хванах да лъжеш, след това превключи в режим на потресаваща техническа неграмотност за търсене на статии от дир, след което отново превключи, този път на режим искане да ти се обяснявам за неща, които сама категоризираш като простоии. Не те ли е срам бе? Следващият похват в тролския ви наръчник какъв е? Сега защо премълчаваш, че в Израел вчера има някъде 35 починали, сякаш имаш блокиращ болт в мозъка? Нали само преди седмица бяха много повече от миналата година? А тук от 5 месеца са по 2-3 пъти повече и са малко. А защо излъга, че нямало ден с 40% положителни? И защо пак се опитваш с простоии да отвличаш вниманието от собствените ти лъжи, същевременно бранейки честта на другарчетата си и на оня по-нагоре, който претендира, че ми е шеф? Защо бе, троле?

Вече си набоден.

3евзек

Г-н Недей се нерви, троле Зевзек, Може да съм набоден, обаче не е с партида на Jonsun@Jonsun за ненужни тролове, която неизбежно ви чака. Предните ви колеги ги набодоха с нея, затова имате много познати умрели от ваксина. Сигурно и ти ще си горд да умреш за каузата да докажеш колко вредни са.

е ПАНИКАТА и 56 като лъжат да ги спират,ама те са анонимни и си лъжат на воля.

Ало, дира, Защо пак блокирате адреси бе? Толкова ли сте некадърни, че не можете да ми блокирате потребителя, за да усетя най-накрая всички ползи от регистрацията си? Имате опцията и да блокирате някоя цяла мобилна мрежа, както се е случвало, обаче тогава май приходите от реклами спадат, така че по-добре е да минете към първия вариант.

2022-02-17 08:11:30 Ваксо (нерегистриран) Добро утро, антиваксъри-идиоти, Да изпукате всички, дано! ---- които ще умрат от ваксите, какво ще кажеш ?

Бая време се задържа тоз ОМИКРОН,нямали друго.... Навсякъде всичко е нормално,само при нас продължават да ни лъжат с високата смъртност и брой заразени

Според онова бостанско плашило Витанов в средата на февруари щеше да има АПОКАЛИПСИС! 100 000 заразени на ден . Колкото да надувате бройките не се получават нещата . Защо Сега не вземете по едно интервю с Витанов и другите като него ? Защо не съзирате прокуратура за това ,че тези индивиди всяват психоза и страх ? Вие сте платени писарушки !

Ако това продължи, следващия опит вероятно ще е тотално въздушно и наземно третиране с препарат. Между другото доказва ли се дали вируса засяга и животни, ако не защо само хората?

ги обичам, ги наблюдавам ежедневно. Бездомни кучета и котки. Неспецифична смърт при тях няма, нито едно. Това е това, което виждам. Всички ги убиват хора, но това е съвсем друга симптоматика.

Ковидари, закривайте пЛандемията!

1 място: журналисти и политици 2 и 3 място: тези, които се тестват! Време е да ги сочим с пръст! Всички хипохондрици трябва да се насочат към мисия до Марс! Там ще са в стерилна среда и никой няма да ги заразява с нищо! И най-накрая ще има някакъв смисъл от жалкия им живот!

в тролея ме нарече "изрод" 5 пъти, и ми каза да изчезвам да не я заразя само са секундите, в които маската ми се позаплете в косата и леко се свлече.

Вие кво очаквате, да сте здрави!?!? Увеличиха и честоти на 5 G то от ЦРУ базата а на А1 и всички изпокапахте...Ще гледам , докога ще го отричате всичко това, докато мрете един по един Най- хубавото е че 2/3 от шибаните фашистки мисирки от бТВ , БНТ и нова са болни също , двойно- тройна бустеризирани и не са на екран....да пукнат дано

Човече, иди при някой психиатър и се самодокладвай!

Даже и тия гриндери от правителството на простия Киро почнаха да ви броят на сайта на здравното - за 2 месеца ( септември и ноември 2021) 600 ваксани умрели ви изкараха - обаче нещо спряха да ви броят пак, уплашиха се , че много мрете и става ясно от какво ..

3евзек

Г-н не ми трябва психиатър, Я дай линк към здравното бе? Да не би да имаш предвид това? - https://www.bda.bg/bg/ "Броят на направените съобщения от началото на ваксинационната кампания в България досега за подозирана връзка между смъртен случай и прилагане на ваксина срещу COVID 19, е общо 9, като в нито един от случаите това не е било доказано." Да не би да е пишело 009, а ти да си го прочел с краката нагоре?

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Да изпукате всички, дано!

Чиста математика и статистика, това което не знаем със сигурност е какво лети във въздуха, как се разпространява, кое го убива и как да се предпазим.

Противогаз върху маска с висока защита, заключени в мазето, което е изолирано с алуминий, на 7 м. под зематя! Така ще сте защитени завинаги!

предлагам свободно предвижване със скафандър, ти си стой в мазето до второ пришествие.

за причините за КОВИД вълната: противозаконното избиване на бездомните кучета на територията на РБ. Открадване на парите, които са за кастриране и спасяване, давани от ЕС. Ами, това са свещени животни, защото наистина защитават хората. Какво да се очаква в отговор? Логично, нещо като КОВИД за всички (неселективно, защото всички хора сме свързани).

3евзек

Целият ковид е в резултат на свалянето от ефир на Мелодия на годината.

257 000 активни,ако карантината е 10 дни значи на десетия ден системата те отчита оздравял....а тук излиза че имаме по 25 000 на ден официално заразени.По време на пандемия и математиката е друга или й нас карантината е 50-60 дена според статистиката.Хора вземете се в ръце спрете с тази стъкмистика.Колкото повече лъжете толкова по малко ще вярваме.

Карантината не е 10 дни за всички. Например при температура над 38 градуса не е. Едва ли РЗИ-тата отчитат без никакво забавяне, но нека сме точни.

Този път смятам да изпреваря полуграмотните тролове, които ще ме обвинят в лъжа, понеже нямало заповед с карантина повече от 10 дни и най-вече защото не могат да я намерят... https://coronavirus.bg/bg/570 Карантината от 10 дни е за отговарящите на условията по точка 2. А тази по точка 1 е безсрочна. Докато лекар прецени. Смятам да изпреваря и полуграмотните тролове, които ще питат кой следи хората с температура над 38 градуса. Може би без термометър на РЗИ в дупето не бихте си признали каква ви е температурата, но далеч не сте масов случай. В масовия случай човек с над 37 ще си седи в официален болничен.

Понеже гледам че пак се разсейват много хора, а имаме сериозен, належащ, конкретен проблем. 5 639 ХОСПИТАЛИЗИРАНИ 594 в интензивно отделение 34 779 ПОЧИНАЛИ 93 за последното денонощие

А ако се изстреля ракета към Русия, и те отвърнат, колко ще са умрелите, каква е статистиката? Или ще ни пази ли ваксината?

Но бустер на бустера със сигурност!

Нали уж пландемията щеше да свършва. Дано лъжците на Запад почнаха да свалят мерките, само тук има.

Мерките никога не са били срещу вируса, а срещу хората. Когато критична маса хора се усети, започна свалянето им дори при рекордна заразяемост. “Алтруизма” на “лидерите” се изпари пред гнева на тълпата.

3евзек

Ало, Паниката, троле наш, Още ли смяташ, че пролетта на 2020 "БЦЖ-то ни пазаше", а след това си изтегли контингента? Или тогава беше превъзходното здравеопазване? Проблемът не е в мерките срещу вируса, а в ткаива като теб, които са за вируса. Грипче бил. Нали бе? Критичната маса май започна вас да ви усеща все повече. Тероризмът като вашия трябва да се криминализира. Готови сте да продадете здравето на всеки, стига това да ви помогне да сервирате още няколко шопски салати с пържени картофи и кебапчета. А защо излъга, че причина за смърт като ковид няма? Защо?

89.25% от починалите за деня не са ваксинирани, ама не се ваксинирайте, особено за симпатизантите на СлафчУ и Копейкин е силно препоръчително да не се ваксинират !

2022-02-17 07:56:15 real-56 (нерегистриран) Разбирам....лека нощ. ПИЙ СИ ХАПЧЕТО И ЛЯГАЙ ЧЕ ТАЯ СКЛЕРОЗА ТЕ МЪЧИ И НЕ СИ СПОМНЯШ КОГА ЛЪЖЕШ.

2022-02-17 07:41:03 реал-56 (нерегистриран) Не знам за какво говориш, всичко което съм писал в дир-а е лично мнение а не медецински съвет (като много хора тука) Ако намекваш за 56....ползвам 56 от 5-6 години. ТИ ЛИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е ЛЪЖА.ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ СИ ТИ.

Прави ли ви впечатление: отива Макрон при Путин, но отказва ПСР тест, за да не получат руснаците неговата ДНК отива Щолц при Путин и също отказва ПСР тест, по същата причина ами нашите ДНК от направените тестове къде отиват кой гарантира, че няма да има злоупотреба кой гарантира, че целият този експеримент с вируса, не е за да се направи база данни на ДНК на всички хора по света иначе пищят за изтичане на лични данни, но за най-важните, човешкото ДНК мълчат мама ви мръсна фашистка

Да не говорим че може да извлечеш днк от косата или те ходят с кърпи на главите като се срещат ?!

им скубва от косата!

Абе момче, всяка година по закон, част от трудовата ти медицина е ПКК (пълна кръвна картина). Няма как да си опазиш днкто, ако някой реши да ти го вземе. Ама никой не го ще, че манипулациите с днк са доста скъпи, а ценното днк не е масовото такова.

Кое да ни прави впечатление!? Че теорията ти издиша напълно? Че пишеш малоумщини? Не искат да им бъркат руснаци в носа не заради ДНК, а защото кой знае какво ще им вкарат в носовете с тамппна. Руснаците имат Новичок и доста други отрови, които никой не ги иска. А иначе ДНК е най-лесното нещо да ти вземат. Изолира се дори от ОТПЕЧАТЪК. Хаха, голям си наивник.

Аз за две години имам точно НУЛА теста! И не, не е заради безценното ми ДНК! Просто отказвам да участвам в тоя цирк!

Г-н ПАЗИТЕЛИ, PCR тестовете на ГРУ, ФСБ, ЦРУ, МИ-5... не са тия PCR тестове. Освен ако лаборантката е двоен агент на МОСАД и Бил Гейц. Тогава имаш право да се страхуваш.

От два дни десетки военни самолети пръскат Кемтрейлс. Кемтрейлс е Ковид 19 , химическо отравяне със симптоми на грип Фосген,дифосген,зарин и зоман причиняват това

Аха, а не било air policing на самолети на НАТО с цел да се въздържа Русия от провокации? Акъл? Йок.

Смени си името на Карлуково!

Ама верно има хора, които вярват в тази идиотия!?!?!?!?!?!?

Тъпунгерите вярват ,че заразен означава болен . Ако имаше Ковид 19 щяха да го изолират и да има истинска ваксина.

Както и излекуван,тоест свършел му е болничния,модерно казано карантината.

Ти си веща, колкото една вещица. Толкова разбираш от вирусология и имунилогия. Като толкова лесно се прави ваксина, защо все още няма ваксина срещу вирусите на настинката. Като не разбираш недей се обажда. Че чак и "тъпунгери" вика. То се вижда кой е тъпунгера. Трябва да те е срам, че изказваш наукото си мнение пред толкова хора, само че лошото е, че тъпия човек сам не осъзнава, че е такъв и с него на глава не се излиза.

Науката не може всичко. Ваксините срещу вируси са трудни, както и лечението на рака. Независимо от многото изследвания.

2022-02-17 07:29:05 real-56 (нерегистриран) Напиши в google-a "died suddenly" и чети......ако можеш. А ТИ КАК ЛЪЖЕШ И СИ ПОДЪЛ.

Не знам за какво говориш, всичко което съм писал в дир-а е лично мнение а не медецински съвет (като много хора тука) Ако намекваш за 56....ползвам 56 от 5-6 години. live long and prosper