17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко точно, ама защо трябва да правят паради тия педеруги?

С каквито и имена да се наричат такива сборища , все си остават групички болни от анален сърбеж!

Дъгата беше символ на детството, а сега на х мен..... Нещо като пречупения кръст, уж египетски пък накрая забранен заради германците

Срам и Позор. Тази статия дори не трябва да се публикува. Но споко, Бог знае как да се справи с покварата на Содом и Говор.

500 000 Ей, тва много педал много нещо.

Из цяла Виена бяха пръснати боядисани подобия на употребявани дамски превръзки и тампони - търкаляха се по улицата, и още по-гадното - бяха налепени по прекрасните фонтани и склуптури. Трагедия!

Относно спора по-долу за СССР и гейовете. Да, в СССР първи в света разрешават еднополовите бракове и абортите със закон, тогава укази....

Да, но управляващите са само евреи изтребващи кореното руско/българско православно население по всиакакв способ и споменатото от теб е само перце от пухения ярган от гадости. Вековна е сатанинската им борба срещу славните българи-славяни ...

А защо толерират хомофилията, докато некрофилията считат за нещо нередно???? Кога ще има парад на некрофилите и техните "любими"????? Кога????

Гнусно!

Тази масова подкрепа показва, че австрийците са десетки години (може би и векове) пред нас в цивилизационно отношение. България си е Ориента, това е положението. Болшинството хора са злобни, нетолерантни и примитивни. Иска ми се да казвам с гордост че съм българин. Четейки коментарите по темата потъвам в земята от срам.

Дискриминирани са! Ей, не ги таковат редовно тия!? A?

Интересно, защо в Саудитска арабия и Катар няма Парад на Дъгата....въпреки че там мъжките ласки са фолклор? Защо само в християнските и бели държави има Дъги....

Ами, като дойде Северното сияние? ....

Колкото и да е странно първият гей парад е бил в СССР през 1919 г-тогава на запад е имало строг консерватизъм и гейовете са затваряни в затвор! Гледайте филма за Оскар Уайлд да видите какво е било отношението в Англия по онова време!

на търкалета.

е лежал в затвор - това да.

Не ми се вярва СССР да е бил пръв във всичко.

Грешка! Първият Гей Парад е бил в Ню Йорк, Сентрал Парк, 1969г.

Топло, хубаво време са случили. Поне се забавляват хората, а ние стоим пред компютрите и спамим омраза. Времето си върви и като се удари калема се вижда кой по-добре си е живял.

бъдещето на Европа е в реално католическа Полша и Унгария. Швабите вече 400 години ги реформират Жак Калвин(Йосиф Коен) и наследниците му. Най-тежкия Война в за добрите е "революцията" през 1848г. Оттогава са прелниците в САЩ. Днес град Мадисън в щата Уисконсин е втора Бавария.

"В Русия не тероризираме гейовете, просто не им позволяваме те да ни тероризират. Политиката на Русия не е хомофобска. Ние не репресираме гейовете. Просто не ги превръщаме в норма, а съхраняваме нормалния балансиран морал. Ясно е, че винаги в историята е имало гейове. Няма защо да го отричаме. Няма и смисъл да ги преследваме, както правеха на запад само допреди половин век. Вкарваха ги в затвора. Един от най-големите умове на човечеството - Алан Тюринг (един от бащите на компютърната техника ) се е самоубил, заради терора спрямо него в Англия. Защото е бил гей. Това в Русия не го е имало и никога няма да го има. Хомосексуалните ги има, но мястото им просто не е в центъра на вниманието и не е да определят те ценностите ни. Мисля, че това е разумната политика, и е очевидно, че като я следваме, сме в много по-стабилна ситуация от Европа например. ЕС трябва да направи крачка назад от тази крайност, в която се е хвърлил. Европейците обичат крайностите - преди горяха на клади вещици и вкарваха в затвора хомосексуалните. Сега отидоха в другия край - всяка луда жена се превръща в идеолог на ново мислене, а хомосексуалните получиха повече права от нормалните. Ако ЕС не направи корекция в това отношение, той просто ще се разцепи. И то не само между Източна и Западна Европа, а и вътре в самите страни от Запада. Има милиони французи и германци, които се доста раздразнени от насилственото налагане на извратени ценности. Сега потискат всичко, но накрая то ще изригне." Владимир Путин - Президент на Руската Федерация

Върнете ни дъгата, п*дераси !

Уткъде са збрали толкуз много пидираси ?

За танцуването ясно А по дупките бъркаха ли си ?

По списък ли ги преброиха или така им се иска????? И от къде накъде ще крадът дъгата за техните извръщения, сякаш само ''над тях'' се появява тя след като е природно явление а те са недоразумение дори не на природата а на мисловните си напъни..

Това с дъгата е поредната перверзна подигравка с нещо хубаво. Когато Ной,след края на потопа моли Бог повече никога да не унищожава света, Бог му показва дъгата, като символ на завета между Него и хората, че повече няма да има унищожение на човешкият род. Та хората стоящи зад подобни събития и организации имат определена неприязън към всичко свято и не пропускат възможност да се изгаврят с него.

''Участниците, със сложно декорирани шапки, рокли с пайети, пера или разголени, развяваха знамена с цветовете на дъгата.''- също като тяхната ''сложност'' на мислене като ги гледам.... Да бяха взели да почистят малко, да пооберът някаква продукция пък ако ще и с пера в задника да са поне щяха нещо полезно да направят...

Парад на греха и погиващото човечество, а не парад на дъгата. Дъгата е символ на мира и прошката между Бога и човека след старозаветния потоп, а не на извратената природа. Такива паради са БОГОХУЛСТВО и ОСКВЕРНЯВАНЕ НА духовния мир. ДЪГАТА - на ДЕЦАТА!

ето такива да ги стрелят майка им ще еба!

Не бъди прост!

Ma tez sto ne sa na rabota mi har4at pari za gluposti!

За мен двойните стандарти са най-чистата форма на дискриминация.Пушенето например бива забранено почти навсякъде, рекламата на тютюневи изделия е забранена, ежечасно четем и слушаме за вредата от него.Да вредно е за здраветето и около 20% от пушачите умират от пушене-общоизвестен факт.В същото време никой не казва че между 10 и 20% от хомосексуалните мъже (статистика на ООН) са носители на ХИВ.Причината е че при анален секс какъвто те практикуват вирусът се предава много по-лесно.ХИВ не е по-малко опасен от цигарите още повече че се предава от един човек на друг но за това никой не говори няма забрани, а медиите отразяват охотно парада, всички посланици са там-мега реклама и нито думичка за рисковете.Е това е двоен стандарт.

Тези пеераси да си правят сбирщината зимата. Кат са много ербап. Да ги питам тогава ше има поне един шибан пе. ал на снега?

Haha

Тоя педал, който ти е щракнал минус.

Много нещо!

Ами в Библията не пише, че много ще се спасят.

Хомосексуалисти, не я крадете, а върнете дъгата на децата!!!

Преди време, когато се провеждаше нашия Софийски парад на дъгата попаднах на интересна дискусия във Фейсбук, мисля че беше на страницата на някаква ЛГБТ организация. Та там попаднах на мнение/коментар, което на мен ми допадна. Накратко - човека коментира бъдещето на едно чисто хомосексуално/ЛГБТ общество като независимо от хетеросексуалното, като самоиздържащо се и разбира се не виждаше бъдеще такова, поради простата причина, че хомосексуалното общество е продукт на хетеросексуалното и то с много нисък процент представителност. Опита се да им обясни с думи прости, че ЛГБТ/хомосексуалното общество е обречено без хетеросексуалното и помоли ЛГБТ да не паразитират с исканията си върху хетеросексуалните. Някой може ли да допусне каква беше реакцията от страна на членове и симпатизанти на ЛГБТ към това мнение/този коментар?

"да дадем на жените право на глас, какво толкова може да се обърка"

Чета австрийската преса и там пише, че са били 5 милиона! Защо така тенденциозно намалявате броя на участвалите?! Само делегатите от България са били едно 150 хил... От Македония още толкова, с български паспорти...

Хубаво е, че такива ивенти се случват и в България.

Хубаво ще е някоя буба да ви довърши до крак вас, обратните, за да си отдъхнат нормалните хора.

konchisrog

Такива като теб са ясен пример за това, че българин и толерантност са несъвместими. Затова (и не само) и сме на дъното на Европа и скоро няма да изплуваме.

Скоро лгбт-тата и мюслитата ще се чудят кого да обвинят за конфузната ситуация ...

- Джон, какъв е този шум? - Гей парад сър. - Какво искат? - Да няма дискримнация срещу тях, сър. - Но те вече имат повече права от хетеросексуалните! Аз ако напсувам или набия някой гей, просто защото е направил глупост, мен ще ме съдят, че съм го бил, защото е гей! Дори без да съм знаел, или да ме интересува, че е такъв. - Ми, пеераси, сър

А някой гей теб ако те набие, защото си направил някаква глупост, него ще го съдят, защото ти не си гей ли? И него без да е занел или да го интересува, че не си бил гей!

Гейовете сте жалки. Не ти е удобно когато се споменават реални примери как сте с далеч повечв права ли? Щото някак си се губи ореола на неоправданите.

Да заложим, колко нули са добавени към реалната бройка... На протестите на жълтите жилетки в Париж, където се виждат препълнени булеварди и площади, пишат: "около 5000 протестиращи". Тук ги изкарват половин милион... Че сме прости, прости сме, ама съвсем ни взехте за балъци, м8м8 ви либерастка...

За вас невежеството е сила, свободата робство, а образованите - соросоиди!

Ами ако случайно четеш немски или английски, можеш да намериш информация в мрежата за каква бройка става дума. Иначе в псувните си много добър, както другите от стадото.

Всичко се плаща един ден. Времето му наближи.

на днешно време педераст да си или гей,живот си живеят,паради пътувания,танци,претенции,а как си покриват разходите един бог знае,и най вече не им пука за морал,нямат задръжки

Виена е педалски град. Тук няма нищо ново. Ама чак пък и те не могат извади половин милион обратни. Нито имат такива площади, нито улици за толкоз народ. А, бая посмали манго!

С тази армия ще превзема Света!

а дирниците секат ли секат! жив коментар не остана! да живее европата!

Унищожава се християнската цивилизация - с извращения общество не се гради !

Какви ти християни? Я ги питай австрийците какво е Коледа и защо се празнува? ...

Умниците от най-изостаналата страна в Европа дават акъл на хората от напредналите европейски страни как да живеят. Смях.

А по късно към тях се присъедини ББ и започнаха извращениятията .....

Отказах на бабата всякаква близост, с изключение до портфейла ми. Това ще ли да мине за ДИСКРИМИНАЦИЯ?

Паткоо, ти си известен ръкоделец, а ние...?

Значи ко разправяте? Масово присъствие на педерада във Виена. Бравос!

Братя и сестри! Трагично изоставаме! Да надминем виената и да напраим поне 1 000 000 души на подобен парад! ако не са останали толкова на територията да заемем от комшиите и с гордо вирнати задници (щото вече нямаме и лица) да парадираме за евро-пари разбира не! ... да ни е честита и европата и демокрацията и натото и мерцедесите....

...и БМВетата ..отварят ни работа.

представителите на най-мирната религия да не земат да поздравиха празнуващите със заря

гледам на снимките готини мацки, и те ли са гейки

грешка.

А ГАЙКИ

не знаех, че рекламата била дискриминация.

Джеймс, какъв е този шум навън. -ЛГТБ протестират срещу нарушаването на правата им , сър. -Кой им нарушава правата? - Никой, сър. - А тогава защо протестират? - Ми пеераси, сър.

Тоя хумор го повтарят десетина дебила като теб, които нямат какво друго да кажат.

Истината боли, нали, педалче?

Ми това на 100% изчерпва темата. Просто друго няма какво да се каже. Все ще е повторение на това.

аха, 500 милиона направо, защо се церемоните с хиляди. Абе от НПо центъра все по опашати ги пускат напоследък!! :-)

Аз ако бях, една хубава бомбичка пращам като тая дето оня изрод си е правил, и всичко точно. Тия не са хора за да бъде престъпление. Най-много че съм навредил на паважа.

Педерастията и лесбийството водят до срив на раждаемостта в християнските страни. Тези извращения са забранени в мюсюлманските страни. Ето защо не бива да се учудваме, че броят на мюсюлманите нараства за сметка на християните, в резултат на което мюсюлманската религия скоро ще доминира над християнството.

Още Дарвин го е казал - естествен подбор.