50 пътници бяха спасени от аварирал над река автобус в Копривщица

"Скания" спукала гума при маневра и аварирала рисково над коритото на реката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе! Аз с лека кола не бих се навил да мина по това нещо, тоя цял автобус решил да прекара...

Ъъъъъ... А защо автобус трябва да премине по това нещо??? За да може после да има "героизъм" ли ? Проблемът е доста дълбоко... Разрушената държава

За спасяването е положен труд, ползвана е техника, изразходено е гориво, следва от спасените да се заплати такса за спасяването им и от фирмата, собственик на автобуса също. Капитализъм е, нищо безплатно няма на този свят!

Абе ти явно си мислиш че при социализма е безплатно! Той затова и социализма толкова изкара…

Това не е авария, а катастрофа! Както официално се казва - самокатастрофирал автобус, по вина на шофьора.

с останалите пътници?

Браво на МВР, Рашков е велик!

Неграмотността ни е велика - с тва мостче, което прилича на канал за ремонт - шофьорът можеше да свали пътниците да премине - те след него и после да се качат - всеки поема рискове дето не са му по възможностите…

Никаква гума не е спукала Сканията - просто шофьора малоумник не е нацелил задните гуми да ги качи, както трябва на моста. То и моста само като го видиш и трябва да ти е ясно, че май не е за автобуси.

"50 пътници бяха СПАСЕНИ ОТ АВАРИРАЛ над река автобус в Копривщица". Според циганите от ДИРник един аварирал автобус жил спасил 50 пътника(а те наклепали "пътници"!!!!!!). Поставям един Български въорос! От коя циганска маала е тоя пристак,който е написал цитираното от мен? Около Белград говорят така.

Новината трябва да е чафер Мамуна возил отбор шимпанзета и шебеци удари автобус в мост и безуспешно опита да се метне в реката да се изкъпе.

Всички псуват шофьора, но ако излезе че е бил бежанец от Украйна ще са много хрисими.

може и бежанец от москва да е

Този да се е опитал да се прави на пакистано-индийски шофьор. Ами не му се е получило.

добра новина е но щеше да е по-добра ако имаше поне един ден без аварии и катастрофи... освен това не знам защо паднал от моста се нарича аварирал... авария е ако му се спука гума на моста а не ако падне от него щото егото му е щяло да пострада ако помоли някой да му казва къде са колелата

Тоя главоч не е уцелил моста и е срязал гумата на рейса.

Лошите неща се случват все там където са украинските знамена. Но който иска да бъде урочасан...

Гумата е натисната в остър ръб и е гръмнала. Вероятно е станало поради лош заход или просто този автобус не е правен да минава по такива мостове. Шофьора е трябвало да спре на поляната и да каже "абе я си .... майките и направете 200 крачки"

Тая и медалите на тенесистките са двете добри новини за два дена ...

Такава идиотия може само в България. Преди време за един събор в ямболско пак аварира автобус с съборчяни и имаше жертви. Сега минават по някакви железа. Това прилича повече на сървайвър. Тази държава от двама да остане пак ще катастрофират.

Възможно е шасито на автобуса да е опряло в моста и водача опитвайки се да го върне назад задните гуми са пробоксували и автобуса е поднесъл. И в този случай водача е виновен, защото при всички по нови модели автобуси има бутон за повдигане на купето при преминаване на по високи препятствия.

И всичкото това строене и минаване по понтонен мост е защото гостите на Копривщица не могат да минат 300 метра до паркинга така ли? Що за идиоти са се навъдили там? Едно време се играеха хора по цяла нощ а сега някой строи понтонен мост за кифли с токчета.

Автобусът не се е опитвал да мине по "моста", а е правел маневра. За тази цел не е необходимо да сваля пътуващите. Случило се... спукал гума... но "светкавичните" действия на униформените "спасили" хората... То бива, бива, ама... на гол гъз коприва... ВЕЛИКА новина!

Светкавични действия ? Да не са били на един метър от автобуса, в готовност ? Те от аварийно кацнал самолет не спасяват толкова светкавично. А дайте им сега и по един орден Стара Планина.

"Моста"е за търсачи на силни усещания.

Нищо не разбрах!? Абе тая Копривщица да не е колко Ню Йорк? И реката да не е като Дунав? Вместо да обиколят по нормалния път както обикновено тръгнали да правят понтонен мост и автобус с пътници в него да пресича реката. Не са се свършили идиотите в България от мен да го знаете.

е направил организацията на събора е идиот

Причина да излязат задните гуми от моста е неправилно подхождане към моста, тоест много слаб шофьор. Спукана гума е само за оправдание. Пълзящият автобус по моста спукал гума и без малко да падне в реката. Да бе, за канарчета ни взехте вече. Всички професионални водачи с категории ДЕ ще ви се смеят на това, което сте написали.

Санда, абе ти си шафиорче ми се струва. Всичките сте прости рапони та дрънкате. Що за идиот си, да пишеш така за колега

Уникално, то т си е само за идиоти

Тва да не е някъде в Украйна?

Снимката навява интересни асоциации.

zizus

Какъв тоя полеви мост? Ужас

Пак бива, че не са карали шофьора на автобуса да мине по някой въжен мост.