5% пушачи – възможна ли е мисията?

Амбициозен план на ЕК планира 10 пъти по-малко българи да палят цигара до 2040 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Възможно е... кутия цигари от 100лв, загуба на здравни права, при пушачи и ще видите как за 2 до 5 години няма да има нито един пушач в България. Българина разбира само от едно бой и да му бръкнеш в джоба....

Уж интелигентни хора се борят с тютюнопушенето, а не разбират, че с рестрикции и повишаване на цените правят точно обратното. Борбата траябва да бъде за възможните бъдещи пушачи, а не сращу нас вече закоравелите.

Цигарите, заедно с ракията, чалгата и клюкарлъка са крайъгълните камъни, на които се крепи българската народност. Вземете ли и едното, настъпва сгромолясване.

да го духате глобалисти мръсни. аман от 'култивиращи' ограниченичения. то не бяха прави краставици, то не бяха толерантности, то не бяха забрани сега и с тези локдауни, маски и ваксини вие какво - май се каните да отглеждате безполови бройлери управлявани през телефона жалко за децата ни, в сбъркан свят им се падна да живеят

Много добра цел, браво! За съжаление Бай Ганьо е тъп и упорит, та едва ли ще се постигнат заложените 5% процента до 2040г. Между другото няма прецизни данни за процента на пушачите в България, но мога да допуна, че са около 50+% от населението, което напълно обяснва и най-високата смъртност в Европа. Заслужено първо място, да ни е честито!

А да избягват да ми дават наклон на кОра дали да си пуша при положение , че спазвам всичките им тъпи ограничения за непушене на закрито а с акциза който плащам от две кутии цигари на ден покривам здравните на трима затлъстели непушачи не плащащи такива ! Легализират марихуаната а забранява тютюна , това ако не е пародия, здраве му кажи !

В някой смъртен акт да пише причина за смъртта тютюнопушене. Не съм чул някой да е запалил цигара и да е заклал жена си приятеля си или когото там заради това че си е запалил цигара. За сметка на това пък алкохолът е пряк и после причинител на стотици хиляди хора. Обаче никой дори не си помисля да се опитва да го забранява. Което директно показва лицемерието на всички тези които се опитват да прокарат забрани за тютюнопушенето. Защото въобще не става въпрос за здравето на хората. Ако бях се загрижили за здравето на хората щяха да се насочат към ограничаване и забраняване на алкохола. Което естествено нямаше да стане. Всъщност става въпрос за първия в света опит да се прокара глобален закон важащ за целия свят. И засега върви успешно.

Яко прост си Саше. В никой смъртен акт не пише катастрофа, а наранявания на вътрешни органи и т.н. ама на всеки му е ясно, че тези наранявания са от катастрофа. Така че заври си целия пакет цигари в дирника и не давай много акъл!

Друго е интересно - дали могат да останат само 5% дебили, които да вярват на ГРОБ, БСП, ДПС и другите престъпни изроди и на облуждващия ги персонал?!