5 пъти повече заразени с Covid-19 само за 24 часа

Общо 329 са пациентите с Covid-19 в болница, от тях 26 - в интензивни отделения

Обратно в новината

Коментари - 5 пъти повече заразени с Covid-19 само за 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спират веднага всекидневките "колко заразени има" Ако има над нормалното БОЛНИ от грип, тогава да съобщат. Всичко друго е пропаганда

от грип не са много, или ? Подлит лъжци, кога е имало статистика на носители на грипен вирус?

Д-р Джоузеф Меркола: Pfizer и FDA са знаели, че ваксината срещу COVID подтиска естествения имунитет https://epochtimes.bg/pfizer-и-fda-sa-znaeli-covid-19-vaksinite-potiskat-imuniteta/

Защо спряхте да публикувате списъците?

А така! Яко трябва да се мре!

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекцията https://ssrn.com/abstract=4125239 Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.

Ей путляци ковидари, умрете бе!

Ей, дирници яжте ми кура!

Спрете се вече мамка ви да еба нещастна!!!!

И да ги съобщавате тези неща, на никой не му пука.

И са ко? Заебаваме Украйна и хукваме да се спасяваме от КОВИД. За кой път?

РПАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ НА СТРАХОВА ПСИХОЗА: ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ, ЩЕ СЕ СЪДИМ ЯКО! ЗАЩОТО СТЕ ИЗРОДИ И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ!

Пак ми пускат ПЛАШИЛА да си сложа аз игла. Няма да се набода, вашта мама да ЕВА'.

Ваксинирал съм стотици хиляди пациенти за ковид-19, поставил съм десетки хиляди втори игли, хиляди бустери! Аз лично предпочитам да ваксинирам, а и мен да ме ваксинират в глутеуса, там е най-добре!

Утре 50.

Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че могат да дадат само 200 бройки? Когато тръгвате да подготвяте хладилните камери в болниците, за да ги напълните с трупове, когато това се наложи, да знаете, че имате само 100 места?

дали се сещаш, колко е гнусно да се бъзикаш с подобни неща? Понеже трупове имаше купища, както и задръстени морги и недостиг на чували. Ясно е че не си го виждал това и за това ти е забавно. Благодари на Бог за това и се моли да не се случва отново.

Корона някой се изкряска и трупове мъртви хвръкнаха завчаска

Искаме си ХИЛЯДА-ТО ЛЕВА за Първа линия и поне още толкова за маймунската шарка, искаме с Балтов и Бойко с джипа да почиваме на Халкидики, на ултра ол инклузив!

2 години поред всеки вторник едно и също - бум на ковид, щото нали сърали данните от уикенда.

Ние с Шон го правим без спирачка.

В Гърция напоследък случаите са по 10 000 на ден! Границата е открита,спокойно се преминава без никакви сертификати. Така го направиха наскоро,когато в Гърция започна туристическия сезон. Иначе имаше строги мерки,и гърците затова не идваха в България. Това го правят през зимния сезон,когато хиляди гърци идваха по българските ски-курорти. Те гледат,да не изтича капитал навън. А сега е момента,когато много повече капитал изтича от България към Гърция,правителството да наложи мерки и изолиране за всеки,който пристига от Гърция. Така ще пренасочим милиони към българската икономика, поне сега си имаме уважителна причина. Друг всеки би го направил (и го правят)!

Кви мерки посред лято бе?

Такива,както в цяла Европа!

дупка гърците от страх и глоби. 100 евро месечно за неваксиниран над 60г. И сега казват че ковида неваксинираните българи и сърби(които са 70% ваксинирани) им го носят.

"Новопостъпилите в лечебни заведения са 63. От тях 71,43 процента не са ваксинирани. " А някой обясняваше , че ваксинираните го карат леко и не стигат до болницата!

Като разбра за увеличението на новооткритите с Ковид 19 Щирлиц си помисли. Вторник е.

Стига писахте глупости 10 пъти 100 пъти във вторник знаем ви всички номера и лъжи.. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА.. не се опитвайте да бутате ковид че ще ви бутнем в гроба..

Веднага щом казаха че в Германия, Франция и тн. има нива вълна веднага почнахте да увеличавате изкуствено случаите и тук. Искате да станем като Китай и да ни контролирате ама не сте познали щото не се поддадохме на натиска за ваксини.

ВТОРНИК Е БЕ ...... ПОЧНАХТЕ ДА ЗАБРАВЯТЕ ................. И ДА ПОРЪЧАТЕ РОЗОВ МРАМОР ЗА МАЙКА ВИ УРСУЛА

Явно войната в Украйна вече не е интересна,тук и правителството падна,та няма с какво да ни занимават повече лятото медиите,затова ще ни занимават отново с лъжите си за ковида!

Това е резултат от майските празници!

Сме българите... И вместо да се възползвате... Вие се обаждате... И си просите съд и шамарите.... Или подкупите са по силни от страха от народната любов...

Стари муцуни са на власт.... Обещали са да се боде, ама яко да се боде...

Все тая, с изключение на Германия и Франция и някоя друга по-изперкала държава в ЕС, никой на запад от Урал не му пука. Китайците си го ползват ковид за контрол на населението, нещо дето тук не им се получ съвсем този път. А във САЩ Рупубликанците се готвят да съдят Фаучи, стига да спечлят конгреса и сената, така че ако бях на мястото на Кунчев Мустака и подобни, не бих припомнял много на обществото за себе си.

Не виждам Провадия, Дългопол, Белослов.... скоро ще видим резултати от експеримента.

Седмица ме приеха в неврология... Нямам никакви грипни ковидни за настинка и прочие симптоми... Но 12 кинта Тест...

Ботокса подписа присъдата на ГЕРБ! А дори още не се знае кога ще са изборите!

ГЕРБ се гласят да се върнат на власт… явно са си накупили достатъчно цигански гласове… и трябва да си изпълнят ангажимента за който са взели парата… яко да ни набодат!

Бегайте па вие с тази настинка. Никой не го вълнуват тия глупости

Вторник е. Винаги във вторник са най-много случаите. Спрете с психозата

Войната в Украйна приключва. Ковида изчезна за2-3 дена буквално ако си спомня

По всичко личи,че тази пландемия е долна манипулация! Казаха,че в Европа има нова вълна и веднага на момента започнаха и тук с лъжите,че има нова вълна,започнаха да лъжат в броя на заразените веднага,на часа,на секундата...

Защо не се спира тоя вой в медиите за тая зараза,която официално вече е лека,като грип?? На следващите избори трябва да изберем хора,които ще ни избавят от тая проклетия и ще забранят воя в медиите и лъжите,които се сипят всеки ден за тази болест! Това означава,че слугинажа на СЗО - ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ не трябва да види парламент повече!

Е те за това си сложиха Сербезова - слугинаж на фарма индустрията, а и гербавите са взели парите за да ни набодат с експерименталния боклук и трябва да си изпълнят поетия ангажимент!… и това трябва да стане преди да излязат резултатите от клиничните изпитания през 2024-та, че кой знае какво ще излезе!

Да разбираме ли, че войната в украйна приключва, щом вече започват да се вдигат заразените от настинката?

Стигате с тоя измислен ковид.

Път ще ядете бой !

дойдоха вторите бустери (защо ли не ги наричат 4-а доза?) и случаите с короната "заплашително скочиха" нагоре.

Отворихме лаборатория във ВМА - заработила е явно вече.

Украйна вече НЕ върви и пак почнаха боклуците! Абе някой замисля ли се, че симптомите на коФИд са същите като при класическо химическо отравяне… 1/1 както е описано по дебелите книги!

звучиш като химически натровен

Е дай го да го видим тоя вирус! Дай де… ама още никой не го е изолирал нали! Ама щом негарчето от СЗО е казало и големия специалист Ботокса от ГЕРБ, значи всички трябва да се набодем, така ли!

Вчера нула ,днес 300- нека облъчването и подготовката за новата вълна започне сега -изроди

ㅤ

А колко са болните от сезонен грип? А от стомашно-чревно? А от рак? А от инсулт? А от диабет? ... Колко от "болните" пият Prezkurin и Studobirin от половин година и се чувстват прекрасно?

А колко са умственоизостаналите?

Хайдеее, пак се почва! Лека-полека отново ни подкарват към кошарата. Вярно е, че сме петвековни овце, но и наивизмът, че тая работа с протести някак ще стане, също е глуповата. Ако ще е гарга, то тя трябва да е рошава, а рошавите гарги - шат-инфарктче, шат-нещо друго и дотам. Всички забравят, пускат резето в кошарките, гледат ТВ и животът си продължава с пълна сила някъде там он-лайн-виртуално-облачно, докато не дойде времето да се възнесем наистина в облаците. Амин!

Всички, които се връщат в момента от Турция или Гърция са болни или са се заразили. Там е страшно от Ковид, но никой не говори за него за да не си скапят сезона