5-годишно дете е пребито до смърт в Хасково от пастрока си

Майката също е била бита от мъжа, с когото живеела, и е в болница в тежко състояние

Обратно в новината

Коментари - 5-годишно дете е пребито до смърт в Хасково от пастрока си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа тотално оскотя !Причините : мизерия , безпътица , безпардонно крадене от властимеещите което обезверява хората ,че има държава !Пълна разруха на морала и културата ! Преди 50 години практически нямаше престъпност ! Защото хората бяха с друга душевност и морал ! Сега е всеки срещу всички ! Младите са пълни с агресия и презрение към целият свят !

какъв изрод трябва да си, за да убиеш дете. Крайно време е да се върне смъртното наказание.

Веднага в затвора при бай Ставри!

Боята?....Боята!

Няма да е лошо да си пребие адвокатът и да набие прокурора. А ако бие и една глава на съдията. Може да му дадат пет десет години. Ако не бие надзирателите.

Ами няма какво да го храним този наркоман 20 години, направо да го кормят за части и това е ... те пък едни части, кой знае колко са зле ... да го изкормят е важното.

Онзи в Шумен ли беше или някъде там. който уби две млади български момичета на спирката, му намалиха от 8 на 4 години. Този е убил едно дете - 4 години. Със защитата на БХК

Иначе е много добър човек, винаги поздравява...?

Този няма да живее дълго ... сещам се за една подобна бългсрска дрога в Гърция! Беше си убила тригодишното момиче! Дошла му гениалната идея да го свари и да го разхвърля в кофите за боклук. Като го хванаха, наблюдаващият прокурор каза - този човек ще влезе в затвора до живот, но в отделна килия без достъп до общи части, защото на секундста ще бъде ликвидиран. Нашите надали ще са толкова хуманни!

Сложна дилема пред БХК, на чия страна да застане, на убиеца или на пребитата жена, след като и двамата са от контингента.

Ама че тъп.чо, вместо да продаде ча.ве.то и да изпият парите като нормални ора, тоя си пребил банкоматчето. Сега не само ще го отлежи като за човек, ами и детските ще му спрат. А можеше да шитне наличното в Гърция, да зареди жената и даже при късмет да го сменят за беличко, ама като си нямаш нюх на търговец

Това предполагам е иронична интерпретация на няколко новини от напоследък, ама ми настръхна косата. Но за съжаление има много истина в казаното.

Е , този подлежи ли на процес, за доказване на виновност! ? Кой адвокат ще си изкриви душата, за да го защитава? Толкова съм гневен, че нямам думи за изказ! И такива нещастни жени дето търпят някой да тормози детето им, докъде е майчиният инстинкт? Майката също е виновна, защото сигурно не е било за пръв път! А къде са социалните, да защитят такива невинни мъченици? Горкото детенце, Господ да приюти душичката му изстрадала!

Цигания...

Настоявам за цигански холокост!

Пуснете го ! Ще го интегрираме имаме нови грантове от сащ!

Ми като ги отнемате от бащите им..

Пред ареста не може да няма улично осветление... едно въже за врата и да си чака обвинението на лампата!

Разбираемо в семейството, в което се е родил не се намерило някой да го научи, че не бива да удря. По лошито е, че в училище се е научил, че като удря ще остава ненаказан. Е може да го пратят при психолога да му поговори, но толко... И един ден вече е убиец. По-лошото е ,че на дали е единствен...

Какъв психолог бе? Тоя е на 47 години. Учил е по времето на зрелият социализъм. Хубаво се е научил. И от мама и тате и от училище.

Манглска Коледа. Бай мангал, дал подаръка на чаавето.

БХК какво ще каже за интеграцията на човекоподобните?

Щом е бил дрогиран,значи не е съзнавал какво върши и според нашите демократични закони може да мине с една условна присъда.В САЩ не му мърда смъртна /а ако в щата няма/ доживотна присъда.Скоро гледах как във Флорида един убиец за убийство на жена и опит за убийство на друга получи две доживотни присъди с право да обжалва след 108г.

Ние сме колония от 33 години на англо-саксонските джендъри. Защо нямаме тяхното правораздаване?

Защото те управляват бивши комунисти, настоящи диви капиталисти. Добре ги е научил комунизма, а?

Еми правилнто го е пхребил ако го нее слушало

едно цигане по-малко

Когато България подпише Истанбулската Конвенция такива случаи ще намалеят много.

Бай Мангау не спазва Конституцията, ти мислиш, че с една Конвенция ще се съобразява... Все едно да пратиш отворено писмо на Талибаните и те веднага да се обръснат и да спрат да боят жените си.

Това яе вашите бе. ПОдргява те просто, щото си тъпичък и се връзваш. Никой не смята, че ИК ще спре тези престхпления. Тя ще даде възможност да се съберат данни и да се реши какво да се прави. И ще може да се измерва дали има прогрес. Защото ще има данни.

Циганизация.

BLM драма... Разплетох си шушоните

а бе погледнато в перспектива , тоя кретен е направил голяма услуга на обществото ни!

Хайде сега да му се върне услугата и на въжето.

еее, изчакай да утрепе още някое джаве де!

а така

сигани, контингентя на НПО-тата. същите, дето пробутват после ИК, щото това им е причината да не вършат работа.

Ало, полицията! Защо не е в районното дилъра? Само не казвайте, че не знаете кой е!

Роми, вземете се в ръце или ние ще се намесим. Този трябва да го съди Мешерето.

Чакай на мешерето, дето пласира наркотици!

Без диващини Няма човечност Няма доброта Изроди

какви са тези новини за коледа

_stankow

Поръчкови. Антибългарски. Расистки. Западни. Посланието - българите са по-долни от другите нации, затова правилно ги ограбваме ! Те не заслужават да им плащаме това, което изработват за нас !

дума за български граждани, в кв.Република преобладава(на 99%) един друг етнос, сещат се хората кой, но не са българи.

Е те основно руснаците ни грабят, западняците отдавна са установили, че като плащат работата се върши и то добре.

Не го съдете бре,това са традиции на етноса

Избиратели на ДБ, кво да ги правиш?

Бойче ти ли си?

Смъртна присъда! По бързата процедура! Животно долно, да бие дете…

ааа не това е расизъм не е толерантно... това са етнически особености.

Софка смени Гринго с по-добър любовник

изруд! На въжето!

Шом няма имена и снимки, значи е Бй Мангау и още по-вероятно е не просто под влияние на , а и изяло в бизнеса със нарокотици. Това са предположения, но май-са доста вероятни.

ДОживотен затвор и изолиране от обществото на такива изроди

Много бегло се споменават новините.Напишете че е циганин,да се знае.Добре поне че сами се избиват,че ние ги въдим. Какво им става на нашите журналисти? Думата Циганин да не е забравена. Мълчете Соросоиди недни,галете ромите с перце.скоро ще са мнозинство и ще безчинстват над българите. А които са живи след 50 години ще видят новите обитатели на нашите земи.Мургави,без образование,говорейки на смесен ромско български диалект!!!

Бог да прости невинното дете !

че поне не е българче

Бенгалски българи, дами и господа..Не се впечатлявайте. Този "само" ги е пребил до смърт, даже и детето. Да си спомним, че двама такива наши "българи" свариха дете в тенджера в Гърция, с което се прочухме за месеци наред в южната ни съседка. Във вестниците им пишеше "двама българи..." Тъй че, похарчиха се милиарди за интегриране и интегрирането продължава успешно, както се вижда

същата истария и при мен. съпругатами живее с един строителен работник от с. Ноевци, Брезнишко - Пешо кобрата му казват, та лятото заплашваше сина ми, пак на 5 години , че ще му избие зъбите... пуснах сигнал до Полицията и Агенцията за закрила на детот- резултат никакъв.... а не съм разведен с майкат---- това е просто ненормална ситуация

избий му зъбите

после ще четем - злобен бивш преби настоящия.

Лилавите туземци не подлежат на интеграция така ще продалжават да си живеят и да цицат държавата с детски помощи

Къде видя че са лилави

Липсата на информация говори точно за това. Ако не беше лилав, щяха да го изтипосат на първа страница!

В кв. Република други няма.

След коледната новина за Риши Сунак трябваше да пуснем подходящо събитие и за тукашните му фенове.

да прокарат ИК по време на служебните кабинети... Джендърята и НПО-тата денонощно напинят - търсят "новини", ако няма ги съчиняват (напр. диана димитрова)! Последен бой вече е настал!!!

Сигани...?

Майка ви да е..., егати новините. Кажете нещо позитивно, бе .. да е.. соросоидите..

И като го премълчим по-добре ли ще ти стане, да те еба и убитака.

Е по руските сайтове само за великите дела на Путин ходи да четеш, робска кратуно.

къв путин те гони в мангалския квартал бре, варена чутуро...

по коледа стават чудеса

Див звяр - това е пастрока. За малтретирано куче имаше протести- как ще постъпим сега? Какви присъди ще им се видят подходящи на съдиите?

Мила коледна картинка в Жалкария