Коментари - 5 българчета заподозрени в изнасилване на млада жена в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са българчета а циганчета.Престанете да дискриминирате българският етнос,Мамка ви мръсна

Аз само в САЩ казвам, че съм от България. В Европа ме е срам да кажа откъде съм.

Аман от такива "новини". Това е лъжлива информация, става дума за цигани с български имена.

разширяване на обхвата - цигани или спасили си от световна война !!!

В България тези същества се величаят малцинство, живеят на чужд гръб, който люто ненавиждат! Но, излязат ли в чужбина, и с кеф цапат името българско, на същия този българин, който в Родината си ги хрантути! Това един ден ТРЯБВА да се спре!

обективно защото новината може да се провери и в германските СМИ! Въпросните човекоподобни имат само документи за самоличност , издадени у нас!

Осъдете ги и ги вкарайте в български изправителни домове - там ще разберат "кон боб яде ли".

ох, 5 българчета - глупости на търкалета - на тези години на българчетата още мама им трие нослето.

Не българчета, а циганчета. Ако бяхме на 14 години така разгонени, щяхме сега да сме 30 милиона българи, а не 7. Само мургавите са така рано сексуално активни.

ако решат да свалят правителство или министър в България то запара веднаго ги обвинява в не толерантнос към малцинствата в Бг. и не се заблуждавайте в Германия толерират мургавите българи не знам защо , но е факт

Това не са българи!!! Това са цигани и са с индийски гени нямат нищо общо с българите!!!

Време е, българската общност в Германия да обърне внимание на медиите в Страната, че малцинствените роми и други подобни не са българи по произход, а само на документ! Така редовно се внушава на германците, че българите са предимно измамници, лентяи, криминално проявени а сега и изнасилвачи на жени, което силно вреди на представата за България и българите в Европа и като цяло!! Повече от сигурно е, че властите няма да реагират на тези несправедливи обвинения( децата, обвинени в това деяние СА ОТ Малцинствата) , за тях така е по-изгодно, ромите да емигрират и да се присламчат към страни със щедра социална система!!!

ми че те са "българската общност' в България - българи само за документите. В най-добрият случай правят дюнери (и то хубави).

в Германия, прощавайте.

хаха ми то в Германистан умишлено се размиват националностите, за да объркват и промиват мозъците на стадото. Ето, от вчера новина, че е изнасилена 18 годишна германка от 4-ма " германци", а като им видиш страшните мутри на снимките, облещени с черните комбали, вакли вежди, къдрави като меринос, кръгли, големи кратуни и най-вече мнооооого почерняли...от силното слънце в мулти-култи Германистан, пълен с такива боклуци с немски паспорти...На нас няма да дадат гражданство, ще ни оглеждат под лупа, но към такива боклуци са много щедри и грижовни...

С това казват на дебилното стадо: Ето, че не само ислямските и африкански отрепки изнасилват, така правят и източноевропейците, и немците ( от вчерашната новина за 4-мата брадати, пигментирани "немци"...)...Затова ще вкарваме още мангусти, те не са страшни. А виновните сте само вие, че не ги интегрирате, не общувате пълноценно с тях...ми пускайте ги по къщите си, де ! И кат ви прережат гърлото или изнасилят, не квичете, защото това е проява на ксенофобия, расизъм и нацизъм...Бъдете горди, па макар и изнасилени, еврогейски толераст-педерасти !!! Това е в общи линии либерасткият геноцид срещу европейците и Европа...Гнусна, престъпна демагогия !!!

150+

Пак миризливите мангали - феновете на Бойко Методиев Борисов!!!

В Германия с такива работи се занимават предимно турчеещите се ЦИГАНИ.

Тези така наречени българчета са явно чистокръвни мангали, които не могат да си напишат и името на български. Хубаво, че все по-голяма част от тази измет напуска България и се установява за постоянно в Западна Европа и в затворите там. Все по-добре се диша без мангали в България. Благодаря ти Меркел, благодаря ти Германио, вземи ги всичките мангали при теб, спаси Родината ми от тази зла напаст.

Явно Циганета

Защо някой си позволява да нарича циганите Българи?

Мангусти ,да ги кастрират

5 БЪЛГАРЧЕТА !? Абе вие имате ли представа за българчета?? До кога ще ни сравнявате с паразита!

сигурно са българи... руси, със сини очи и бяла кожа. поне снимки да бяха сложили. за да се убедим в написаното...

Уууууу Ердоган е винивен

Ние знаем, че това са цигани с български паспорти, но знаят ли го в Европа?!

Може да са цигани ама български граждани.Не са бежанци от Афганистан...

Или да се омитат. Качиха се на главите на българите, като толерират заради гласовете за изборите тази сган. Политическата система е пълно фиаско. 75 % от българите не гласуват и с гласовете на малцинствата си осигуряват властта. И еврофондовете, най-вече. И кражбите. На гърба на БЪЛГАРИТЕ. И не ми говорете за това, че трябва да се гласува, а си помислете защо в България на ротационен принцип има постоянно 12 хиляди американски войници и защо постоянно се отработва на военни учения потушаване на размирици! Руснаците ли ще плашат с това? Не, драги мои, това е специално за нас - за мен и теб, ако съберем кураж да со вдигнем главите някой ден.

Все ми е едно

Левичарските защитници на циганските отрепки били виновни. Добре, ами достойният вулгаристански депутат с чии гласове си осигурява топло местенце за мастития задник? Май с тези на същите тези цигански отрепки..

Баби меркел имаме още ще ви ги изпращаме с товарни влакиве кат вия оращахте израелците за сапун

още, ще ви ги дадем всички, ако искате... без стратегия даже...

Всички левичарски организации в Европа са адвокати на циганите. И странно, че у нас другарите много се тупат че са принципни , но пропускат, че точно леви и евреи бранят циганите и рушат белите общества. Факт е и че без полицаи- официалните мутри и убийци на властта другарите и евреите няма как физически да прилагат плановете си. Западните бели хора просто са роботизирани и освен да консумират и да създават консуматорски блага за друго не им се оставя възможност.

с "левичарството детска болест на комунизма". Либерализма в ново време няма нищо общо с глупостите ти.

Напротив, има. И ти не си в ред.

Това,че в статията пише -лицата имат българско гражданство ме радва,защото може и да не са българи,но пък извършвайки такова нещо какви лица да са???Ако и малките циганчета в Европа се държат като талибани,то спукана е работата на тази Европа,тя си ги отгледа ,а се задават и едни малки фашисти(на години малки,иначе са си откърмени и закърмени с идеята) от Украйна и тях Европа си ги отгледа ,давики им пари даже повече от колкото на нормално мислещите страни

Какъв е тоя зор на либерастките отрепки насила да ни развъждат и разселват опасни типове...Голям зор на гнусните либерасти да превръщат маймуна в човек, което е невъзможно. Голям зор да ни вкарат цяла Африка и арабски ислямски талибани, с които да ни мулти-култи, разнообрази и обогати...точно с най-големите диваци. Сблъсък на цивилизация с диви канибали...Голям зор, от който либерастията се осра и скоро ще има ответен удар, защото това ни затрива.

Толкова високо оценени от либерастките отрепки са тия примати...Третират ги като безценни перли, високо оценени, пред тях животът на белия европеец не струва нищо, какво остава неговата безопасност. Това е тотална лудост...а ние гласуваме за собствената си мъчителна смърт и плащаме 6 цифрени годишни заплати на палачите ни, които трупат милиони за сметка на нашия геноцид...

Не е Ужас,това е Трагедия.))) Майка и дъщеря отишли на село за събора,по едно време излезли да се разходят и на края на селото дъщерята видяла едно умряло магаре но с надървен уй,и запищяла -Мамо,мамо ужас магарето мъртво апък уя му жив.А дъще това не е ужас,това е трагедия,ужаса е у нас -баща ти е жив а пък уя му мъртав казала майката

Цигани, сър!

Е да, червенокожи с българско гражданско. Те и тук такива неща правят, имам роднини в Сливен, които се безпокоят да излизат нощем, че месните индианци се придвижвали като малки племена от по стотина души и правели гадости.

мулти-култи многообразие по либераст-педерастки тертип

За ЦИГАНИ ли става въпрос?

ТОВА СА НОВИТЕ БЬЛГАРИ С НОВИТЕ ПАСПОРТИ...МЕРКЕЛ ТРЕПЕРИ ОТ ОРГАЗМА СИ.

пак се проявиха!

Да се провери дали не са насилвали и мъже! И в зандана!

В Дюселдорф басейните на открито наемат масово частни охранители, заради тълпи от десетки ( преди седмица дори стотина ) "младежи" , които тормозят посетителите. Гот а ? А патката германска дето вкара кораба в Италия , ще съди Салвини за обида

Патката германска е доста тъмничка за етническа немкиня, оказа се и дъщеря на търговец на оръжие...Семеен бизнес да печелят милиони от нещастието и смъртта на хората...Много хуманно, нали ! Затова и тази лицемерна патка ми е толкова анти...

Важното е икономиката им да е космическа хахаха Като щрауса са. Празните кратуни в пясъка, оголеният им гъз стърчи. Либерастка му работа !

Лъжат еврогейското стадо, че икономиката им била в нечуван подем...хахаха а големи корпорации масово уволняват работници...Германистан е на прага на пълен крах. Този път без световна война, но пък с армия мангусти...

Басейните им скоро ще са пълни само с миризливи примати. Да живей либерастията !!!

Ако една държава не е в състояние да защити гражданите си, от нея нищо не става. Затова единственото правилно решение е завой на Изток, към Русия и Китай. Защото ще бъде въпрос на оцеляване, а ЕС ще се удави в собственото си лицемерие. Бог да пази България!

Много точен коментар !!!

Като дъпвосекячи в Магадан, докато руските олигарси и чиновници тънат в жирность.

И продължават да ни пълнят с изроди: Протести в знак на съпричастност към мигрантите в Германия. Около 30 000 врякали в стотина градове в Германия - В Берлин 8 хил., Хамбург -4 хил. и т.н. Зеехофер призовал Салвини в отворено писмо да отвори пристанищата и приеме корабите със скъпоценния товар. В края на писмото не пропуска "европейска отговорност" и "християнски ценности".Ах, тези християнски ценности, как умело се използват. Демагози! Един кораб вече акостирал в Лампедуза, а вече и втори се насочва натам.... Става все по-страшно и отчайващо положението... Ето, и у нас за нула време 2 изнасилени момичета от безценните перли, с които непрекъснато ни обогатяват лудите либерастки военнопрестъпници...

Тия био отпадъци тепърва ще изнасилват и убиват. Те все още са ...дечица, както с умиление ни ги презентират в "статията".

Какви българчета бе, неграмотници с основно обрадование? Вместо българчета, напишете непълнолетни лица с българско гражданство, а после си пишити каквито глупости си искате

"Няма друг начин да обезоръжиш един човек, освен чрез вина. Чрез онова, което самият той е приел като вина. Ако човек някога е откраднал и стотинка, можеш да му наложиш наказание, предвидено за банков обирджия, и той ще го приеме. Ще понесе всякаква мизерия, ще мисли, че не заслужава друго. Ако на света няма достатъчно вина, то такава трябва да се създаде. Ако научим човек, че е лошо да се гледат пролетни цветя, а той ни повярва и после го направи, ще можем да правим с него каквото поискаме. Той няма да се защитава. Няма да мисли, че заслужава защита. Няма да се бори. Но да ни пази Господ от човека, който живее по собствените си стандарти. От човека с чиста съвест. Той е човекът, който ще ни победи." АЙН РАНД от "Атлас изправи рамене” ТОЧНО ТОВА СЕ СЛУЧВА С НАС! ЗАТОВА ПОСТОЯННО НИ ВМЕНЯВАТ ВИНА! И още от АЙН РАНД! "Най-малката единица на обшеството е индивидът. Отделният човек, гражданинът Тези, които отричат правото на всеки, не могат да претендират, че са защитници на малцинствата. " Това трябва да им каже Салвини о това трябваше да каже Путин на оня евтин таблоидажия 'СЪР" Елтън Джон (КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ "Сър" и да се изживява като лейди е другия абсурд на цивилизованите дебили!)

но форума не ти реагира. Не те разбират и не искат да разберат. Безкомпромисна честност е необходима, тогава се виждат и вменяването на вина и всякакви други механизми, които контролират и потискат обществото. Но тогава се вижда и собствената гадост и егото страда. А хората не обичат да страдат. И не искат да са честни със себе си. Предпочитат да са виновни, или пък най-много да се раздразнят и после да пийнат.

Докато отраснат тия 'българчета' колко ли още бели, руси и синеоки европейки ще минат под мангалския им ятаган ?! Трийте ме, антибългари, които искате да живеете в кочини с всякакви изроди, но не и с нормални хора...Пфу...

Нормалният европеец няма нищо общо с черните, изкривени човекоподобни, прогонени от индийски щати като Раджастан,Джамму-Кашмир и тем подобни.. Пет изродчета с мутирали страсти, наричани български граждани от вас, медиите, са извършили престъпление, характерно за низките страсти на етноса си... Паразити... а, паразитите се унищожават, нали тъй е редно...!?

В германия на въпрос откъде съм, когато отговорих, че от България, възкликнаха, ааа, цигани...Мислят, че всички тук сме цигани някои. Не че не сме, щом тук сме век назад с гетата, с мръсотията, с нагорещините до 40 градуса трамваи, без климатици и тумба цигани вътре без билети, с фасовете навсякъде, с пиещите бира по цял ден пред блоковете разпищолени шкембаци, с лошите погледи и злобни реплики, с допотопните кофи за боклук около който има повече боклук отколкото вътре....Имаме безхаберни управници, особено последните десет години, но основната вина е носи мрънкащият, безхаберен и ниско културен народ- Не знам дали изобщо има решение, културата се култивира с поколения, но мен ме е срам. И ще кажа и нещо, което не мислех, че мога да си помисля. Но по-рано имаше повече ред, чистота и циганите работеха, служеха в трудови войски и нямаше такава вахканалия като сега. Това е факт. Кой каквото иска да каже....

До Деси Димитрова автор на статията.Ако още веднъж ме наречеш циганин с подобни антибългарски статии ще те пратя да живееш в българската махала в Столипиново да се запознаеш отблизо с българските мъже там.

Тази си мисли, че всичко е пари...Не, не всичко е пари и скоро лично всеки ще го усети...

Какъв ви е днес ПРОБЛЕМА!?Изрично са написали ;"...с българско гражданство."Никъде не са посочили(написали),че са БЪЛГАРИ.

Нашенски мангали...

По-добре да бъда наричана расист и неонацист, отколкото брутално изнасилена от подобни маймуни !

Според Bild, 12-годишните са ненаказуеми и веднага ги предали на родителите, а 14-годишните ги пуснали сутринта след задържане за 1 нощ: https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/sexualstraftat-polizei-nimmt-jugendliche-12-14-in-muelheim-fest-63124106.bild.html Излиза, че и в Германия тези отрепки са над закона. Ако е бял мъж, скоро усмивка или комплимент към жена ще бъде приравнено към изнасилване в извратена форма, обаче пред арабите и мангалите жените нямат права...

Българчета? Не ставайте смешни, мангусти дирови.

Такова е ежедневието в мулти-култи либерастки Германистан. Чета новина във Welt от 25 юни, в която пише. че мъже на възраст между 24 и 29 години, представящи се като "Джамал", "Сами", "Момо", "Мемо" или "Билал" са изнасилвали с часове жени в Дюселдорф, снимайки извращенията си с модерните си телефони. Били уж обвинени в многобройни групови изнасилвания.... Добре дошли в побърканата либерастка кочина, пълна с всякаква измет, към която се иска да сме дебилно толерантни. Да, ама не !!! У някои от нас все още има инстинкт за самосъхранение...

Прясна новина от днес в Bild...този път става дума за Палма де Майорка, а груповото изнасилване на 18 годишната германка е от мургави и брадати възтъмни немски граждани...има снимки и на 4-мата примати, минали и заминали покрай етническият светъл и синеок немец...Тия нерези нали уж бяха бежанци, после клети мигранти, а имат пари за почивка в Майорка, където са вилняли и изнасилвали на воля...А сега ги чака евентуално кратък престой в 5 звезден затвор в Германистан, където грижите са насочени към подобни изроди, а на жертвите им се зспушва устата в името на етническото многообразие, обогатяване и политкоректност...Да ви плюя на гнусната либерастия !!!

И те кат наште 'българчета'...същи немчета с тез черни комбали, тъмни , брадати примати...