Коментари - 5-6 хлапета на месец се обаждат на спешния телефон с мисъл да се самоубият | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви лъжи само...не виждам кой ще повярва на това.

Тази новина не е вярна. Тази новина е написана в отговор на огромния натиск от родителите срещу НПО-тата получаващи пари за този телефон. Защо държавата плаща на НПО-та да прокарват джендър идеологии?

само за последните 5-6 месеца имаме две самоубили се бели млади дами, на възраст 25-27 години. Едната остави и дете сираче. В новините не се спомена, защото няма много асфалт около историите им

ти между хлапе, и 25-27 годишна жена правишли?

Забелязвате ли колко тенденциозно е избрана снимката към новината? Кротичко, наглед смазано детенце и зъл възрастен, вероятно майка. И така се насажда идеята за злите майки, които нямат друга цел в живота, освен да мачкат дечицата си. Затова, дайте да ги спасим и да ги дадем на ''професионалисти''.

ПП: а самият избор на думата ''хлапета'' показва крайно незаинтересовано отношение към децата.

А може да е лелка от детска градина или ясла? Точно от ония, които нямат друга цел в живота, освен да малтретират деца, а? Или акушерка, която бие бебета? Или майка като Невена Тенева, която си остави бебето да умре от студ на двора? Или оная, дето го изхвърли от балкона в компанията на нейната собствена майка? Другата, която роди в дерето и си тръгна? Съвсем на място си е снимката, не знам защо продължава да се твърди, че майките са по-грижовен и добър родител от бащите, като вече е доказано колко често жени малтретират тайно децата си.

Хайде да не изброявам и аз колко новини имаше за мъже тпрмозили/ блудствали и убивали деца.... Снимката не е адекватна!

А колко възрастни не го правят? И колко от тях се самоубиват?

Достатъчно е да подслушвате известно време тези линии за да се разбере че там се обаждат само лигльовци да се майтапят и че за годините откакто това НПО го държи този тел.номер си е измислило стотици ако не и хиляди случай за да оправдава дейноста си и съответно възнагражденията си. Сега изведнъж всичко ще секне, ще има едно вайкане “ама какво става, къде са децата????” после ще се разбере че само НПО имат подготвени специалисти, и кранчето ще потече пак.

Ами, да отидат в Пазарджик да ги наплюят тенденциозно 20-30 келеша в редичка. 100% ще им помогне, да питат госпожата с идеята!