44-годишен мъж се удави в Обзор

Инцидентът е станал в района на къмпинг "Иракли"

Обратно в новината

Коментари - 44-годишен мъж се удави в Обзор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Преди 2 или 3 седмици се удави един естонец на Иракли... Пристигнаха спасители, медици, полиция... Имало да става.... и всичко това в не охраняваната зона на Иракли.

Една камара басейнови плувци се издавиха в морето. Не ебават флажна сигнализация, нито предупреждения от спасители или хора с опит. В сряда, вълната на прибоя беше над 2 метра, след него дупки, а като застанеш на брега, вадата за три връщащи се вълни ти заравя краката до кокалчетата. На неохраняемия плаж на преди солниците в Бургас гледам двама влизат. Казах им да внимават, да не съм им давал акъл, можели да плуват. Единият мина линията на прибоя, ама другия беше там, когато една вълна "се счупи" отгоре му. Мята го десетина метра като чувал с картофи и на два метра от брега не знаеше къде е, та се наложи да го хвана за ръката и да го измънка. Кашля, киха, дрънка глупости и пак тръгва в морето. Пич, казвам му, следващ път ако има, няма кой да ти помогне. Гледаме като теле. Всъщност, едва ли едно теле е толкова тъпо.

Няма какво да добавя към горния коментар. И аз съм от тия с басейните. Гълтал съм солена вода. Без да съм жаден. На плитко. А уж съм спасил 3 - ма от удавяне в Дунав /коварна река/. Малко разум. А стария български обичай да удариш 3 мастики и 2 бири на плажа - после къпане..... Може и да не е такъв случая. Просто гледах едни на Св. Влас. Жалко за човека.

Па се плуФци и супермьени фъф форумите бря...