42-годишна румънка роди 20-ото си дете

Семейството живее в къща с 8 стаи в село Котенещ

Обратно в новината

Коментари - 42-годишна румънка роди 20-ото си дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги спират да нямат деца след 3 ако няма пари дори и едно ще е много. За тези хапчетата и презервативи не са спасение а ножица и психолог.

В село Киселото до Брусарци има една циганка с 23 деца. Викаха и компирите защото се множаха като картофите сега с поколенията са над половината село и могат да си изберат кмет сами.

Хапчета и психолог требват

...е крайно време да се спира ! Да ки "кърцат" такива или направо да ги шият отдолу ! Аман от мургави!

Тази е румънка, колкото аз - велика китайска херцогиня...

"Джорджиана казва, че получава детски помощи, а съпругът й работи по месец-два в чужбина през пролетта и есента." Типично по цигански, иебане, бране на жИлазУ и ... ПОМОЩИ!

Простотия.

Нали, нали?? А 42-годишна с ЕДНО дете не е простотия - то е … нещо на квадрат, но ми липсва основната дума. Може би ''българщина''? Не, още по-лошо.

Голямо геройство, няма що. Средствата, необходими за едно дете, не се ограничават с още една купичка манджа и "Ние сме сплотено семейство и си помагаме". За отглеждането на един качествен индивид е нужно и образование, което е и най-голямото перо от бюджета. Господ освен нагон, на някои от нас е дал и разум и интелект, благодарение на които са открити и контрацептивите.

Глупости на търкалета! Количеството ражда качеството. За това в Америка е пълно с софтуерни инженери индийци които общо взето са тъповат народ и например българите на глава от населението дваме повече талант от индийци но никой не знае за нас. В природата има такова нещо не съм сигурен как е на български да кажем "връщане към нормата" колкото и да са умни родителите децата които ще родят някой ще са умни други глупави и други посредата ... Някой схваща ли как падан анивото на образованието у нас във връзка с демографията .... Шанса на тая циганка някой от котилото и да стане човек е много по голям от еднодетно българско семейство професори ...

20 деца, много добре изглежда.

До 30 години ще ни залеят

Браво, рекордьорка. Това се казва истинска майка.

Така ли? А другите фалшиви ли са?

Докато тази се чекне, другите откриват лекарства, правят научни открития, отглеждат малко, но стойностни хора. Сега си помисли тези колко пари им трябват зада обучат и отгледат тези 20 деца.

Според някой психолози в наше време има много способни и хубави жени, които обаче не могат да намерят съответния мъж, с който да се размножат - примерно жена управител на фирма трудно ще се хване с тираджия - жените искат някой по-успял от тях или поне на тяхното ниво - та много жени по-тази причина остават сами в днешно време. А тази от статията явно е в другата крайност - там не знам, какъв е проблема, но 20 деца си е патология - как се отглеждат не знам.

А защо една жена да взема някой много под нивото й? Някак си не ми се вижда логично С-ниво мениджър да се хване с таксиджия/йка.... За 20 деца и патологията си прав! Вероятно премесено със солидно количества лошо образование.

Що ме питаш мене- аз съм напълно съгласен, че жените трябва да си подбират мъжете и аз да съм една жена няма да се хвана с някой лентяй

Защото мъжете го правят постоянно, а жените нали се борят за равенство между половете.

Ами че те жените са равни на мъжете по рождение, ако Бай Ганьо не го знае! Факт е обаче, че често са дискриминирани. И не трябва само те да се борят за равенство. Трябва и мъжете да се борят за същото, защото тези жени са ви и майки, и жени, и дъщери.

Браво на тази жена! А в България не е Богатство да имаш 20 деца , а да имаш 20 кучета.

Осъзнаваш ли, че се възхищаваш на зле образована жена, която очевидно няма финансови средства?

Прилича на бабичка, а 42 не са много

Да каже от коя СЕКТА е защото румънците масово са обсебени от сектите и неограничено забременяват ЛУДА РАБОТА

Не разбрах рОмънка ли е?

Там циганите са им по-бели, да не би някой да си мисли нещо друго.

Това е семейство което се уважава и има помощ от много доброжелатели, а не като при нас ревниви мъже.

малоумна работа. дебилите там (както и тук) се множат, без значение на етнос. тия със силните гени на мисленето си заминават или изобщо не се занимават да пренаселват тая планета. да разждаш и отгеждаш що годе нормални деца сред дебили е престъпление и обричане.

Това да се лишиш от деца е признак точно на молоумие . Не се обърквай колко си умен когато си направил възможно най-глупавия избор в живота...

Другари да сме наясно възможно най-глупавия избор от еволюционна гледна точка е да решиш да нямаш деца , най-глупавия не един от глупавите избори ... не се лежте на тая кълка колко сме образовани и затова не искате много деца ... Не случайно има понятия "преучил глупак" това е и преобладаващата порода на запад гледам и у нас вече се изучихме и захитряхме ...

малоумна работа. дебилите там (както и тук) се множат, без значение на етнос. тия със силните гени на мисленето си заминават или изобщо не се занимават да пренаселват тая планета. да разждаш и отгеждаш що годе нормални деца сред дебили е престъпление и обричане.

Точно така.

5 секунди кеф - 9 месеца бременност и поне 18г опъване на каиша. Мъжът й да се научи да си го вади навреме и тогава да заминава

Хахаха, що мериш по твоите възможности за времетраенето бре! Хахаха

Колко секунди трае празненето/оргазмът?! Мъжете да не са прасетата с техните 30 минути?!

Кръстили са го Дачия ...

Попр

Това са консервативните ценности.

правилно. правилно. нека не забравяме че народите с консервативно мислене са причина за пренаселването на земята. със сигурност не са по образованите и развити социоано държави

Изглежда на 70. Как е решила, че точно нейните гени са толкова ценни, че да ги възпроизвежда до откат? И у нас има такива от малолетни почват да раждат и все на социални помощи, а повечето българи можем да си позволим едно, две деца да отгледаме и изучим.

Тук е естествен подбор, не тя решава! Дано теб не отхвърли този подбор!

Как не решава тя бе? Тя се размножава по своя воля. И не ме плаши, че който кълне на него се връща!

Тя изглежда стара, защото раждането е много изтощително за организма - а не обратно

До 100 Не те плаша кълна, а ти пожелавам да НЕ ти се случва! Репликата ми към твоята личност си е с положително пожелание! Пренавил си се и си готов сам със себе си да се заядеш пред огледалото! Успокой се и чети вярно! Млад си и това е масово "заболяване" да не разбирате написаното и да се правите на вълци в нета с тези плашливи заешки души! А когато някоя ти "клъвне" на твоето решение да се размножиш ти пожелавам от сърце тризнаци! Хайде със здраве!

Точно това ти казвам, че това какво пожелаваш или кълнеш няма значение, защото си го пожелаваш на себе си. Звучиш много бабешки и сигурно си някоя изкрейзила лелка с визия на тази от снимката.

Изглежда на 70 години явно всяко раждане изтощава

Раждането си е ок, ама 20 изтрещели тийна да ти минат през ръцете си е гърч (предполагам, де).

къте маймаре пула адъта бине

Ха сега да видим админите как ще те разберат! Подиграваш се с "интелекта" им

соцелява семката и рода, когата нямаш пари - с количество. съзнателно или не - циганите правят същото

Не изглежда много щастлива ....

за "щастливост" си го остави за себе си! за сметка на това вече е безсмъртна ... а ти чакай колайдера в церн да ти отвори портала ...

На живота не му пука за твоето щастие. На него му пука да продължи.

Не знам дали е от многото раждане но ми изглежда с поне 10 години по възрастна

едни се раждат, размножават се и умират други се раждат и умират

А някои нито се раждат нито умират

Да са живи и здрави! Чест й прави, че няма деца(под 18) с деца. Между другото кога ще спрат детските на непълнолетни майки в БЪлгария???

42 годишна рОманка роди.... и т. Н.

Е това е супер девойче само за учебник и да се учат младите Р.млянки...хит и е ...гаси тока да си лягаме ..И предаването ...Няма време...

Това "няма да се съпротивлявам" си е чист сценарий 16+

"Ако Господ пожелае да имаме още деца, няма да се съпротивлявам". :)))))))

има-няма още 20 и те така...

тия май ми приливат на едни наши РОМИ