17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ СТЕ БОГОУГОДНИ,ЗАЩОТО НАРУШАВАТЕ БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ: НЕ ЛЪЖИ,НЕ КРАДИ,НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ЖЕНАТА НА БЛИЖНИЯ, НЕ УБИВАЙ,... МНОГО ГРЕХОВЕ ИМАТЕ,ЗАТОВА И ДВЕТЕ В МАНАСТИР НА ПОСТ И МОЛИТВА... ЗАБРАВИХ,ЧЕ СТЕ БЕЗБОЖНИЖИ.

ПОВРЪЩАНО!

ЩЕ ВИДИШ ЗВЕЗДИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН

Госпожата да мълчи...Много дабре знае какви ги е вършила. https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BB%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B0javascript:void(0);%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2--news641233.html

Нагла, нагла, нагла!!!

Народът гладува а те апартаменти ще си купуват! Да се борим за братство и равенство. Да живее комунизма! Предлагам национализация и после да дадем жилището на някой отговорен другар да живее в него.

Тази селянка чрез всяко събитие власт иска да сваля,но на този свят ,ще си умре с мерака.

Всеки го прави. Аз например купи кола втора ръка и декларирах че съм я купил на цена колкото данъчната оценка.Та някой тук пишещите да не е правил нещо различно?!?!

Основният проблем е, че там по високите етажи на властта трябва да има хора за пример. По две причини. Едната причина е заради самия пример. Другата е, че ще ги гледат под лупа. Докато лъсват такива нередности, няма да има ред и в цялата държава.

искаш да кажеш, че Нинова е за пример?

Нинова не е за пример. Гадателските й псособности също не са за пример. Но нищо не й пречи да показва кой друг не е за пример.

Пряк участник в най-криминалната приватизация ,незаконно присвоил парите на хиляди българи се бори срещу корупцията.Това е пълно лицемерие.Тази жена претендира за морал и честност.Пълна отврат.Изборите са съзтезание,а не мръсна и долна игра.Хамелеона Нинова е селска сплетница,за която властта и парите са основната и цел.

Трябва да не се мълчи за имотите на властта. През 1997 година момата от Крушовица Корнелия Нинова е живеела на квартира когато Иван Костов я назначава в Техноимпекс. На 13.01.1999 ход. седесарката Корнелия, която е управляваща със СДС взема техноимпекс за 70000 долара(не се знае дали ги е платила) в същото време в касата на Техноимпекс има 1800000 във валута. През същата 1999 год. Корнелия купува апартамент 127 квадрата и гараж 21 квадрата, три години по късно купува още един апартамент 89 квадрата, ще излезе, че тя има имоти колкото или повече от Цветанов! Чиста като вода ненапита!

А г-жа Нинова до кога ще мълчи за ТЕХНОИМПЕКС???

Бившият народен представител Славчо Велков продължава да посещава парламента, въпреки че беше освободен още на 14-ти февруари. Ексдепутатът редовно ходи да обядва в евтиния стол, където за стотинки хапва на корем. Той беше заснет от екип на Алфа ТВ как се реди за депутатски кюфтета заедно със социалиста Николай Цонков. На Цонков пък, който уж бойкотира с другарите си Народното събрание, не му пречи да се отбива за евтина манджа. От телевизията констатираха, че освен тях, има и още „червени“ депутати, които нарушават забраната на Корнелия Нинова да прекрачват прага на парламента и редовно ходят да се хранят на ниски цени. Техни колеги са втрещени от байганьовското поведение на опозицията и напомнят на Велков, че има социални кухни за безплатна храна, където може да се запише, а не да „влачи“ евтина манджа от служебния стол.

Голяма драма, голямо чудо. Цвък изповядал на данъчна оценка и спестил данъците и ДДС-то от реалната цена. Да не тръгнат да ровят по всички сделки, че всеки десети ще изгори, при това само защото е купувал/продавал имот, не защото повечето от останалите не биха направили същото при сгоден случай.

Хайде да си поговорим и за заменките по морето!

Ех, докъде я докарахме! Радио Свободна Европа да е коректив и рупор на истината и през социализма и сега през така измислената ни демокрация!

който отвори дума за сделки на пазарна цена народа ще го линчува

Ще мълчи докато ти кажеш как открадна Техноимпекс.

Червените кнмери искат пак да дойдат на власт и да ни довършат.

Явно си от тези които процъфтяват под крилото на герб.

При всичко, което се случи в държавата през последните 30 години и по време на БСП, и по време на ГЕРБ, вторачването в това, че някакъв си собственик е продал няколко апартамента над себестойността, но под спекулативно раздутия пазарен балон, ми изглежда доста истерично.

Е то на фона на всичко което се случи от 1989 до 2019 г. до сега трябваше държавата да не съществува, но я има.

Моят най-добър читател, уважаема, е в Брюксел, за да ви прокара през иглени уши.

Коренелио, я кажи ти твоя апартамент на кви кинти го купи през 2004 г.? Колко циничен трябва да си, за да си позволяваш да критикуваш въпроси, по които ти самият си осран?

Кури, недей да плачеш с крокодилски сълзи на чужд гроб и да правиш помен с чужда пита. И за твоя голяма радост, пак ще поемеш няколко ката от големия пожарникарски шланг на твоята мокра мечта на следващите два избора. Ако дотогава не си идеш разбира се, защото никой не търпи некадърните приватизатори на Техноимпекс.

Брей брей, защо си гласувала амнистия Нинова. Да му играе по гайдата на Борисов ли. Не ги ли е срам от ГЕРБ, че когато беше правителството на Орешарски всеки ден от сутрин до здрач платени клальори вдигаха партадия с тенджери и тигани пред парламента. Сега претенции имали. Не им изнасяло. Не говорело за добър имидж пред света. Темата все пак е Цветанов с неговата ненаситна алчност за имоти.

А сега и вие си кажете- не се стеснявайте ,де, моля ви...

Цветанов иска да си подсигури внуци и правнуци, докато е на власт. Дано само добре си е направил сметката, за да не се стовари проклятието върху родата му. Редно ли е , когато заема подобна позиция да прави подобни заменки и купува не какво и да е жилище, а на силно занижени цени. Има ли морал този човек, Цачева която се дупи на всяка власт какво да я коментираш, Веждито който удари плесница на полицай и той е ясен.

БСП-то, като е толкова "непорочно и чисто", защо си гласува амнистия?

Тази, която другарите взеха от държавата за да я напрфавят милионерка за една нощ, сега държи сметка на какви пари частник е решил да продава свой си имот. Абсурдна работа.

Не тя, а Свободна Европа, затова и Борисов мълчи.

PEYTSCH

Завист, чиста проба завист и малко съжаление, че се е пуснала с тази загубена партия в опозиция...

Ти нали си на власт, сигурно си и много богата, в Манхатън къща на три нива сградина отгоре за 15 млн. долара, в Израел къща, на Оборище пентхаус за 600 хиляди. Абе, все такива сте тука.

Я кажи, мила другарко, при този пареден бум на строителство, колко хора са си купили апартаменти? Я кажи, колко от фирмите, заляли държавата с бетон с крадени пари, са на хора от БСП? Може да не знам всички, но веднага се сещам поне за десетина.

след като аз пиша+ а ти ми подаваш два - е редно и аз да ти подам оня сиренясалия да му се порадваш какъв е червен,че нали това ти е любимия цвят,мамката ви смотана,щото сте смотани и дори един вот не можете да манипулирате като хората

Държавни апартаменти ли са присвоени на силно занижена цена или частна строителна фирма е продала свои апартаменти на по-ниска цена?

частната фирма може да си продава апартаментите на каквато цена си иска.

Именно. Но явно на някои хора всичката политика е скандали да се измислят.

В заблуда сте бе, никой не упреква фирмата, проблема е че управляващите приемат с охота подаръци в големи размери (разбирай корупция).

Актуалната тема сега е Цветанов. Не е Нинова. Не ви ли омръзнаха тези п-ски номера от болната глава на здравата. Същото беше, когато Йончева разкри далаверите на Д.Добрев. Погнаха я нея, сякаш тя е източила ЦКБ. Тези от ГЕРБ са по гнусни и нагли от всички партии барабар заедно. Хем в болшинството си със своите водачи Борисов и Цветанов са комуняги, хем се пишат за десни и демократи. Отврат.

От бспто по-гнусно е само дпсто!

а от дпсто бай павел.

алооу,тролетариата на шайката,айде дайте нещо друго,то това техноимпекс се изтърка

......от тази ингригантка вече ми писна. Занимава се само с долни интриги вместо с това за което са я избрали.

Националното събрание към Нинова: До кога ще мълчите за апартаментите на опозицията ,придобити по време на властване преди 10-15 год.,съответно но Нинова,а,Киро Контрабандито,Ленчето Милиончева,Жельо Бойчев,Валери Жаблянов,Антон Кутев,Мая Манолова и други видни червени милионери от Изпълнителното бюро на БСП-то

Ами докато г-жа Лъжа мълчи за "Техноимпекс".

Хайде да ни обясниш как се купува апартамент по 241 лева квадратния метър и после мучи. Има го в имотната ти декларация.

Нинова да не живее в землянка ? Щото и тя беше във властта, та се чудя . Знам, че не се е облагодетелствала, та нищо чудно да е в землянка. Тя е честна жена

партизаните са в землянките.

За подобни клеветнически новини трябва да се търси съдебна отговорност за Очерняне и уронване на авторитета...... Само кризи и мизерия носите със вас а след вас потоп......

Има нещо много цинично в цялата тази работа. Едни и същи хора, с едни и същи наичн на мислене, едни и същи действия и начини за облаги...разцепили се на две и се плюят един друг, сякаш първият не е досущ като втория. Кажете, има ли депутат в тази утрепана страна, който не е намазал по един или друг начин пари, коли, апартаменти, екскурзии и прочие. Сега... тази дето се ояла с пари по знаете кой начин, щото милионер тук с честнен труд мноооого трудно се става, тръгнала да вади някакви аршини. Нинова, ти не си ли същата?! Не идваш ли от там, където и тези хора са тръгнали? Тези твои милиони не са ли от същото място, от където ги имат и тези хора? И изобщо, коя си ти, че се явяваш съдник?!?!?!

Комунистите са озверели заради предстоящия пореден тотален провал на изборите и се чудят какви клевети да измислят срещу достойните държавници от ГЕРБ! Крайно време е престъпната и предателска партия БСП да бъде забранена и имуществото ѝ да се отнеме!

Ма то проблемът е че наследниците на комунистите, ама от доста по-ниския ешалон сега са на власт. Отнийде взорът надежда не види!

Абе не се знае. Изборите са на 26 май - последен от 3 почивни дни. Подходящо за откриване на сезона на Халкидики. Повечето пътуващи са високоплатени чиновници (избиратели на ГЕРБ) и млади и красиви ай ти специалисти, консултанти и т.н. - фенове на малките софийски партии. ГЕРБ ще трябва да разчита най-вече на мъртвите души. Които хич не са малко де.

Абе неграмотен, то престъпните членове на БКП, много отдавна са в ГЕРБ! Знаеш ли кай е ББ, а Лиляна Павлова, а Стефка Цачева, партиен секретар на плевенската окръжна организация на БКП, Само това си помисли. Бивш високопоставен функционер от БКП, години наред да води българският парламент, а сега и правосъдното министерство! Просто пословична некадърност на дебилите, невиждащи как бившата червена номенклатура продължава ( а и не е спирала) да управлява страната. И продължават да смучат от народа, както едно време. А БСП? БСП са жалки остатъци от периферията на едновремешната БКП - без значение тогава, без значение и сега.Помпат мускули, но само толкова. "Силните хора" от едновремешната БКП, са в ГЕРБ. И те много добре знаят как се управлява - 45 години го правеха! Спасението от червената номенклатура е само в гласуване, и то за всеки друг, но не и за ГЕРБ!! Друг е въпроса, че няма за кого. Мутрите много добре и професионално държат нещата в държавата. Десните се опитаха да направят някакво обединение, но СДС им подля вода и отиде да цунка зад...на Борисов.

а ако кака беше на власт след 10 години безвластие сигурно тя заеднос цялото политбюро от доказани перачи и контрабандисти досега да са изкупили тия жилища без пари

Национализирали, не закупили.

И сега се занимава с клюки Дали и плащаме за това?!

докога ще мълчи за йончева и прането и

Нинова не е лошо да обясни как и на какви цени се купува Техноимпекс със заплата. Апартаменти имат няколко милиона души само в София, но нямат техноимпекси. Между другото, току що показаха по телевизия Европа, как и на каква цена е купила Корнелия нейния апартамент, както и къщите и апартаментите на няколко нейни верни другари, включително и президента. Може да видите това. Тази телевизия повтаря новините всеки 30 минути.

Че ви се изкълчи езикът с тоя Техноимпекс бре , едно и също до умопомрачение , вие и без това не сте си много наред с акъла.

ти верно ли си толкова проста, та не можеш да намериш как, кога, какво и с какво е купила Нинова? Питай шайкаджията, мари! Питай го защо му се сви л@йното по въпроса.

Ти сигурно като гледаш Антон Тодоров се подмокряш.

Когато документите говорят и Нинова мълчи.

Защо в заглавието има звездичка?

Това е петолъчка.

Ясно! Затова вероятно ситният шрифт е толкова ситен, чак не се вижда.

Това е петолъчка.

Задължително трябва да си адски тъпо, за да вярваш на лъжкинята курнела импексова и селските й интриги. Шайката й открадна и краде стотици милиони от дебилните но понеже, стою, митю, веткУ.. и типичните боклуци са по арестите, няма кой да плаща на избирателите й.

Отговаряш на изискванията за фен на Простото.

ало, баневата..!? скоро ще си в сливенския и ще ти вземат телефончето

Абе соцетата , да ги не сгащихте вие кой по бели , кой по насрани , кой направа без гащи шайкаджийчетата ? Леко в удар в областта на далака - айде стига ви толкова , застояхте се.

Тези поне са само с апартаменти в България, а вашите хора са с цели острови и имоти в Швейцария, Австрия, САЩ и т.н.

За Борисов се чу че купил Гръцки остров. И той побесня от теча на инфо.

А вашият ИНФО, като толкова много знае, защо не изкара списък с всички, които са си купили острови и имоти извън България?

Малко си пораздул нещата , Бацко каза , че не е купувал остров и нема апартамент в Барселона.

На Борисов разбира се може да се вярва.. когато си казва името. Но оттам нататък... НЕ.

Бацето лъже и когато лъже , не го омаловажавай като фактор на лъжата.

Абе я ходете да приватизирате нещо, опааа ма то не останало...

Че БСП не са цвете за мирисане е ясно, НО настъпиш ли гербер, веднага следва: "А вие какави ги вършите...." Това, че са се усрали е без значение....Те са прави, когато съгрешат дори! Прост народ, слаба държава това си заслужава.....Даже и Б.Б. ви е много.......