40 дни след убийството на Димитър: Цалапица блокира колелото на Панаира в Пловдив

Полицията създава необходимата организация и пренасочването на трафика по алтернативни маршрути

Обратно в новината

Коментари - 40 дни след убийството на Димитър: Цалапица блокира колелото на Панаира в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да протестират пред германското посолство! Кой им дава толкова пари за организирани протести? Време е полицията да ги разгони.

Цигани ! Избиват се по между и после държавата да харчи пари за тях ! А точно тези не внесли 1лв в държавата ! Харчат моите пари за един мангал който е убил друг мангал ! Айде нема нужда !

Когато полицията и следствието са притискани от обществото за светкавични резултати, често се стига до така наречените съдебни грешки. Невинен се оказва осъден и тикнат в затвора, а истинският идвършител си остава на свобода. Иначе да - всички си отдъхват - и обществото и разследващите, но свършената работа е боклук и за нищо не става.

България е помиярска държава пълна с безхаберници, егоисти , мърлячи и помияри

Какво са виновни обикновените хора, които изпитват неудобствата от тези протести. Редно е те да се правят пред служебнете места и домовете на виновните за неглежирането на това престъпление.

може и теб да утрепят някъде,и тогава ли ще си "обикновените хора",ахмак?

НЕДОСТАТЪЧНО СЪПРИЧАСТНИ СА!!!! ТРЯБВА В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ЗА ВСЯКА ПРОСТОТИЯ ДА СЕ НАДИГНЕТЕ И ВИЕ, за да се ПРОМЕНИ НЕЩО В ТАЯ КОЧИНА!!! Простия ви мозък продължава да работи на честота, а то на мен едва ли ще се случи и после ревете с крокодилски сълзи. РЪПАНАРСКИ ТИ Е КОМЕНТАРА , да знаеш!!!