Коментари - 40 декара в Горна баня са най-подходящият терен за Национална детска болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Будителят на годината Димитър Гилев за майка си: Майка ми стана курва, като бях на 9 години, и ни остави сами. Айде, за мен няма значение, ама знаете ли какво беше на сестра ми да израсне без майка, и как се гледа момиче, което расте, от двама мъже. Преминахме през ада заради тая кучка и съм се заклел пред сестра ми, че ще залича тая отрепка от света! Не ми пука, че ме е родила, това за мен не е майка, а пълен изрод! Мразя я безкрайно много! Заклевам се, че ако я видя, ще направя най-лошото с нея и с кеф ще я излежа! Будителят Гилев за жените: Мразя жените още от малък. Това е детска травма заради майка ми, затова цял живот ще ги мачкам! Относно момичетата мога да кажа, че съм се пробвал с всякаква възраст момичета и навсякъде ми се получава.

Някой сериозно се опитва да подмени демокрацията с ИИ

въпросите на дир са нелепи, но са зададени, някак си, с дебилна увереност .....

И сега има липса на естествен интелект...

И защо трябва да има Национална детска болница? Не е ли по-добре да има добри педиатрични отделения в окръжните градове, както беше преди време? Който трябва да се лекува - само в София, никъде другаде. И после рев- "Ауууу, България изчезва"! Еми изчезва, след толкова глупости и крадене.

Това няма как да се случи защото болниците са общински ! Ако бяха държавни щеше да стане !

Написаното не звучи добре ! AI да управлява хора ! Замислете се малко и вземете прочетете 200 годишният човек и тогава пак си помислете дали е добре да ви управлява машина !

ще подкрепя, особено за някои сектори като правосъдието!

е хитро копеле, и него ще прецака...

Ще ви кажа защо. Изкуственият Интелект може да бъде помощник в много сфери от живота. Ако е добре обучен, ще се справи много по-добре от група хора с редица задачи. Но тук проблемът е друг - управлението на съдбите на много хора. Първият въпрос, който ще ви питам е за методиката на обучене на този робот, идеалите които има и целите, които са му поставени. Какви са? Колкото и сладки приказки да изговорите, ИИ се учи на база опит/грешка. Само човек може да каже дали опитът е грешка. Трябва да сте много нагли и безотговорни да оставите една машина да се разпорежда със жиота на хората, преди да сте научили тази машина да изпитва чувства присъщи на човек. По-добре си назначете диктатор, ще имате повече успех и хората ще са по-доволни. Вторият въпрос е как ще ми докажете, че решенията, които тази машина взима не са манипулирани? Процесът на обучение на една машина понякога отнема десетки години и в този процес, често има и човешки грешки. Вие няма да можете да разкриете методиката на обучение на разбираме за обикновенния човек език. Доверието няма да голямо. И сега най-важното. Основната задача на политиците е да осъвременяват законовата рамка така, че да бъде справедлива. Ако те не могат да го правят, да се махат, а не да експериментират върху нас с роботи

Поне 2 от пуснатите изкуствени интелекти в мрежи, станаха нацисти. Обучават се от писаното от други. На Майкрософт ИИ Тай ли се казваше, имаше изказвания тип, феминистките да горят в Ада. ;) Самият ИИ е продукт на човека, с трудно предвидими отклонения.

Не се учи на принципа "опит-грешка" :)

Твърдо не. Грешни решения взимат и хората и изкуственият интелект. Предпочитам да е човек, на него можеш да простиш, на ИИ не. ИИ взима решения на база оценки и предефинирано знание в рационален вид, Човека понякога използва емоция, което е знание в неформален вид. Нещо повече - това "знание" (common sense) не може да се предаде на ИИ. За добро или за зло.

Та даже има наука епистемология, какво е всъщност знание. Защото може да оспориш, че знанието е знание и се приема относително.

След като ви откраднаха демокрацията и повериха гласуването ви на машините, сега и машини ще ви управляват. А лоста ще го дърпат директно от бункера в Кремъл. Ахахахахаха.

Не че нещо, ама то в момента партия с естествен интелект няма.

Стига аз да пиша изкуственият интелект и да е под мой контрол. ;) Въпросът е абсурден.

Само моля ви да не е "интелекта" на Банкянския обирджия! Това ще ми дойде повечко!

ㅤ

На фона на глобалната липса на естествен, просто се чудя откъде ще вземат изкуствен?!?

Уточнявайте ги тия работи се!?

ТАЗИ ПАРТИЯ ?!!

Ами какво да се прави, като не се вижда на хоризонта нито един интелигентен човек, който да е съгласен да се заеме с политика в България.

Партия означава група от хора, която заедно взема решения. Изкуствения интелект не може да е партия, а диктатор.

Не аз гласувам само за такива без интелект, само ГЕРБ !

Като знам нивото на интелект в този форум.... дали ще се съберат 2 човека, които разбират наистина ИИ? Съмнявам се :) Тук има само лаладжии.

Някога разглеждах за невронни мрежи. Там бе на някакви нива и обучение със смяна на тегла отзад напред. И накрая като си го обучил нещо, за нещо подобно да отговори вярно с приемлива грешка 5% ли бе. Иначе реално съм писал самообучаващ се автомат. Обаче такива глупости се искат, само когато нещо не е наред. В нормално програмиране никога няма да ти трябва. Представата какво е ИИ непрекъснато се сменя. Навремето например да се коригират грешки в страници, а това се поддържаше от ИЕ още отдавна. И какво браузера изкуствен интелект ли е? ;)

Може и да си писал някога нещо... но ти е останало много малко :) Невронни мрежи се изпозлват много активно и разбирането за ИИ не се променя. Променят се технологиите. Както и писах по-горе... лалалджии имат тук.

Даже Тиквения интелект е по добър. Разбира се ,само че отде паре за компутъро! Имаме само за винкел!

Аз ще подкрепя само партия, която се управлява от чифтокопитно четириного.

Не се знае - може да свърши повече работа от всичките "лидери" взети заедно

...не за друго, ама при тези цени на тока...наръч слама ще е по-бюджетна.

Не е важно какво ще реши Изкуствения интелект. Важното е как ще го обявят троловете му.

Той изкуствения интелект хубаво ще взема решения, ама ще имат ли достъп до него калинки и други партийни деятели, защото много бързо ще го развратят?

След като можем ефективно да арестуваме и обвиняваме човек, според резултатите на Гугъл търсачката....

Да, но що се отнася до кадрите, там няма да има кланове, прайдове и др. секти или баджанаци.

Няма да има назначени риднини, но софтуера редовно ще им превежда излишните пари.