4 години затвор за бивш зам.-министър, Даниел Митов - оправдан

Христо Ангеличин беше обвинен, че е ощетил МВнР с договор с туроператор

Обратно в новината

Коментари - 4 години затвор за бивш зам.-министър, Даниел Митов - оправдан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както казват турците по техните сериали - ще обжалват и ще ги оневинят - най-много някои да бъде осъден условно.

Когато дойде в МВнР този Ангеличин се обръщаше към дипломатите с ранг Послонник с обръщението-ПИЧ. Боже,кой ги слага тези хора. Преди това беше съветник в СОС,а след това изведнъж при допломатите. Беше въпрос на време да направи сто престъпления. Сега така Му се пада да се къпе 4 години само с мъже. Чтоб другим неповадно было.

Пак сме № 1 по осъдени бушони. Най-опасната длъжност в Бойкавите правителства е зам. министър.

Това нещо се е правило по същия начин и от БСП министрите и не е от сега нито само в МВнР. И как да е кражба, след като фирмата и без това обслужва друго министерство- министерството на Земеделието и храните МЗХ. Излиза, че МЗХ трябва да се разследва. Хем в МЗХ фимрата се справя. хем в МВнР лъже и МВнР е ощетено

Жалката цацаратурка е пословично некадърна! Сега е решила да вдига рейтинга си и този на Бацко с някакви ушити с бели конци фалшиви обвинения, най-вече срещу бивши министри от ОДС и срещу дребни районни кметички тежащи 50 кг. Фалш, пунт и пластика на ента степен. Големите, тлъсти и истински мафиотски акули са недостъпни и недосегаеми от цацата.

Ще осъдите Къдравата Сю, но набързо ще ви привикат на Козяк да давате обяснения и след това ще трябва да поднасяте публични извинения "за допуснати съдебни грешки"!

Поръчана,"НЕ платена" НОВИНА за дебили!!;)) Колкото ЦЕЦУУ осъдиха ТАКА ще ОПРАВДАЯТ и Tоя !!! Кьорфишеци ,...дрън..дрън!! НЕПЛАТЕНА защото поръчана от БОКО ВЕЛИКИЙ.....a ТОЙ,.. НЕПЛАЩА (Aз ги хващам,..... ТЕ ги пускат))

Пратете и къдравата Сю за някоя годинка в този курорт, ще ѝ хареса много ... сред тези яки мъжаги :))

А Пееф със стария Опел?

Това е политическа поръчка от страна на комунистическата мафиотска престъпна група, която е окупирала държавата. Пеевски, Доган, Гоце, Р.Овч, Гергов както хиляди други подобни честни комунисти са недосегаеми.

А млр за дупката Белене. Мн скълъпени обвинения. За всеки може да се скалъпи нещо

А млр за дупката Белене. Мн скълъпени обвинения. За всеки може да се скалъпи нещо

А млр за дупката Белене. Мн скълъпени обвинения. За всеки може да се скалъпи нещо

А млр за дупката Белене. Мн скълъпени обвинения. За всеки може да се скалъпи нещо

Само така! Всички крадци в панделата - да останем само чистите като сълза политици!

Условна присъда,на свобода е.

Да ликвидират българските затвори! С такива продажни съдии няма за какво да отиват зян терени за жилищата.

радвам се че се махнах от скапаната държава

стой си там и не се връщай бастун нисш

най-тъжното е че човека е прав!!!- оправия няма няма и да има бяла държава няма да станем и ти като реакция на неин жител го доказваш да те ева!!!

На Митов му се е разминало.

А за дейности против България в полза на чужди служби, кога ще го съдят?

Управлението на ГЕРБ - от скандал към скандал. Днес гръмна и скандалът в Агенцията за българите в чужбина. Български паспорти са издаване срещу огромни суми. Става дума за милиони ... В ГЕРБ знаели. Сега ще уволняват директорката Калканова. НО БОРИСОВ Е НЕВИНЕН. Той днес открива летище в Истанбул ...

хаха, вземи тая цепеница боклук арменски, чакаме и Прошко...

Нищо ново. #бойковатакочина

До 3-та инстанция и двамата ще излязат чисти като сълза!

Това се очакваше. В България само дребните риби са виновни.

Абе защо ни са тези МИНИСТРИ след като ВИНАГИ излиза че ЗАМЕСТНИЦИТЕ им РАБОТЯТ МОЛЯ САМО зам МИНИСТРИ и ВИЦЕТА Монката и той да ВНИМАВА че БОКАТА раздава ПАРИТЕ а зам те ТРИЯТ КИЛИЯТА

За ДЮНЕР оператора толкова шум За КТБто СЕКРЕТНО МЪЛЧАНИЕ ОЩЕ ли не са изпрали ПАРИТЕ

SU-152

Абе за зам.министъра. не знам ама но днес е един от онези моменти, в които никаква ирония не може да надмине реалността... "АСБ преценява акта на едновременно заличаване на всички профили в социалната мрежа Фейсбук на поета и член на АСБ Манол Глишев, известен с острия си критичен език, като репресия. От същия характер е и заличаването на профилите на друг наш член – адвокат Георги Георгиев, анализатор на факти и обстоятелства разкриващи монополното положение на руските компании „Лукойл“ и „Газпром“ в България. Ние разглеждаме тези случаи като доказателство за целенасочени и организирани репресивни действия срещу медийната свобода на членове на нашата организация и срещу свободата на изразяване в гражданското общество в България."

SU-152

На крачка са да разкрият юдеоболшевишки заговор в Америка.

Какво е асебе? Манол Глишев сигурно сам си е изтрил фейсбука. Рекламни простотии.

Тлъстите комисионни от самолетните билети за Митов, условната присъда за Ангеличин.

Хващаме ги, показваме ги, понякога ги целуваме и после ги пускаме.

Кьорфишеци! Митов няма да го пипнат, той е кадър на Сороските и Американските уж недържавни организации и те са със специална закрила от САЩ и ЕС то..

Само, кьорфишеци,.. дрън дрън,..... бил Oсъден ???? Гимнастики и фитнес Упражнения за дебилите!!! Никой от политиците няма да влезе в затвор, ТЕ си имат "закона ОМЕРТА" да се пазят един друг за далаверите !!! Гнусна НОВИНА!!;))

Седерастите на Костов, само да ги пуснеш във властта и веднага започват да смучат. Също се очаква и от комундетата на Нинова. Ох пардон, ама и тя е седерастка на Костов. Единственият български политик, който си тръгна с чест и високо вдигната глава бе Филип Димитров.

Единия ти плюс е по погрешка. С каква вдигната глава си е тръгнал хомосексуалиста, унищожил селското стопанство на България? От всички начини за приватизация на селското стопанство извърши най-разрушителния, най-глупавия. И какво стана псоле - назначиха го отвъд океана за награда за ролята му в унищожаването на България като развита страна. Както и после франсетата назначиха Куневица на топъл пост в Париба за съсипването на АЕЦ Козлодуй и тотално ненужното за нас затваряне на 4 реактора.

Кювлия, ти ли си ве :)))))) Ей, няма по-големи малоумници от врачанските шумкари и каскети, станали михайловградски завряни зетове :))))

Той е най-големият предател. Предаде българите, мечтите, устрема им, единството им за нов живот ..... Тоя брадат козел-дървен философ..... На 9-милионна България цялата младеж гласува за новите идеи, а тоя сухар хвърли оставка, чрез "вот на доверие" . Палячо, мръсник, сухарски мозък, без идеали и реалност, просто -----бяла якичка с бяла ръчичка, държала книжки, но нищо не разбрала от личностите на света, от борците и лидерите, движили света.ТОЙ, ФИЛИП ДИМИТРОВ е най-големият виновник за НАПУСНАЛИТЕ НИ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ.

А коя е агенцията? Кой е туроператора? ;)

Някой се измъкват като пръдня из гащи...

Само прах в очите на Българина и отклонение от истината за да продължат кражбите правителствени Поредната хватка

А българина що разрешава да го лъжат?

Естествено, че бушонът ще изгърми, нали това му е работата ... Помощникът бил виновен, а? Той е действал зад гърба на зам.-министъра, а? Ама да бе, разбира се ... Митов нищо не е знаел ... демек е некадърен, да го вкарат за 10 години тогава за некадърност на поста.

от американското посолство

Който плаща съдът го пуска другите лежът по затворите

Първо ДСБ, после "България на гражданите" на Куневица а после пандела. Защо ли не се учудвам. Комунист та дрънка.

Според съда бившият външен министър е упражнил достатъчно контрол при своите служебни действия и поради това не са настъпили значителни вредни последици за МВнР. Поради тази причина министърът е невинен - това е вътрешното убеждение на съдебния състав.

Абе доживотен затвор за крадците в особено големи размери няма ли в наказателния кодекс ?

Децата серат цял живот и народо плаща. Един ден съдът им прави по един сюнет и айде наново в друга дейност понеже са наши. значи може да донесе вреди за 500 к и да го потупат с 4 г ЛС, но ако е обикновен човек за 50к ще ги лежи същите, а за 500 к ще му спукат шошоните.

Митов известен като Къдравата Сю е откровено американско ченге само дето говореше български. Американците си го прибраха. Ангеличин явно няма тоз късмет.

Дано някой ден тази сага с подкупните управляващи приключи! Кога, Господи, ще ни управляват честни и безкористни хора? Побързай, че на народа му писна!!!!

Мижи, да те лажем.

За половин милион 4 години, а сега каквито цифри се крадат, ще има по 20-30 години и доживотен, дай Боже и пълна конфискация на имуществото.

При герберасите винаги изгаря бушона на по ниското ниво защото оня над него е в по тесни връзки с властта и не се знае какво ще каже ако си отвори устата...Време е всеки да си носи отговорността защото този заместник не е направил нищо на своя глава преди да вземе разрешение от шефа си..Дженджърите са закриляни от закона да носят отговорност както се разбира.

куче влачи рейс !!! гений е бил тоя володя стоянов ша знаете еййй !!!. мильони милярди окрадоха заводи мини банки и т.н и т.н ама господ виждааа всичките ви мръсотийки вижда и видов ден ще имааа !!! а този е муха сравнен с големите крадци с мед да го намажеш - билети командировки и туроператори - колко пари мое да се откраднат с билети командировки и туроператори само тоя да беше крадеца в тая държава ама нека господ да ги накаже справедиво всичките !!!

къде ще лежи,при жената или приятелката ,що не се уточнява