Коментари - 38-годишна софиянка спря джипа си на магистрала "Струма" и се хвърли от моста край Дупница | Днес.dir.bg

Коментари - 38-годишна софиянка спря джипа си на магистрала "Струма" и се хвърли от моста край Дупница | Днес.dir.bg

Коментари

Защо това трябва да е новина.....или такова е нивото на "драскачеството" в България - като не можеш нещо смислено да напишеш в медията, почваш да търсиш някакви "болни" сензации за да ги четат болните мозъци......

Без съмнение от ЕС и НАТО са виновни за смъртта и, ако не бяха те сега щеше да е жива. Записвайте се в телеграм канала ми ППРАЗУМ за още мои прозрения.

Тоя боклук който се опитва да ми саботира каузата за добър и достоен живот в България, като ме имитира с дебилни постове е явно модератор на дира, който ви мисли за пълни дебили които биха му се вързали. Мутрите няма да пуснат лесно кокала и ще използват всички възможни начини за да ни попречат да живееме нормално, затова се постарайте да мислите самостоятелно не се подвеждайте на провокациите им с които искат да ме очернят и ме подкрепете Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Тия лозунги от соца с времето се доказаха, че не работят. Измисли нещо по оригинално

Лозунги са за алчните и прости мутренски дебили като теб които не ги разбират понеже сте с ай-кю 5, а за нормалните хора са ценностна система. В България не е имало социализъм понеже бащите и дядовците ви прости, алчни и кръвожадни свинари, говедари и козари с ай-кю 5, не са способни да построят социализъм, а бяха направили от България трудов лагер за да си живеят на наш гръб и лъжеха че това бил социализма. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ДИР спрете коментарите под тази статия! Долно е да се прави кликбайт от трагедията на хората!

бахти тъпунгерите тук

Ти затова дойде нали? Понеже и ти си такъв.

Щом мъжа и е пристигнал скоро с неговата кола явно е имало скандал. Единият от двамата е хванат в крачка, нещата са отишли на зле и така. Жалко за погубения млад живот. На 38 тази жена трябва да е щастлива, да има деца, да се радва на живота и на любовта. Вместо това - мрак и трап. Ужасен край. Бог да я прости! Липсата на морал и адекватни ценности, дрогата, алкохола, разврата и "прекрасния, демократичен, капиталистически" живот в България като част от НАТО И ЕСССР дава своите резултати ежедневно. Дир-а, я извадете една статистика за броя самоубийства днес и този в произволно избрана година от 1990-те и 1980-те. Със сигурност много жълтопаветни утрепки ще останат изненадани от резултатите.

като е толкова зле, що не се удавиш, та да се спасиш? или поне иди в рассия да дишаш тъй свободно!

Според данни на ООН България е най-бързо обезлюдяващата се страна и е на първо място като най-бързо измираща нация. Викаш много е добре и е много яко а? Аз в Русия работа нямам, България е моята родина и затова съм тук, трудя се, плащам данъци, строя си дом, имам си вила, семейство, деца. Ти безроден нещастнико може да ходиш да духаш на дементиралия в умрелите щати или да си отлепиш дебелия задник от стола в Козяк и да се разходиш малко из провинцията да видиш каква разруха е навсякъде. Това ни го донесе демокрацията. Села и градчета пълни с живот днес са като Припят. за 35 години леви/социалисти у нас са управлявали сумарно има няма 5 години. 30 години умправляваха васали на САЩ. Филип Димитров, Костов, Царя, Боко. 35 години демокрация - 35 години само надолу. Е, сега има молове, таратайки втора ръка "уникати", курви и наркомани зад всеки ъгъл. Аааа и вашето любимо - има банани. Да си ги завирате отзад в очакване на гей парада.

според оон , българите днес са над 11 000 000 души! 6 756 594 души живеят тук, а 4 000 000 живеят, работят, учат и творят в голямата ни държава наречена европейски съюз! а ти що не си идеш в рассия, крепостнико? през развитото социалистическо общество бяхме 8 000 000 заключени в концентрационния лагер!

Нищо незнаеш за конкретния случай - и заключението е - ЕС е виновен? То и преди имаше един лаф - 'Лошо, лошо .... и за всичко е виновен... Рейгън" (а би трябвало да има рима)

Ти да не си живял накъде другаде бе, дебил? Филип Димитров: 418 дни Иван Костов: 1525 Симеон Сакскобургготски: 1485 Бойко Борисов: 1325 + 812 + 1469 Та викаш Бойко Борисов е евроатлантик а? За това ли построи "Руски поток" с 3 милиарда евро от бюджета за да пренася газ от Турция към Сърбия? Бойко е неопределен политически. При него играе парата. Сега да видим социалистите, дето според теб са управлявали 5 години: Андрей Луканов: 226 + 89 Димитър Попов: 323 Любен Беров: 656 Сергей Станишев: 1440 (в тоя период влязохме в ЕС) Пламен Орешарски: 434 Служебните правителства назначени от СОЦИАЛИСТА Румен Радев: 127 + 88 + 185 + 123 И сега ВИНОВНИТЕ ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕХОД СПОРЕД ГАНЬОВЦИТЕ: Кирил Петков: 232 (в коалиция с БСП и ИТН) Николай Денков: 308 (в НЕкоалиция с ГЕРБ)

Хахахаха. Ауууу много яко ви бръкнах в гъзеца на тролчетата от Козяк. Един през друг пишете, за да си заработите центовете и да се опитвате да манипулирате хората ама фактите са си факти. Това, че на вас не ви харесват си е ваш проблем. Минусите и плюсовете на мненията показват какво мислят хората. Продължавайте да трупате центове на мой гръб, халал да са ви. Това обаче не променя ситуацията. На оня дето пак ме праща в Русия от безсилие и невъзможност да измисли друго ще му кажа, че българите са не повече от 8 млн. Другите може да имат български паспорт, но не се смятат за българи, не живеят в България и никога няма да живеят в България. Това са изселници, техните деца и внуци, макета, албанци, сърби, косовари, турци, кюрди и всякаква сган дето се е добрала до някакъв БГ паспорт, за да може да бачка в ЕС. Децата на българските емигранти се раждат в чужбина и вземат тамошно гражданство в повечето случаи. През 1989 г. чакахме българин №9 000 000. Точно така - 9 млн. Другият бот-трол - ако наистина мислиш Луканов продажника или Станишев сороския слуга за леви управленци направо може и ти да отидеш до Дяково. Мен ме пращате в Русия, а вие какво по-точно търсите в България? Като толкова искате, защо не сте отишли в САЩ като там е толкова хубаво и е рая на земята? Марш натам да ринете лайната на черния Джон в Средния запад и да продавате бургери на втората работа и дано ви стигнат парите за кашон и се преборите с местните за място под някой мост, че вече и тия места са кът.

Че възпитаниците на Харвард са най-сръчни в рязането на клона, на който седят. Само как да омаят клиента и после да го прецакат са ги учили.

Ами гнусния боклук може само да предполага и да лъже. Статистиката казва друго. Брой самоубийства 1988 г. 17,1 на 100 000 2023 г. 10,8 на 100 000 Брой убиства 1988 г 2,6 на 100 000 2023 г 1,4 на 100 000

Тъпа история, явно е имала проблеми и е взела най-лесното решение. Всички имаме проблеми, но едно не мога да разбера. При условие, че всички умираме така или иначе, един по рано, друг по-късно, то защо изобщо да си хабиш енергията да се самоубиваш, като така или иначе ще се случи? Това не решава проблемите. Не мога да кажа, че съм вярващ, но за самоубийците не се говори нищо добро в писанията, а колко е вярно е друг въпрос. Но реално ти е даден живот, в който да се справяш с проблемите и да се бориш и ти си го отнемаш. По-голям грях от това не знам дали има.

Много опростяваш нещата. Това са моментни състояния. Такива хора имат нужда от помощ, а не от критика. Трябва да си живял в саксия за да не ти е идвало поне веднъж в живота да сложиш край. Но продължаваш. Някои не успяват. Но с подходяща и навременна помощ и те ще успеят. Малко по-сложно е.

Много чести са самоубийствата сред военни, върнали се от война. Ама не от някакви угризения, ами защото повечето са с травмирани фронтални дялове на мозъка от многото експлозии, което води да депресии и до инхибиране на задръжките. Такъв се застрелва без изобщо да ги мисли нещата философски като теб.

Трябва ли общественноста да се информира за такива случай????

зарови си главата в пясъка

Защо това трябва да бъде новина ? В София има мост, викат му Мостът на Влюбените, във Варна има Аспаруховият мост, в Русе скачали от хотел Рига. Сега - мостът на село Дяково. Ами има си такива места, където ходят да скачат. И какво като била с джип? Незнам,някой да ме поправи, но с Ламборджини, Ферари или Бугати Вейрон не съм чул някой да е скачал от моста. Освен някое леке взело такава кола под наем и то поради некадърност. Изводът какъв е - не купувайте Жип, изкарайте още пари за Ламбо и няма да скачате. Аз така го разбирам.

Нека те поправя, правилно се казва Ламборгини

Джусто - си киама проприо Ламборгини (за дираджиите и за кирилицата им няма да говоря).

Абсолютно невярно - казва се и произнася Ламборджини. Просто думата не е българска, а ти не знаеш италиански, нито пък правила за превод на подобни неща.

На 38 и ако не е имала деца е полудяла. Особено ако се е усетила, че е загубила младостта си да прави пари за фирмата на някой евреин вместо да ражда деца, а на 38 вече е късно и само аутистчета може да роди.

Имала си е проблеми. Хората и с деца полудяват. Както и други без, живеят добре и са нормални хора.

А, бе боклук. Какво са ти виновни евреите. Неграмотник, такъв. Жената, сигурно не е била добре ментално.

Толкова ли е важно, че си е спряла джипа? В България като кажете джип, всички приличате на Цветанка от "на 4 очи" която когато каже Бойко има нужда от второ сърце за да преодолее душевните си пориви и да ограничи подмокрянето на стола на който седи.

Добре, че беше боко да ви построи магистрали и пътища, че иначе и да се самоубивате нямаше да има къде!

Починалата, да почива в мир, е съпруга на работещ в рекламния бизнес - според данни в сайта Марица бе ге. Може би или отчаяние вследствие действия на мъжа ѝ, или включването ѝ в теглене на паричен заем без нейно съгласие, или неизказана душевна болка\мъка от нейна здравословна особеност са допринесли за смъртта ѝ ... Съболезнования на роднини и приятели, живи + здрави

Коментари - 38-годишна софиянка спря джипа си на магистрала "Струма" и се хвърли от моста край Дупница | Днес.dir.bg

Коментари - 38-годишна софиянка спря джипа си на магистрала "Струма" и се хвърли от моста край Дупница | Днес.dir.bg

Коментари

Защо това трябва да е новина.....или такова е нивото на "драскачеството" в България - като не можеш нещо смислено да напишеш в медията, почваш да търсиш някакви "болни" сензации за да ги четат болните мозъци......

Без съмнение от ЕС и НАТО са виновни за смъртта и, ако не бяха те сега щеше да е жива. Записвайте се в телеграм канала ми ППРАЗУМ за още мои прозрения.

Тоя боклук който се опитва да ми саботира каузата за добър и достоен живот в България, като ме имитира с дебилни постове е явно модератор на дира, който ви мисли за пълни дебили които биха му се вързали. Мутрите няма да пуснат лесно кокала и ще използват всички възможни начини за да ни попречат да живееме нормално, затова се постарайте да мислите самостоятелно не се подвеждайте на провокациите им с които искат да ме очернят и ме подкрепете Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Тия лозунги от соца с времето се доказаха, че не работят. Измисли нещо по оригинално

Лозунги са за алчните и прости мутренски дебили като теб които не ги разбират понеже сте с ай-кю 5, а за нормалните хора са ценностна система. В България не е имало социализъм понеже бащите и дядовците ви прости, алчни и кръвожадни свинари, говедари и козари с ай-кю 5, не са способни да построят социализъм, а бяха направили от България трудов лагер за да си живеят на наш гръб и лъжеха че това бил социализма. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ДИР спрете коментарите под тази статия! Долно е да се прави кликбайт от трагедията на хората!

бахти тъпунгерите тук

Ти затова дойде нали? Понеже и ти си такъв.

Щом мъжа и е пристигнал скоро с неговата кола явно е имало скандал. Единият от двамата е хванат в крачка, нещата са отишли на зле и така. Жалко за погубения млад живот. На 38 тази жена трябва да е щастлива, да има деца, да се радва на живота и на любовта. Вместо това - мрак и трап. Ужасен край. Бог да я прости! Липсата на морал и адекватни ценности, дрогата, алкохола, разврата и "прекрасния, демократичен, капиталистически" живот в България като част от НАТО И ЕСССР дава своите резултати ежедневно. Дир-а, я извадете една статистика за броя самоубийства днес и този в произволно избрана година от 1990-те и 1980-те. Със сигурност много жълтопаветни утрепки ще останат изненадани от резултатите.

като е толкова зле, що не се удавиш, та да се спасиш? или поне иди в рассия да дишаш тъй свободно!

Според данни на ООН България е най-бързо обезлюдяващата се страна и е на първо място като най-бързо измираща нация. Викаш много е добре и е много яко а? Аз в Русия работа нямам, България е моята родина и затова съм тук, трудя се, плащам данъци, строя си дом, имам си вила, семейство, деца. Ти безроден нещастнико може да ходиш да духаш на дементиралия в умрелите щати или да си отлепиш дебелия задник от стола в Козяк и да се разходиш малко из провинцията да видиш каква разруха е навсякъде. Това ни го донесе демокрацията. Села и градчета пълни с живот днес са като Припят. за 35 години леви/социалисти у нас са управлявали сумарно има няма 5 години. 30 години умправляваха васали на САЩ. Филип Димитров, Костов, Царя, Боко. 35 години демокрация - 35 години само надолу. Е, сега има молове, таратайки втора ръка "уникати", курви и наркомани зад всеки ъгъл. Аааа и вашето любимо - има банани. Да си ги завирате отзад в очакване на гей парада.

според оон , българите днес са над 11 000 000 души! 6 756 594 души живеят тук, а 4 000 000 живеят, работят, учат и творят в голямата ни държава наречена европейски съюз! а ти що не си идеш в рассия, крепостнико? през развитото социалистическо общество бяхме 8 000 000 заключени в концентрационния лагер!

Нищо незнаеш за конкретния случай - и заключението е - ЕС е виновен? То и преди имаше един лаф - 'Лошо, лошо .... и за всичко е виновен... Рейгън" (а би трябвало да има рима)

Ти да не си живял накъде другаде бе, дебил? Филип Димитров: 418 дни Иван Костов: 1525 Симеон Сакскобургготски: 1485 Бойко Борисов: 1325 + 812 + 1469 Та викаш Бойко Борисов е евроатлантик а? За това ли построи "Руски поток" с 3 милиарда евро от бюджета за да пренася газ от Турция към Сърбия? Бойко е неопределен политически. При него играе парата. Сега да видим социалистите, дето според теб са управлявали 5 години: Андрей Луканов: 226 + 89 Димитър Попов: 323 Любен Беров: 656 Сергей Станишев: 1440 (в тоя период влязохме в ЕС) Пламен Орешарски: 434 Служебните правителства назначени от СОЦИАЛИСТА Румен Радев: 127 + 88 + 185 + 123 И сега ВИНОВНИТЕ ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕХОД СПОРЕД ГАНЬОВЦИТЕ: Кирил Петков: 232 (в коалиция с БСП и ИТН) Николай Денков: 308 (в НЕкоалиция с ГЕРБ)

Хахахаха. Ауууу много яко ви бръкнах в гъзеца на тролчетата от Козяк. Един през друг пишете, за да си заработите центовете и да се опитвате да манипулирате хората ама фактите са си факти. Това, че на вас не ви харесват си е ваш проблем. Минусите и плюсовете на мненията показват какво мислят хората. Продължавайте да трупате центове на мой гръб, халал да са ви. Това обаче не променя ситуацията. На оня дето пак ме праща в Русия от безсилие и невъзможност да измисли друго ще му кажа, че българите са не повече от 8 млн. Другите може да имат български паспорт, но не се смятат за българи, не живеят в България и никога няма да живеят в България. Това са изселници, техните деца и внуци, макета, албанци, сърби, косовари, турци, кюрди и всякаква сган дето се е добрала до някакъв БГ паспорт, за да може да бачка в ЕС. Децата на българските емигранти се раждат в чужбина и вземат тамошно гражданство в повечето случаи. През 1989 г. чакахме българин №9 000 000. Точно така - 9 млн. Другият бот-трол - ако наистина мислиш Луканов продажника или Станишев сороския слуга за леви управленци направо може и ти да отидеш до Дяково. Мен ме пращате в Русия, а вие какво по-точно търсите в България? Като толкова искате, защо не сте отишли в САЩ като там е толкова хубаво и е рая на земята? Марш натам да ринете лайната на черния Джон в Средния запад и да продавате бургери на втората работа и дано ви стигнат парите за кашон и се преборите с местните за място под някой мост, че вече и тия места са кът.

Че възпитаниците на Харвард са най-сръчни в рязането на клона, на който седят. Само как да омаят клиента и после да го прецакат са ги учили.

Ами гнусния боклук може само да предполага и да лъже. Статистиката казва друго. Брой самоубийства 1988 г. 17,1 на 100 000 2023 г. 10,8 на 100 000 Брой убиства 1988 г 2,6 на 100 000 2023 г 1,4 на 100 000

Тъпа история, явно е имала проблеми и е взела най-лесното решение. Всички имаме проблеми, но едно не мога да разбера. При условие, че всички умираме така или иначе, един по рано, друг по-късно, то защо изобщо да си хабиш енергията да се самоубиваш, като така или иначе ще се случи? Това не решава проблемите. Не мога да кажа, че съм вярващ, но за самоубийците не се говори нищо добро в писанията, а колко е вярно е друг въпрос. Но реално ти е даден живот, в който да се справяш с проблемите и да се бориш и ти си го отнемаш. По-голям грях от това не знам дали има.

Много опростяваш нещата. Това са моментни състояния. Такива хора имат нужда от помощ, а не от критика. Трябва да си живял в саксия за да не ти е идвало поне веднъж в живота да сложиш край. Но продължаваш. Някои не успяват. Но с подходяща и навременна помощ и те ще успеят. Малко по-сложно е.

Много чести са самоубийствата сред военни, върнали се от война. Ама не от някакви угризения, ами защото повечето са с травмирани фронтални дялове на мозъка от многото експлозии, което води да депресии и до инхибиране на задръжките. Такъв се застрелва без изобщо да ги мисли нещата философски като теб.

Трябва ли общественноста да се информира за такива случай????

зарови си главата в пясъка

Защо това трябва да бъде новина ? В София има мост, викат му Мостът на Влюбените, във Варна има Аспаруховият мост, в Русе скачали от хотел Рига. Сега - мостът на село Дяково. Ами има си такива места, където ходят да скачат. И какво като била с джип? Незнам,някой да ме поправи, но с Ламборджини, Ферари или Бугати Вейрон не съм чул някой да е скачал от моста. Освен някое леке взело такава кола под наем и то поради некадърност. Изводът какъв е - не купувайте Жип, изкарайте още пари за Ламбо и няма да скачате. Аз така го разбирам.

Нека те поправя, правилно се казва Ламборгини

Джусто - си киама проприо Ламборгини (за дираджиите и за кирилицата им няма да говоря).

Абсолютно невярно - казва се и произнася Ламборджини. Просто думата не е българска, а ти не знаеш италиански, нито пък правила за превод на подобни неща.

На 38 и ако не е имала деца е полудяла. Особено ако се е усетила, че е загубила младостта си да прави пари за фирмата на някой евреин вместо да ражда деца, а на 38 вече е късно и само аутистчета може да роди.

Имала си е проблеми. Хората и с деца полудяват. Както и други без, живеят добре и са нормални хора.

А, бе боклук. Какво са ти виновни евреите. Неграмотник, такъв. Жената, сигурно не е била добре ментално.

Толкова ли е важно, че си е спряла джипа? В България като кажете джип, всички приличате на Цветанка от "на 4 очи" която когато каже Бойко има нужда от второ сърце за да преодолее душевните си пориви и да ограничи подмокрянето на стола на който седи.

Добре, че беше боко да ви построи магистрали и пътища, че иначе и да се самоубивате нямаше да има къде!

Починалата, да почива в мир, е съпруга на работещ в рекламния бизнес - според данни в сайта Марица бе ге. Може би или отчаяние вследствие действия на мъжа ѝ, или включването ѝ в теглене на паричен заем без нейно съгласие, или неизказана душевна болка\мъка от нейна здравословна особеност са допринесли за смъртта ѝ ... Съболезнования на роднини и приятели, живи + здрави