Коментари - 36 доживотни присъди за британски полицай, изнасилвал жени в продължение на 17 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англичаните нищо не разбират от демокрация . Тук най-много щяха да го задържат за 72 ч. и щеше да се води "познат "на Полицията !

Еееех друго си е , Ако знаеше да беше дошъл в Бг - Само защото е Англичанин , всеки Ганьо " демократ " щеше да му казва "Yes BOSS" , и веднага щеше да се сприятели с някоя дупедатка !

На работа, в американски тип барове по разни курорти, така си се обичат - напиват се и повръщайки се завлачвст един друг до хотела да се изнасилят. Но нищо не помнят и май не са наясно кой кого и какво, освен онзи тип феминистко изнасилване, про което жената се мъкне с някой, но по някое време се сеща...

Е.... то явно е по-изгодно да трепеш в България отколкото да насилваш там.

А каква е разликата между 36 и 6 доживотни присъди? Сигурно с 6 доживотни догодина може да кандидатства за освобождаване?

евроатлантически британски ценности

Не е нужно 36 доживотни присъди, нужно е само, един куршум в челото!

по-жестоко е да те затворят доживот според мен

някой наш затвор да, иначе там умнолиберално джендаро нефеляците ще му издействат курва всяка седмица...

Нема лабаво! Тук щеше да получи най-много 12, от които да излежи не повече от 8.

В Б-я това дело щеше да се гледа 10 години и да завърши с присъда, която после ще се окаже че вече я излежал в домашен арест. Както виждаме в истинските демокрации няма прошка за престъпниците.

Ако беше у нас най много условна присъда да получите

Samo pakistancite imat pravo da iznasilvat v UK.

Когато се премахваше смъртното наказание у нас се въведе: Доживотна присъда без право на замяна". А тоя получил 36 доживотни, ама ще лежи 30 и няколко години. Друг е въпросът, че у нас би получил 10 години, които след апелативен съд ще станат на 4. Ако не и условно....

След 30 години ще има право да кандидатства за предсрочно освобождаване. Но няма да го пуснат.

Правили са секс доброволно, ама случайно е объркал дупките и сега проблем...

"Изнасилена не където трябва"

И случайно ги завързал с белезници, както и случайно си запушил ушите, за да не ги чува, че протестират.

Дайте го в тук, ние ще търсим доказателства едно десетилетие и ще му дадем максимума ,двадесет години… или дайте статията на властимащите и тези, които прилагат законите, може пък да запомнят или научат нещо… ама това става с морал и чувство на отговорност на съда.А този толкова ли няма пари поне за един чадър.

Ааааааа не !!! Това е лъжа !!! Такива неща в процъфтяващият Запад няма !!!! Само в Русия може да стане нещо такова !!! Веднага политкоректно си оправете статията !!!

Нали?! А, то се оказа, че са цъфнали най-вече задниците им ...

Ти по добре виж на колко са го осъдили ! Този както и пише в коментарите и у нас и в Русия нямаше да го пипнат

От статията разбирам, че 36 живота = 30 години... Ако вината му е доказана няма смисъл да яде данъци - иглата и айде...

Не може ! Няма смъртно наказание в UK !

Няма, но може първата 1 доживотна да му е задължителна, нали? К'во значи предсрочно освобождаване при доживотна присъда, още повече 36 такива? Циркът на западното правосъдие е потресаващ ... И, не, това, че ние нямаме почти никакво правосъдие, не прави тяхното добро. Твърдото лайно не е толкова неприятно, колкото разстройството, но пак не е за ядене, нали?

Лошото е, че и аз това разбрах- голямо правосъдие, голямо нещо. Не, че някой може да излежи 36 доживотни присъди, но поне една да е!

За 36 доживотни присъди

Това с аналния секс е добро...

Ми като е насилвал да лежи; даже до живот. то трябва и ум за тази работа що не пита! Като оня дето с питане наебал плевналийката. Ми питай бе, ама де акъл у полицай; Питай -И сега какво ще правиме ще се глобяваме и или ще духаш!

Да не си мъж в този педераски свят! Какво е "изнасилване"? Трябва ли, преди полов акт, да се подписва документ от двете страни, че акта е доброволен? Трябва ли в този документ да се опишат с детайли бъдещите креватни действия? Трябва ли да се завери в нотариус? Шантава работа. Мъжа може и да е виновен, ама ще ме извиняват - напоркали са се в кръчмата и отишли да се чукат. И после - не искала анален, пък той виж - нарочно против моята воля го направи? Ама като те е страх от мечки, не се ходи в гората! Като нямаш доверие на мъжа до теб, не се чукаш с него. Все пак трябва да се има в предвид, че може да е бащата на децата ти. Всичко става. Или какво - ако забремея, ще абортирам и ще убия детето си, щото така ми е по-гот/кеф. Шантава работа!

Значи ако седнем да пием и после ти тресна една патка въпреки че не искаш не е изнасилване. Доообре!

От представената информация в статията се разбира, че е имало съгласие за обикновен, но после той преминал към друго.

Педалите "трескате" вие с гъза сте активни ?