17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно е, къъъсно е в съъъбота вееечер! Късно е да се покаете чада божий! 22 000 си отидоха вече и поеха по пътя небесен! Дяда ви Господ цял ден зает е!!! По 100-200 грешника трябва да опрощава и деня си минава! Ако сами не си помогнем …. И дяда Ви не може да Ви ….смогне!

Мислех, че поне 80% ще заложат на “не е важно на мен да е добре, а на другите да им е зле”

Очуден си защото само 20% мислят така, а много от тях са редовни читатели.

Добре зле няма значение , пак ще го въведат сега се използва под заплаха да те набодат.

2021-10-22 13:07:55 Ваксо (нерегистриран) Да даде Господ, да се затрие това племе тъпо, българско, неуко! Ко е туй нещо- да верваш на Фейсбук, а не на науката? Тъпи кат гъдулки се оказаха българите! Мрете, мама ви проста, антиваксърска! Дира, само такива ли ще пишат вече тука? Браво на вас.

Първо, ако сме нормална държава, безплатни лекарства срещу Ковид трябва да има не само за здравноосигурените лица, а за всички българи ! Естествено, средствата за това трябва да дойдат от увеличаването на здравноосигурителните вноски според дохода и хора като Пеевски и Борисов, например, които имат милиарди , трябва да осигуряват живота и здравето на останалите, които заради тях нямат пари за хляб и кисело мляко, да не говорим за здравните осигуровки ! Абсурдно е някой, който няма средства да плаща за здравно осигуряване , да му искаме пари за лекарства срещу Ковид ! Ами ние направо му прочитаме смъртната присъда и я изпълняваме ! И второ, обсъждането на инцидента с Алек Болдуин е за жълтите вестници, а не за дир.бг , която би трябвало да е сериозна медия !

е като коментара за изминал футболен мач по руската телевизиа - "След успорвана неравностайна борба, нашая сборная, успя да заеме почетното второ място!"

Да даде Господ, да се затрие това племе тъпо, българско, неуко! Ко е туй нещо- да верваш на Фейсбук, а не на науката? Тъпи кат гъдулки се оказаха българите! Мрете, мама ви проста, антиваксърска!

Да ти се връща и на теб това което пожелаваш на другите !

Ловим ли бас,че си стар ерген-никому ненужен и безполезен ?

Аз предпочитам да няма никакви мерки! КАКТО ТРЯБВА ДА Е!

Оказа се, че не става хем до края, хем душата в рая. За това - КАТ не щете ваксини - на ви локдаун

Това доказва, че 35% от българите са кибици и получават социални помощи и хич не работят. Освен това локдаун българина го разбира по много по различен начин от истинския локдаун който се случи в зпаданите страни.

За мен лично локдаун е много по-полезен. Всички еднакво понасят несгодите и не се разделя обществото. Освен това от медицинска гледна точка е много по-полезен. И то да се налага когато се тръгне по кривата нагоре, а не когато вече е безмислено. Това с тия сертификати е ала -бала. Два дена се опитвам да си извадя такъв, защото съм преболедувал и не мога да вляза в системата. Когато все пак влязох, ми излезе отговор - "За вас няма данни в системата". Значи, когато ми наложиха карантина, ми я наложиха, защото ме ИМАЛО в системата. Когато полицаите всеки ден ме проверяваха случайно да не съм излязъл навън за хляб или лекарства, ме е ИМАЛО в системата. Когато ме лекуваха в болница и болницата си прибра парите по пътеката, ме е ИМАЛО в системата. Когато поради грешка на РЗИ ми наложиха втора карантина, ме е ИМАЛО в системата. 28 дена карантина, 7 дена в болница ни жив, ни умрял, три бона за лекарства - и сега - нямало ме в системата. Да се боцкам. Искам да им кажа едно голямо - Да ви........

Заради тия, де не искат да се боцкат, е по справедливо да страдат всички? Айде бе!

Неваксинираните да бъдат изкарани по сипсък и заведени на отчет в местната агенция по изтърпяване на наказанията, да им бъде сложена гривна и от агенцията да имат грижата за действията по ненапускането на неваксинирания от дома. Да им бъдат блокирани също банковите сметки, да им се спрат тока, телефона, интерета и кабелната и на седмицата по веднъж да проверяват за промяна на решението им да се ваксинират. Ако не щат - бой с палки и елктрошок. Свобода само след пълен ваксинационен курс. За нваксинираните естествено пълна свобода, урааа

при 15% ваксинирани, как ти се струва, че можеш да налагаш на останалите 85%?!?!? Съвсем си изпихте мозъците!

Споменатите преди време от Иво Христов от 80% са станали само 35%

Мдам. Много коректно направена анкета :) Я пуснете една - "трябва ли да бъдат отменени всички ковид простотии?" Пък да видим?

009

Направо попитайте дали предпочитаме разстрел или зелен сертификат, а? Все едно няма други опции освен двете посочени.

90% от мъжете предпочитат дебели жени, а само 10% много дебели