Коментари - 3427 гласа делят Терзиев от Григорова при 23.89% обработени протоколи в ЦИК | dnes.dir.bg

Коментари - 3427 гласа делят Терзиев от Григорова при 23.89% обработени протоколи в ЦИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новото ОФ е налице. Комунизмът се завръща

При това положение смятам че е задължително да работят съвместно по някакъв начин Терзшев да го измисли

Какво ще го правим МОЧА сега?

не намерих бюлетина да гласувам за Магнитски или Путин.....

Има. Заминавай!

Смотри, не накаркай...

3427 гласа х 100 лв ..... пари за семки.... или пък 2-3 % недействителни и ей ти на кмет

При Купени Гласове или при купен Вот , не може да води Терзиев ! Касирайте изборите стига се правихте на по - умни от Българите ! Виждаме всичко какво стана и точка !

Досега ни краде герб, сега ще ни крадат другите... Това е моят извод.

Герб сега няма да крадат директно, само ще одобряват кражбата ако има процент за тях чрез общинския съвет. Там ще има сглобка.

От двете дами спечели по-грозната. Често така се случваи в живота. А иначе, върнахме се в 1985та. Честото софиянци.

Голямото надписване на комунистката. Ако комунистическия боклук спечели София, изборите са фалшифицирани на 100% и е необходимо да се класират!!!

Иванка , повече да не се заканва да " бие '' мъжете , че ей виж каква стана .

То па една победа... Добре че беше мокрия език на Баце

Честито на печелившите, сега започват чистките - първите сменени директори в СО ще са на Информационни технологии и в дирекция Дигитализация, иновации и инвестии. Нов обръч от ИТ фирми се задава !!!

Преди това ревизии - навсякъде в общината. Ако няма ревизии - всичко е ясно. Обръчите си остават - и отново яко крадене...

Ревизии няма да има. Нито ще има чистки. Сглобката и тук се сглоби.

Частния “бизнес" да се изсветли да плаща върху реалните доходи и да се премахне сивата икономика която освен че нищо не вкарва в държавата и изсмуква силите. Глоби и актове до скъсване докато не се напълни хазната. Тулупа цоцаше от сивата икономика да видим следващите ....

Този гагаузин ако стане кмет, ще е най-нелегитимния кмет в историята! Както е нелигитимна и цялата шайка умно-красиви тъпанари и жълтопаветници които ни управляват....!!!

А Ванчето ще е легитимна, а!

герб и ппдб се надбягват и се карат. Отстрани дпс доволно потрива ръчички. За първия тур с хартията, каквото им трябваше, си го направиха. Факт.

Човекът е дал 4 милиона за предизборната си кампания. Нали не мислите, че ще допусне да идат зян тия пари? Той реално си е купил победата. Сега като почне да кметува, ще си ги върне с лихвите.

та колко беше платено за победата, 500000 ли?

Ванче, давай. Факултети цяло теб подкрепея

ПП с тия машинки големи обрати направиха. Това са най-фалшифицираните избори провеждани някога

Машинното гласуване го премахнаха за президентските избори. Конфигурираха машините да бъдат само принтери. Гледаш си отпечатаната бюлетина и я сверяваш с избора койот си направил на екрана. Няма разлика пускаш в урната. При бюлетините отпечатани в печатницата членовете на секциите ги правят невалидни при отпечатани от машините няма как.

Феодала в Пазарджик и Варна стягат куфарите за ЮАР

Където има сглобка, ще видим и разглобка. След якия шут на Григорова!

Не съм мислела, че има толкова глупав народ да гласува за толкова прост човек. А, то не само, че има, ами си мечтае да му се кара Айшето

от население 1 милион и 200 хиляди на София, ако 500 000 имат право на глас -а те са повече/ кметът на София е избран с 40 000 гласа. Айде сега кажете победа ли е това?

3000 гласа как са над 3%, 100 хиляди души ли са гласували?

Няма проблем с това, че герберастите са гласували за червеното Ванче. Н апредните избори десните хора гласуваха за мая Манолова. Просто гласоподавателите на тези две партии не се понасят. Казвам го като избирател на една от двете.

Борисов в прав текст каза, че пари в държавата няма. Тогава Василев да започва веднага реформите - напр. да накара администрацията да си плаща осигуровките. Като начало. Бойко ги купи, за да му гласуват от 2009 насам. Но се видя, че така не може... Парите не стигат.

Прост ! Типично за Тиквата !

Да изакарат частния "бизнес" на светло и да си плащат данъците и осигуровките на реалните доходи . Проверки и актове до дупка и да видиш как ще се напълни хазната !

Нищо чудно Ваня да е спечелила, но да мъдрят как да го прикрият

е един набор на НШЗО.

Бойко Мафиозо да не му притесняват парите в Л с. Продаде партията си с членовете и симпатизантите си на Пп Дб. То за това сложи неизбираемия Хекимян, при който тенджурата на баба ми е по избираема от него..Брава муттоооо

ЦИКчакат доклада от ДАНС те пък чакат заповед от посолството за да натаманят резултатите

Борисов затвърждава името си на крадец и убиец.

В БСП се издигат по стълбата с легла. Първо старите . Всичките са бажнаци . И Деса Радева тъй , всички.

София е синя

Боко Бокооо за РЕЗИЛ СТАНА! Подари победата на ченгесарско отроче Терзиев?! Хиляди софиянци- гербери са ОТВРАТЕНИ ОТ ТЕБ- долен продажен плужек,толупа и политически труп! Върви на майната си! Мястото ти е в панделката..

Бойко се изкарваше репресиран, че в МВР не го приели където искал в ... ДС.

Боклука Терзиев който лапа пишки иска да източи София и да я употребява като курва

Жалко за Ванчето. Почти се бях влюбил в нея. Ще ми липсва красивата и мургава муцунка. Знам, че гладна няма да остане. Но друго си беше кметица на София. Нищо де. Следващият път. Какво да се прави. Софиянци по една, или по друга причина не обичат комунистите.

На победителя се полага харем от мъже - мускулести мутри. На мястото на украинското знаме на общината ще се вее знаме със цветовете на дъгата. София ще стане Меката на меките китки.

Значи в София има 200,000 джендъра и харесващи ДС малоумника.

Върнахте София в ръцете на ДС и БКП. 40 хиляди идиота гласуваха зс ДС и 39 хиляди за БКП, но това са едва 5% от населението? Какви са тези закони узаконяващи вишегласието на малцинството? ТЕЗИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА СЕ КАСИРАТ ОТ КС-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Тиквата неслучайно призова ГЕРБ да гласуват за Григоров. Злибарят не може да преживее, че ПП го свалиха от сладката власт, в която се беше окопал 12 години.

Комунизмът ще победи.

Кога да очакваме ,,Sofia Pride"?

Това нямаше как да стане без подкрепа от продажните герберуги, които подкрепиха една тъмно - червена про-руска комунистка! Можехте просто да не ходите да гласувате продажници такива, вместо да пускате за мекерето на Путин! Същински позор сте вие!

Аз не разбрах за кого говориш.

Биоробота с педалскi наклонности, и виден ДС корен печели за съжаление на хората, които не работят в кол центрове.

Като се абстрахураме от самите кандидати, а гледаме само избирателите - изборите в София се явяват като война на цивилизациите - от едната страна са образованите, които осигуряват брутен вътрешен, а от другата - тези, които само консумират брутен вътрешен продукт. Принципно те винаги са по-шумни, по-агресивни и задължително - по-изискващи. Виждаме го и във форума.

Имаш се за умен, а връзките на обувките не можеш да си вържеш, И ако педерасtлък и доносничеството е твоят цивилизационен избор си завършен шаран.

Ха, ха. С репликата си потвърдихте това, което написах. Тези избиратели са по-шумни, по-агресивни... А най-често, като при вас - и по-прости.

Прав си. Отпадъците, неудачниците от арт-песерастките среди са си ППДБ-ари

Викаш на една ръка разстояние? За теб е на една китка май! :О

Имаше една песен навремето в която се пееше.......Ние сме безнадежден случай!

-"Българска социалистическа партия", -"Политически клуб "Екогласност" -"Политически клуб "Тракия" -"Левицата!" - АБВ -"Изправи се, България" - "Движение 21" - "Неутрална България" -Комунистическа партия на България -Българска комунистическа партия -Партия на българските комунисти -"Нова сила" -"Русофили за възраждане на отечеството" -"Алтернативата на гражданите" -"Зелена партия" -"Българската левица" -"Обединена социалдемокрация", -"Движение за социален хуманизъм" -"Атака" -"ИТН"....ето тези са зад мангалката!!!! А пачките са от мутрофанова,т.е.кремъл!!

Ако всички изброени те карат да се насираш ... Значи много смърдиш.

Честито на Банкя родното място на простака Бойко, познайте кой му го взе хаха, голям вой ще има днес за ..

Тия , които си мислят, че плашат с Путин са в ДЪЛБОКА ЗАБЛУДА..Ако българите знаеха и вярваха, че има партия на Путин тук, той само със профилната снимка да се кандидатира , Путин ще спечели от раз Без балотаж. Разбира се без ала бала измами..Дори да сме членове на Ес и нато в техните диклади се посочва, че сме били най несигурната страна по въпросите с Русия. Българския народ, а не политиците е влюбен в Русия и това е така 150 г. Колкото и долари да дадат Американците само ще ги изгубят в стремежа да станем Русофоби

Ненавиждам САЩ, Малобритания и целия колективен, пропаднал, сатанински, извратен Запад съвсем искрено и лично, от душа и от сърце и 100% БЕЗПЛАТНО!

Как личи дори от тази снимка - кой от двамата има желание да върши нещо.

Кой ?

Ми виж снимката. Това са типичните им изражения.