32-годишен българин е сред жертвите на масовия убиец в Германия

Калоян В. е от мездренското село Люти дол, но работел и живеел в германския град Ерлензее

Обратно в новината

Коментари - 32-годишен българин е сред жертвите на масовия убиец в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е че управляващите не разбират че местните не искат някакви тъмни маймуни да им населяват земята и да смучат от тяхната икономика.

Заболя ме сърцето, бог да го прости момчето! Сила на близките му. И тъй като момчето е издържало семейството си, може да поискат обезщетение /финансова подкрепа/ от Германия за жертвата на тероризъм. Боже пази децата ни и всички добри хора!

PEYTSCH

Когато Амри тъпчеше с камион хората на коледния базар в Берлин КОЯ ПАРТИЯ БЕШЕ ВИНОВНА ? И колко невинни жертви паднаха от „единични психопати“ с ножове из цяла Европа? Меркел, тебе питам !

Истории като тази ще продължават да се случват,защото капиталът има интерес от имигрантите и от разделението в обществото.Имигрантите идващи легално и нелегално в една държава поставят под натиск местните, защото се съгласяват да работят за по-малко пари.Тези които са съзнателни и са решили да оцеляват, но са и добре образовани, ще бъдат предпочетени от доста работодатели, защото при капитализма важи законът за сваляне себестойността на продукцията в условията на свирепа конкуренция.Другите които са решили да лежат на социалната им система и да преживяват от мошеничества, ще получат благосклонно отношение и като правило не са преследвани в същата степен, като местните.И едните и другите притискат местните и с присъствието си и ги лишават от усещането за сигурност което са имали преди години. Положението в България е подобно без да има силен имиграционен нтиск, защото ние си имаме цигани и чрез подходящото отношение към тях от страна на управляващите, те се чувстват безнаказани. Схемата работи перфектно в САЩ, ще заработи и в Европа. Разделението и противопостяването е постигнато!Принцип първи при демокрацията, за по лесно управление и контрол на населението.Е, на някои ще им изпусне вентила и ще се случат истории като тази.

аз съм оi чо - пет ера са - по пет пиш ки преплитам

Когато набутат в държавата ти толкова много хора с друга вяра с друг език с други нрави, неминуемо се създава напрежение, недоволство, дискомфорт, стрес, страх ... и сега нека заедно помислим, защо е избрана Германия за изкупителна жертва?

Недей да мислиш,по договор от страните победителки Германия се брои като окупирана територия до 2045г.договорът е подписан от СССР(там влизат като страни по договора РСфР,БССР и УССР)САЩ,Англия и познайте кой даже и Франция.СССР в 1989г много още преди да се разпадне освободи Германия от задължение по договора и към нея с позволението да се обедини.САЩ до ден днешен да го е направил?Да е казал ние ще си плащаме за базите ,няма да ви искаме по 500 милиона евро на година за поддръжка на нашите бази и издръжка на окупационните ни войски???Та за какво да мислиш,за това ,че тъкмо Германия си стъпи на крака след обединението си и и пратиха едни бежанци?Ама съвсем,съвсем случайно точно когато взеха да правят нормален бизнес с Русия.

След като Англия излезе от Европейския съюз остана само една страна от сегашните членки, която не е била по времето на Втората Световна Война съюзник под една или друга форма на Хитлериска Германия а познайте коя е???

Със сигурност не е България,това пояснение е за тези които слагат плюсове без да мислят

Гърция не е била съюзник, но е била окупирана от 1941 здо 1944 г., Югославия също не е била съюзник, но след нейната окупация Словения става част от Райха, а Хърватия е съюзник на Германия, останалата част е била окупирана или освободена, през войната Кипър и бил британска колония, Франция е била окупирана, също Белгия, Холандия, Люксембург, Дания, Полша, Чехия е била на практика заличена, Испания и Португалия не са участвали във войната

Защо се скрива и нещо което се мисли подсъзнателно, нещо което не е съвместимо с принципите на държавността! ДА нахлуят по една или друга причина чуждоезични, с друга религия хора, броят им да расте създавайки поколение от младежи родени и израсли в дадена държава, а да обичат други нации! Та тези млади хора, не биха били верни войни в полза а държавата в която са отхранени и израснали, ако обичат и лелеят за други държави! А за и да им се отделят пари от труда на обикновеня трудов гражданин, въздигнал тази страна от руини! Това не може да не дразни хората, дори отвъд тази държава!

прочетох му манифеста - викифармс.. като младеж е имал много негативни преживявания с разните араби, турци и кюрди. от манифеста му става ясно че от малък е бил с шизофрения . Личните му изживявания и шизофренията го води до този момент. Относно някои етноси - който е бил във Франци или Германия и е живял там знае за какво иде реч.. Относно расизма - има много лесно решение - всеки обратно там от дето е дошъл - така всички ще са си сред своите и няма да има никога повече расизъм в никоя страна...

даа ето че ме наведе на една мисъл: нали "човеците", имам предвид онези чиято държава се основа съвсем наскоро '48 г. в Йордания, Сирия, Ливан и Египет не направиха рай земята си? Нали са "по-добрите", нали са най умните и най достйните, най богатите! Защо никой не иска да отиде да живее в държавата им!? Никой не иска да се зассели там и да отглежда децта си в своята религия със свооето верую! А в германия, лошата германия се натиска цял свят да живеее! Защо драги читатели!

Тобиас Р. а защо я няма фамилията,тя също ли е немска,или е с арабски корен?Но каквато и да е не променя това,че някой насажда зараждането на нацизма в Европа.В Украйна вече е в действие,а в" демократична" Европа тепърва ще се проба.

Тобиас Ратйен му е името - Био-Германец

И това с името какво променя от това което казвам?Просто някой подтиква и насажда отново Европа към национал социализма,но не е Русия

Защо национализма или национал-социалзма да е лошо нещо ?!

Докато продължава с това мулти-култи безумие, истинската виновница е с все по засилена, многобройна и тежко въоръжена охрана...И току изпълзи като змия, за да ни вмени вина, омраза, нацизъм, расизъм и ксенофобия, само защото сме бели и християни...

в Батак, българите са убивали собствените си деца и жени, защо ?

защото е имало турско присъствие!!

През седмицата кварталните кръчми, където ходят белите германци затварят около 22 ,22 и 30 понеже хората ходят на другия ден на работа .Шиша барове те отварят около 20 - 21 часа и там ходят по-тъмните германци които са станали току-що и работата им сега започва Сещате се какво имам в предвид...

Е колко копи-пейста на тоя коментар? Мислете нови неща, другари, излагаме партията

Истината е една, другарю либераст-толераст-педераст ! Ултра левите отрепки, които побъркаха Европа са баш другарите ти, малоумнико !

Това не е вярно! И аз живе в Германия...(15 години)

гурбетчия смотан измекяр, кво като си в Герания, аз пък съм избягал от комуисите още в 1984 година, ... влачите е на запад само да лапате, а не да е част от културата на страната, затова германците плюят на вас

Къде си избягал бе? Като ти гледам начина на изразяване - не си излязъл извън от кочината в която си роден!

Тц тц тц... Хора, не ви ли е срам? И вие сте били християни....Гнусни сте!

Не всички българи сме християни. Аз например съм атеист! Ама мюсюлманите ни колят на равно с християните и будистите!

И кво, получи ли оргазъм от новината за убити хора?

Не е нарвно , християните могат да минат с джизе ,но за атеистите само ятаган има предвиден в Корана

А не ти ли е гнусно, когато всеки ден се избиват християни и изнасилват християнки?! Ай, сиктир ! Либерастки брътвежи...

Пич, с това мислене и оправдаване с нищо не се различаваш от убийците и изнасилвачите!

А най-голямата отрова е тая луда мама, фалшивата толерастия и либерастията...

Лапай гегата, чекиджия

Дано всеки път такива като тебе са жертвите на безумната ви либерастия и толерастия, боклук !

тоа мангал мяза и на лайно

Как не те е срам, бе? На детето му в очите ще имаш ли смелост да го кажеш това? Помияри анонимни..

кво дете бе тоя пеераст ли?

Само мяза ?

Да отидеш чак Германия и да се движиш в компания на турци, араби и кюрди? Ти не ставаш ли поне малко кюрд,турчин и арабин. А може би и ром - ако слушаш чалга в свободното си време. Ако дружиш с немци, може да те свитне някой арабин. Ако дружиш с турци , гисани и араби - ще те свитне някой немец, много ясно. И още нещо - ако си беше стоял в Люти Дол - още щеше да бъде жив и да има надежда. НЯма по-тъжно от това да умреш в чужбина. Мир на праха му.

Дано си умреш у село

А ти на гей парада...

Какъв крайно десен е този мъж, който убил майка си и се самоубил ? Ислямските терористи колят само бели християни, бутат под влака бели, европейски деца, изнасилват само бели, руси и синеоки европейки...Но това всякога е потънало в либерастка, предателска мистерия...Това всякога е изкарвано дело на хора от средиземноморски тип, които имат психическо разстройство...И най вече всякога го изкарват битово престъпление...Никой не се трогва от изнасилените и избити европейци...Нямат почит към паметта им тия бесни сатанисти...Това никога не е акт на омраза и расизъм спрямо тези, които ги хранят и издържат...Ай, сиктир ! А този Тобиас, който в отчаянието убива собствената си майка и накрая посяга и на себе си, на секундата го изтипосаха със снимка, с лични данни, обявиха го за десен екатремист, всички либерастки боклуци, истинските виновници затова, се изредиха като лешояди да го заклеймяват и да му лепят гнусни етикети, от което и разбираш на кого служат, чии интереси защитават и каква религия изповядват...Сатанисти, изчадия, демони...А ние чакаме от тях одобрение и да ни защитават... Лудостта на либерастките кучки и помияри, няма край !

"В отчаянието убива собствената си майка". Ти като правиш психопортрети, не се ли сети, че може би майка му просто е била нормална и се е възпротивила на безумията на психаря?

Ами, не. Съдя по еднаквия психопортрет на иалямските изнасилвачи и терористи, които всякога са с психическо разстройство...Случайните му жертви също са се съпротивлявали, никой не е очаквал да го наръгат на улицата, изнасилят в парка или взривят или сгазят с камион на коледен базар... Аман от либерастки сбърканяци !

Че е изтрещял човекът е ясно, но оная изтрещяла бабичка е виновна за всичко. Не може статистиката в една християнска държава да отчита 80% раждания в мюсюлмански семейства за 2019г. и никой да не се плаши от това. Това води до пълно претопяване на германският етнос само след 10-15г. А нашият човек просто е бил на погрешното място, в погрешното време.

Нашият човек? Той е отишъл в Германия и се е сдушил с турци и араби. Да е наш, наш . Колко да е наш. Иначе - трагична случка. Но всяка крушка си има опашка.

А, защо да се е сдушил веднага? Няма право да излиза където си иска ли? Аз ако отида в марокански ресторант, това означавали, че съм се сдушила с мароканците, пакистанците и всички етноси, които посещават това място? Що за логика? На човечецът може да му е било кварталното заведение, в което да изпие една бира!

...Четете новини които отговарят 20% на истината и коментирате. На 3 метра от тоя наргиле бар се намира българското кафе в Ханау, където е бил колегата. Скапана сган мръсна.

ходи на наигиле-бар за опиати има риск за здравето и живота

Каквото си посееш, това и ще пожънеш! Говориха й на бабата, увещаваха я, уверяваха я, че мюслитата не се приобщават, не се интегрират, не си променят религиозният фанатизъм, но тя като тъпа наци ги пусна да осерат хубавата допреди години Германия! Учих, работих и живях в тази страна и в двете й части, когато там навсякъде беше истински рай за чужденците като нас! Още тогава имаше наплив на чернилки и турци, но мюсюлмански екстремисти и джихадисти нямаше! Ако тук таме се срещаха някакви араби, то те бяха образовани или студенти и бяха добре приети от немското общество! Германия днес не е онази свежа, цветуща и романтична държава като през 70-те!

А България като как ти се вижда, цъвтим ли?

Лудите не можеш да ги спреш, но политиците могат да спрат това, което довежда много нормални хора до лудост. Абдикирането на властите от налагане на ред и законност, спазването на писани и неписани, защото са общочовешки и морални норми в една културна, хуманна и демократична Европа не означава, че разбеснели се престъпници трябва да се оставят. Жалко за невинните жертви, защото истината е, че страдат и много от имигрантите и те са обект на издевателства от застигнали ги престъпници. Идващите в Европа следва да се запознават с правилата и да знаят, че неспазването им няма да бъде толерирано и оставяно без сериозни последствия и депортации. Мръсотия, изнасилвания, кражби, насилие и страх в добрите хора, за сметка на вилнеещи шайки.

Ми те, "лудите", са последица от безумна либерастка политика... Няма как да останеш нормален сред лудостта наоколо, мулти-култи експериментите на болните либерастки мозъци...

Мир на праха му! Идиотските коментари ги оставям за идиотите...

и на всички убити от мюсююлмани. Равновесието в природата може да се наруши за известно време ... но следс това баланса е неизбежен.

Ако се беше обръснал, можеше и да си е жив и здрав. Ако е етнически българин, защо му е трябвало да се прави на Али Баба?

Какво означава "етнически българин" ?

Българин, който не знае и не помни, че е от небългарски произход.

Повтарят като папагали думи лишени от съдържание, "нашите ценности", абе какви ценности имаме бе, братство помежду ни, честността и почтеността да са на почит, да се грижим за слабите ли....Бла.бла...

Аз може да съм циганин, но в чужбина съм българин! Какъв е проблема?

Пробремът е, че лъжеш чужденците.

.. но при вас българите, ниомера минава, нали?

"Калоян В. работел като шофьор на камион в Германия"....в другите сайтове работи в наргиле бара.

Работил е на две места!

... работлив си като млад циганин.

Докъде стигнали подръжници на наАка,мВРО и бсп.Да наричат свой събрат мюсюлманин или циганин.Като,че българите мюсюлмани не са българи,а извънземни."О неразумний юроде поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш и не пишеш на своя език".В случая защото се мислят за националисти,а те бьйли най-обикновенни предатели!

Бате , шо по-добре не си гледаш Русията , кавказците , азерите и узбеките :)

Какви са тези "български мюсюлмани"?!?! Сигурно имаш предвид "мюсюлмани с български паспорти"?

Ами има много българи дето са мюсюлмани,например помаците,но не само!

Ако си истински вярващ мюсюлманин не си българин , не с и и турчин де ..ти си част от умма , всички мюсюлмани са ти братя а другите са кафири или мушрици

"Крайно десния " тероризъм е събитие за , което се изреждат всички "големи" да кажат прочувствени слова - няма лошо ...... лошото , че "Ислямският тероризъм " стана почти ежедневие и никой не му обръща внимание, до толкова привикнахме към него . А разлика между това да те убият зари цвета на кожата ти , и заради това , че не изповядваш "правилната " религия няма

Човекът е бил на работа в бара и го убиват по време на работа. През деня шофьор, през нощта нощни смени, за да може да си прати пари на детето.

Тези ги разпртавяй на главния циганин - Цар киро.

Докъде стигнахте бе "българи", да пишете такива глупости за трагично загинал човек. Като ви чета коментарите, съжалявам горката ни държавичка. С толкова много злоба и простотия няма как да върви. Иванчо, внимавай като си вземаш въздух да не се задавиш от жлъчта и отровата, с които си пълен.

Какво не харесвате на човек, който е отишъл с честен труд и работа на две места да си издържа детето?!? Това е българин и човек 100 пъти повече от всички, които го плюят тук.

Най ми се струва, че паспорта е единството българско в него!

Митак, не харесваме това, че жърналистите го пишат българин, апък той е циганин! И на 200 места да е работил, това не го прави българкин.

Онзи пилот от Луфтханза дето преди няколко години разби самолет с близо 300 пътника, само защото му открили проблем със зрението и нямал да може да сбъдне мечтата си са пилотира презокеански полети, какво ще кажете.

Оня пилот с ХАЗАРСКА фамилия, а тоз убиец с ХАЗАРСКО име

Ти дори не знаеш името му

Лубиц му беше фамилията, но той си беше луд.

Не оправдавам извършеното. Престъпление е, неприемливо е. НО! Немецът се е опитал да каже нещо. Опитвал се е. Посланието му е до американците, вероятно, защото систематично е бил пренебрегван в Германия. Без да мога да го докажа, личното ми усещане е, че преди да стане убиец, Тобиас се е опитвал да бъде гражданин. Избрал е да стане престъпник като единствен начин да бъде чут.

За това е убил и майка си?

дядo_star

Не искам да си съчинявам хипотези за такова безобразно деяние. Факт е, в Германия проблемът с говоренето и чуването е много голям. А това си е предпоставка.

дядo_star, разплаках са от умиление

През седмицата кварталните кръчми, където ходят белите германци затварят около 22 ,22 и 30 понеже хората ходят на другия ден на работа .Шиша барове те отварят около 20 - 21 часа и там ходят по-тъмните германци които са станали току-що и работата им сега започва Сещате се какво имам в предвид...

Управляващите и в България и в Германия не се съобразяват с мнението на народа. И когато народа не може по друг начин грабва оръжието.

Човекът съвсем очевидно е болен и не е нормален, какъв крайно десен , какви пет лева?! Меркел и Макрон направиха цял цирк от случая! Когато някое мюсли нападне германци се чудят как да скрият информация, а сега му съобщиха името, адреса, снимка и всички подробности за Тобиас. Понеже е бял , трябва да е " крайно десен" .

Те всички крайни, било леви или десни са болни бе, за Болен Сидеров не си ли чувал?

Болни са друг път- всички анархисти, терористи и радикали в историята са с интелигентност над средната, произхождат от заможни семейства и са добре образовани.

Лудостта и демоните спохождат именно такива бе, синтелект над средния, добре облечени и от добри семейства.

А такива като тебе са причина демоните да са сред хората,рииш ли!!!

след кьолнските диващини немците мълчаха една седмица като.....и никой немски или чужд политик не изрази съчуствия или справедлив гняв поне. никой! след това последваха още десетки и десетки заклани, взривени, насилени, блъснати под влака. от същите като тоя на снимката ("българин" бил, ама другия път). същите тия, които отишли в родината на гьоте и бетовен,.... за да пафкат наргилета и да налагат средновековните си диващини. сега седнали да плещят за "нацисти" и "екстремисти", щото преброили три нападения от местните хора към навлеците с наргилетата...

Българинът е бил на работа в бара нощна смяна. През деня шофьор, вечерта нощна смяна в бара до 2 часа, за да си издържа детето в България и да праща пари.

Не, не "българинът", а "притежателя на български паспорт!

Притежател си ти. Това е българин 100 пъти повече от тебе, а човек 1000 пъти, защото ако съдя какво говориш, ти не можеш да бъдеш наречен така.

В телеграмата на ПОЖАРНИКАРа до Фрауто сигурно е пишело: "Честит празник", че нали така вчера поздравяваше гражданите пред паметника на Левски в центъра на София!!!

все повече такива инциденти ще се случват не само в Германия, но и в други държави от Европа. Въпросът е защо се случват, каква е причината? А отговорът е, че коренните жители на Стария континент се чувстват с основание застрашени от вълните мигранти от Близкия и Далечен изток, които заливат бедната Европа с помощта на късогледи и безхаберни местни политици.

Трети случай за година в Германия. Тоз го осъдил, онзи го осъдил, лошо било. Причината е важна, явно не на всички германци им е приятно от мигрантите, има нещо което не е както трябва. То е като в къщи, идват ти едни хора в къщата, едни ги приемат, други се правят че не ги интересува, а трети ги гонят. Кой е прав, кой крив и трябва ли да е така, казва ли ти някой. Лошото е че арабските и мюсюлмански емигранти наслагват в германското общество едни ценности, неприемливи за германците, примера с наргеле бара, ярко доказателство за липсата на интеграция. Кой трябва да се интегрира, германците или мигрантите, до там са я докарали.

След спирането на Северния паток 2 писах, че скоро ще започнат терористични прояви в Германия. Ето, че не мина много време... Кой има интерес?

Немецът е оставил 24 страници манифест, от който личи, че си е бил чист луд за връзване, че ЦРУ му е бъркало в мозъка, снимали холивудски филмо по неговите идеи и т.н. Бог да прости хората.

До това води политиката на Меркел и евролиберастите, към които се е залепил и Боко Тиквата. Ама скоро ще му врътнат кранчето.

Я виж по-внимателно по чия свирка играе Баци ти Бойко. Изпълнява ударно всичко, което Путин му нареди.

Йхахахааахахахаха

Ретрогадниия Меркурий е виновен

Кюрдите са индоевропейци. 80% от турските граждани също са инодевропейци по произход. За какъв расизъм става въпрос? Убиецът от коя раса е?

Ми да беше прочел статията, олигофрен.

Олигофренът си ти ! По колко пъти да я четем тази статия ? Избитите и убивцът са от една и съща раса, но с различна религия...Аман от либерстки неграмотни зомбита, които не разбират значението и съдържанието на квалификациите и етикетите, които лепят наизуст на всеки ноемален и несъгласен с лудостта им... Ако можеш да четеш, вземи прочети що е расизъм и колко раси има, както и представителите им... Пфу, аман от либерастки празни кратуни !

И аз това се зачудих ? За какъв расизъм плещи мутито и либерастките отрепки ? Тука няма жертви от негроидната или жълтата раса ? Плещят наизуст либерастки мантри, лозунги и лъжи... Просто на Тобиас му е омръзнало да го мачкат и все той да е виновен, докато бачка за ислямски главорези и изнасилвачи...Просто и логично.

Различен цвят на кожата е нещо близко до раса. Всеки път ли да го изписват ?

Нагло е да живеш в Германия и да отваряш или посещаваш наргиле барове. Муслиманите руслямисти са неприятни за гледане навсякъде по света.

Както е написано в статият излиза, че той гледа детето. А всъщност го гледа жена му със заплата на продавачка в Мезра, която едва ли е повече от 400 лв. А синковеца изкарва оп 3-4 хиляди евро и ги е давал по простиитутки и наргилета, докато детенцето му е гладувало.

Чета реклама - заповядайте в новооткрития БЪЛГАРСКИ ресторант, българска кухня, музика и настроение! След 2-3 дни, решаваме да отидем. Верно, мнозинството от персонала бяха българи. Но клиентите, си поръчват на български и след това почват НА ВИСОК глас, да си говорят цигански или турски ( аз не правя разлика). За да е по интересно, докато бяхме там 2-3 мангала не харесаха българката музика която звучеше, а попитаха дали може да пуснат чалга или някакви мангалски маанета.. Защо в чужбина мангалите се напъват да са българи, а в България се самоопределят на цигани, помаци турци?!?!

Все пак немецът не им е чел паспортите преди да ги стреля. Гледал е по външни черти кой е циганин и кой не. Тоя си е жив циганин, нищо че в паспорта му пише българин.

глупако извини се на близките на убитото момче