31-годишен загина след челен удар в дърво

Водачът загубил управление над автомобила и се е ударил в крайпътно дърво

Обратно в новината

Коментари - 31-годишен загина след челен удар в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата ми мяза на "мерчо" ама те Българските дървета и на тях не прощават!!!

А за превенция на смъртните случаи на пътя никой не мисли. Пътищата трябва да бъдат обезопасявани и да няма конфликти точки по тях. Но за КАТ и управляващите най-лесно е да кажат, шофьорите са виновни за смъртта си. Превишената скорост е предпоставка за катастрофа, смъртта е настъпила заради това, че дървото е прекалено близко до пътя и не е обезопасено. Същото се отнася за билбордове, колони на мостове, ъгли на разделитени мантинели и т.н. Излезте където и да било е Европа, САЩ и т.н да видите господа управляващи. Но там има превениция, мисъл и закони!!!

Бъди сигурен, че ако 5 метра около шосето няма дървета и е гладко - хората пак ще се блъскат в дърво на 10 метра встрани докато пишат SMS и си мислят, че колата сама знае пътя. Също така може да си сигурен, че тоя нямаше да умре, ако караше по супер тесен път с дърво до дърво около него.

Ми хайде бе Гошко дай акъл как се обезопасява дърво???

Където могат се махат до определено отстояние от пътя или мантинели!!! Толкова ли е сложно....! Явно е по- лесно, нищо да не се прави. А такива ще са съветите от КАТ: Карайте с 30, за всеки случай.

Ако някога успееш да излезеш от нашата прекрасна, но неуредена родина забележи как са обезопасени пътищата. В Англия и Германия, ако има нещо покрай пътя/ дърво, стълб, билборд или т.н./ освен, че има мантинела, тя е двойна или е подсилена. Ето ти....акъл!!!

Гошето,само да попитам-колко време си живял в САЩ,че да знеш толкова за пътищата.

С глоби не можеш да научиш хората да СЪОБРАЗЯВАТ скоростта.

Пак ли бе, оня ден една студентка, сега тоя. Народа е гламав.