31-годишен софиянец, облечен като фелдшер, карал линейката с 14 нелегални мигранти

Специализираният автомобил бил купен преди месец от автокъща в столицата с цел да се използва за точно този вид престъпна дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закупено добре, но въпроса е как е регистрирана!

Питам се защо цяла България вече не се е изнесла в гейосъюза.Държавата България вече я няма

Ами хората се нуждаели от спешна помощ и ето че се е намерил един добронамерен и покровителстван от някого си човек от София който даже купил и линейка за добро обслужване а можеше и хеликоптер.

Трябвало да раздаде по една бяла престилка на мигрантите, да приличат на доктори!

Ами кога ще вдигнем оценката на риска…т.е. Пак да започне да се стреля по незоконно преминаващите границата субекти… така някак си няма да им се иска да минават толкова често. А след няколко десетки застреляни и опандизени каналджии ще се кротнат нещата…. Дааа ама ще ни обвинят за липса на еврогейски ценности… да питат Меркел какво имаше в простата си глава като ги покани… сега германия има повече арабухско население от Саудитска арабия… да ви е европата и хамериката и русията за всеки случай

Явно мигрантите са минали границата, след като са си платили за "оценка на риска" ;)

Поредния потомствен шовинист, търсещ лесното и опаткан от мйекашти батки :D

Вместо да ги задушават в контейнери в камиони без въздух и храна,най добре е с линейки да го извозваме,където има и дефибрилатор за всеки случай.

Екип ... спира специализирания автомобил неслучайно, а СЛЕД ОЦЕНКА ЗА АНАЛИЗ НА РИСКА

тия що пара са потрошили за фирми, линейки и кво ли още не, да беха просто си платили на границата , за тия пари никой немаше да ги пита

Днес мигранти с линейка, утре с катафалка.

Зашо ги хващате мигранти?Те не искат в Бьлария да останат,нека всички да заминат за Европа,особено в Нидерландия,да не сме дльжни да им пазиме границите,щом не ни искат в шенген? Нека сами да си пазят границите си

Е то никой не пази границата. Вижда се ясно. Нямаме място в шенген.

От къде се вижда бе? Всички ги хващат. Ако не на границата то вътре в страната. Всичките пътища са редовно патрулирани. Хванат ли мигрант го оставят тук.

Защото после когато им хрумне ще ги екстрадират, ако са без документи, в първата държава на влизане.

Спътникът е бил медицинската сестра.

Само за това, че е софиянец трябва твърда присъда 20г.

И как са минали границата че не разбрах?

С колелета като част от колоездачно състезание.

Де Шенген де!

ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК СЕ РЕГИСТРИРА АВТОМОБИЛ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ДВИЖЕНИЕ И КОЙ ГО Е НАПРАВИ??? ТУК НЕ Е ВИНОВЕН САМО 31 годишния ШОФЬОР, А ИМА ОЩЕ ВИНОВНИ ПО ВЕРИГАТА!!! ДО КОГА ЩЕ НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ ТЕЗИ ПО ВЪРХОВЕТЕ И ЩЕ НИ СЕРВИРАТ САМО ЗРЕЛИЩА ЗА РАЯТЯ??? Крещя щото ми писна всичко това по медиите на гърба на хората.

Ми нали е регистрирал човекът фирма с такъв предмет на дейност, като вземете да размишлявате...

Интересно как са облича фелдшер.!!? Това е творение или на милиционерска глава или на прокурорска близка до Гешев!!!?!?

Браво бе. КироПро100то уж бил дебил. Ч каква врътка е измислил

тоя път не е украинец, грузинец или турчин, т.е. от държава партньор

мани ги мигрантите да ги пускат към австрия и холандия.

България - единствената страна където карайки в насрещното, може да те ударят отзад ... Така че, няма нищо чудно в новината. Някой ден ще гледате хитово порно, заснето в Ал. Невски!

"от тунизийски, либийски и сирийски произход." Точно от държавите в които САЩ наложи с бомби демокрацията. Уж да станат демокрации, а всъщност да бъдат ограбени и унищожени. Със съюзник като САЩ, на Европа не и трябва враг.

Някой май забравя да спомене и Русия, които активно се мешат в тези държави заедно с другите? Или забравихте за Сирия и тяхното “присъствие”? Или за Беларус които пускаха мигранти към Полша тази година ?

забравяш да споменеш, че Русия, поне в един от случаите, се меси по покана на редовно правителство, с цел запазването , за Сирия говоря, й като държава. Така, че като говорим с факти, да не си спестяваме част от тях! Сащ опита преврат и в Казакстан. И там ги поканиха и помогнаха срещу метежа. Иначе сега тази страна също щеше да е жертва на американската квази демокрация!

Е хайде и Тунис там.

След толкова катастрофи,направо е осигурил линейка за бърза помощ

Шило

Очаквам и с БТР-и да почнат да ги транспортират вече

Чакам да видя патрулка, опитваща да спре БТР, заставайки му на пътя.

Браво за хитрата мисъл, после в шенген разправяли че българите са простовати хораца. Това е директно взето от GTA San Andreas....

Рали Кенанбол

Tina

Е, сега разбрахме че с право не ни искат в Шенген . Не ставаме за никъде, до там сме я докарали!

да ги спрем? Да излезем всички на границата и да вардим? По добре че не ни искат!! На нас за какво ни е са влизаме в разпадащ се съюз? За другите ни национални катастрофи не си ли чел? Още една ли ни трябва? И еврото не трябва да приемаме!

Като не ти харесва разпадащият се съюз и еврото - отивай в москва... Там и държавата просперираща, а и евро няма да ти трябва...

Следващият път да е облечен като погребален агент и с маска с клюн, каот онези от времената на чумната епидемия, подкарал катафалка.

Па то може и да има такива, ама още не са ги спрели "след оценка на риска" ха-ха

Следващият път- в училищен автобус, "ученици" желаещи да изучат географията на страната, а защо не и биологията! ;)

Много оригинално, много интересно, странно, много вестникабелно, така да се каже ! С линейка, моля ти се, транспорт на нелегални мигранти - за износ на запад вероятно ! Взема ги младежът от Малко-Търновско, от наша българска територия, и ... ц, ц, ц, ц, ц ... Вълнуващо ! А в това как са се озовали на наша българска територия тези нелегални мигранти няма нищо особено, нищо интересно и странно, нищо вестникабелно, така да се каже - просто житейски просто, банално, естествено, ежедневно и безинтересно ...

...с бяла престилка на фелдшер.... извинете, аз съм лекар от 25 години, ама не наех, че има някакви специални бели престилки за фелдшери. бихте ли ми обяснили, дир?

При нас са с червени екипи , със светлоотразителни ленти.. Бяло не носи никой.

е и аз това питам

След 5 декември, по изгодно ще бъде да превозваш нефт... Купуваш една стара пожарна, пълниш я с нафта и след 10 курса си милионер.

Имаше ли тероризъм префи 11 септември освен ИРА. Кой го създаде при това случайно от страните с петрол. И понеже са далече творците му зад океана на мушката е Европа.

" Дим над водата " , хубава песен. Пускат примамка и малко дим и през това време 1000 човека са минали и заминали , някъде на запад.

Българи бъдете горди защото най алчните и корумпирани политици вие си ги избирате.

Хахаха

Ето това е капитализъм в чист вид - всичко, което може да доведе до печалба, задължително трябва да се използва.

През куманизма абсолютно всеки крадеше, кой каквото може и още не сме се оправили!

Крадяха всички, ама по малко. Сега крадат само някои, ама по много.

Ние, шофьорите на тирове, ще протестираме! Значи, от нас искат по 500 евра, а от тия - по 50 ???

Какъв Шенген, да сме благодарни че сме в ЕС !

пример за нещо, за което да съм благодарен! Освен, че пътуваш без визи, друго какво? Да чуя!

Трябвало е да сложи украински номера и един жълто син байрак до огледалото. И кой ще го спре? Разваляте бизнеса на хората, бе.

Айде сега кажете че холандеца не е прав за Шенген!!!!

А дали именно западняците не поканиха всякаква измет от Азия и Африка? Лицемери!

На бая Ганя акълчето щрака само за някоя далаверка или бързи, лесни пари. ИНаче има мозък колкото да си завърже обувките и да се счупи ниско в кръста към поредния си господар. Отврат.

На ви Шенген.

Някои полицаи продължават пачки да правят и няма един арестуван браво на вътрешната сигурност така се работи и да те хванат по случайност условна присъда обжалваш в съда и след една година обратно в строя

Бре! Трафикантите стават доста изобретателни :)

Не е вярно.Това е лъжа.Пиле не може да прехвръкне през моята ограда.

Щом може да се купи линейка ,може ли да се купи полицейска кола? Питам ,за да мога да се придвижвам в задръстванията ,като бързам за работа.

Ей, развалихте бизнеса на човека ! Инвестирал е в линейка и престилка на фелдшер ! Трябвало е да смени табелата щом ще кара из Бургас, да включи сирената и да се информира, че фелдшери не карат линейки. И така - към следващите, които се готвят за този бизнес - моля наемете си бизнес консултанти, за да не стават такива издънки ;)

Абе полицаи вижте т..варните вагони.Ко има вътре бе?

Следващият път в катафалка ,ама гледайте. някой бургаски бек с БМВ да не ви отнесе ,че ще ползвате катафалката по предназначение.