30-годишен мъж е заподозрян за убийството на Димитър от Цалапица

Двамата са имали конфликт по финансов въпрос, заявиха от пловдивската прокуратура, издирват извършителя с европейска заповед за арест

Обратно в новината

Коментари - 30-годишен мъж е заподозрян за убийството на Димитър от Цалапица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не казва, че въпросния убиец е имал съучастници, близнаци, всичко е извършено с тяхната кола. Те са показали на полицията къде е заровено момчето Колко дена го търсеха без да го намерят, преди да ги задържат и разпитат тях.

Щом има европейска заповед за арест, значи не може да мръдне в никоя държава, ще го засекат на която и да е граница, ако влиза-излиза в границите на ЕС. Без пари трудно ще оцелее дълго време. Скоро ще го хванат, въпрос на време е. Не знам как си е мислел, че като се върне в Германия, животът му ще продължи по старому. Идиот завърше

Сега кво шъ екстрадират ли бай мангау от Германия?

Не е циганин , българин е убиеца

То вече няма разлика, още повече в Стамболийски.

Вече човешкия живот е нищо! По важното е че имаме “демокрация”! Е преди нея убийствата за цяла година бяха толкова, колкото сега за седмица. И няма нужда да ми спорите, защото съм свидетел и на предишното “недемократично” и сегашното “ демократично” време. И не съм бил никога партиен кадър, а обикновен човек. Сега убийства, глад, мозерия, корупция, мафия, обезлюдяване и пр. По добре да не беше идвала никога тази “демокрация”!!

30 годишен - "младеж". Какъв младеж е 30 годишен пергиш, който вече е дядо в някои традиционни общества. Мисирките, четете какво пишете и мислете, ако можете.

Значи, че е свободен електрон - без сериозни семейни и работни ангажименти....малко мозъчни клетки се искат

Р.И.П. търсим значи…хм, сигурни ли сте? Да не да е Ч.И.П.? Малоумна работа…какво да ви кажа…

Скоро мършата, ще усети какво го чака в затвора, боклук знам че четеш, готви.

Двамата мъже са се познавали и са имали влошени взаимоотношения заради финансов конфликт, обясниха още от прокуратурата. Не става дума обаче за сума от 100 лева, каквато информация се появи в медиите по-рано. Нито един от двамата не е дължал пари на другия, подчерта окръжният прокурор Ваня Христева. Финансов конфликт, но никой не е дължал пари на другия. Какъв е тогава този финансов конфликт?

Варианти много могат да се разиграят за междуличностни финансови взаимоотношения. Ето един: лице А дължи пари на лице Б, лице С е близък приятел на лице Б и естествено се бунтува и той срещу невърнатия дълг, особено ако и на него му дължат пари (да речем от лице от лице Б). Всичко е по веригата и човешките отношения не са само А и Б... Но при условие, че лицето е жестоко пребито разкрива и допълнителни фактори (лична неприязън, натрупан гняв) , не само неуредени финанси - финансите са причина, но побоят е следствие.

А може и единия да е бил поръчител по кредит на другия и ако първия не си е плащал вноските, познай какво става...

Силно прилича на педалска работа - убийство от ревност.

"Митко, прибирай се в къщи. Вашите те търсят да те бият."

"30-годишен мъж с инициали Р.И.Б. " Нали го издирвате, бре малки умници?! Публикувайте му пълното име, описание, 1-2 снимки... Така се издирва човек, животно, вещ!

Хем се издирва, хем не толкова. Може да е от техните ...

Кажи го на еврогрйците

Закона за личните данни го пази, нямат право да казват повече.

убиец е, нищо не го пази

Рангел Бизурев се казва издирвания, има негова снимка из медиите.

Примерно:)

Убит особено жестоко а момичето рязано с макетен нож 400 пъти не е жестоко защото била жива.

Боже, какви хора има, да отнеме живот, да навредиш на живо човешко същество?! Страх от Бога нямаш ли?! Ако не можеш да помогнеш, поне не вреди.

Не вярвам че е за пари . Такава жестокост се наблюдава в ЛГБТ средите - присъщо е за гей ревност .

Брей ти много си запознат с тези отношения, от личен опит ли говориш?!

Така ли те бие приятеля ти хахах

ако не са циганите са гейовете ... след тях еврейте ... Кога ще приемете че огромната част от престъпления като това се извършват от "нормални" хора ... да, измежду всички има боклуци, тъжен факт ... но факт !

Убийство с особена жестокост, предвидени 15-20 години и ще го пуснат след 7-8 за добро поведение.... Минимума за такова пресъпление трябва да е 70 години.

Как може 20 години, които се делят на половина, без право на замяна или смърт

По добре 70 ампера

Обаче нямаме такива присъди в Бълхария