Коментари - 3 пъти повече заразени с COVID-19 за седмица, 4 души са починали през последните 24 ч. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честита нова кампания, почваме ги.....!!!!

Ааа...ето ,че ще има нова забава отклоняваща вниманието на раята от повсеместната криза!

Ей ги на идат избори и се почна.

Мама ви мръсна мисирска...

Тихо , че ще те чуе Хикемянчето.

Ей, най-после! Писна ми всяка сутрин да чета-0, най-много 1 мъченик предал Богу дух, друго си е 4 или 40! Сега като разкрием отново Ковид отделенията и ще стигнем и 100 във вторник, пак отличниците на Ню Нормал!

Гладен съм...

Така е колега, без тия отделения хората ще се лекуват у дома с помощта на заблудени колеги идеалисти и за съжаление повечето ще оздравеят!

Телевизионния ковид сиго заврете в задника.

Пълни глупости. Смятат колко са с цифки,че идва избори.

Абе вие си знаете

Като влязат в затвора няколко безотговорни убийци с бели престилки, забравили всичко, на което са ги учили и подчинили се на безумни “протоколи” диктувани от фармацевтични мафиоти, ще намалеят случаите и смъртността.

Беше въпрос на време, да започнат тези манипулации. За тези "4 човека": 1. Не са за денонощие, а реално ги отчитат на няколко дни. 2. Когато се е увеличил броя на "положителните", увеличават се и броя на умрелите сред тях. Винаги има хора, които са на края на живота си, поради старост и тежки болести, оказали се и "положителни". Нормално е, като идва есента, да се увеличат настинки, грипове и подобни. Колкото повече тестове се правят, толкова повече ще бъдат "положителните", толкова повече ще се раздухва и истеризира всичко. Играли сме го това.

Айде започва се….

Е добре. А кво стана с шофьора на макларан-а от София? Разбрахте ли кой е?

Ако пак започнат с тая глупост при това наведено правителство и не дай Боже хекимян кмет ще ни заключват по стадионите да ни боцкат или претрепват от бой

Нали са ваксинирани с 4-5 дози и благодарение на това спряла пЛандемията?

Демократично триене И блокиране И щипка “ковид” Вие не сте медия вече

Козяк недават да се осират ковида

Раздел “Малоумници” Под тема Ковид Абзац Ваксинирани И там ги пишете Тия алабализми

Чини ми се, че тоя път определени рептилки групи ще изядат дръвцето. Клаус Шваб изплакал, че хората били много ядосани и вече не му вярвали. При над 8 милиарда, все ще се намери един милион специалисти по комуникации, диверсии + малко психопати, които ще ви ликвидират рептили нещастни. Вие и затова бързате с редукцията. ВАКСИНИТЕ УБИВАТ!!!!

наркоманите с по няколко бустера са болни. Изложихте се.

Нели малко рано с прашилката бе мишоци, я какво сиганско лято е, а и има нещо ново при първа положителна, информирайте се.

Надеждо Днес е вторник Тия починалите са от петък До вчера 4 дни По един умрял На ден Да знаеш само от ковид ще е

Инфоррмацията е навсякъде. Освен страничните ефекти, ваксините отнемат възможността на организма за изграждане на собствен имунитет!!! Това е целта на масовата ваксинация. После, ако не се ваксинираш ще умреш от най-обикновен грип!!! Вижте смъртността в най-ваксинираните държави. Чудовищна е, но за това на медиите е забранено да говорят!!!!

Кой казва, че са умрели от ковид дито го няма?

Попретопляме стари плашилки - време за нови турбо-бустъри :-).

Да умра от смях Отколкото от “ковид”

Как е, помага ли блокировката на ИП адреса, а мръсни соросоидчета? Трийте трийте още година две, ама ние сме 80% вие сте 20%, после отивате в Белене и ще ви сложим за надзиратели косовски сърби да ви "превъзпитават"

Пак ни сложиха главата на дръвника ! Dir.bg Благодаря за информацията, готин сайт сте !

охооо… извадхте го вече добрия стар ковид… войната не ви се получи нещо

Ще бъдете избити като бесни кучета. Всички, които сте замесени покрай таази лудост около вируса. Защо не съобщите, колко души са починали заради рак например през последния ден, дирци?

Смейте да спрете пак учениците от училище! Ще има много повече умрели на ден, ама не от КОВИД!

Това са пълни глупости и се чудя как глупави хода като теб изобщо някой ги слуша

Айде че вече на все повече хора ин омръзна Украйна и трябва да се пусне друго да ни плашат по новините и да запълват ефирно време.

Вече не вярваме на нито думичка от написаното за кофвид-мовид. :) А умрелите от какво са умрели? Не пише.

Фейс нюз

Как от кво?? От смъртоносния кофид!!!! Буууууууууууу

Нещастници

Ваксинира ли се? Удари ли пети бустер? Добре, значи скоро ще умреш!

Амин!

Най-голямата сила на т.н. българско здравеопазване е, да убива хора.

Възрожденските глупости за Ковид ги бях позабравил, та тук коментарите ми ги припомнят. "Ковид няма", "Земята е плоска", "Американците не са стъпили на Луната", "Избиват ни с кемтрейлс", "Западът иска да ни направи гейове", "Русия защитава ценности", "При Тошо беше по-добре" и пр. И който не вярва в това, че черното е бяло, ще ходи в Белене. Тежко е да си дебил, нали.

Боже,,,,космополит от горно нанадолнище ,работи трол анти възрожденец хаха :-)

Миналата година Путин ги излекува от ковд за 1 ден! Хареса ми как за 1 ден им го изби от главите. Превключи ги на военна капитализация, но явно сега нещата отиват към край и печалбите падат, та отново включваме ваксиналното усвояване.

Съчувствам им на хипохондриците дето още му се шашкат на Ковида. Да, малко по опасен е от сезонния грип и не, ваксините всъщност не само, че не работят, но в голяма степен са опасни за хората под 65 години. Но има една приказка:" По лесно е да излъжеш някого, от колкото да го убедиш, че е бил излъган"

Точно в десятката. Конфликта явно скоро ще свърши и трябва отново населението да бъде набутано в дупките и много много да не се пречка на посолските слуги.

Под 65 опасни, над 65 направо умират

"По лесно е да те излъжат, от колкото да те убедят , че си бил излъган" Прочети малко за страничните ефекти. Сега поне информацията не се цензурира както преди 2 години. Ако чакаш на БТВ и ДИР.бг да те информират, ще четеш колко заразени има и колко умрели, и ще си стоиш в панелката насран от страх, чакайки поредния бустер.

Идиотизъм, арогантност и пълно безхаберие е да се подиграваш на тази инфекция! Познавам хора, където цялото семейство си отиде от Ковид, и старите и децата м на по 40-50 години. Аз лично три дена се чувствах некомфортно след инфекцията, но пък да се подиграваш и отричаш доказан опасен 8 най-вече коварен вирус, е просто казано арогантност! Типично по български!