3 месеца затвор и 10 000 лева глоба за мъж от карловско село, нарушил карантината си

Осъденият трябвало да остане в изолация 10 дни, след като се върнал от чужбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А онзи от фондация "Тракия" дето бил ощетил държавата с десет милиона лева? Как мина границата, пък чак тогава се разбра за тия милиони... Да са поискали екстрадирането му в България? За него закон няма ли? Или?

Това е фалшива новина. Няма начин

Всичко е фалшива новина освен фейсбук и бгмамам. Там са фактите.

На тоя съдия да му се отнемат правата! Как е допуснал карантиниран да се яви в съда? Тази присъда е на болен мозък! Горкият човек

Обвиняемият е посетил хранителен магазин. Как само звучи! Не Хитлер, не Сталин, не Оруел, а хипер фантастика в реално време. Честито, демократи!

Като педофилите, изнасилвачите и тия дето бият семействата си - никому никога нищо лошо не са направили и въпреки това са зад решетките. Смотана съдебна система!

да си намери добър адвокат

Горкия човек , почти всички сме нарушавали всеки ден менящи се правила на : “карантини , локдалнове , селф изолации и така нататък “ За мен глоба от 500лв . Браво на Полицайте за добре свършена работа:( дано се гордеят с това което са направили. Те по принцип в това село не стъпват защото ги в страх от циганите:)

Твоя гражданска отговорност е да се запознаеш със законите и правилата. За това в съда не вървят такива от сорта на"ама аз не знаех". Никой няма да дойде да ти го налее в главата с фуния.

В UK редовно ходя да си пазарувам в карантината...защото няма кой..това е абсурдно

това е прекалено тежко наказание, ако е отишал за храна....абсурд..може да няма кой да му пазарува

Ами фашизмът започна и в България. И за "законолюбците" тука - да влезеш в само изолация не е закон, това е само предписание/времена мярка, временно правило. Така че не би трябвало да се разглежда като сериозно престъпление. Няма такова и в Наказателният Кодекс. А междувременно убийци и изнасилвачи и педофили се разхождат свободно сред вас, и това не го забелязвате. Защото сте просто зомбирано стадо.

Повечко такива случаи да чуваме и току виж падне заболеваемостта.

Ще ми ходи за храна докато е под карантина тоя - долен престъпник, вместо да стои кротко под леглото и да слуша по цял ден кога шъ съ мре, яко шъ съ мре. Еми ся ше лежи толкова, колкото ако беше обрал банка, или даже повече !

Убийците, че няма да ги осъдят е ясно, ами те да внимават да не са под карантина, че тогава няма да им се размине. Иначе да си трепят и блъскат хора на воля, в България е позволено и ненаказуемо.

Кърти ме как антиваксърите искат по-леки присъди за престъпниците. После като се разбере че заради него са измрели автобус хора, питат защо съда не направил нищо. Винаги е така, всеки път. Просто невероятно слабоумие!

Явно си доста изкъртен, защото човека е пътувал с кола от чужбина ... на границата е с отрицателен тест, но получава предписание да се карантинира за 10 дни ... Опитал е да си поръча Доминос на село ... ама не се е получило! Грешката му е, че си е взел телефона за да отскочи до Хоремага за да не умре от глад ... Следващия път ще знае, да не се разхожда до магазина за хляб, ами да дойде у вас, и да хапне, и да те изкърти няколко пъти за разкош!

Те така и педофилите ги оневиняват - само си търкал пениса в лицето на малолетна, щото ръцете му били заети с косата й и с пистолета към главата й. Не било негова вина.

Пълна селяндурщина в това правителство са от дебил нагоре.

Браво! ... От къде накъде ще яде докато е под домашен арест! ...

браво! убийците са с по-леки присъди! и после (така наречената пандемия), не било фашизъм!

Дотук добре, ами защо още не могат да осъдят убиеца на Милен Цветков бре ????????????????????????????? Дали присъдите ги шляпат избирателно ??????????????????????????????????

бати пародията бати чудото, здрави хора ги осъждат че били излезли навън да си купят храна, а цигани които крадат, убиват и изнасилват се разхождат свободно с по 10-15 висящи присъди, и най-лошото е. че има много хора които одобряват тоя фашизъм.

Това не може да е истина.

Партенка за сплашване. Тези идиоти не подбират средства за тормоз на малкото разумни хора в тази територия, наречена България.

А за мен кога?И аз я наруших още първиа ден за да се срещна с Чашков.

Kenn1111

Септември месец нямаше карантина за идващите от ЕС така че това или е някаква партенка или тоя инспектор се е престарал и определил карантина без да има основание за това.

карантина

Абе тия за убийство не дават такива присъди бе.. Егати ваксарското общество.

Позволил си да отиде храна да купи, женчо, швайнен. Не могъл две седмици без храна, или 5 дни без вода, нищожество мръсно. СЗИ и МЗ казаха, че има туберкулоза, те са рискова група и трябва да спазват карантини мерки. Такива нарушители като него, навремето ги пращахме директно по душ със Зарин.

Стигнахме абсолютното дъно,напълно здрави хора,които не са крали и убивали влизат по затворите,а откраднали милиони и стоящи зад поръчкови убийства,съсипали животите на стотици хиляди си остават безнаказани,дори сега ги пуснаха от арестите,а някой дори не са разследвани...

Да убие някого, и ще го пуснат. Съдиите са идиоти

според мен това е фейк нюз. Карантината е 10 дни, но ако си направиш тест и отрицателен си освободен от карантина. Няма правно основание, има някакви разпоредби ...

_stankow

На фейк прилича. Но троленето, дразненето на хората, плашенето с ковид, със смърт, заплашването им със затвор заради карантина - това не е ли също престъпление ? Ще им потърсим някой ден сметка.

фашисти сър, следващия път може и в газова камера да го вкарат.

Значи, да уточним: Родният съд вкарва в затвора при строг режим - ЗДРАВ човек, който е нарушил някаква карантина? Защо ЗДРАВ човек подлежи на карантина???

и който е отишъл до хранителния магазин в селото да си купи храна. И ако живее сам как да се храни 10 дни? дори да е циганин и осъждан, това нещо е върха на простотията.

ако беше открадна л няколко милиарда и убил няколко човека, щеше да е даже на висок пост, а сега... за бесене са всичките политически и МЗ боклуци!

В даден момент този гражданин ще осъди България за 10 пъти по-висока сума. Тази съдебна система няма как да работи в този си вид - прокурорски син убива невиини граждани като кара с превишена скорост - свободен, някакъв селянин отишъл да си купи хляб - 3 месеца затвор и 10 000лв глоба? Защо няма снимка на съдиите, някакво интервю с тях, как са решили да вземат това решение...

Първо двата случая нямат нищо общо по между си. Това са две отделни правила. Едното е много просто и доказа о. Правилата са строги, това всеки го знае. А за друхия случай какво е виновем съдът? Ако няма доказателства, няма затвор. Много просто!

Браво, като почнат да се спазват законите и тазпоредбите в България, всичко ще се оправи. Сега и едно законче за задължителна ваксинация плюс същите глоби и ще преборим пандемията.

Вярваш в науката, нали? А закон няма и не може да има. Това пак е от науката. Ама не е за вярващи а за мислещи.

Да беше заклал някой от ближните си или съседите си, вместо да се мотае навън, нямаше да има такива ядове, щеше да си е в къщи под домашен арест и да жули първак...