Тригодишно дете е в реанимацията в Сливен, блъснато от нерегистриран мотор

Пробата за алкохол на 25-годишния водач е отрицателна, но е нямал нужната категория да управлява мотоциклет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блъснато от мотоциклетист с нерегистриран мотоциклет. "Моторът" каква вина има?

Масово мотоциклетите са без гражданска, без преглед, нерегистрирани, а водачите им - без съответната специална категория А. Оправдението е, че се ползвали само 3-4 месеца и не било справедливо да се плаща за такива ненужни разходи. А пък липсата на категория се подминава с ехидно самомнение, че " от мен по-добър шофьр няма".

Да се оправи, но майка му къде е??!!!!

Дано се оправи детето. Но !! Какво прави 3 годишно дете само на пътя във 20 часа?? Нещо родителите да кажат?

Докато КАТ се асоцира само с алъш-вериш, ще е така.

Kaтаджиите продължават да се крият по сенките и да си бъркат в носа. Кога полицията ще започне да си върши работата? Имам чувството, че ако закрият МВР, престъпността ще намалее.

Освен в носа, при липса на работа си бъркат и в други дупки.

Ако моторът беше регистриран, то нямаеш да блъсне детето, нали?

Мотора като не регистриран, не минава на технически преглед, освен това ако беше избягал как щяха да го намерят?

Това пак ли е от рубриката "Мангал Нюз"?

мангал винаги е само метална съдинка с жарава, като отгоре ѝ е решетка за поставяне ястие или за готвене, или за притопляне; Между Селиминово и Малко Гавраилово е селището, мотоциклетиста гаче е включил фарът на двуколесното возило, който е на ниво ~глава на з6 месечното детенце - оно вероятно се е паникьосало, еле внезапния силен шум от мотора го е сащисал ... дано му помогнат докторята поживо-поздраво пак да рипа, да радва мама и тати, живи + здрави

Стига с това "блъснат от мотор", "блъснат от кола"... Блъснат е от водача, той носи отговорността! Не прехвърляйте тази отговорност така лекомислено върху превозните средства. Така внушавате, че водачите трябва да се държат безотговорно!

По селата моторите без регистрация не ги броим, защото има навсякъде, но има и такива автомобили! Ням начин как местната администрация ( в лицето на селяндурския кмет да не е засичал такива и да не знае). ама си мълчат, защото е много вероятно и те да са с возила от тая категория.

Докато полиция , съд и прокуратура не почнат да си вършат работата ще е така , че и по-зле. Живея в село до София ( част от София ) и дефакто на едни 5км от околовръстното всеки си прави каквото си иска , кара се пил , мотори без регистрации , каската е нещо невиждано и несъществуващо и т.н. и т.н.

Колко конфискувани МПС има на такива водачи? НУЛА и този мотор ако е задържан ще бъде върнат!

Без алкохол в кръвта, ами бе ли му направена +лабораторно анализирана такваз за наркотично вещ-во? В нес кафето, или на джезве кафето (изключая безКофеиновото) , мокачиното, капучиното има наркотик наречен кофеин ... умната, живи + здрави