3,33 лева - цената на министерската глава

Застрахователят ще се бръкне с над милион лева, защото искове ще има и от страна на ранените

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!!! 10год.герберастия и бойковизъм стигат!!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи,прасета,менди,десита,калинки,гинки,султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гешефтаревски и прочие герберопитеци гнусни ненаядени...ОСТАВКА!!Рубладжии гадни!!! Скъсване с руските проводници на путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ...!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление – простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-моделът КОЙ!!! Гасударственая Евразийская Резидентура в Болгарии!! ОСТАВКА ГАДОВЕ!! Бюлетина номер 13-Демократична България-можем да махнем тия,без да дойдат червените кхмери!!

В автобусите по междуградските линии се извършват много нарушения но никой не обръща внимание. Много е непочистено да не кажа че е мръсно. Коланите често са не работещи и не си пасват закопчалките. Не се издават електронни билети особено събота и неделя. Шофьорите често качват правостоящи лица най вече от малцинствата за своя полза и сметка понеже те им плащат на ръка и ги разкарват по селата. После се връща на пътя и наваксва загубеното време като причинява с всичко описано до тук неудобства и притеснения на изрядните пътници които са били принудени да ги търпят.

че много "давате" (3,33лв) за министерста глава ! Те всичките министви барабар с премиера не струват 1стотинка, а искате застрахователя да плаща повече. Я вижте колко струва мнозинството на управляващите ,че се стигна до там ЗАКОНЪТ ДА НЕ Е ПО-ВАЖЕН ОТ ЗАСТРАХОВКИТЕ !!!???? ОСТАВКИ и предсрочни български парламентарни избори - ВЪН крадците и мошениците от парламента!!!

Застрахователят печели време, което значи че може обезщетенията да са над милион. Така най-вероятно ще се направи някоя врътка и ,да, пострадалите ще има да взимат, ама тоя дали ще има да даде ...........едва ли. И съответно управляващите и съда си измиват ръцете /апропо съда ще има и той да печели време/.

"при евентуално завеждане на съдебен спор, делото ще бъде спечелено от пострадалите" - евентуално, ако разни адвокати не измислят как да прецакат потърпевшите угваряйки се с този и онзи по веригата.

Аааа, хиените са и от двете страни, да му им са яки нервите на близките. искахме всичко да е пари, получихме си го.

Не искали да изплащат застраховката защото липсвали документи,а други били ужким фалшифицирани!Но биха се съгласили на изплащане на реалното ако всичко мине през съдебен спор!?И въпреки това се решили да изплатят по 10 лева по банков път на жертвите и техните близки които представляват какво ... ,утешително изплащане?!

Бъркаш за 10те лева. Задължени са да изплатят някакво обезщетение от КФН. Въпросът е защо е такъв законът? Ако наистина курсът е незаконен и са нямали документи, защо КФН се бута между шамарите и ги задължава?

Аре Бул Инс, аре по нашия път. Очевидно паричките ги няма, нали ? :) То е ясно, че компанията отива в канала ама пак ли ние от гаранционния фонд ще плащаме ?!

Ебана държава-ебани застрахователи.

Значи всичко е ясно! "Държавата" "ни" задължава всички фирми и граждани да сключват застраховки! Ако даден гражданин не слючи така то жална му майка! Но когато настъпи едно такова произшествие НИКОЙ повтарям НИКОЙ не може да задължи МУТРЕНСКИТЕ застрахователи в който се вклучва и бул инс да изплати каквото и да било! Сега въпроса ми тука не е за това въпроса ми е кой и как се делят парите от въпросните ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ "застраховки"? Това питам аз!

Да им отнемат лиценза НЕЗАБАВНО!

Преди 10- на години чикагската полиция арестува 4 нигъра за търговия с наркотици. Адвокатът им доказва, без значение дали е вярно в случаят, че арестуваните са бити на расистка основа от бял полицай. City of Chicago се бръкна с $ ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА за морално обещетение на търговците на наркотици. Адвоката е прибрал между 30 до 50 % от сумата. През 1999г нелегално мексиканска семейство се разхожда в Downton на Чикаго. Пада стъкло от небостъргач и убива мъжът. Въпреки нелегалния статут на семейството, е изплатено обещетение от мениджмънта на небостъргача за $10 МИЛИОНА. Най-сладките дела за американските адвокати са по обещетения на пострадали. Особенно в катастрофи. Кауна да отвори сайтовете на такива адвокатски кантори и неговите юристи да пренапишат българското законодателство. При смърт се плаща с милиони, десетки милиони.

Уверен съм че застрахователя е прав при положение че всички знаят как се правят и организират тези превози, няма документация, няма инструктаж, никой не слага колани и т.н. и т.н. Дори министърът се прави на ударен и заема страната на т.н. жертви. Ако бях на мястото на застрахователя, ще си търся правата в Страсбург. Имат пари, да го направят и да направят този народ и държава за смях.

Явно и в Булинс са на твоето мнение за да св изгаврят така. На запад всеки смислен застаховател би направил точно обратното - ще плати и ще си направи реклама. Само нашите недоклатени мутрозастрахователи мислят как да не платят и това в крайна сметка ще им изяде главата.

Нямат пари бе човек. Нямат. Бул Инс са изпразнени като фирма. Сега ще има едно протакане, едно чудо. И ... обява на фалит.

Допреди няколко години ползвах БулИнс. Слава богу отървах се и вече не ги ползвам.

Ххаххахахахаха, много ме разсмяхте с тзи статия, годин щялa да мине като се отиде на съд. Много не сте в час със съдебната ни система, ако приключат за 6-7 години да се пишат късметлии, и то ако в крайна сметка им дадат нещо, щото хич не е толкова сигурно...

Точно 6 години ми вървяха делата срещу Дженерали по близък повод. Ама после сметката която платиха ги замая. Аз съм доволен. 6 години , ама вместо 2000 лева ми платиха 6000 лева. А адвоката ми ме кани на вечери през седмица. Нов офис си направи от делата.

впредвид днешния бандитизъм мога да ви кажа само това :отваряйте си очите не 4 ,а на 14 !кой разбрал-разбрал ,другите ще плащат . и да не съм съм ни гък повече !

Мафията строи убиѝствени пътища.

След похвала от Борисов: Пропадна ремонтирано за 113 млн. лева кръстовище във Варна

...и се наводни, та Варна се уреди с втори залив!

БСП извикаха пороищата,градушките и ...останалото !

Министърката бърка яко. До сега не знам БГ съд да е решил казус за 1 година. Това ще се влачи поне 10 год.

"Бул Инс" е баш бандит от бандитите. Преди време ми се наложи да си търся обезщетение за вреда от ПТП.Мани, мани. Пишман станах. Минах през едни майстори, за 20 лв ми оправиха багажника (дето един се беше намъкнал) и теглих една майна на агента!

имаше проблем с регистрацията и/или застраховката на автобуса. Някой помни ли точно какво беше?

Не разбрах, тези 10 лв на близките със банков превод ли са ги платили ? То, защото и таксата на банката е 6 лв, ако са я удържали от роднините, съвсем се отече...

застрахователите не пропускат да си съберат сумичките по гражданската отговорност и каското, без да се интересуват шофьора дали обича чашката или дали има сърдечни проблеми...?! През последните 10 години съм платил на застрахователи около 7 хиляди лева каско и гражданска , а съм ползвал застраховка за 80 лв, подмяна на фар... Като мен са стотици хиляди застраховани...Затова беден застраховател няма и няма и да има , освен ако не забегне с парите, както стана с Олимпик ! Поведението на този застраховател е грозно и си е за отнемане на лиценз !

Мили хора, Булинс са страшни измекяри. Аз и още двама мои пазнати си скъсахме нервите с тях. Не плащат! Дори когато нямат възражения не плащат без множество скандали и месеци! Не си давайте парите на Булинс, само лъжат хората с ниски цени. Само като видите мазните бедни селянчета в офиса им трябва да ви стане ясно...

ма ти нещо не си в час аз даже платих по скъпо за да съм при тях е тука те фанахме,че пишеш наизуст

Това си е нагло, но и на кой идиот му е хрумнало да плати 10 лева, като вид застраховка!? Те поне 100 или 200 лева да бяха дали, отбий номера се казва. Или дори 1000 лева то това е много в България и хората гневни или тъжни ще се смирят, но 10 лева си е за съд!

Ако има билети...те са ни застрахователните полици...странна работа значи...

БулИнс (и не само те) водят дела и обжалват всяко обезщетение. Никой не си е взел парите от тях досега по нормален начин. Време е КФН да започне да отнема лицензи, само така ще се научат. Това, е преди години позволиха на мутрите да си направят легални застрахователни компании, не ги прави по-малко мутри. Това са си същите хора, които палеха и пребиваха всеки, който нямаше правилния застрахователен стикер на вратата на бизнеса си през 90те години. Ако има държава, ще се намеси, ако няма, тогава на кой плащаме данъци, осигуровки, застраховки и субсидии...

Егати смеха - тия нямат 1 млн. да платят. Къде спи КФН та държи такива с лиценз, мисля, че за да станеш застраховател трябват много повече финанси. А дали финансите не са изтекли в някоя предизборна посока, дали това няма да е следващия скандал? Край няма - ужас!

Нито един застраховател не би си позволил подобен гаф, особено пък щом става дума за една от знаковите трагедии в България! Дори с цената на страхотни загуби, всеки застраховател би предпочел да плати и избегне подобен скандал. Което автоматично води до въпрос: "Има ли проблем с ликвидността на фирмата Бул Инс". И единствения възможен отговор е: "Да, има!". Обзалагам се на по бира, че Бул Инс е изпразнена като финансов ресурс! Скандала предстои.

Това не е застраховател, това е отречето на мутри. Нещо неясно?

Ти май не си много умен? Рейсът е возил хора без билети или сключен договор според Бул Инс. И тогава застраховката не важи. Дари и да им изплатят парите, после ще съдят всички наследници обратно да им връщат парите.

Първо научи значението на думата "рейс". Второ - автобусът си има съвсем редовна застраховка ГО, по която за смъртен случай се плащат до 200 хиляди лева. Което впрочем беше един от доводите на застрахователите са повишат ГО. Е, сега да си плащат! Ако не могат - да пуснат кепенците и толкоз. Аман от мошеници!

Ти за друго кажи. Има ли Бул Инс пари по сметките си, които да покрият застрахователното събитие. Това кажи :) Че тепърва ще става интересно :)

ЛЪЖАТА Е НАЦИОНАЛЕН ФЕНОМЕН КАКТО И КРАЖБАТА ИЗМАМАТА И ДОНОСТНИЧЕСТВОТО

Е няма толкова прости журналисти. Едно време, редакторите им четяха статиите преди да ги публикуват, сега не знам как е?

сега няма ни редактори ни журналя пълна порнография я

Сега ги четат в тоалетната ползвайки отпечатаните статии за задни цели

stankow

Защо не оставите главите на министрите и не кажете какво е станало, пък ние ще преценим. Имало ли е застраховка, защо е нямало, кой е бил длъжен да я сключи ? Ако не е имало, как така застрахователят ще плаща, пък били те 3 лева ? Това, което правите не е журналистика, това е насъскване на хора едни срещу други !

Бойкот на застрахователя. Вижте и кои други застрахователни компании са под тази шапка и минете към конкуренцията. Явно това не е вашия застраховател а финансова групировка за събиране на законен рекет.

Няма какво да ни агитираш! Милиони българи разбраха, че управниците на България са шайка за събиране на законен рекет и смениха държавата!

До тука бяхме. Това е положението. Пари няма. След Олимпик ние сме вторите.

Да им отнемат лиценза

Тези Х10 лв на убит по никой начин немогат да влезнат в "графа обезщетение" ако става въпрос за Държава! Те са чиста проба ГАВРА с убитите и техните семейства! Това може да се случи единствено на територия управлявана от Мафията!

Всичко много хубаво, но никъде не се споменава причината поради която застрахователят отказва да плаща. Липса на каквито и да е документи за превоза. Пътниците нямат нито билети, нито договор за наемане - т.н. случаен превоз. А според клаузите на застраховката в такъв случай не дължат обезщетение. От тук следва, че според Инса пътуването е нелегален курс. Ако това е така, не могат да ги осъдят. Ще плаща гаранционния фонд, защото пак някой не си е свършил работата и косвено всички ние заради поредния тарикат работещ на черно. Weлкъм to Схемистан!

stankow

Нещо такова е, но как само го излагат "журналистите" ... Веднага всички са им виновни и веднага хули по всичко живо, що мърда ...

ако си в самолет, и самолета вземе та се бутуряса, застрахователят ще откаже ли да плати на роднините ти, ако се окаже, че пилота не бил минал опреснителния кутс или излетял без разрешение ?? Как мислиш ? Ще плати като поп , а после има правото да си търси парите от виновната страна ! Така е поцял свят, така е и при нас ! Затова оня казва, че роднините при всички случаи ще спечелят делото! Важното за застрахователя сега е да "топка топката" колкото може повече ! В една читава държава първо щяха да го задължат да плати незабавно, а после и да му отнемат лиценза ....

Ако пилотът не е лицензиран или е излетял без разрешение, нищо няма да им изплатят. Имай късмета да те нацели пиян шофьор и после да си търсиш парите от неговата гражданска...

Ако самолетът не е минал техническа инспекция или е превозвал пътници без билет роднините ще плащат за поп

Ей, неа а закачате аверчетата от застрахователнийо бизнес. Както Аз съмобещал да неги закачам!

В нашата страна освен че се краде се лъже безсрамно в очите защото както кражбата така и лъжата са абсолютно безнаказани а отговорни хора с постове безсрамно лъжат и говорят точно обратното на логичното и законното.

384 явно е кандидат застраховател - натегач :)

не особено просто съм на страната на закона.И това ли вече е проблем?

застрахованатаковаха ги начи!

При изострената конкуренция на застрахователния пазар, май Бул Инс гризнаха дръвцето. Цените са почти изравнени, пък при тоя медиен шум ... мдааа, отиваме към приключване. Сега, КФЗ твърде вероятно ще изчака решението на съда и после като нищо ще има преразглеждане на лиценза им. Тия 10 лева са просто някаква нечувана гавра с роднините на починалите. Можеха и по левче да платят.

Обикновено в либералната демокрация се разпорежда да се ритат и мачкат образованите хора и интелигенцията и да се подкрепят останалите които всъщност са на власт, освен това овластени хора те гледат в очите и лъжат безсрамно понеже знаят че по умния си замълчава.

За подобни катастрофи и в Африка плащат повече. Българските застрахова.... мутри ни смятат за по долни и от негрите с тези 10 лева.

ти от Африка ли си?

Не,но ти явно си от Карлуково щом задаваш такива въпроси.

а ясно 15 годишен

СЪДЪТ ДА ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА И ДА ГЛОБИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ!Т.Е. - ДА ПОМИСЛИ ЗА БЮДЖЕТА!

Има лек за тези. От хората обаче зависи. Подема се инициатива и никой никога повече не плаща и стотинка на Бул инс. Просто да го духат! Обединяваме се и го правим. И им купуваме за 10 лева билет за баня. Това е! Аз и така не купувам от тях, но така трябва да бъде наказван всеки такъв урод! Правя си застраховка, този този този, булинс, а тези не плащат и край!

я ходи си играй с другите дечица

384, ще се наиграеш ти скоро, ще се хванеш на хорото.

Предлагам да се вдигнат застрахователните премии, че иначе мутрите ще обеднеят !

После защо всеки втори няма застраховки - за имот, за живот и т.н. Ами затова, защото лъжат, мамят и крадат.

Авторът на статията много е искал да измисли нещо оригинално и разделил 10 на 3, обявявайки резултата за цена на министирска глава. Каква логична връзка е следвал, обвързвайки едното с другото остава загадка. Защо е използвал сумата на обезщетението за един загинал, а не за 4 или за всичките 20 също остава загадка. Иначе, и министрите, и застрахователят не са стока, вярно е.

Не схващам защо продължава да се тиражира тази новина? В реалност затстраховатяле има съображения да не плати, а тези 10лв е законен начин да отложи плащането докато не се изясни ситуацията. След като се изясни кой от двата застраховатяле трябва да плати парите ще стигнат до хората. Не е сложно, не е и нещо особено, и това че се прави сензация, изкривявайки информацията, прави медиите още по-жалки. В тази новина няма информация - тиражират се едни 10лв, но не е написано защо са точно 10лв, което би обяснило всичко и би направило новината леко скучна, не толкова жълта и изобщо не сензационна.

Простият народ реагира първосигнално на така поднесената новина. Ако въобще можеха да мислят, нямаше да има медии, които да им казва какво трябва да мислят.

Простият народ не е длъжен да разбира тънкостите на всеки бизнес, за услугите на който плаща. Аз не разбирам как се подстригва коса, когато плащам на фризьорката си. Гледам какво е свършила срещу парите, които съм платила.

Ситуацията се изяснява за дни, а тук минаха години, няма нищо за изясняване , негодниците не искат да плащат , свикнали са само да прибират, това не са никакви застрахователи , ако Комисията си е на мястото ще им отнеме лиценза и без това е пълно с менте застрахователи..

Явно си трол на застрахователите. Писна ми от тяхните изключения! 1.ина ли застраховка - да 2. Има ли събитие - да 3.КНФ каза ли им да платят - ДА по 50хил. и да си търсят парите с регресен иск. Сега ми кажи че имаме и работеща държава...

Допълнителните разяснения ги правят сутрешните блокове седмица по-късно и то само ако се вдигне шум. В случая застрахователят много лесно може да изкара данни(но, хайде вместо да правим бизнес, да се обясняваме на сульо и пульо? за неща, които само косвено го засягат; най-много да го светнем за правата му) и ще се почнат едни локуми по медиите. Само журналистите ще си останат прости.

BRCK

Съдете ги и за пропуснати ползи , вреди, и всичко което се сетите вседствие на забавянето. А КФН да обмисли отнемане на лиценза!

А ??? Затрихте ме за 15 секунди ? А ?!?!?! Моди сладурано, да вадя май прашясалия ТОР, а ??? Това, че споменах името на Бул Инс ли ви подразни ?! Че то всяка национална медия го говори от 48 часа насам бе покемони!

ми преател пишеш някакви лични драми ,които никой не знае верни ли са не са ли така че ко се пениш

Какво общо има държавата със застрахователното дружество.Две отделни инстанции.А това че прокуратурата не е представила необходимите документи за застраховката още по малко е виновна държавата.Отделно че в тази отсечка минават стотици автомобили и на един от тях прави катастрофа значи ли че този участък трябва да бъде виновен за оставката на трима министри.