28-годишна шофьорка е с мозъчен оток и опасност за живота след тежка катастрофа край Севлиево

Колата на жената била ударена от друг автомобил отзад, причините за инцидента се изясняват

Обратно в новината

Коментари - 28-годишна шофьорка е с мозъчен оток и опасност за живота след тежка катастрофа край Севлиево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се оправи момичето. Кой знае какво е станало, може и да е било без фарове примерно или както редовно някои дами как на дневни сверлини вечер (и стоповете не светят).

Дай да обвиним жертвата, а не тъпанарят, който я е блъснал. Нещо май имаш проблем със жените.

Причината за тая нелепа катастрофа...или е заспал тоя кретен отзад или е сляп ! Как така тъкъв некадърник ще го пускат да се движи по главни пътища ?!? Та тоя е опасен за себе си и за всички. Горркото момиче...дано се оправи без доживотни последствия.

Как да я тествали, като е била с черепно-мозъчна травма?

Тествали са я

Е или мангал дебилен или убиец.

Явно е време да командироват гръцки или полицаи от европейските страни у нас, а нашите в пенсия с по една мин. заплата за суха храна. Леко възстановяване за девойчето.

Те щото в америка, европа, на изток не се размазват и не умиргат от катастрофи. По цял свят се трепят със автомобили , камиони , тротинетки , мотори , АТВ и всичко което се движи . Не са ви виновни законите . Не са виновни звездите. Човекът зад волана е .

Абе, ние нямаме една шепа хора и правим катастрофи като за цял континент хора.

Запомнете...Каквито и закони да имаме...Никога, ама никога няма ситуацията да бъде по-розова...Защо ли, защото сме просто прости хора....

Прости сме, щото тук сме свикнали, че всеки може да си прави каквото си иска без да има каквито и да е последици. В чужбина като излязат ганьовците как спазват правилата. К

Що ги карат по болници пострадалите, а не ги карат във фейсбук... където са най-големите експерти?!?

Е карат ги по болници щото иначе няма да се разбере че гнусните ченгета взимат най малко 10 бона кеш да оправят катастрофата.

Трябва да си направиш едно приспособление дето да пуска шипове отзад, когато такива лайна се опитват да те бутат. Тоя боклук сега трябва да бъде изколена цялата му мангалска семка

Днес четох (пак в дир.бг), че в Гърция, ако шофираш автомобил с теглич, те глобяват солено.

160 Евра.

Бащата сега да убие детето на гадината дето я е убил хладнокръвно. Баси гада семката му да изгние.

Не знам защо в парламента не вземат един закон да направят по повод тези изверги по пътищата. Трябва изглежда да се обеси един депутат че да почнат останалите да работят

И аз не знам защо. Близо два месеца протестираме всеки ден на булевард Сливница в София, където се случи друго нещастие. 18 годишен уби на пешеходна пътека други двама млади хора. Имал книжка от седмица и шофирал с над 100км/ч. Светофарът бил спрян след 10 вечерта - не знам за какви икономии... Булевардът е с 6 ленти, като две от тях са локални. Колата нямала никакъв спирачен път. Изглежда абитуриентът е бил толкова неопитен, че дори не е реагирал да натисне спирачката. Спрял се е след повече от 300 метра след удара в друго препятствие. Хората живеещи наоколо бяхме толкова шокирани от случилото се, че започнахме да се събираме всеки ден и да настояваме да се променят законите, да се въведат правила, да се сложат камери за видеоконтрол, да се затегнат глобите и наказанията, за да спре това безумие, което се случва по пътищата. Просто не можехме да реагираме по друг начин, защото случилото се беше кошмарно. Блокирахме булеварда до вчера за кратко ежедневно. Какво ли не направиха, за да ни хвърлят прах в очите, че нещо правят, но основното, което би могло да ограничи скоростта не направиха. Изхарчиха кой знае колко много пари за мантинели, за острови, за антипаркинг колчета, за лампи - все неща, които е трябвало да направят и без да се налага гражданите да настояват, а защото са задължителни. Но камери не слагат. Обещаха, но слушаме какви ли не оправдания. Според мен, не желаят. Не разбирам защо, но извъртат нещата по всякакви начини, за да не се случи. И законите не променят. Сложиха някакви проектозакони уж да чакат гласуване и толкова. Колкото да кажат, че нещо са направили. Не знам дали всички осъзнават, но по нашите пътища на практика няма контрол. Освен това нямаме и наказания. И резултатите всички ги виждаме.

Генът не умира по тез земи Бугърски

"Настигнал и ударил" - тоя се е опитал да й направи полицейска "опашка".

Да се направи аутопсия на автомобилът и да за се разбере дали е бил ваксиниран или на наркотици.

Си тъп или много тъп.

Най-интерсното е, че в катастрофата не е участвало БМВ. Те са най-смелите шофьори.

начи тепърва ще установяват очевадното.... бравос

Територия на дебили и дегенерати. И на самолетна писта посред бял ден ще се размажат.

Фарове за украса...