28-годишна родилка с COVID-19 почина, бебето й е с отрицателен тест

Сред новите заразени в област Сливен са санитарка, медицинска сестра, акушерка, шофьор на линейка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заболеваемостта е малка в сливен, защото хората са бедни и нямат пари да се тестуват, а и масово не искат "да ги карантинират", защото не знам какво щяло да стане... В най-бедните райони в страната, заболеваемостта е най-ниска...

Затова пък смъртността е висока, не мислиш ли? По-малко болни, повече е смъртността, и обратното. Та, понеже мисловно си прав, не се тестват хората, защото няма нужа - няма значение за лечението на болестта, и пряко следва, че данните за смъртността са силно завишени - според мен поне двойно. А ти да си чел някъде статистика за смъртността на този най-обикновен вирус?

Починала с Ковид е съвсем различно от починала от Ковид..... журналистите станаха много ниско ниво.. тъжно... Като не се знае от какво е починала - разследвайте бе.... Съболезнования на близките !

Вижте се лекува ковид в България от общопрактикуващи лекари и какво изписват и ще разберете защо умират толкова много хора: 1. Дава се веднага Дексометазон - подтиска имунитета в началото на вирусно заболяване. Тук оправданието е да се предотврати цитокинова буря която идва в най-тежките фази и когато пациента вече е в болница 2. Дават се масово два вида антибиотик (скапва имунитета при вирусно заболяване) профилактично при недоказана бактериална инфекция и не се тества (стойности на CRP и Procalcetonin) дали е изобщо е нужно 3. Често не се изписват лекарства за разреждане на кръвта, защото аспирина стигал. Явно тук немските лекари са големи балами да твърдят обратното 4. Дават силни противогъбични, за да оправят причинените щети от антибиотиците. 5. Резултатът е често супер инфекция в резултат на лечението Значи какво става - разбиват с лекарства единственото нещо, имунната система, дето се бори с вируса и после се чудят защо смъртността в България е толково висока.

Мани другото, но май си прав - дават антибиотик от самото начало на болестта, което си е престъпление, защото фактически подтиска имунната система и води до развитие на болестта, а не обратното. А ти имаш ли някакви данни че "смъртността в България е толкова висока"? Колко?

Мръсни, алчни, копелета от ГЕРБ!!!!! Още една човешка душа на съвестта на ТУЛУПА ОТ БАНКЯ!!! А да пукне дано по скоро!

Мангърчета шизофренни, ще лапате маркуча (по израза на Пелтек Мангъров) на стъпалата пред болницата ми се струва!

FFF

Странно защо нямаше такава история при предишния SARS. Нали от него измираха млади майки и измряха хиляди. Нямаше никакви маски, никакви мерки, никакви драми. Каква ли е разликата сега?

Не лъжи мангърче глупаво! При предишния SARS умираха главно хора над 60-те. Диабетиците не бяха застрашени, но пък Абсолютно всички с високо кръвно умираха, смъртността му беше 10, а не 5% от зар азените. При MERS Covid (2012-та) умираха средно 35% от заразените. Сегашния обаче е над 6 пъти по-зразен от тях по въздух между хора.

И колко умират сега, тролче?

В нашето село заболелите от ковид сме 15,5 човека. А бе,щяхме да сме 16,ама меня ма броят за половин човек,щото съм стар.

Много тъжна история, подобна на тази при която и майката и бащата починаха преди няколко седмици. Фактите обаче са още по-лоши. Бях за малко в България и останах шокиран от масовото пренебрегване на елементарни правила. Да, имаше тук там хора, които спазват, но в голямата си част имам чувството, че хората искат зорлем да се разболеят. То не са заведения, пиене, пушене, ядене на какви ли не боклуци, а накрая казват, че ваксината била опасна. Цигарите и пиенето и яденето на мазни храни са здравословни, но ваксината щяла да ги убие. Ходи и разбери.

Ваксината уби много хора. Това е факт!

колко?

факт е, че си прост

Най-вече мозъчните ти клетки

Този случай категорично показва, че тестовете не са ...читави. Току що роденото бебе има кръвта на майка си. Това означава, че ако майката има в организма си вируса, то и бебето ще го има, а ако теста показва рзлични резултати...грешката е в методиката и теста. В противен случай, означава, че майката въобще не е починала от вируса.

Ако беше слушал в час по биология, нямаше да плещиш глупости

Бремените са с висок риск от СОВИД усложнения. За тя Трябва да има ваксини- (не на Астра Зенека)

Младите жени трябва са имат възможност да си го изкарат преди да забременеят. Още като деца в училищна възраст!

Бог да я прости! Още едно детенце, което никога няма да познае майчината обич и отдаденост. Сила и кураж на семейството! Скапана, адска твар е този вирус!

Стига глупости че някой може да ти повярва. Ковид е измамата на века, а вируса е нарочената черна овца за всичко и всеки.

Пожелавам ти никога да не се срещаш с вируса. Ако все пак ти се случи, повтаряй си отново, че той не съществува, дано ти помогне.

Защо ми пожелаваш такива работи без да ме питаш какво искам?

шо сакаш бря ?

Някой твой близък, приятел или колега беше умрял от това, друго щеше да приказваш, но си личи, че не е.Затова и не ти се вярва, че има вирус, и то страшен

За всеки фатален случай, ще иазваме, че е covid-19 и няма да търсиме отговорност от виновните и некадърните? Вярва ли някой в това?

Ама как виновни и как отговорност като сме сред епидемия и постоянно има болни от ковид!? Кой сега ще се съгласи на проверки за лекарски грешки? - направо си е перфектното престъпление! Друг е въпроса като приключи това, че лакарите ще си останат все тъй прости и ще продължават да убиват хора. Межуд другото при такива новини винаги споменават, че бебето има анти тела, докато сега е "само отрицателен тест"!?

ако се разболееш (не ти го пожелавам) бЕгай с 200 от лекарите, че току-виж те убили.

Е, как - нема начин да е от ковид близо двойно увеличение на общата смъртност според статистиката през някои месеци на зимата 2020-2021. Нема начин да е от ковид и забележимото увеличение на смъртността на бременни жени и родилки за последните месеци (т.нар. майчина смъртност у нас обичайно е около 10 на сто хиляди, тоест у нас на година при 50 хиляди раждания умират 3-5 бременни или родилки поради причини, свързани с бременността или раждането), сега само за последните месеци и само съобщените в медиите починали бременни са сигурно десетина. Няма начин нито едното, нито другото да е от ковид, от нещо друго ще е.

Не е от ковид, а заради ковид -- щото освен ковид друго не се лекува.

В България умират много млади хора, защо?

Колко още?

Да бе, що Бойко гореше маски и искаше Мутафчийски да се извини? Що викаше да се ходи навсякъде без маски, че е грипче и препоръчваше чай? Пардон, това бяха отровното трио мангъров и чалгаря.. Пууууу.... То па чалгаря сега е болен... е не знам, блокирах вече...