26-годишният син на бивш МВР-шеф скочи от 8-ия етаж и загина

Тялото на младия мъж бе открито на тротоара в "Цариградски комплекс" в София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА КОМЕНТАР

Сутринта го намерили в 7 часа и по обяд вече са приключили и се знае, че е самоубийство. Бързо "разследват". То видеозапис с признание да има и пак не става толкова бързо. Баси полицията!

И как не са открити следи от насилие? Подрrтнали са един разплескан труп, установили са на око травмите и : "М, пиши, че нема следи от насилие, има тук таме смачкано и изпочупено, но допустимо."

Когато семейството забогатява и се мести в по-голям град стресът е за всички, без да го признават. Ако наистина е самоубийство е това. Жалко за загубеният живот и почернените близки. Говорете помежду си хора, за да не се стига до там. После пътища много...

Децата плащат греховете на родителите...

Мир на праха на този млад човек. Искрени съболезнования на родителите и на неговите близки хора. Моля, млади хора, не правете така. Човек може да излезе от всякакви ситуации. Бъдете жизнерадостни, живи и здрави.

защо не е оцелял :)

направихте го неразбираем и разхвърлян дира,преди беше по/хубаво....

Гледайте филчето "Зов бездьи" (Зовът на бездната) във вбокс с бг превод или на руски в тубата за да схванете как и с каква технология се мятат, мятали с се и няма причини да спрът да се мятат "по своя воля" някак уж естественно бивши или действащи хора на ключови позиции или децата им. Същото се отнася и за уж подовелите и полудели деца които се превръщат в хладнокръвни убиици. Всичко е базирано на дистанционни пси технологии развити още 70те от МАСКВА до Вашингтон и в употреба при разни доста тъмни поводи.

не ми се пише нищо повече.

Добре де, каква работа върши тази огромна снимка на полицейска лампа?

тъпи парчета са дирниците, очаквам скоро да фалират ;)) Ако не са ежемесечните финансови инжекции от мАсква, досега да са под водата !

Комунистите са специалисти по убииствата детето на Желев,детето на Плевнелиев, Наглите режеха пръсти (не на другари от БСП(ДС),НОВИЧОК в АНГЛИЯ,В СИРИЯ БОВ....

Аз живея в блока. Сутринта в 7 не ни разрешиха да влезем и изкарваме колите си от гаража заради "смъртен случай". Имаше полиция , линейка, полицейски ван-лаборатория. КОЙ скача в 6.30 сутринта??? Да ме извинявате ама в 7.00 имаше всичко описано , а те не идват за секунди две полицейски коли , линейка, полицейска лаборатория и вече оградена половин улица с ленти. Та кой се събужда и скача. Или цяла нощ се терзае и скача на развиделяване, или чака какво до сутринта.... И баща му полицейски шеф. Тука има нещо не точно както се опитват да ни го поднесат. Надявам се да е дезинформация на разследващите за да търсят..... Тази работа намирисва като подкупа на кметицата. Има много въпросителни.

Нищо странно няма -тате е отказал сделка с мафията(политически натиск, бизнесмен..) Сега получава предупреждение. Преди много години на д-р Желев странно дъщерята стана наркоманка и почина, и той както бе подел позиция да се чисти всичко стари и долно разко смени курса.. Италия за толкова години така и не успя да спре мафията.. у нас тя е вече навсякъде..

Щерката на Желев е намерена обесена в резиденцията. Може и сама да го е направила, имайки предвид депресиите и психозите, в които е изпадала. Но може с някакви професионални методи да е докарана до страхова невроза и лудост, кой знае.

Каква е експертизата ? Наркотици-боклуци, които вкарват от къде ли не ? Кога най-накрая ТЪПОТО УПРАВЛЕНИЕ на България ще започне борба с наркотиците ??? А полицията с тези заплати от 700 лв, някой изобщо вярва ли, че системата е непробиваема ????

Вероятно е пил от хапчетата на дядо му!!!

ми се заема почти ПОЛОВИНАТА от екрана - що за НАХАЛСТВО !

се виждаше и по-добре кой на кого отговаря, някак беше по-сбито и имаш поглед за повече постинга. Кажете сега, има ли начин някак да се намали шрифта, та да мога да обхвана с поглед не 2-3 поста, а поне 5-6.?

докато държиш натиснато копчето Ctrl (Strg ако клавиатурата е немска), натисни и копчето, на което има изобразен "минус".

Читател пита за шрифта. КТРЛ+/- прави зуум на екрана.

Защо таткото е "бивш" МВР шеф след като семчленен състав на съда го е възтановил на заеманата длъжност в края на 2017 година? Битката на комисаря явно е била на живот и смърт, след като тези от другата страна на барикадата са посегнали на най милото му!! Борисов сигурно пак е "плакал" !!

Айде бе самоубил се кой знае кой го е бутнал

И аз така мисля. Някой параноясал наркодилър от ултра радикалите го е бутнал и е офейкал през междублоковите. Ако няма такова нещо на камерите и няма и мъртви точки, че да мине незабелязано, значи е съсед. Кой ще се метне в 7 сутринта наистина? Заплашван, подтикван, тормозен системно накрая убит.

винаги ме боли ,когато загива един млад човек -независимо от обстоятелствата за неговата смърт ...животът е само един и е жалко ,когато не е завършен и оползотворен ...не познавам нито детето ,нито семейството ,но тъгувам и ми е мъчно ,че се случват често такива неща в нашата Родина .

Дали смъртта има нещо общо с бащата? В България умират все ключови фигури. Мишо Бирата, Дъщерята на Жельо Желев Бог да ги прости, че ги споменавам, сина на Плевнелиев и т.н. Просто човек започва да се замисля дали не тегне някакво проклятие около власт имащите люде. И все удара е там където най-боли децата. Почивай в мир.

Симеон, Софиански, Московски....

е водил бащата. Ще ти светне кой го е назначил на този пост и кой го е уволнил!! Боко много е "плакал" за момчето!! Чуствам, че скоро ще проплаче и той.

Не се чуди. Тези неща се случват. Е случват се за да се вкарат в пътя тези дето се опитват да мърдат. Или не вървят в правилната посока на запад. Или не плуват бързо през океана. Или не стоят мирно на новите господари. Или или или.

Да, "скочил е". Колко ли са били помагачите му....

Сайта е батак. Къде да се местим бе тролове?

а карабатак

не Батак, ами отгоре на батака - и им го казахме, но не слушат..нали някой трябва да се пише, че е новатор. Тъпанари сте, нищо ново - не разбирате, че изпитаното старо не може да замени технически новото ! Грешки, грешки, грешки...

... s edna duma - bulgartabak...

Старото си е старо, както при хората. Всяко нещо с времето си .

Горкото момче!

Новият ви сайт изглежда "натъпкан" с главни букви. Няма въздух! И никъде не мога да си кажа мнението за дизайна. Не ви работи копчето

Ами,защо момчето не си е стояло в Девин или Кърджали? Каква работа има в София? Столицата се напълни с посредствени хора,които свалиха рейтинга на цялата държава!

Майка ти и баща ти след 10-ти ли са дошли в София, като отпадна жителството?

След 10 години правителството ще бъде управлявано от цигани

Недеи забравя че вече бе управлявано от дупнишкия циганин ИВАН КОСТОВ а наскоро и велинградската циганката ваис президент Марга

Недеи забравя че вече бе управлявано от дупнишкия циганин ИВАН КОСТОВ а наскоро и велинградската циганката ваис президент Марга

... togava zashto veche pravi... ciganski raboti?..

Не е нормално това да седи водеща новина. Жалко за момчето, но още по-жалко за журналистите!

Точно там е мястото, защото в тази държава е всекидневие да умират млади хора. За мен това не е нормално.

на новият сайт е, че можеш да набиваш колкото вотове си искаш, е сега ще си нащракам десет плюса

трябва да се редят алтернативно плюсове и минуси

трябва да черпи по бира... поне троловете ще се разкарат от форума

Абе как можахте и това да развалите - с плюсовете и минусите - да може всеки да цвъка колкото си иска. Съвсем се насрахте! Сами.

Да хванал си бъг. сега да земат да го оправят. ама то сайта е зян. мани бъговете

Тази власт убива собствените си хора Момчето със сигурност не е имало никакви умствени проблеми, но живеещите тук се променят ако той е подложен на стрес като не може да изпълни двата края децата са по-чувствителни към обществото когато правителството не се интересува как живее, то само се грижи за собственото си добро

съм стигнал до такова решение, но ще го направя върху главите на много хора, по възможност по-млади, по-умни и по-красиви

Бил е джендър...

Причината е в мутродеморкацията и във всички нас! Доказахме, че не ставаме за гражданско общество! Много тъжно наистина. Дано почива с мир, това момче отишло си още толкова младо от живота!