24-годишна спечели търга за плажа на Варвара

Лиляна Меродийска е посочила в заявлението си, че предлага цена за 1 чадър от 15 лв., а за 1 шезлонг 5 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Гинка щерка й?

ми работливо е момето, ве! За колко ше ги докара, ништо раб'та!

lu4ka

И кое ви учудва? Един на нейните години си купи Кремиковци.

Гинка?

Аз на 24-години успях да си купя баскетболни маратонки 'Конвърс' с всичките пари, които дядо ми /който ми е внасял по 10 лева всеки месец в продължение на 20 години/ ми даде от книжката ми в тогавашното ДСК. Справедливост все пак има, нали? Или няма?! 'Конвърс' не ееее.... ала бала.... Поне има прогрес--сега 24-годишно момиче има повече възможности от едно-времешно пост тоталитарно-социалистическо момче. Желая успех на младата предприемачка--нека да покажем на Европа, че и ние имаме млади и кадърни хора!

...и дойде Финдли...и Пак залопчи по Главите-Ни на Всички-Нас : - тоз ГинкиниятЧЕЗис ще ви натакова доОткат... ----- 24г. Момиче. ...от Русе. - "печели" "концесията" и то на Морето. ..на Южното. ...и то Именно Варвара. Ой, Финдлииии ! - аман от тез Вси"наште" тинтириминтири.

Със свирки и да Цариград се стига.

Колко дни за плаж има в годината ... да кажем 80. Ама дъждовни това онова ... да кажем 60. Т.е. трябва да си избива поне по 800 на ден. Ако 25 кинта е чадър с два шезлонга ... с 32 комплекта става работата. Разходи за персонал реално няма - то мутрите дето стоят зад тая далавера ше събират парите.

А навремето не ревахте, когато на Костов щерка му имаше няколко дискотеки в София на 18 години. Голямо чудо станАло или нещо ново под слънцето в България!!!

Така трябва! Да се направи културен плаж за възпитани и заможни столичани. Кво са 30 кинта за удобството. Със 100 чадъра си избива концесията за 20 дена.

Гинка2! егати и държавата...

Не че я защитавам, нито я познавам, нито ме кефи, но защо гледаш в чуждата купичка? Твойта как е? Учи ли навремето, сега работиш ли? Аз сега съм на 37, от същото поколение съм, коетоцитираш, но на 24, никой нищо не ми купуваше вече...

КОЙ ли седи отзад на девойката????

ама само как му разбираш, направо си кт уоран бъфет на стеройди. Като е толкова просто да беше участвал ти в търга, даваш малко по голяма офера , слагаш още няколко чадъра и си готов

Млади Герберчета се настанямат на софрата

Това ли е новата Гинка? Има ли луди да плащат такава цена за чадър и шезлонг на море което изглежда като панаир- имам предвид сградите са направо панаирджийски.

На Варвара ми се струва , че ще се моли за клиенти . Ще и разкажат играта селска

Варвара и Синеморец останаха единствените места от южното черноморие с нормални туристи , кой ще и пусне аванта на няква русенска пикла да налага нови правила ? Забравете

Предполагам от опит говориш ?

ТОП модел момичето... Държавата на мутрите и силиконките...

Колко познато. Моят също. Искал да ми купи апартамент. Еми, стигнаха за обувки за 38лв. Явно е, че някой помага финансово, но ако се справя - браво.

Абе вие коментиращите май не сте ходили на Варвара. Тази мацка е сервитъорката от миналото лято Лили. Който е ходил ще я познае. Работило е момичето здраво и има желание да продължава да работи там.

Какъв плаж има Варвара? Който е ходил там знае, че пясък няма, има само каменист бряг. Къде ще се слагат тия чадъри? Най близкия плаж е Делфин, ама не пише да става дума за него, и той е май към Ахтопол

А по-млади от нея си купиха Дипломатическия клуб "Бояна".

ДА Е ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ Ходил съм един път на море на Варвара, и още съжалявам Скъпи, гадни квартири - спахме една нощ и имахме късмет да се преместим в хотелчето с басейн на шосето веднага на входа на селото откъм Бургас - ТО СТАВА!!! Другото нещо което МНОГО СТАВА - kъщата кръчма на центъра - идвали сме в други години чак от Китен да ядем там. ПЛАЖ - ОТВРАТ до него се стига САМО ПЕША, по едни стъпалца, което нема лошо но ТОВА Е ПЛАЖА НА КУЧКАРИТЕ (който се е мотал по морето знае има си секви плажове, на рокерите, хипарията, нудаците, педерите, даже имаше един дет беше "шофиорския" преди да направят новия път) нямам нищо против кучетата, НО НЕ ИСКАМ ДА СЕ КЪПЯ И ПЕКА НА СЛЪНЦЕ ЗАЕДНО С 30-40 ОТ ТЯХ, КОЛКОТО И ПОРОДИСТИ И ВЪЗПИТАНИ ДА СА

наем за три декара мръсна брегова ивица- 48 000 лв! за 48 000 лв. можеш да купиш сто декара земеделска земя! да я купиш!!