24-годишен софиянец намушка съсед при скандал

Пострадалият е на 29 години, той е транспортиран в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пе гетата се колят

2 дилара се скарали е живеели в един блок!

И стега вече с това "софиянец"! Това, че се е случило в София, не означава, че е софиянец. Както в предходна ваша статия, за 460 хил. търкалящи поединично колите си в София. Написахте 460 хил. софиянци, когато вече 1/3 от колите в града не са със софийска регистрация.

стИга

Трябва да се вземат мерки срещу производството и разпространението на амфетамини! Оставете марихуаната - тя не вреди толкова ,най-много да преядеш със сладко след употребата и! Обаче амфетите прецакват яко мозъка и дебилите стават агресивни! Защо не се гонят лабораториите за амфети? Кой от политиците има изгода?

Този "софиянец" е дошъл от място, където постоянно си носят ножлета в джобовете, явно не може да се отърси от селския си навик все още?!? :)

А може би у градо се е научил?

Дир-а , станахте жълт сайт....... Новината ви е с име софиянец намушка съсед , а после в текста се оказва, че има само порезни рани.... Знаете ли каква е разликата ?

Един такъв ми вади нож веднъж, защото бях паркирал на улицата на "неговото" място. Първо ми каза, че ще вика "паяка", аз му отговорих, че ако иска да го вика, аз не съм спрял в нарушение, така че не ме притеснява. След това ми обясни как му идвам в квартала и как той живее там, отговорих му, че мястото на улицата е общинско и не му принадлежи и ако ми покаже нотариален акт за него веднага се махам... и като му свършиха "аргументите" ми извади накакъв нещастен нож... бахти животните посредствени...

Да не дава бог.... А ако си нося пистолета какво ще му се случи... Аз не съм агресивен, но ако някой ми извади нож ще взема да реша, че ще иска да ме намушка с него .....

Един такъв и на нас ни прави проблеми. Били сме се навлекли от селата.... всъщност живеем в блока от как е посторен! Та, в България интелекта е кът... липсва в повече от 80%.

Много точно си описал типичният софийски обитател, респект...

Мила, родна картинка! Едно от най-ужасните неща, които могат да ти се случат в БГ е да имаш ужасни съседи! 15 години търпях едни изроди от долният етаж. Нищо изненадващо, всъщност! Да се натряскаш и да пуснеш музика, та да събудиш новороденото си бебе..... та и тези двамцата...... Няма оправия на тази територия. България не случи на народ и това е!

Да не е семейно престъпление - тройка с съсед?

Реалността в България е изключително вредна за Киното и Театъра. При положение, че излизайки от къщи рано сутрин, влизаш в един от най-големите театъри и екшъни на света, човек няма нужда да дава пари за последните две и икономиката страда!

Вероятно млада и красива жена е застанала между тези двама мъже на честта.

Вероятно, това не са мъже на акъла.

А някой знае ли, защо вчера около 20:00ч. на кръстовището на В.Левски и Патриарха имаше 2 пожарни, линейка и полиция? Гледах новини, слушах новини, четох новини, но нищо......

В случая участва "високопоставен служител на Министерски съвет"... Даже в бюлетина на МВР го няма този случай! Европейска и натовска държава на боеко в 21-ви век!

кажи само, че става дума за обитатели на софия и това стига за разследване............

Ако нападнатият беше намушкан, както редактор Надежда ни обяснява, тогава пострадалият щеше да има прободни рани, а не порезни..... Не очаквам от редакторката диплома по патология, но поне по журналистика...

Причините да ви ги кажа - 30 демонокрация, деградация, безнаказаност, мизерия, медийни промивки, невежество, чалга, дрога, гмо-, ментета, разврат,порнография, проституция...

Кажи лекарството...?

То поначало т.нар. ти "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Сиво българско ежедневие.Всеки ден едно и също

в повече.