23 г. затвор за преводачка на Пентагона, шпионирала за "Хизбула"

Томпсън бе арестувана от ФБР на 27 февруари 2020 г., предала е данни за 10 секретни източника на разузнаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОДЪЛЖАВАТ МЕРЗКАТА СИ ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ И СА В ВЛАСТТА ПОДЧИНЕНИ НА ОСМАНОИСЛЯМСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА В ТУРЦИЯ....

Пак у нас разни хорица защитават шпионите дори когато чуждо правителство им връчва медал за добре свършената работа. Както казваме-разни хора разни идеали!

ние сме притеснени от присъдата и отношението към г-жа Мариам Томпсън. Нарушаването на свободата на словото в САЩ достига притеснителни размери. Нарушаването на човепките права на хората с алтернативни идеи в амриканското общество е сигнал за корупцията във висшите етажи на властта в тази държава. Всички се обявяваме за незабавното ѝ освобождаване и реабилитиране, в противен случай нашите американски партньори са заплашени от сериозни санкции, с които да ги накараме да приемат мнението на международната общност.

Няма как да не защитавате щото Хизбулла са от вашите ребята.

Мерием таха... Тя си е иракчанка по рождение. Може ли да оставяте с достъп до такава информация?

У нас пък самия прецедент е чужд шпионин

А у нас уволняват тези, които са разкрили чужди шпиони, а местните шпиони на чужди държави ни управляват

Как не ги е срам скапаните американци. 23 години за шпиониране? Нищо не е изнесла. Освободете жената. Деца храни!

Тази 63 годишна дама си е признала и точка ! Малинов е Жертва на Бонуси от Варбург , Джордж и Джонатан Сорос ! Аз обичам Швейцария и много се интересувам от нея , значи някой Тиквен Разследваш може да ме обвини за шпион на Швейцария ! Цецу ухо Апартаментов е Шпион на ЦРУ и какво ??

Прокуратурата работи с документи, а не на шесто чувство, като Рашков. Не е и по публикации от медиите като Янев.

.

но след това трябва да те убия

60 годишният миндил се е тропал с някъв резан, че и портила инфо. Казват че мъжете след определена възраст оглупяват, ма женките директно изпростяват като вземе да им пресъхва кладенчето. Ама и ливанецът е действал със себеотрицание за каузата - рутил е дърт гранясал миндил, вместо младо гадже :)))