22-годишен загина след удар в дърво и три коли край Батановци

Тежката катастрофа е станала на изхода на града в посока Брезник

Обратно в новината

Коментари - 22-годишен загина след удар в дърво и три коли край Батановци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То бива смелост, ама това е малоумие.

Ниско е летял там дърветата са височки... важното е, че не е завлякъл и някой друг на оня свят

Егати държавата.На всеки час по един починал. Имаме ли правителство,президент?

Преди няколко години започна упоритото, макари безпричинно и неоснователно, налагане на изрази като "в посока София, в посока Пловдив", вместо обичайния в миналото израз "движа се в посока към..." Вероятно става дума за фикс идея на някой от БАНските старци от ИБЕ /не е мръсна дума, а названието на Института за български език - там очевидно не са чували какво значи "той ибе" в Източна България/. Та в този институт нямат ли по-смислени проблеми за решаване? Вече 20 години никой от "работещите" /пардон "творящите"/ там не взема отношение към израза "Битиви новините" и "битиви репортерите" вместо правилните "новините на Битиви" и "репортерите на Битиви". Да не говорим за безбройните вече примери от рода на "МВР министърът" и то в централни печатни и електронни медии.

Вместо "обърнат по таван" спокойно може да се каже "преобърнат".

или бетоННа глава? Това е написано от човек на отговорен пост с липса на елементарна езикова култура и писмена грамотност. Та на какво да се надяваме?

Какво има толкова да се изяснява – ПРИМАТ ЗАД ВОЛАНА.

Има много видове спирачки - ръчна, крачна, зад-кормилна, глоби - и само един педал за газ - и все пак, спиранката е доооста по-трудно от ускорението, за който му се е налагало екстремно спиране или да предотврати ПТП. Мисля, че аварийно спиране не се тренира и изучава особено. Говорим само за мощността на двигателите, а никога за спирачната ефективност, умения, трикове и рефлекси. Жалко за момчето, което си е повярвало, че шофирането е момчешка игра.Главният герой от Бързи и яростни даде пример със себе си, но като пасажер в порше със 160км/ч , ако се сещате.

Войната с дърветата продължава. Засега дърветата убедително водят в резултата. На печелившия честито! Очакваме следващите.

От намачканите ламарини на снимките никак не изглежда да е карал само с 90, а полиционерите са си пили някъде рикията и не търсят малките бабаити. Кога ше въведат двойно по тежки глоби и наказания за младите шофери нарушители! Ограничения да шофират нощем без придружител! И двойно по скъпа ГО!

Никъде не пише, че е карал с 90 км/час. Пише, че се е движил 90 метра по банкета преди да се удари в бетонна стена от която отхвърча в друга посока, чупи дърво и т.н.

В заглавието пише, че е 22-годишен по-долу пише: "Загиналият е на 21 г." Иди разбери кое е истина?!

Бе все тая – един серсемин по–малко

Много ме кефи как се самозатрива матриала

ще се изтрепят...хак им!

И кой отговаря за това?

"висока скорост при ограничение 50" Ти никога не си се замислял защо има ограничение на скоростта, нали?

оооооооооооооооооооооооооо

Липсата на контрол, дисциплина и правосъдие води до ежедневни произшествия и най-вече загуба на животи...

Причините за ПТП се изясняват.... Е, няма нужда, те са ясни. Поредния 20-тина годишен келеш, получил мощна кола от тати и мама, който кара като обезумял, за да се прави на голяма работа пред кифлите. Вероятно е имало и алкохол... Не ми е жал за такива, добре, че не е убил още някой невинен

А кой го е докарал до това? Там е злото, търси корена му.

Коренът на злото е, че просто се е родил, но грешката е корегирана.

На тоя голф ли викаш мощна кола . Че тя няма 130 коня .

За говедо и 130 коня са много.

Дано да е yмpял в бавни и ужасни мъки, едноклетъния убиец.

Според автора поредното дърво виновно за катастрофа със смъртен случай.

Добре дошли в булгаристан, управляван от руски и турски шпиони, там където бабите и дядовците биват тероризирани от мангали и никой нищо не може да им каже, там където РАЯТА работи за дребни стинки и се избиват помежду си, вместо да потърсят и избият като кучета ВИНОВНИТЕ ВЪВ СОФИЯ... АМИ ЩЕ ТЪРПИТЕ ДРАГИ ПРОСТИ ОВЦЕ... ЧАКАЙТЕ ОЩЕ 20,30г. докато турците не накарат мангалите да анексират градове........... НЕ НАРОД... А МЪРША!!

Ти откъде знаеш как в България избиват кучетата. Знаеш ли? Е, затова ще се случват такива случки. Не спряхте да убивате бездомните кучета, и със закони, и без закони. И с пари, и без пари. Не се спряхте, не се очовечихте.

тоя винкел е карал барем 130 км/ч и се е чусетал безсмъртен след дрогата

Или с отровна и скъпа храна. Как да издържи един организъм, как? Обърни се към престъпниците, които ти продават отровите. Те са, там са. Ще ги намериш в палатите им да смучат пури и уиски. С кървави пари купени.

Имам чувството, че колкото повече се говори на тема пътна безопасност и разумно шофиране, толкова повече камикадзета се въдят. И друго нещо ме гложди - предвид, че тези, младите, са израснали с компютърни игри като GTI и NFS, дали не прилагат наученото на живо, без да отчитат факта, че в реалния живот game over наистина значи край?

компютърните игри, много младежи са пропуснали да научат някои закони на физиката.

Че нема други убити 1 глупак по малко По спокоен сам на пътя

Не се успокоявай, а бъди нащрек! Има още много от тези!

Крайна спирка контейнера за боклуци. Началната пак е контейнера за боклуци. Междинния маршрут и той е осеян с контейнери за боклуци.

Жалко за момчето... Но българинът продължава да не вярва че законите на физиката и естествения подбор важат за него ("те ще ми кажат на мен как да карам") и докато това в така - нито някакви човешки закони ще помогнат нито нищо, КАТ ще продължават да се зани сват с черна статистика....

Носи си новите дрехи .... Да не ти ги носи друг !@

Правителството бездейства или е в играта с трафика на млади хора. Преди седмица млад мъж изчезва на гарата в Стара Загора,сега три млади момичета изчезват.

На мен не Аз Животъъ Ядене и Сране

Аз му активирах чипа от ваксината и той вруууум газ до дупка.

Има дълбока символика в това да приключиш живота си в контейнера.

Никой още не знае причините за ПТПто, обаче клетви бол. А да си представим ситуация, в която турбото се чупи, вкарва масло в смукателната система и двигателя почва да си се развърта сам? Можем да виним момчето, че колата не е била изправна, но може и "майстор" да му е казал, че всичко е точно. Разбира се, може да е бил пиян, надрусан, просто да е решил, че е състезател, но това не елиминира вариантите, в които той реално се е опитвал да предотврати белята защото колата му рязко е решила да развърти мотора да 12-15000 оборота, защото смуче масло и той реално всичко което може да направи е да натиска спирачките и да се моли да изгасне тоя боклук преди да е дигнал 300. Просто съм го изпитвал същото и всичко приключи с удар, просто защото спирачките в такава ситуация спират да помагат след 50-70метра. Така, че нека тези дето водят разследването да се изскажат, пък после ще даваме оценки.

12- 15 Хил оборота? Ти си същия майстор като тоя.

Ако е такъв случая, с турбото, следствие, на което на колата рязко се увеличават оборотите, то, просто изклчаваш от скорост и намалява скоростта със спирачките. Това е. Ако е бил паника, то момчето не е трябвало да стане шофьор, защото е потенциално опасен за другите водачи. Но, както и да е, Бог да го прости!

?

И на автомат се изключва от скорост по време на движение. Номера е че не трябва да включваш преди да си спрял.

На мен ми се обърна веднъж стелката, зима беше, и ми се заклещи крака на газта. Натиснах съединителя, изключих от скорост, натисках спирачката с левия крак и успях да спра. Беше страшничко наистина.

Сигурно е карал бързо. Рискувал е да получи фиш за 35 лева!

Не умряха ли достатъчно? Колко човека трябва да загубят живота си, за да започнем да говорим с близките си, с приятелите си, че високите скорости не водят до нищо добро. Тъпи са тия, които повтарят чуждите грешки отново и отново.

Нищо няма да промени! Колкото повече им говориш толкова по нагли стават.. А това е системата за естествения подбор. в действие.. Ако обаче има събираемост на глобите, и при 30км/ч над разрешената яка глоба и взимане на книжка за една година, а при опит да караш без документи затвор до две с ефективни присъди, нещата ще си дойдат на място.. Такова обаче няма! Няма и да има..

90 км ! "ЕКСПЕРТ"

Язък за момчето. Добре, че няма други невинни жертви. При шофьорските курсове задължително да се гледат и филми с хроника от катастрофи. Има хора, които въобще не гледат новини, а именно в тях се отразяват катастрофите.

Те повечето си мислят, че това е като електронна игра. Чупиш колата, изтупваш се и се минаваш на следващото ниво. Само, че в реалния живот след следващото ниво няма нищо.

Лека му пръст.Но един боклук по малко.Еми ,ако беше избил невинни хора.

Наркоманите станаха много в БГ Полицаите продават друга, имат си канале, всеки ден ги хващат. За тоя не ме е жал, добре че не е отрепал свестен човек а можело и цяло семейство ако са били на среща му. Има още много такива, хора говорете с децата си повече да не стават такива катастрофи.

Град Батановци ....вие сте ненормални

Я си ъпгрейдвай знанията.

Неразумието на младостта. В КАКВИ ГРАНИЦИ ОБАЧЕ. Всеки в някакъв момент е мислил детето си, дано не направи някоя глупост. Неразумни са, млади са, бързат да живеят. ..

Над Ани и Пешо лисичето тегне проклятие, спасение нямА

Знам го Пепи, дето жена му умре като пребито псе, а приятеля му в нивата преди селото

когато се нтаряскаш така, че не те държат краката, то най-логичното е да се качиш на колата, за да не ходиш пеша? нали така? или не беше така? ох, пак забравих как трябва да е!

Но защо трябва да се "отреже" като талпа.Не го ли боли глава след това , е този потърпевшият ,повече от сигурно е ,че повече няма да го боли глава

Жалко за таратайките

На изхода за Ноевци, да не бръзал да иде при Ценка, да му прави масаж

Вечер слевд разпивка кола не се кара. Ако си млад и прав, мааш пеша или с колело, задължително светоотразител. Ако си дърт, пиеш само удома или при съседите. В краен случай викаш трезвен шофьор да те прибере.

Не разбра ли че ЕС и НАТО били виновни. Как??? И аз не знам..

заради ЕС и НАТО имбецилите имат достъп до интернет и могат да разпространяват простотиите си! Трябва ни един режим като в Дубай(примерно). Всички на заплата под 3400 без права. Щом не можеш да изкараш нормална заплата, значи не ти сработва главата => се водиш на ниво роб. И всичко ще си дойде на мястото!

Аз съм съгласен

В Русия няма нет и мрежи. Или бъркам нещо?

демокрацията, европата и натуту убиват! изгонете ги сега!

в смисъл на Норвегия?

Чак толкова катастрофи като в България няма. Затва..не европата или нато са ти проблема….а кофти пътищата в България и малоумно пияното ни общество

Ей, ти знаеш ли кой съм аз? А тати кой е? А в Холандия съм никой. Затова внимавам...

най-добре е да дойдат танковете... ох, ама ние вече нямаме и танкове!

Как да няма, бе? Иди във военно-историческия музей в София.

Путин е мъртъв от 13 дни. ФСБ използват изкуствен интелект в телевизиите за да придадат естествено изражение на сгъвките на устните когато говори. Естествено технологията може да бъде разбита по мускулните трептения предаван чрез нервите към бакенбардите.

Китайците поне клонирали са го?

са отворили шампанското.

на свинктерати се познава кога наоколо има Руснак.

Винаги свивам свинктера преди да шибна някой руснак с лопатата между очите, рефлекс. Ти знаеш значи сме се срещали.

Това момче е нечие дете, брат, приятел... Това момче можеше да повлее със себе си и други... Обществото ни е болно, държавата ни е болна.... Новото поколение, където всеки пети е наркозависим започва да излиа на улицата с шофьорски книжки.....

Ударил се в стена,после отсякъл дърво,и накрая смлял три автомобила.Тоя самоубиец да не е летял с Циркон?

казахме ви че тва за бугаристан си е еждневие и е напълно нормално за чалгопитеците; съобщете кога за цел ден нема ни една катастрофа, те тва ше е новина за първа страница

Този дето му е купил колата за да се чувства мъж сега навярно е преоценил ценностната си система. Консуматорското общество се самопочиства!

В УКРАЙНА НАБЛЮДАВАМЕ МАЛКО ПО КРАЙНИЯ ВАРИАНТ НА СЪЩИТЕ ИДИОТЧЕТА .... ТАМ ВИКАТ " СЛАВА УКРАИНЕ" ... НО ПСИХИАТРИЧНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ Е СЪЩОТО

Никога не спят. Те винаги знаят всичко..... И затова най често го лапат. До дръжките.

Чувството за безнаказаност и липсата на еднакво прилагане на закона за всички, отсъствието на каквото и да е правила и бездействието на държавата - резултатът е повече от ясен....

Да но тогава сичкото руско трол щеше да копае основите на Белене.

Вече няколко дни по тези ширини има Сурва. Много алкохол и много купон и млад бурен живот. Бог да прости този млад човек. Нарича се и общество и среда в която е израснал.

Какво имало? Няма как да има нещо което е само прилагателно!

не се нарича общество а чалгаристан; в тоя случаи - чалгопитек