Коментари - 22-годишен шофьор загина при жестока катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно на това кръгово колко катастрофи са ставали … просто е поставено накрая на града на чисто прав път и е в ниското, т.е. от далече не се вижда. Най-много катастрофират там хора, които не са от града и не знаят предварително за него и е достатъчно само да карат с висока скорост, а тази отсечка предразполага. Не че това ги оправдава, но .. някой пак си е претупал работата. Бог да прости момчето!

Хаскова...помела бордюрите...

"Причината за инцидента е в процес на изясняване . . . " Какво има за изясняване, случаят е ясен - младо, полуграмотно, но нафукано дупе на волана. Това е причината. Бог да го прости

Напомня за случая във варна, дето оная бамбина също е спала в часовете по физика и на кръстовището се мята върху няколко автомобила. Затова, "шофьори" които са предизвикали ПТП по тази причина, трябва да бъдат лишени от право да управляват МПС ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!

Тази година надпреварата за дарвиновата награда е много оспорвана

На кръгово фвижение ограничението на скористта би трябвало да е 30 км. Що за идиот ще се самоунищожи в зверска катастрофа? Да не са снимали " Бързи и яростни"?

И какво като баща му бил "бивш полицай"? Единственото, което се сещам е, че вероятно и той кара като ненормален с идеята, че може да избяга от санкции.

Е да де. "Недосегаем" е, аааа беше.

Жестока катастрофа вече не е просто тази, в която загива човек, а в която загиват невинни! Другото е естествен подбор. Съжалявам за родителите и приятелите му, но негласно те са го подтиквали към такъв край!

Това кръгово кръстовище е изключително лошо проектирано и направено. Видимостта и маркировката е лоша. Тясно е и наистина може да е станала беля от невнимание или малък опит. Жалко.

като комбинираш малката пиш на полицейското лапе + малко опит и лошо лръгово и целия космос се изкривява и ракетата излита в канавката....

Народът казва, че ЗА КРИВО КОЛЕЛО - ПРАВ ПЪТ НЯМА!Доказва го практиката.А решава все пак така нареченото ЗАДКОРМИЛНО нещо-понякога умно,понякога - не чак толкова......

дори в България важат законите на физиката без значение кой е баща ти

6+

А може би действат само законите на физиката! За добро или зло!

някаква лоша карма върви със тия куки.... ама то като си богопомазан почваш много да си вярваш.... а знаем че физичните закони не ги управлява господ....

Чиста работа.

Син на полицай (бивш), значи си кара както си иска открай време. Еми... Законът на джунглата. Сори.

По-скоро закони на физиката, но кой да учиш?

Не закона на джунглата, а този на Дарвин, за естествения подбор.

Едно и също е. Само названията са различни.

лека му пръст. Поне не е взел някой невинен със себе си в Отвъдното.... При такива статии все се сещам за Дарвиновата теория за естествения подбор.