17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "модерен" руски затвор на снимката изглежда, че е строен по времето на императора.

А Сноудън е герой....

Няма такова нещо. Само руските нападат САЩ и фалшфицират изборите. За следващите избори ще сложат за президент УСА марсианец. А САЩ съвсем не се намесват във вътрешните дела на Русия с шпионаж.. Руснаците реагират прекалено меко и толерантно. С тоя случай трябва да вдигнат аналогично шум и крещене, както правят американците. Но си личи разликата в манталитета и класата. Както и трезвия и балансиран подход. Макар според мен, не е в техен пиар интерес.

При Сталин тези предатели щяха да предават данни на свети Петър

При Сталин и ти щеше да си умъртвен щото се правиш на по-голям руснак от руснаците пък си един балкански мизерник.

Няма връзка - написал си го от злоба и във вид на бълнуване ))))

За теб няма опасност. По-вероятно е да попаднеш в някоя психушка

Като чета коментарите, оставам с впечатлението, че: мнозинството тук одобрява предаването на държавна тайна в полза на друга държава. Нищо чудно, че сме на този хал.

Кой квото търсил- намерил.

сигурно са издали по колко плаща Кремъл на руските тролове за да спамят наред в подкрепа на Русия

Вината им е че издадоха че антивирусната програма Касперски шпионира в полза на Русия. В САЩ препоръчаха да не се ползва. Аз лично съм благодарен на момчетата защото след случилото се Kасперски пусна безплатна версия.

Информацията явно не е била ценна, или са ги използвали да предават невярна информация на "другата" държава. Иначе просто щяха да изчезнат безследно. Всички предатели заслужават само едно, най-тежкото наказание.

За такова Престъпление , срещу Собствената ти Държава , са бесили или разстрелвали по време на Война . Имат Късмет че е МИР .

Има напредък в евразия, то и има обяснение. Цивилизования свят ....нямам предвид страни като България, а още по малко русия, бъка от руски шпиони и за да бачкат спокойно трябва да има заменяемост...

обаче не съм балък да ви попълвам инфо-празнотите.