21-годишен син на алкохолик спаси бездомник от Габрово с кампания в социалните мрежи

"Цвятко ми сподели, че и неговият баща е бил такъв, значи е бил на моето място", разказа благодетелят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на този Габровец! Достоен наследник на дедите си! Само за това - го направете почетен гражданин! Не че това е нещо, но ще се види смисъла на делото му! Бог до го благослови!

Малко са такива!

Браво!

Балканджии-истински хора!

Абе и някоя изоставена що годе здрава къща в близките села сигруно би му свършила работа, ма там няма кой да го храни докато в фрада е по лесно.

Лъч надежда ,че обществото ни ще се събуди и ще осъзнаем в какво се е превърнала родината ни . И смятам че всеки един от нас може да стане част от такова добро,каквото е сторил Даниел, не е задължително да е точно по същия начин -може да е с един хляб купен за някой гладен,чаша чай в студения ден, да нахраниш бездомно куче,да събудиш институциите-ОБЩИНАТА за някоя дупка ,тротоар или шахта на улицата ти или да вдигнеш боклук от улицата и да го хвърлиш в коша,дори само с по толкова малко всеки ден е достатъчно да започнем да ставаме обществото в България в която искаме да живеят и децата ни. Всеки от нас го може!

Журналистите , са като комунистите , петнят човек и го гонят до девето коляно ! Какво значение има на кого е син бе ...... !

Принципно си прав, но случаят е различен. Даниел сам го споделя това.

Деянието на момчето е похвално и човешко.Вие журналистите,с какъв акъл афиширате историята с бащата алкохолик.Долни сте.В много семейства има някой наливащ се ..Хляб и зрелища.Като ,,преядете''с такива материали,бъркате ли си в гърлата да побърнете ...отврат.

Е, и?! То е много лесно да оправдаваш собствения си алкохолизъм с това, че И баща ти е бил алкохолик. Все едно ти не си отделен човек, нямаш собствена воля, собствени мисли. Ако в един човек няма решение за промяна и ВОЛЯ, която да оделотвори това решение... Дъъълги години ще събирате пари за да продължава някой да си порка на воля... Помага се на хора, които СЪЩО ИСКАТ да си помогнат. Инициативата трябва да идва от тях... А те какво - намерили му стая, ще му я плащат+консумативите и ще му купават за къркане... ЧУДЕСНО!

Къркат габвровските шегаджии клесава мижиТУРКО.

Много си прав,ама повечето хора искат да се правят на добри и не разбират че това довежда до още по-лоши резултати!

аферим на габровци, браво

Значи все още има хора които не са омърсени от системата. Браво момче. Бъди жив и здрав. И браво на всички хора които са помагнали да стане нещо хубаво.

Е, кое му е хубавото?! Осигуряват му условия да продължава да се налива с алкохол - при това - за чужда сметка?! Много умно, няма що!

Хайде да четем с разбиране, нито един от двамата герои на историята не е алкохолик, а техните бащи са/били. Ма много лесно да хейтим пред компютъра.

Какво ти е виновна системата бе, охлюв? Човека си е човек, без значение в каква система живее! Вместо да говориш празни проказки, помогни и ти на някой!

Една малка история с много човещина!!! Браво на добрите хора!!! в трудно време отварят сърцата си за добрина и милосърдие!!! Поклон!!!

Дирници, момчето като е споделило в разказа си след направеното добро, че баща му е алкохолик и съчувства на бездомния човек, не означава че трябва да избучите такова гнусно обидно заглавие. Примати, продаващи се за стотинки.

Мило момче, това, което си направил- Господ да те възнагради. През какво си минал самият ти с баща алкохолик, знаеш само ти, какво детство си имал. Желая ти от все сърце успех в живота, да гледаш напред, да се бориш, за да успееш самия ти, а сърцето ти да е все така добро. Браво, момчето ми!