21-годишен намушка две деца в Германия, има данни, че е български гражданин

Учениците на 9 и 10 години са приети за лечение в болница, нападателят е арестуван

Обратно в новината

Коментари - 21-годишен намушка две деца в Германия, има данни, че е български гражданин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маркслох е Факултето на Дуисбург

Три години затвор не му мърдат!

В Дуисбург няма българи ,само мангусти!

Само като видях Дуисбург и вече ми стана ясно, че е манго. А като видях и Марксло и вече съм сигурен на 100%. Това е превърнато от приличен квартал в гето за безработни мангусти. Гледах доку, масово не искат или не могат да научат език и не работят. По цял ден седят и викат "няма работа". В тая махала малкото останали немци не могат да се махнат защото не могат да си продадат жилището. Един вика "съседът продаде за осем хиляди".

Ма, туй са "културни особености", бе бате! Няма да закачати наш Мюмюн!

аз залагам че е бял българин наркозависим и дилър и заради пари

че ти нито си бял нито си българин

Тя е... ;-)

Какво залагаш? Живота си ненужен?

Говориме за българин от цигански произход, говорещ турски език... както винаги.

самолети от Австрия пълни с новите "български граждани", не се и съмнявам.

Германец с български произход, етнически циганин. Както и да го въртим политкоректно, все си е циганин с традиционен стил и метод на агресия, наказание и държане. И в Германия това са българи с които ни идентифицират. Ако си малко по-бял ти казват, че не приличаш на българин.

Патладжана има Българско гражданство.

ВЪН ОТ ЕС И НАТО!!! НЕПРЕКЛОННО!!! ИСКАМЕ СВОБОДНО ДА КОМЕНТИРАМЕ!!! ЗАЩОТО НАД 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАД 57% ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ПРОТИВ ФАШИЗМА!!!! ЦЕЛИ 3 МИНУТИ ДИРАДЖИИТЕ НЕ СА ТРИЛИ КОМЕНТАРИ И НЕ СА ПУСКАЛИ НОВИНИ ЗА НАВАЛНИ!!!! ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!:))))))))))))))))))))))) ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин ...........НО ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ КАЗВАТ!! ТВЪРДО ЩЕ СПАЗВАМЕ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПОСОЛСТВОТО! ЩЕ ТРИЕМ И БЛОКИРАМЕ КОМЕНТАРИ ПРЕЗ 10 СЕКУНДИ, НО ЩЕ ЗАТВЪРДИМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ ТОВА НА ПОСОЛСТВОТО!!!:)))))))

БОЙ СЪС НУРС ПО НАЙ-ОВЧАТА СТОЛИЦА В СВЕТА - СОФИЯ БОЙ ТАМ СЕ КРИЯТ СОРОСОИДИТЕ ДА ГИ ИЗКОЛИМ ДО КРАК

айдееееееееееееееееееееее хайдееееееееееееееееее копайте гнусния запад засипете го с килим от ядрени бомби

Пиеш ли си хапченцата?!

За пореден път в Германия ги наричат "българи". Ако бе в България, щеше да ДЕТЕНЦЕ от етническо малцинство с ненакърними етнически права.

българина Ахмед Черния? Хак да им е, нали си ги харесват

бил Малкия Мукар от Одрин?

Турски българин или български турчин. Германски българин или български германец. Това некакви редки тъпанари ли са или само тъпи ? В щатите всички се имат за американци - дори извънземните . Или си българин или не си , няма такива лигави определения - двойно или тройно гражданство.

Това е Европа. С традиции ;-) А ти си стой там, че ако дойдеш тук главоболието ти е в кърпа вързано. Без цинизъм, за жалост това е реалността.

jingiby

Коментирах първи новината с въпроса: Циганин ли е бил? Не зная защо, но коментарът ми е бил изтрит!

да, турчеещ се, всичките ни са такива

Седем ученици и 17-годишният заподозрян извършител пострадаха при този инцидент. Според разследващите тогава нападателят - ученик от шести клас - внезапно нападнал с нож няколко свои съученици по време на междучасие. има данни, че 17-годишният младеж е имал психично заболяване. 17-годишният ученик от шести клас? И то луд? Горките немски деца, на какъв тормоз са подложени!

загубени в превода редактори

Предполагам цигански !!!!

В Дуисбург е пълно с т.н. роми, по-добре познати като цигани! Ходят в Дуисбург, понеже там поначало си има голяма турска общност и дават работа на нашите неграмотни роми, по-добре познати като цигани, понеже и те говорят турски!

е немски гражданин . Досега не съм чул и видял манго с немски паспорт.

Като е германец какво ни го ступват като новина. Не ме интересува дали е бял или син. Да се оправят като са му дали гражданство.

Орки ще кажат че е римлянин, без да е доказано, че такъв Нали ОРКИ. Има ли Червени пирати, Нотариуси, Феномени

При римляните основново са такива муахахахах

Римляните са един велик европейски народ и нямат нищо абсолютно общо със скитащите неграмотни индийци, наречени по-късно роми! Така че не обиждай

Важното е модераторите да са довлни , иначе виж как си ме разбрал ;)

Германец, ама не от български, а от турски или цигански произход. Нека наречем нещата с истинските им имена.

Не е политкоректно, не е цивилизовано, не е европейско, не е свободно!

По медийте,ще кажат,че той го е направил,защото е бил травматизиран. а новодошлите емигранти са шанс за нас. Масово изнасилване е нещо нормално станало в Германия.Всеки ден се вади ножа и има или убити или ранени извършени от 97% ,коити търсят закрила.

Јас ви велам дека Бугарите сум татаре вие минне верувате!

Маке скъсано, ние сме зле, това е факт. Но вие сте 100 пъти по-неразвити, по-бедни и по-изостанали от нас. Сравнени с вас, ние сме развита и просперираща държава. За нищо не ставате. По-зле сте и от нашите чалгари.

Албанците ще шибат жена ти, дъщеря ти,синът ти, козата ти, че и теб!!!

Не е Маркслох, а Маркслоо. Дуисбург. Това е може би най-известното и най-ужасното гето в цяла Германия. А там големите градове са надупчени с гета като швейцарско сирене. Дуисбург е един от най-западналите градове не само в Германия, но и в Европа. Бивша металургична столица на Германия с впечатляваща индустрия, от която са останали няколко завода. На доизживяване. Последните "зелени" закони и липсата на евтини суровини от Русия ще затворят и тях... Маркслоо е квартал, в който германци няма. Няма и "нормални" имигранти. Там се е събрала утайката на имигрантското общество. В Дуисбург, Дортмунд, Бремерхавен е пълно с роми от България и от Румъния. Има достатъчно информация по нета (макар и поднесена по политически коректен начин), така че може да прочетете какво е положението...

...пие баща ти, а ти имаш предвид- ЦИГАНИ!!!

Нещо като Детройт. Бивша автомобилна столица, сега е сред най-престъпните градове в сащ - негри, наркомани, негри-наркомани и всякаква паплач...

Ще да е бил някой от нашите "програмисти"

Ако тези вашите са цигани, то ДА, от вашите програмисти е.

Има голяма вероятност да е от „гостите“ поканени от онази бездетна гранясала пача (вилкомен камараден)

За травестита Меркел ли говориш?

ОТ РАЗ!

А пък аз миналия петък. Щях да се порежа с нож. Като ядох ябълка. Има сведение. Че съм български гражданин. По произход. Селянин.

Обаче ... само вижте снимката с германските полицаи и после си представете как биха изглеждали нашите в тази ситуация ... ще си спестя другите коментари.

Руски агент?

В Дюисбург има струпване на български и румънски граждани. Между тях няма блондини и блондинки със сини очи.

Нито пък българи или румънци. Предимно индийци, с български или румънски паспорти.

Че то такива няма и у нас. В Румъния пък, хептен.

Покажете снимката му, за да преценим „германец“ от български произход ли е или „германец“ от „новобългарски“ (индийски) произход!

Може и натурализиран афганистанец.

Там много много не правят разлика между такива "АйТи специалисти", "невро-хирурзи" и "бизнесмени с български документи"!

Не е проблем!! 1 000 000 циганина и 400 000 мюсюлманина са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! Важното е, че не е БЪЛГАРИН!

Дуисбург и Кобленц са бъдещи гета, благодарение на концентрацията на "български граждани" с лилави венци в тях.

От лилавите е , в Дуисбург са само такива "българите"

Те повечето имат и ТУРСКО гражданство, ама нали трябва да става ДЖУМБИШ, натъртват на българското.