21-годишен младеж загина след падане от 120-метрови скали край Кръста на Лакатник

Тялото е забелязано от туристи в короната на дърво край често използвана пътека

Обратно в новината

Коментари - 21-годишен младеж загина след падане от 120-метрови скали край Кръста на Лакатник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега роднините на 21-годишния младеж ще блокират скалите до възтържествуването на истината за смъртта му!

От училищата у нас излиза неграмотно поколение,глупаци,които висят от колите на абитуриентските празници,на 18г дрифтят по централни градски улици,а по магистралите летят с 200,други се катерят необезопасени по чукарите ,по жп вагони и по електропреносната мрежа да си правят селфита.Бъдещето на България.Има и 5% умни,които обаче не остават в кочината.

Да си затриеш живота още в началото от простотия е грях.

Както и при падане от балкон, вероятностите са три - да е скочил сам, да е залитнал и да е бутнат.

Чудно е наистина ли този младеж сам се е катерил?

Къде пише, че се е катерил?

Интересни коментари и предложения има тук, но никой не прочете или поне не разбра, че причината смъртта не е известна. Тялото е предадено за аутопсия. Какво ще кажете, ако се окаже, че не е бил пиян, а е бил бутнат!? Или нещо друго се е случило?! Всички сме много знаещи и можещи пред клавиатурата! Царство му небесно на младежа, а на родителите - искрени съболезнования и дано да намерят начин и сили да продължат напред!

причината за смъртта е ясна! внезапното спиране след неконтролируем полет !

Лека му пръст на момчето. Никой не е застрахован. На такива места е нужен миг невнимание и се плаща най-високата цена. Израснал съм по гори и чукари и до ден днешен си ходя редовно. Но няма да лъжа - имал съм няколко случая, в които ми се размина на косъм - подхлъзване, загуба на равновесие, старо дърво решило да пада точно в момента, в който минавам до него, промяна на времето за 10-15 Мин от слънце и жега, до мъгла, буря, градушка и рязко понижаване на температурите. Имал съм и случай през зимата тръгвам с колата до планински връх, след час беше наваляло толкова много, че стигаше покрива на колата и си останах там. Съветът ми е никога да не ходите сами.

и ходя сама:) благодаря за съвета

Каква е разликата между жената, която си подала ръката през ДВЕ ОГРАДИ, за да милва пони в Зоопарка в Стара Загора и то и отхапало няколко пръста и този младеж - НИКАКВА!

Тъжно е…че един млад живот си е отишъл по този нелеп начин. Искрени съболезнования на родителите, роднините и близки на семейството. И да, колкото и налудничаво да звучи, на местата, където такива трагедии се случват често, вече е редно да се вземат мерки за сигурността на хората посещаващи ги, или пък отивайки там с една друга мисъл и цел. Зная, че човек като е решил да върши глупости, той начин ще намери за да я свърши, но за хората станали жертва поради невнимание, е щяло да бъде спасение. Светъл да е пътят ти мило момче…и аз имам син на твоите години и всеки ден се моля да мога да му се радвам до последния си дъх…

И какви точно мерки предлагаш да се вземат за обезопасяване против идиоти на всички чукари из страната? Аз се сещам една - като виждаш че детето ти е идиот вържи го с верига у вас. Ма сигурно тогава ще се обеси на веригата. Против идиотизма мерки няма.

Дай пример за мерките

Пиян и върху жена не се качвам :)))

Тая промиваща мозъци, масова ТВ-пропаганда с търсачи на силни/екстремни изяви може и да навреди на нетренирани млади хора.

Ами какво да ви кажа-през 90-те двама мои съученици на пияна глава седнали да играят дарц. Сега на единия му викат Пирата-можети и сами да се сетите защо

Има дървен крак?

Симпатяга. Имаше един виц: Пират с множество рани разправя истории на юнгите - Едния си крак го загубих в битка с испанците и ми сложиха дървен крак. Ръката си загубих в битка с англичаните и ми сложиха кука мвесто ръка. Единия юнга пита: - А как загубихте окото си ? - Една чайка ми се облекчи отгоре и ми беше първи ден с куката

lu4ka

Благодаря! Искрено ме разсмя! :)

Пише се дартс

Също като прътс.

Боже... Дай сила и мотивация на беге младежите да вършат само умни неща!

Приятелю, не ти ли е ясно че всякакви богове са напуснали тази земя много отдавна.

жертва на селфитата

Веднага всички планини, долини, полета и реки да бъдат оградени с бодлива тел и да се пусне ток. Роднините на младежа да заведат дело срещу хан Аспарух! Що е правил държава тук аааа?

Жалко за младежа,но всеки отива на собствен риск на такива места ... Трябва да се прави адекватна оценка на риска ,иначе заминаваш.