21-годишен младеж се удави в Арда след скок от скалите край Маджарово

Трагичният инцидент е станал в местността "Трамплините", където загиналият е бил заедно с приятели

Обратно в новината

Коментари - 21-годишен младеж се удави в Арда след скок от скалите край Маджарово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тези скали навремето скачаше Меро доста кураж и опит се Изисква

Скока от трамплин си иска неговото, или се забиваш като пирон във водата и изплуваш по дъга, или се пльосваш като талпа на повърхността и си заминаваш без да усетиш гравитацията.

Алфата отиде, бетите оцеляха, сега ще пируват.

Еми... един младеж по-малко.

ДА ВИ ИМАМЕ БЕЗХАБЕРИЕ

Гаранция някое малко к*рве го е накарало, да покаже калко е "як и готин", за да му пусне по-късно. Проблема винаги идва от жените.

В България е пълно с безмозъчни картинни галерии с БМВта и това е модел за подражание.Да си татуиран футболист или охрана е най високото стъпало до което можеш да се издигнеш.Мутра аз да се наричам първа радост е за мене.Морал и достоинство са ненужни парцали от ненужно минало.

Ей на вас тъпаците все жените ви виновни за всичко и че не ви става, и за тва , че сте родени с една мозъчна гънка , колкото да пазите равновесие......

Вече нема да скача.

На 21 г. трябва да имаш малко акъл и чувство за самосъхранение.

Бог да прости момчето. Аз се спуснах по бърза пързалка в басейн с 2 метра дълбочина и безмалко да се удавя. Човек изпада в объркване и се гипсира, губи самообладание. Страшно е и не е за всеки.

Аз скочих от 1метър дъска в един басейн и едвам излязох. Трябва да си свикнал на самия скок. Имаш чувството че ти се пукат тъпначетата. Отделно от налягането може да ти влезе вода през носа. Тряб да си свикнал как се скача. Иначе и деца скачат от 9 метра, но трябва да си трениран. Отделно в природата им опасности, водата е 15 градуса, докато в Басейна е 27. Жалко за момчето тъпа постъпка.

Инцидентът е станал в местността "Трамплините" Това не е инцидент. Щеше да е такъв, ако се е подхлъзнал и се е удавил. Тука е скочил и се е надценил. Мир на праха му все пак, неизживян живот

Една глупава постъпка и почерни родителите си. Бог да го прости!

ако снимката е истинска, там има рампа за скачане! незаконно и опасно съоръжение! вкарайте кмета в затвора за убийство по небрежност!

Да забранят влаковете, защото може някой да скочи под тях.

тъпи, влака, и неговия железен път са законни съоръжения, при това надзорни! имат приемателни протоколи след изпълнение на узаконен проект, подвижния състав минава периодични прегледи и дори едни чичковци чукат с дълги чукчета по спирачките на всяка гара! ма кат си тъп, що държиш всички да разберем този факт???

Чичковците не чукат по спирачките, а по колелета, защо ли, ами защото по звука се познава дали има пукнатини в метала, професоре.

а бе умньо, може да чука и по пружините ако ще, въпроса е, че се проверява годността непрекъснато бе!

И какво е виновен кмета,то потая логика да се осъдят строителите на магистрали,че стават гонки на тях.Жалко за момчето,но като няма на втория етаж страдат близките.

Дебили Сър

Момичета могат да се впечатлят и с пари, не само с правене на глупости. Бог да прости момчето.