20-годишният Мартин избягал след скандал с майка си и нарочно не вдигал телефона на роднини

Полицията се свързала с него, но той отказал да се яви в полицейското управление, за да бъде отписан като издирван

Обратно в новината

Коментари - 20-годишният Мартин избягал след скандал с майка си и нарочно не вдигал телефона на роднини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че са му звъннали по телефона от полицията преди да пратят 3 хеликоптера и пет наземни екипа да се включат в търсенето. Той човекът си вдигал телефона, само не на мама...А мама умница да му беше звъннала от непознат номер първо?

Работта е там, че тя изобщо не му е звъняла, а му е писала.... Вече се извратиха с това писане, и аз познавам такъв идиот - ти може да му звънниш и 50 пъти, той затваря и пише "кво има?".... понеже не бил обичал да говори по телефона.

ако ти е лошо нещо и със сетни сили звъннеш на някой за помощ и той ти излезе с тоя номер....кво има не ми се говори.. пиши бриши там...

си аз, че майката не е у ред. Ще знаеш, че синът ти нарочно не ти вдига телефона, съчевременно самият този син ще ти пише съобщение да не го търсиш с полиция, но ти ще лъжеш, че някой му е краднал телефона и ще настояваш цяла българия да го търси.

Нормален чавек ако разбере че е даден за нац. издирване, веднага би се обадил на полицията да не се харчат парите по такова мероприятие. Този е инфантилен идиот. Може би решението за такива е принудителен труд да отработва похарчените пари.

ТАкива симпатяги в свободното си време бръснеха ботева,правиха сапунки,мереха спалното с клечка за зъби,циклеха дюшемето с парче стъкло.....но ставаха мъже......

Путю Маринкин

Дрогата Санчо.... Ша спаси света Дрогата .....драги ми читателю

Българите напускат дома на родителите си на 30 г., шведите - на 17 Младите българи на възраст между 25 и 34 години са напускали дома на родителите си средно на 30-годишна възраст през 2019 г., сочат данни на европейската статистическа служба Евростат. Само в три страни членки на ЕС младежите напускат гнездото след 30-та си годишнина – Хърватия, Словакия и Италия. Като цяло младежите в южните страни членки живеят по-дълго с родителите си, отколкото връстниците им в северните страни, показват данните на Евростат. Миналата година младите жени у нас са напускали дома на родителите си с близо пет години по-рано спрямо младите мъже - 27,6 г. спрямо 32,1 г. Близо 50% от младите българи на възраст между 25 и 34 години са живели с родителите си през 2019 г., като делът им се увеличава спрямо предходната година. По този показател страната ни е на пето място в Европейския съюз след Хърватия, Гърция, Словакия и Италия. Делът на младите мъже у нас, които живеят с родителите си, е почти два пъти по-голям от този на младите жени – 63,3% спрямо 33,2%. В Европейския съюз делът на младите хора, живеещи с родителите си, варира в страните членки от едва 4% в Дания, 4,8% във Финландия и 5,7% в Швеция до над половината в Словакия (56,4%), Гърция (57,8%) и Хърватия (62%). Напускането на родния дом често е свързано с това дали младите хора имат партньор или учат, нивото на финансовата им (не)зависимост, ситуацията на трудовия пазар, достъпността на жилищата, но също и с културни особености. В почти всички страни членки младите жени напускат дома на родителите си по-рано от мъжете. Единственото изключение е Люксембург, където жените се изнасят на 20,3 г., докато мъжете правят това средно на 20-годишна възраст.

Като му свършат парите ще се върне при мама. Но и тая жена да спре да "контролира" сина си. Какви са тия искания да й пращал бил снимка, къде е.

Ейй, то човек да не стане на 40 и да не се обади на мама по гсм-а. Едно време как сме живяли със стационарните в къщи и евентуално по улицата ако имаш 2 ст. Какво ли НЕ ПРАВИ казармата.

Аман от откачалници, от хора които не могат да бъдат родители и от инатливи и глупави деца.

И докато ни занимават с тези теми в национален ефир, някак удобно пропускат родните ни медии недопустимото агресивно поведение на сина на копейката и това, че нарушава конституцията...

Сега който е подал сигнала, че е изчезнал трябва да заплати всички разходи в двоен размер. Да се знае, че не трябва да ангажират държавата със битови скандали. Момчето е пълнолетно и има правото да прави каквото си иска

Какъв ветеринар и баща ще става тоя келеш? Маха с крачоли из мола докато хората го търсят , вместо да беше се свързал с полицията и да обясни нещата като възрастен. Тежко и горко на жената, която ще го вземе.

Какъв келеш бе, човекът е пълнолетен, ще крачи където си иска, не е извършил престъплние, че да се явява в полицейското управление. Още първият ден е Казал на полицията , че нищо му няма,и не иска да се свързва с мака си, да не го търсян, ама майка му изтрещяла, че е загубила контрол над него и вдигна държавата на крака. Направо си е пич, щом се е опълчил на тая харпия , дего го сграбчила за шишарките и настоява да го повива все още.

Пич?! Хората се организираха да го търсят, тоя се покри в мола . Бъдещ баща. Всеки нормален родител ще се притесни, ако не си вдига телефона детето като тийнче. Явно като навършиш 18 можеш да разиграваш държавата както ти скимне.

Къде са сега квачките дето ревяха за горкото дете?

Бой за такива келеши! Да знаеш, че те издирват и да се шляеш в мола. Няма казарма....

той се е разбрал с полицията още първия ден, тва че не иска да дава отчет на майка си през 30 минути къде и какво прави си е проблем на майка му , защо как се е стигнало до там. Той е пълнолетен, не е длъжен да ходи на присъствени подписки в полицията, че мама да знае къде е

Как се е разбрал, пък 3 дена го водят в неизвестност?

го в неисвестност формално защото е отказал да иде да се подпише в районното. Прочетете статията.

Добре че не са претърсили коритото на Марица с водолази, преди да пробват, да му звъннат по телефона.

и не съм изненадана! Българина е духовно окастрен и емоционално кастриран! Българина е като добиче, на което целия му живот се заключава в полово възпроизвеждане! Съжалявам майка, която не е успяла да постигне с детето си доверие и да му покаже ,че е човека, който го разбира. Всички писачи, под статията щяха да въздишат, ако момчето беше намерено убито. Слава Богу е живо, но дали душата му не е убита.

Иди се прегледай! При добър психиатър. Наистина, послушай ме. Психолог само не може да ти оправи проблемите.

Душата му явно страдала, но колко срува един ден национално издирване?

Ама той 20 годишен!? Избягал от мама? И за това ни разигравате цялата седмица! Човека е пълнолетен и ако иска ще вдигане телефона, ако не иска няма. Цирка е голям, все едно е бил похитен. Ега ти майката, ега ти драмата.

Мама му на този недоклатеняк трябва да се глоби за подаване на фалшив сигнал за изчезнал човек, знаейки много дбре, че тй не е изчезнал, а е избягал от нея. А недоклатенякът трябва да бъде глобен заради отказ да прекрати търсенето му, след като са се свързали с него. Толкова хора, които имат много по-важна работа и задължения го търсеха и си губеха времето. Това е като да се подава сигнал за бомба, изнасилване или друго престъпление.

"...По закон, тъй като Георгиев е пълнолетен, той не може да бъде принуден от органите на реда да се върне при родителите си само заради желанието на майка му...."

Ами ,,органите,, поне да кажат на майка му, че е жие.

А после гледа новините десетки хора хукнали да го дирят АБЕ ОБАДИ СЕ БЕ КЕЛЕШ ЗАСПАЛ ДЕА СМОТАНЯКА

цялото творчество са ми изстрили! Отивам при Софокъл да пишем продължение на "Едип цар".

Страшно много злобни коментари по адрес на майката и детето….. сърашно много злоба се акумулира в народа, което води само до отрицателнен резултат…. да съдим сега майката, път видите ли триела задника на сина си и други такива ….. аз ще напиша: Радвам се, че са намерили детето на тази жена …….

Съжалявам, но няма как да не опонирам. Щом е получила информация, че момчето е добре и че полицията се е свързала с него е редно да съобщи на хората да не го търсят! Има къде-къде по-сложни ситуации, като при онова детенце Сашко в Перник. Единственото, което ще се съглася с вас е, че най-хубавото е, че момчето е живо и здраво! Сега родителите му да си направят изводите! Но надали. Майка му е патка д'ге!

На 20 години, мъж висок около 2м трябва да е самостоятелен, да има работа, жена и дори деца. Каква е тази болна майка, която го третира все едно е дете на 5 години. Хайде стига с тези момченца, които ги отглеждат все едно са момиченца

Пийнете студена водичка и всичко ще се нареди ….

Съвсем правилно . Тази луда майка иска да си върне сина, а не детето , сигурно , за да наднича и когато право секс момчето й. И това е сина й, а не дето то й. Дете е до 15 години , след това е младеж Илк тийнеджър й над 20- сет вече си е мъж . От такива луди и истерични майки се бае убиха толкова мъжленца и гейчета в България .

Прегледай се или си намери мъж.

Що бе,те някои етноси на тази възраст и внуци имат ,по тях ли да се равняваме?!

Липсата на казарма...

На тоя лигльо един хубав пердах да му липнат мама и тате та да порасне. Да не разиграва полицията.

Не той разиграва полицията. Мамчето устрои публичен цирк и включи всичко живо в програмата.

Нещата намирисват на друго - майка-орлица, сакън детето да не кривне от пътя, и ще му бърше задника докато хвърли топа. Тя май така ги вижда нещата. А той иска да е на друго мнение. Лошото е, че тая е толкова болен мозък, че вдигна цялата държава на главата си! Има нещо интересно в статията - полицията му се е обаждала, знаят, че е добре, 100% са информирали и родителите! Но оная крякалка не се спря! Ама детето, ама това, ама онова! Абе, патко загубена, това е мъж на 20 години, а не бебе на 20 дена да му бършеш задника! Гледайте се с мъжа си, помагайте на момчето и го оставете да си прави неговите грешки! Просто му е писнало и на него, и понеже цял живот е бил командван и не се е развил като личност, прави глупости - от полицията са му казали да отиде да се отпише - явно го е било страх да не го хванат и да го заведат при майка му - и това без майтап! Представете си цял живот някой да е властвал над вас! Тая е да и натрошат кокалите, но да не бъдем толкова крайни - ще съм безкрайно доволен, ако Мартин просто започне първо като бензинаджия някъде, да си намери някоя квартира-дупка за 150 лева и да се научи на самостоятелност и да спре да и се обажда! Да и дойде акъла в главата и той да стане мъж, който си носи отговорността за постъпките!

Браво! Слава Богу, че е жив и здрав, а майката са си намери хоби и да спре с простотиите ки. Цялата държава вдигна на крак защото момчето решило са не и вдига телефона. Страх ме е да си помисля горкия в какъв ад му е минал живота с тази харпия за майка.

Родители параноици, пълно е с такива последно време. Увреждат децата си. И после мадамите като седнат да си го говорят и се смеят кой муж колко смотан бил. Смотан е , защото такъв са го направило. Този е на 20 год. , пълнолетен, не е под запрещение. Ахахах. Не ее прибрал 20 год. мъж в къщи и това вече е новина по всички медии. По онова време на 1& год. момчета давах автомат с бойни патрони да пази границата на България, сегашните на 20-год. едни якца не могат да си изпържат. Тъжна и жалка картинка е този случай!

И я пазеха границата далеч по-добре и отговорно от сегашните платени "професионални " тулупи...

20г. Инфантили,нежни души дето и с майка си не може да се скарат като хората....едно време на тези години на война са ходили...умирали са....а сега посерковци...

Сядам да пиша продължението на "Едип цар"...."Едип Гей". Майките създават гейчета, бащите - лесбийки.

Постъпка на безотговорен келеш! На каквато и възраст да си за родителите си оставаш дете и винаги ще се тревожат. А коментарите в основната си част показват деградацията на обществото ни!

Човекът е пълнолетен. Може да прави каквото си иска. Явно му е додеяло майка му да му управлява живота. Да, децата си остават деца за родителите, но никъде не пише, че са им частна собственост.

Както казах, тая фуста черпи държавен ресурс за глезен син. ГЛОБА

Абсолютна простотия на майката. Тази му заби нож в гърба с простотиите си. Сега де що има хора дето го познават ще го спукват от майтап като мамино синче. Но това не е единствен случай. Познавам лично хора със същото прекалено обгрижващо отношение към децата. Не им правят услуга със сигурност. От друга страна тея случаи показват в какъв извратеняшки свят живеем. То си е за страх по принцип.

Що народ изчезна безследно и ни вест ни кост. Ние се занимаваме със семейни проблеми. Мани мани нашата полиция ни пази.

Само не разбрах на какво основание са го прибрали в районното управление, при положение че не е извършил престъпление и е пълнолетен? А майката изглежда доста изперкала. Дано го остави на мира.

Явно не си чел Библията.

Библията не е закон никъде по света.

Маминка е изтрещяла, че детьето не е пратило снимка от вечерния си тоалет, сакън още по-зле не се е явило на изпит, пропадна му бъдещото, а толкова зор видя и тя да учи с него по биологоия , да ходят заедо на частни уроци.....

Нещо важно, което научихме е, че камерите на гара Стара Загора не работели от няколко месеца, заради проблеми при ремонта! Няма държава тук, има Дивия Запад от 19 век, когато всеки може да пребие другия и да му вземе каквото носи и няма какво да му направят. Полицията не може да намира убийците, а пък за едно ограбване и без камери - изобщо пръста си няма да мръднат

Много се радвам ,че този сладур го откриха жив и здрав дано си намери приятелка и да заживее с нея. Не е нужно да търпи изблиците на майката. Все пак добра развръзка ,а и е хубаво, че хората все пак помагат в такива случаи.

"Изблиците на майката" вероятно са И парични, а това малко усложнява нещата, включително и относно евентуалната приятелка (която може и да е налице).

От където и да го погледнеш, тъпа история. Скарал се Мартин с майка си и избягал, до тука нормално, но да направи държавната машина да го търсят с дни, е те това вече е просташтина, просто момче и то на 20 години. На МВР такива случай са и в повече и дърпат излишен ресурс, хора, време да го търсят. Глупав келеш, глупава постъпка.

и не е така. Нека се поразмърдат малко тулупите. Според теб дали са "бичили" извънредно или какъв точно ресурс са "хабили" реално ?! Трябва все пак да отбележим, че реалноо са си свърши работата като трябва. Още отначало са го "открили" и повече ресурс едва ли е хабен. Даже медиите не ги жаля защото си запълниха програмите между рекламите. Не са за ожалване и фейсбук зомбитата, които като лайкват и си въобразяват че са важни! Единствения ресурс е отишъл бадева от доброволците. Точка!

Как точно Мартин "е направил държавната машина да го търси"? Човекът си е взел нещата и е потеглил накъдето си иска, както е право на всеки пълнолетен свободен човек.

Това мамче ще наднича през ключалката и ще се втурва да го завива ,ако се разгорещят с бъдеща снаха.Лошо му се пише.

Мама няма ли да плати глоба за фалшив сигнал за изчезнало лице?

Майката да отиде в полицията да го отпише, а след това да се яви на изпита във Ветеринарния.

Аз не разбрах сега сина педал ли е, много ми е интересно да узная, след като 3 дена треперя за това момче, следейки новините.

не виждаш ли го! ако му сложиш една панделка ще стане кукличка!

Не му знам сексуалната ориентация и не ме интересува, но щом има сили да се опълчи на властната си майчица за мен е Мъж!

Не се правете на луди 20г момче си е момче, вие вашете деца като супер големи ли гш третирате.но неадекватни са и двамата ...но ако полицията е знаела защо не е съобщшла на обществото два дни

Отговор на въпроса - може би има и нещо като тайна при такава ситуация. Нека близките да преценят какво се случва. А и само по такъв начин ще може да се разбере какво наистина се случва. А то стана очевидно - една властна майка се превърна за посмешище на цялата държава. Предполагам, че психолозите веднага могат да разпознаят обекта, над който е извършван системен контрол и обект на постоянно обсебване. Просто момчето е искало да се откъсне от тази среда. Разбира се, направил е грешка, че не е отишъл при полицията да се отпише, но според мен го е било страх да не го предадат на техните. И това съвсем сериозно - представете си цял живот да са ви контролирали. А при студентството надзора го няма вече, и човек започва да придобива някаква самостоятелност - което си е абсолютно нормално, но не и при ненормални родители!

да му се направи тест за бременност

Един хубав бой сега от мама за пълнолетния!

И майка му и малкия Путьо са за яка задна прашка!

Не стига, че го направи за резил пред цяла Бг, казваш и "един бой" за десерт. Как така няма да иска да се държи за полата на мама до 50 год., ама ха я

Айде сега една глоба за мамчето, за прахосване на обществен ресурс. Другия път пак да лъже че бил изчезнал сополанкото.

Така всяка орлица ще се замисли дали да вдига пара ако зате, че ще има торба.

Чел съм всякякви тъпотии в този сайт, но мненията под тази статия разкриват огромното невежество и изостаналост на българите . Половината (горе долу) обвиняват момчето, а около 20 % от останалите, обвиняват и двете страни, разкривайки тотална липса на юридическа и морална култура. Патриархално мислене отпреди 2 или 3 века ... Е как може да се очаква от този народ да взима прогресивни и полезни за държавата решения в едни избори??? Без да споменавам клиничните случаи на изперкали комунисти които са готови да правят уста в уста на трупа на бай Тошо, само и само да се върне диктатурата ... Просто защото са неспособни да се справят в едно нормално общество ...

Ти кой си бе, бастун недодялан, акъл да даваш? Поредният глупак с малко бастун че, завършил с мъка 3 клас. Я обратно в дупката се свирай. Мърсиш въздуха

Добре бе, като разбрали, че с него всичко е ок не са ли казали на майката да не го мисли???

Сигурно са й казали, ама тя защо скри от хората и не каза да спрат да го търсят ??